eğer rahatsızlık duyacaksan bence çekin krediyi alın ikinizde, sonra da birlikte ödeyin,
hani bileniyor muyum acaba dedin ya, sonra başına kakma durumu olmasın,
şimdiden bu olası tartışmaların önüne geçmek için ikinizde krediyle alın madem, en mantıklısı bu olur sanırım :26:
taç çok iyi marka, benim nevresim takımlarımın tamamı taç, ama bornozda özdilekten aldım ben, havlu havlucudan alır diyerekten
acıkcası ben boyle bıseyı kafaya takmam ama agırmı gelıyor bana neden boyle içselleştirdim bilmiyorum
ben sımdı bişi almazsam parada biriktiremiyorum hanı biriktirsem hepsini en son alcam yok yani 1400 maaş alıyorum400 kesin ödemem var suanda mayısa kadar öde öde bitiremedim tabı azalacak inşallah
ben bu düşündüğüm şeylerden vazgecmeliyim ya benimde ailem destek olmasaydı ne olurdu :44:
kaç liraya aldık gaso özdilekten ona göre bi kriterim olsun önümde
hımm anladımm, yok ya kayınvalidem bir iki yengesini falan çağırırım, yazık onlar da görmek bişeyler yapmak ister kıyamam ben :)
süper bir liste olmuş canım ya..
herşey için birer liste oluşturarak başlayabilirsin, hazırları kendine uyarlayabilirsinherkese merhaba
kızlar bir şey sormak istiyorum bu düğün hazırlıklarınızı nasıl yapıyorsunuz?
herhangi bir detay atlamak istemiyorum ben her şey güzel olsun istiyorum ama öyle çok şey var ki
ev eşyalarından tutun da kıyafetlerimize düğün müziğimize kadar ya da resimlere kadar neyi nasıl yapacağınıza nasıl karar veriyorsunuz?
ajanda falan mı tutuyorsunuz :)
canım bornoz takımını alalaı en az 2-3 sene oldu, o yüzden fiyat hatırlamıyorum üzgünüm :26:bende kayınannemı cagırırım o kesin karışır
yolcu listen sadece bu eksik kalanların bitirmişsinnn
ayyyy neler yapmadık ki, biliosun zaten, anlattım kuzumhayırlı
ay aman da aman aman aman, naptınız kıızzz
sorma kuzum ya biz akşam çok efkarlandık
az önce de benimkiyle konuşuyorum, dedim ki gece efkar yaptım işte böyle böyle bu yüzden dedim, yavrum benim o da aah ah aşkım diyo
siz naptınız bakem? hı?
Bizde gelin evi yerleştirmesine çeyiz serme deniyor zaten, ama biz böyle herşeyi heryere açarak sergilemiyoruz
yani çeyiz serme dediğimiz şey kızın evinin normal şekilde yerleştirilmesi,
açıklama ihtiyacı hissettim çünkü birçok yerde çeyiz serme demek çeyizlerin açık açık odalardaki eşyaların üzerlerine serilmesi olarak yapılıyo ve birkaç gün bekletiliyo galiba
neyse biz de çeyiz sermeye hem kız hem erkek tarafından davet etmek istediğin birkaç kişiyle gidilir
onlarla ev yerleştirilir, erkek tarafı yemek ısmarlar falan
ama son birkaç kuzenim evlendiğinden beri biz şöyle yapıyoruz, biz kızlar yani kuzenler bir de teyzem mutfak eşyalarının tamamını önceden götürüyoruz
yani mutfağı, konsolu varsa vitrinin eşyalarının tamamını biz önceden bir gün gidip yerleştriiyrouz, ki gelinin istediği gibi yerleşsin oralar
yoksa hanımlarla kalabalık gidildiğinde kızın haberi bile olmuyo mutfakta neyin nereye konduğundan
çeyiz götürme, çeyiz serme denen merasime sadece yatak odasını ilgilendiren şeyleri bırakyıoruz, yani yorganlar, nevreismler, danteller, örtüler vs...
bunlar beyaz hurçlara konuyo (hepsi şart değil), kurdelayla bağlanıyo falan
götürüp yatak odasına yerleştiriyolar
bunu da hanımların gönlü olsun, onlar da çeyiz serme denen o seramoniyi yaşasınlar diye yapıyoruz..
yıkama işine gelince, hemen hemen herşey yıkanır, havlular, danteller, örtüler, nevresimler, vs..
bunlar kızın evinde yıkanır ütülenir zaten, gereken rötuşlar gelin evinde yapılır
mutfak eşyalarına gelince, benim çok ıvır zıvırım da var dolayısıyla gelin evinde yıkanmasını beklemekle olmaz
o yüzden ben yine burada yıkayıp kutulayıp tekrar götürücem, orada en fazla gerekenlerin hemen tozunu alırım
ben işte böyle yapacağım.. :114:
Hayirli olsun canim tekrar. Benim enistemin kiz kardesi ispartaya gelin gitti.
Onlarin sivesini cok seviyorum :)
Bernardoları görünce kendi çeyizimi görmüş gibi oluom ya Bernardonun bende çok büyük bi yeri var valla
hu huuuu kızlar ben geldim 1 gün girmedim özledim ya sizi
yeniden doğdum tatlım naptın tabakları buay sonu ben şipariş etsem mi diye düşünüyorum kalitesinde emin olabilsem..modelleri çok hoş pazar günü annmele çıktık baktık hiç yok güzel desenli artık kıyıp alıcam..
aşkımın hediyesi tamam şimdi size göstereyim kutu için daha fazla uğraşamadım valla hediyeyi alınca arar zaten beni at o kutuyu dicem =)eve götürmesin rezil olmayayım..
kalpleride koydum ama kargoda sanıyorum onlar bi altüst olur neyse birde pijama aldım kendime onunda foto ekliyorum cnmlarım..
Eki Görüntüle 310103 Eki Görüntüle 310102 Eki Görüntüle 310101
hoşgeldinn canımmm hediyenn harika gözüküyoo ellerine sağlıkkpijamalarınada bayıldım güle güle giy
teşekkür ederim cnm benim
pijamama bayıldım 60 tl ama indirimde yazlık ürün olduğu için 30 tlye aldım.üstelik 2 taksit..temiz temiz tiril tiril giyerim penyesi çok hoşuma gitti..
hediyemde artık çocuk gibi yapmışın derse alıcam o kalpleri ağzına tıkıcam =)
lavanta hoss geldinnn
hedıyen cok guzel olmus
bende kaplerı kestım bıtırdım
benımde kutum eksık , ancak ben bu yapışkanlıları bulamadım o yuzden kutu alıcam 5 tl var bızım burada
ben hafta sonu cıktım bebegım cok gezdım ama zeyve zevye mı ne o markadan hıc goremedım yok yanı cogu bılmıyo ve genelde hep karaca fılan satıyolar nobelden alsan daha ıyı edersın herhalde
pijemanda cok guzelmıs cıdden tiril tiril
Rosa ; günlükler çok cocuksu filan değil değilmi? daha agır bişeymi almak gerekti acaba
ellerine sağlık tatlım, çok güzell wallahu huuuu kızlar ben geldim 1 gün girmedim özledim ya sizi
yeniden doğdum tatlım naptın tabakları buay sonu ben şipariş etsem mi diye düşünüyorum kalitesinde emin olabilsem..modelleri çok hoş pazar günü annmele çıktık baktık hiç yok güzel desenli artık kıyıp alıcam..
aşkımın hediyesi tamam şimdi size göstereyim kutu için daha fazla uğraşamadım valla hediyeyi alınca arar zaten beni at o kutuyu dicem =)eve götürmesin rezil olmayayım..
kalpleride koydum ama kargoda sanıyorum onlar bi altüst olur neyse birde pijama aldım kendime onunda foto ekliyorum cnmlarım..
Eki Görüntüle 310103 Eki Görüntüle 310102 Eki Görüntüle 310101
nasıl bi yeri varmış roziş merak ettim wallahiBernardoları görünce kendi çeyizimi görmüş gibi oluom ya Bernardonun bende çok büyük bi yeri var valla
elifcim yaaa kaç kez alıntı yaptım cwp yazdım ama gönderilmedi hep bi sorun çıktı tatlım, hani sormuşsun ya aşkerin mi geldi die.. EVETTT tatlım aşkım aşkerim geldi süpriz yaptı cuma akşamı, 2 gece kaldı gittihoşgeldinn canımmm hediyenn harika gözüküyoo ellerine sağlıkkpijamalarınada bayıldım güle güle giy
ayyy canım yaaa ben senin istediğin gibi bi takım gördüm geçen gün burda, mor-krem hem şık hem sevimli hem de yatak olabiliyor, altında sandığı da var, ıvır zıvırını koyabiliyorsun.. fiyatı yanlış hatırlamıosam 2300 tl idi. Divan mobilya'daydı. Belki gönende şubesi vardır, araştır istersen tatlım..buarada mobilya baktık hiç koltuk takımı yok kızlar..evim koltuksuz olucak diye ödüm kpuyor 1 odam olucağı için hem kullanışlı hemde şık bişey olsun istiyorumm e haliyle ikisi biarada olmuyor malesef hepsi çekyat gibi bütün modeller birbirinin aynısı çok telaş yaptım ya
tatlım zevk meselesi biras ya bilemicem şimdi,iç dünyanla alakalı bişy klasik yemek takımları bana göre değil ama misafir yemek takımlarımda bernardodan benim onlar daha klasik göstereyim bak.paylaştım ama sen görmemiş olabilirsin baya oldu çünkü.
Eki Görüntüle 310106 Eki Görüntüle 310107
ellerine sağlık tatlım, çok güzell wallaeminim enişte de beğenecek..
dediğin pijama bu sanırsam, çok beğendim wallahi, ben de böyle bişey istiyorum yaa yazlık:26:
nasıl bi yeri varmış roziş merak ettim wallahi
elifcim yaaa kaç kez alıntı yaptım cwp yazdım ama gönderilmedi hep bi sorun çıktı tatlım, hani sormuşsun ya aşkerin mi geldi die.. EVETTT tatlım aşkım aşkerim geldi süpriz yaptı cuma akşamı, 2 gece kaldı gitti
ayyy canım yaaa ben senin istediğin gibi bi takım gördüm geçen gün burda, mor-krem hem şık hem sevimli hem de yatak olabiliyor, altında sandığı da var, ıvır zıvırını koyabiliyorsun.. fiyatı yanlış hatırlamıosam 2300 tl idi. Divan mobilya'daydı. Belki gönende şubesi vardır, araştır istersen tatlım..
en iyisi benim kutum güzel olmadı ama kutu yok ya burda olsaydı 5 tl hiç bişey değil alırdım..o kadar uğraştım stres yaptım birde..
cnm nobellife modellerinide pembeli beğenmiştim onuda benimki beğenmedi ya diğerlerinide ben beğenmedim senin yemek yakımıda güzelmiş.
karacanın burda 3 modeli var biri klasik biri 89 tl kampanalı vardıya kalın porselen hoşlanmadğımdan almak istemedim.
nobelin beğendiğim pembeliyide benimki beğenmedi bakalım artık alıcam dandikseda dandik yada arıcam sorucam beğenmessem geri yollarım dicem =)sende güle güle kullan
tatlım zevk meselesi biras ya bilemicem şimdi,iç dünyanla alakalı bişy klasik yemek takımları bana göre değil ama misafir yemek takımlarımda bernardodan benim onlar daha klasik göstereyim bak.paylaştım ama sen görmemiş olabilirsin baya oldu çünkü.
Eki Görüntüle 310106 Eki Görüntüle 310107
AMİİİİNNNNNNNrosam bayıldımmm ama ama çok güzellerr
olsun tatlım önemli değil üzülme inşallah hemencikin kavuşursunuz aşkerinleeeeee aminnn
Güle güle kullanhadii yaa bende o ilk gösterdiğinde begenmemiştim onu ama sonra bugun gene bı sıtede nobelife vardı orada gorunce hoşuma gitti
inşallah istediğin gibi bulursun
bernardoda 187 tl bı takım var nescafe takımı yok ama kare yesıl cıceklı kenarında hoş oda aslında ben ıkılı aldıgım ıcın bu tkaım da ıyı gledı cbk setınıde aradan cıkarmıs oldum
evet özel günlüklerin çok şıkmışş epey pahalılar bunlar
bide bu günlüklerini bende gördüm bernardada buda cok pğastel güzel geldi bana
inşalalh daha karar değiştirmem canım sende güle güle kullann canım
an itibariyle bunları satın almış bulunuyorum