vay beee kızlar geçen sene bizim topiğimizde de aynı muhabbetler oluyordu, şurda indirim varmış, bu tencereyi aldım bunu yaptım vs.. ayy ne güzel günlerdi, şimdi de çok güzel, biz 2011 eylül gelinleri olarak çeyiz hazırlıklarımızı tamamladık, nişan, kına ve düğünlerimizi yaptık 2-3 aylık evlileriz artık. darısı sizlerin başına inşallah.. çok yakın zamanda evlerinizin, kına ve düğünlerinizin fotolarınıda paylaşırsınız albümlerinizde. hepiniz çok mutlu olun :129::129:
war tatlım ama birazdan ayarlarıyla oynarım görürsünherkes görmüo fotomu benim yemekten sonra düzeltcem canım...
görüşürüz
anam deryaww bende merak ediyorum seni yaa bende görmek istiyorum beni de atlama sakınnn kızarımmm
bende kızgınım donculara yaaa ne biçim üretici bunlarrr
internette var mıdır ki acaba yaaa ?? ama benim kk yokk alamam
Kizlar sari havluyuda ekledim bakarsaniz sevinirim.
ed kim gasom sen söyle bari
gasom simdi anladim neden görmedigini ablamin profilinden paylasitgim icin sanirim o profilinde sadece arkadaslarim diye secenegi kullandiysa o yüzden göremeyebilirsin olabilir mi?
gasom simdi anladim neden görmedigini ablamin profilinden paylasitgim icin sanirim o profilinde sadece arkadaslarim diye secenegi kullandiysa o yüzden göremeyebilirsin olabilir mi?
Tamam simdi oldu ben kendim tekrar paylastim :))
ay şimdi gördüüüüüümmmmmm yerim ben onuuuuuuu
ay ben alışveriş maceramı anlatamadım, geçen günkü taarruzda güme gitti benim ki
ben kırmızı donumu da aldıımm, hem kurbanıma hem kendimee
bikaç çamaşırcıya girdim, hele bitanesi kocaman bi çamaşır&pijama dükkanıydı, yuh dedim yaa çamaşır adına sadece krem-siyah-beyaz-kırmızı penye çamaşır vardı, insan bi taş koyar üstüne bi baskı yapar dedim kaçtım hemen o dükkandan
amaaa başka bitanesine girdim çooook güzel şeyler vardı yaa
kendime de bikaçtane aldım
hatta annem çeyizine yapacağımız çamaşır&pijama alışverişin için buraya gelelim mutlaka dedi
neyseciğimee, kurbanımın hediyesini aldıımm, ufak tefek minnak bikaç bişey de aldık annemle, annem ben de minik bişey almak isterim dedi
sonracuğuumaa benimkine de karacadan çok güzel bi triko aldıımm, indirim vardıı, outletten aldım zaten uygun oldu, yakışır paşama yaa
ev için de esseden seramik tavalardan aldık, %50indirim+kasada %15 indirim varken atladı annem, teflonlardan kurtulmak için bahane arıyodu zaten
bu arada kazağı beğenip ayırtmıştım, en son işimiz bitti elimde torbalarla -anneme taşıtmıyorum ya- çıktık alışveriş merkezinden biraz gittikten sonra aklıma geldi, aaaaaaaa kazaaaaaak dedim
o torbalarla tekrar girdik, gittik kazağı aldım, öldüm valla o gün
şimdi bi tek el emeğim kaldı, onu da yaparsam benden güzeli yok valla, çok sevicem kendimi o zaman
Tamam simdi oldu ben kendim tekrar paylastim :))
wayyy bee ne alış veriş yapmışınız harbiden gasomm okurkenn yoruldum walla he
canım linkk atsana beya bakem gelinlik içn açtığın topiğide at gelinlik koycammm oraya bulamadım bi türlü
Bi kaç gelinlikte ben ekledim :) çok güzeller ya herbiride.
afiyet olsun kizlar :)
bütün hatunlarımaaaa hayırlı cumalarr keyifliii günlerrrrşu saniyeden sonraaa dahaa güseellll olsunn gününüüsss canlarımm
ayyy darısı başımıza inşvay beee kızlar geçen sene bizim topiğimizde de aynı muhabbetler oluyordu, şurda indirim varmış, bu tencereyi aldım bunu yaptım vs.. ayy ne güzel günlerdi, şimdi de çok güzel, biz 2011 eylül gelinleri olarak çeyiz hazırlıklarımızı tamamladık, nişan, kına ve düğünlerimizi yaptık 2-3 aylık evlileriz artık. darısı sizlerin başına inşallah.. çok yakın zamanda evlerinizin, kına ve düğünlerinizin fotolarınıda paylaşırsınız albümlerinizde. hepiniz çok mutlu olun :129::129:
bence kahvaltı takımınla yemek takımın aynnı olmasın canım, sıkılırsın, hem de iki desenden de hevesini almış olursun böylecesizler ermişssiniz muradınızaa darısı bizleirn başınaa inşallahhh
DeryaW , bende cok sevindim içim çok rahatladı bide cok etkileniyorum ben
Tavalarda kalakaldı öyelde balık tenceresı bencede gereklı yani bugün öyle düşünüyorum
mart ayına kadar liste yaptım
Tencere takımı
düdüklü tencere
cbk msiafirlik
cbk günlük
kepçe takımı
tahta takımı
rondo seti
kettil
süpürge makinesi
ütü
tava seti
balık tavası
2 adet saten nevresim
hedef koydum kendime inşalalh alabilirim :44: :44:
bide kızlar karar veremedim ya
su bernardo vardı ya
romance günlük ve romance kahvalt ıkısının bana maliyetı 450 tl oldu
kimisi dedi ıkısı aynı olmasın hos olmaz dedı
bende baska bı gunluk begendım fıyatıda daha uygun bu romance kahvaltıyla bana 300 tl geliyor
bu romance
diğer 300 tl gelecek dediğiminde günlüğü bu
amerıkan servısı yok ee hergune kullanmam zaten
bardak sorun degıl
catal bıcaklar 79 tl 380 yapar oyle bıle olsa ne bılım gonlum su sıyaha kayıyor bıde maddıyattan oturu
aminnn gasom inşallah... yaa benim işim çok güzel aslında, rahatım.. maaşım iyi, çalışma saatlerim iyi, cmrtsi pazar tatil... özel sigortam da var.. daha ne istiyim... ama gel gelelim şirket politikası, birimizin ayrılması gerekioderyam bulursun tez zamanda inş. ama özelde çok zor öyle iş bulmak
ben işimi çoook seviyodum, çok yorucuydu ama seviyodum zaten ağlaya zırlaya ayrıldım ordan
sabah 7de evden çıkıyodum akşam 8e doğru evde oluyodum(normal çalışma saatimdi), bazen hafta içi akşamları mesaiye kalıyodum
cumrtesileri mesaiydi ama çok şükür işimiz oluyodu, hep çalıştım, sabah 7de çıkıp akşam 6-7 gibi ancak gelebiliyodum cumartesi günleri
evlilikte bu tempoda mümkün değil yaa
isteyen arayan herkese Allah'ım güzel saatli, güzel ortamlı, güzel maaşlı işler versin inş.
canım güzel dileklerin için çok teşekkürlerr :)
inş. paylaşırız biz de sizin gibi, size de ömür boyu mutluluklar dileriizzz :)
kız zaten senin beni görüo olman lazım yaa:26:anam deryaww bende merak ediyorum seni yaa bende görmek istiyorum beni de atlama sakınnn kızarımmm
bende kızgınım donculara yaaa ne biçim üretici bunlarrr
internette var mıdır ki acaba yaaa ?? ama benim kk yokk alamam
üfff yaa, olmadı bitane alırım sonradan.. şimdi bidaha tava faslına giremicem pinkoşum yaderyamm bu arada balık tavası kesinlikle şart çünkü balık kokusu her zaman tavaya siniyor ne kadar yıkarsan yıka bana hala kokusu varmış gibi geliyorr
o yüzden onu ayrı almalısın
bakarız canım..Tesekkürler canlar.
E.D. göster kendini seni tanimiyorum
Gasom duvarimda paylastim hala göremidin mi :S
Derya canim ya sirf sariyla hosuma gitmedi benim ama bitirdim gerekirse sökerim.
Yeni foto ekliycem bi bakarsainiz.
gördün mü elifcim ?tamamm şekerimmm afiyet olsunnn ..
heyy maşallah ben bile yoruldum kuzum yaay ben alışveriş maceramı anlatamadım, geçen günkü taarruzda güme gitti benim ki
ben kırmızı donumu da aldıımm, hem kurbanıma hem kendimee
bikaç çamaşırcıya girdim, hele bitanesi kocaman bi çamaşır&pijama dükkanıydı, yuh dedim yaa çamaşır adına sadece krem-siyah-beyaz-kırmızı penye çamaşır vardı, insan bi taş koyar üstüne bi baskı yapar dedim kaçtım hemen o dükkandan
amaaa başka bitanesine girdim çooook güzel şeyler vardı yaa
kendime de bikaçtane aldım
hatta annem çeyizine yapacağımız çamaşır&pijama alışverişin için buraya gelelim mutlaka dedi
neyseciğimee, kurbanımın hediyesini aldıımm, ufak tefek minnak bikaç bişey de aldık annemle, annem ben de minik bişey almak isterim dedi
sonracuğuumaa benimkine de karacadan çok güzel bi triko aldıımm, indirim vardıı, outletten aldım zaten uygun oldu, yakışır paşama yaa
ev için de esseden seramik tavalardan aldık, Pindirim+kasada indirim varken atladı annem, teflonlardan kurtulmak için bahane arıyodu zaten
bu arada kazağı beğenip ayırtmıştım, en son işimiz bitti elimde torbalarla -anneme taşıtmıyorum ya- çıktık alışveriş merkezinden biraz gittikten sonra aklıma geldi, aaaaaaaa kazaaaaaak dedim
o torbalarla tekrar girdik, gittik kazağı aldım, öldüm valla o gün
şimdi bi tek el emeğim kaldı, onu da yaparsam benden güzeli yok valla, çok sevicem kendimi o zaman
hangi şehirdesin?arkadaşlar bende haziran mayıs gibi evleneceğim allah kısmet ederse mekan olarak tavsiye edecekleriniz var mı?düğün salonu dışında yardımlarınızı bekliyorum çok kararsız kaldım :2:
hayırlı cumalar olsun rozişşşbütün hatunlarımaaaa hayırlı cumalarr keyifliii günlerrrrşu saniyeden sonraaa dahaa güseellll olsunn gününüüsss canlarımm
ayyy darısı başımıza inşsize de mutluluklar...
bence kahvaltı takımınla yemek takımın aynnı olmasın canım, sıkılırsın, hem de iki desenden de hevesini almış olursun böylece
romance çok güzel yaa, ben de günlük alsam mı diyorum ondan...
aminnn gasom inşallah... yaa benim işim çok güzel aslında, rahatım.. maaşım iyi, çalışma saatlerim iyi, cmrtsi pazar tatil... özel sigortam da var.. daha ne istiyim... ama gel gelelim şirket politikası, birimizin ayrılması gerekio
kız zaten senin beni görüo olman lazım yaa:26:
üfff yaa, olmadı bitane alırım sonradan.. şimdi bidaha tava faslına giremicem pinkoşum ya
bakarız canım..
ED pink_love
gördün mü elifcim ?
heyy maşallah ben bile yoruldum kuzum ya
hangi şehirdesin?
hayırlı cumalar olsun rozişşş
bütün hatunlarımaaaa hayırlı cumalarr keyifliii günlerrrrşu saniyeden sonraaa dahaa güseellll olsunn gününüüsss canlarımm