2012' de yazın evlenecekler

bende kayınannemı cagırırım o kesin karışır
süper bir liste olmuş canım ya..

yolcu listen sadece bu eksik kalanların bitirmişsinnn

herşey için birer liste oluşturarak başlayabilirsin, hazırları kendine uyarlayabilirsin
çeyiz ve ev eşyaları için, düğün müziğin için bile..
aklına gelen şarkıları yazacağın bi liste yaparsan son anda sıkışmazsın
benim davetli listesinden tut, ev için yapacağımız ilk alışverişe, çeyiz listesinden tut şarkılara kadar her şey için excel listem var bilgisayarımda
listeler işini çok kolaylaştırır, tavsiye ederim :114:

bende kayınannemı cagırırım o kesin karışır

yolcu listen sadece bu eksik kalanların bitirmişsinnn
canım bornoz takımını alalaı en az 2-3 sene oldu, o yüzden fiyat hatırlamıyorum üzgünüm :26:

Son düzenleme:
ayyyy neler yapmadık ki, biliosun zaten, anlattım kuzum

Bizde de sizinki gibi oluyor çeyiz serme, ama bazı şeyleri havluları yemenileri fln biraz görünür şekilde koyabilir bizim hatunlar, örnekleri görünsün die
ama çamaşır geceliklerimi fln göstertmem heee

Bernardoları görünce kendi çeyizimi görmüş gibi oluom ya Bernardonun bende çok büyük bi yeri var valla

Hayirli olsun canim tekrar. Benim enistemin kiz kardesi ispartaya gelin gitti.
Onlarin sivesini cok seviyorum :)

benim nişanlım ıspartalı değil ama ege tarafında büyümüş birisi bazen gari diyor bazen yapıveeeee falan ağzından kaçıyor benimde çok hoşuma gıdıyor

hu huuuu kızlar ben geldim 1 gün girmedim özledim ya sizi

yeniden doğdum tatlım naptın tabakları buay sonu ben şipariş etsem mi diye düşünüyorum kalitesinde emin olabilsem..modelleri çok hoş pazar günü annmele çıktık baktık hiç yok güzel desenli artık kıyıp alıcam..

aşkımın hediyesi tamam şimdi size göstereyim kutu için daha fazla uğraşamadım valla hediyeyi alınca arar zaten beni at o kutuyu dicem =)eve götürmesin rezil olmayayım..

kalpleride koydum ama kargoda sanıyorum onlar bi altüst olur neyse birde pijama aldım kendime onunda foto ekliyorum cnmlarım..

hoşgeldinn canımmm hediyenn harika gözüküyoo ellerine sağlıkk pijamalarınada bayıldım güle güle giy

hoşgeldinn canımmm hediyenn harika gözüküyoo ellerine sağlıkk pijamalarınada bayıldım güle güle giy

teşekkür ederim cnm benim

pijamama bayıldım 60 tl ama indirimde yazlık ürün olduğu için 30 tlye aldım.üstelik 2 taksit..temiz temiz tiril tiril giyerim penyesi çok hoşuma gitti..

hediyemde artık çocuk gibi yapmışın derse alıcam o kalpleri ağzına tıkıcam =)

lavanta hoss geldinnn
hedıyen cok guzel olmus
bende kaplerı kestım bıtırdım
benımde kutum eksık , ancak ben bu yapışkanlıları bulamadım o yuzden kutu alıcam 5 tl var bızım burada
ben hafta sonu cıktım bebegım cok gezdım ama zeyve zevye mı ne o markadan hıc goremedım yok yanı cogu bılmıyo ve genelde hep karaca fılan satıyolar nobelden alsan daha ıyı edersın herhalde
pijemanda cok guzelmıs cıdden tiril tiril

buarada mobilya baktık hiç koltuk takımı yok kızlar..evim koltuksuz olucak diye ödüm kpuyor 1 odam olucağı için hem kullanışlı hemde şık bişey olsun istiyorumm e haliyle ikisi biarada olmuyor malesef hepsi çekyat gibi bütün modeller birbirinin aynısı çok telaş yaptım ya

haha canım bu erkeklerden herşey beklenir dicem ama morelini bozmak istemiyorum bence yapmaz enişte öle bişey

en iyisi benim kutum güzel olmadı ama kutu yok ya burda olsaydı 5 tl hiç bişey değil alırdım..o kadar uğraştım stres yaptım birde..

cnm nobellife modellerinide pembeli beğenmiştim onuda benimki beğenmedi ya diğerlerinide ben beğenmedim senin yemek yakımıda güzelmiş.

karacanın burda 3 modeli var biri klasik biri 89 tl kampanalı vardıya kalın porselen hoşlanmadğımdan almak istemedim.

nobelin beğendiğim pembeliyide benimki beğenmedi bakalım artık alıcam dandikseda dandik yada arıcam sorucam beğenmessem geri yollarım dicem =)sende güle güle kullan

Rosa ; günlükler çok cocuksu filan değil değilmi? daha agır bişeymi almak gerekti acaba

tatlım zevk meselesi biras ya bilemicem şimdi,iç dünyanla alakalı bişy klasik yemek takımları bana göre değil ama misafir yemek takımlarımda bernardodan benim onlar daha klasik göstereyim bak.paylaştım ama sen görmemiş olabilirsin baya oldu çünkü.

Eki Görüntüle 310106

Lavantam kutun çok hoş olmuş,bebemm bağlamasını kırmızı kurdelayla yapsanda hoşş olurdu ama böledee çokkk güsell

ellerine sağlık tatlım, çok güzell walla eminim enişte de beğenecek..
dediğin pijama bu sanırsam, çok beğendim wallahi, ben de böyle bişey istiyorum yaa yazlık:26:

Bernardoları görünce kendi çeyizimi görmüş gibi oluom ya Bernardonun bende çok büyük bi yeri var valla
nasıl bi yeri varmış roziş merak ettim wallahi

elifcim yaaa kaç kez alıntı yaptım cwp yazdım ama gönderilmedi hep bi sorun çıktı tatlım, hani sormuşsun ya aşkerin mi geldi die.. EVETTT tatlım aşkım aşkerim geldi süpriz yaptı cuma akşamı, 2 gece kaldı gitti

ayyy canım yaaa ben senin istediğin gibi bi takım gördüm geçen gün burda, mor-krem hem şık hem sevimli hem de yatak olabiliyor, altında sandığı da var, ıvır zıvırını koyabiliyorsun.. fiyatı yanlış hatırlamıosam 2300 tl idi. Divan mobilya'daydı. Belki gönende şubesi vardır, araştır istersen tatlım..

rosam bayıldımmm ama ama çok güzellerr

olsun tatlım önemli değil üzülme inşallah hemencikin kavuşursunuz aşkerinleeeeee aminnn

hadii yaa bende o ilk gösterdiğinde begenmemiştim onu ama sonra bugun gene bı sıtede nobelife vardı orada gorunce hoşuma gitti
inşallah istediğin gibi bulursun
bernardoda 187 tl bı takım var nescafe takımı yok ama kare yesıl cıceklı kenarında hoş oda aslında ben ıkılı aldıgım ıcın bu tkaım da ıyı gledı cbk setınıde aradan cıkarmıs oldum

evet özel günlüklerin çok şıkmışş epey pahalılar bunlar
bide bu günlüklerini bende gördüm bernardada buda cok pğastel güzel geldi bana
inşalalh daha karar değiştirmem canım sende güle güle kullann canım

an itibariyle bunları satın almış bulunuyorum

rosam bayıldımmm ama ama çok güzellerr

olsun tatlım önemli değil üzülme inşallah hemencikin kavuşursunuz aşkerinleeeeee aminnn
AMİİİİNNNNNNN

Güle güle kullan

Lavantacım divan mobilyanın sitesine baktım da, gönende görünmüyor maalesef...
Koltuklar da bunlardı sanırsam, nasıl sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…