2012' de yazın evlenecekler

deryaW, Bende sanırım sıyah olanı günlük alıcam :KK70:
Çeyiz içi koca kazan ne kadar kafa karısıklıgına sebeb oluyor yahu :KK70: siz netten alısverıs yapıyormusunuz ındırım falan takıp ettıgınız ?

kızalrrr hepinize merhabalar.. nasılsınız bakalım.. ne kadar marifetlisiniz havlulara boncuk işlemeler falan.. ben bunların hiç birini yapamam sanırım:KK43:((

gülşen güle güle kullan eşyalarını canım . ben istanbuldayım dün bir arçelik bayisine gittim ve aynı bulş. mak. fiyat sorduğumda 1200 dedi, üstelik peşinde çok da fark etmediğini söyledi...sen cidden çok uyguna almışsın..

kızlar masa ortusu yapıyomusunuz galıba kelebeklı nasıl bişey o gösterebilirmisiniz ?

Çeyiz içi koca kazan ne kadar kafa karısıklıgına sebeb oluyor yahu :KK70: siz netten alısverıs yapıyormusunuz ındırım falan takıp ettıgınız ?
ben hemen hemen bütün alışveriş sitelerinden alışveriş yapıyorum canım, zaten çeyizimin yarısı markafoniden benim :KK60:

ben netten çokça alışveriş yaparım canım, bazen indirmler bazen de normal sitelerden farketmiyor yapıyorum yani seviyorum da :KK9:

kızalrrr hepinize merhabalar.. nasılsınız bakalım.. ne kadar marifetlisiniz havlulara boncuk işlemeler falan.. ben bunların hiç birini yapamam sanırım:KK43:((

gülşen güle güle kullan eşyalarını canım . ben istanbuldayım dün bir arçelik bayisine gittim ve aynı bulş. mak. fiyat sorduğumda 1200 dedi, üstelik peşinde çok da fark
etmediğini söyledi...sen cidden çok uyguna almışsın..
yaa benim de korkum o, nakitte indirim yaptıramamak..
nakitte güzel bir indirim yapacak o güzel bayiyi nasıl bulucam bilmiyorum :26:

kızlar masa ortusu yapıyomusunuz galıba kelebeklı nasıl bişey o gösterebilirmisiniz ?
canım şu kumaşlardan bahsediyoruz.. (kumaşın cinsine de, panama veya duck bezi deniyor)
$klblk.jpg $klbk.jpg $klbkk.jpg $klbkkk.jpg

Son düzenleme:
ben netten çokça alışveriş yaparım canım, bazen indirmler bazen de normal sitelerden farketmiyor yapıyorum yani seviyorum da :KK9:

canım şu kumaşlardan bahsediyoruz.. (kumaşın cinsine de, panama veya duck bezi deniyor)
Eki Görüntüle 308619 Eki Görüntüle 308620 Eki Görüntüle 308621 Eki Görüntüle 308622
sağoll yawrimmm :KK54:

Günaydiin..

Bu sabah yine yeniden teyze olduum :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Haber vereyim dedim :KK3:

Yolcu tebrik ederim güzel bir ömür olur inş.

Merhabalarrr, kızlar ya yarın yıldönümümüz. Düğün münasebeti ile bir dünya borcum var.
Birikmiş paralarımı da harcamak istemiyorum, elleyince gidiyor çünkü. Dedim ki aşkım güzel bir yemek yiyelim, sen de ben de boşuna masraf etmeyelim.
Yine alırız, ki zaten sürekli bir şeyler alıyoruz birbirimize. Kırılmış mıdır acaba? Kabalık mı etmişim?

Canım sen nden kırasınki nişanlını ikinizde aynı duurmdasınız bence böyle düşünme oda farkındadır bu durumun hem nerde bulucak senin gibisini fazla masraf olmasın diye sen fedakarlık yapıyorsun birde öyle düşün:)

vay beee kızlar geçen sene bizim topiğimizde de aynı muhabbetler oluyordu, şurda indirim varmış, bu tencereyi aldım bunu yaptım vs.. ayy ne güzel günlerdi, şimdi de çok güzel, biz 2011 eylül gelinleri olarak çeyiz hazırlıklarımızı tamamladık, nişan, kına ve düğünlerimizi yaptık 2-3 aylık evlileriz artık. darısı sizlerin başına inşallah.. çok yakın zamanda evlerinizin, kına ve düğünlerinizin fotolarınıda paylaşırsınız albümlerinizde. hepiniz çok mutlu olun :129::129:

darısı başımıza inş. bizde şimdi bu koştumacaları yaşıyoruz her halde bizde 2013 gelinleri için aynı şeyleri düşünücez:)

sizler ermişssiniz muradınızaa darısı bizleirn başınaa inşallahhh :KK52: :KK52: :KK52:
DeryaW , bende cok sevindim içim çok rahatladı bide cok etkileniyorum ben :KK17:
Tavalarda kalakaldı öyelde balık tenceresı bencede gereklı yani bugün öyle düşünüyorum :KK52:
mart ayına kadar liste yaptım
Tencere takımı
düdüklü tencere
cbk msiafirlik
cbk günlük
kepçe takımı
tahta takımı
rondo seti
kettil
süpürge makinesi
ütü
tava seti
balık tavası
2 adet saten nevresim
hedef koydum kendime inşalalh alabilirim :44: :44:
bide kızlar karar veremedim ya
su bernardo vardı ya
romance günlük ve romance kahvalt ıkısının bana maliyetı 450 tl oldu
kimisi dedi ıkısı aynı olmasın hos olmaz dedı
bende baska bı gunluk begendım fıyatıda daha uygun bu romance kahvaltıyla bana 300 tl geliyor

bu romance
diğer 300 tl gelecek dediğiminde günlüğü bu

amerıkan servısı yok ee hergune kullanmam zaten
bardak sorun degıl
catal bıcaklar 79 tl 380 yapar oyle bıle olsa ne bılım gonlum su sıyaha kayıyor bıde maddıyattan oturu

canım her ikisine çok güzel ama pembe olanı ben daha çok beğendim sanki ama son karar senin yinede

deryam bulursun tez zamanda inş. ama özelde çok zor öyle iş bulmak
ben işimi çoook seviyodum, çok yorucuydu ama seviyodum zaten ağlaya zırlaya ayrıldım ordan :KK14:
sabah 7de evden çıkıyodum akşam 8e doğru evde oluyodum(normal çalışma saatimdi), bazen hafta içi akşamları mesaiye kalıyodum
cumrtesileri mesaiydi ama çok şükür işimiz oluyodu, hep çalıştım, sabah 7de çıkıp akşam 6-7 gibi ancak gelebiliyodum cumartesi günleri
evlilikte bu tempoda mümkün değil yaa
isteyen arayan herkese Allah'ım güzel saatli, güzel ortamlı, güzel maaşlı işler versin inş. :KK16:

amin allah herkese hayırlı işler versin gasoline çalışmaya alışınca evde oturmak çok zor oluyor.

canım güzel dileklerin için çok teşekkürlerr :)
inş. paylaşırız biz de sizin gibi, size de ömür boyu mutluluklar dileriizzz :)

Eki Görüntüle 308619 Eki Görüntüle 308620 Eki Görüntüle 308621 Eki Görüntüle 308622

canım bu kumaşlar ne kadar güzelmiş bunlardan nasıl masa örtüsü yapılıyormuş ben ilk defa gördüm

sağoll yawrimmm :KK54:
muciiikkk :KK54:

canım bu kumaşlar ne kadar güzelmiş bunlardan nasıl masa örtüsü yapılıyormuş ben ilk defa gördüm
ben evde oturmaktan da son derece hoşnut kaldım valla ne yalan söyliyim :KK9::KK9:

bir çeşidi şöyle mesela.. çiçekli kumaştan bu, ama cinsi aynı, düz kumaşla kombinleyip masası peçetesi önlüğü vs istediğin parçaları yaptırabiliyosun..
kombinlemeden de yapabiliyosun yani nasıl istersen
Eki Görüntüle 308653

Son düzenleme:
kızlar ben cıkıyorum mesaı bıttı bizimkinlen buluşucaz şu gelinliğin fiyatını sorabileceğim böylelikle pink :)
bırde masa örtülerini direk kestirdinizmi ahzırmı aldınız yanı herhangı bı orgusu dantelı yok degılmı

mesala mutfagaaa
su en sondakı banada cok uyar demııı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
heycan oldumm
lavanta aklımdasın canımm sende hadi görüşmek üzere

muciiikkk :KK54:

ben evde oturmaktan da son derece hoşnut kaldım valla ne yalan söyliyim :KK9::KK9:

bir çeşidi şöyle mesela.. çiçekli kumaştan bu, ama cinsi aynı, düz kumaşla kombinleyip masası peçetesi önlüğü vs istediğin parçaları yaptırabiliyosun..
kombinlemeden de yapabiliyosun yani nasıl istersen
Eki Görüntüle 308653

gasom çook gzelmiş bu kıss,nerde satılır bu panama :26:

kızlar ben cıkıyorum mesaı bıttı bizimkinlen buluşucaz şu gelinliğin fiyatını sorabileceğim böylelikle pink :)
bırde masa örtülerini direk kestirdinizmi ahzırmı aldınız yanı herhangı bı orgusu dantelı yok degılmı
benim annem dikiyo, pikocuya diktiren kızlar da var canım :114:

Herkese iyi akşamlar, aşk dolu bir haftasonu geçirmek dileklerimle, öpüldünüz kızlar:KK54::KK54::KK54::KK55:
senin ki aşk dolu geçicek zaten kuzum inş.. :KK16::KK16:

gasom çook gzelmiş bu kıss,nerde satılır bu panama :26:
canım burda eminönünden alıyoruz biz, ama izmirde kızlar pikocuda da olduğunu söylediler, onun haricinde nerde satılır orda bilmiyorum canım ya :26:

X