2012' de yazın evlenecekler

ooo ne güzel :) sanada mutluluklar dileriz; darisi hepimize insallah dedigin gibi eminim geçip gider hayirlisiyla insallah ama beni korkutan bu telaslar bittikten sonra bombos olacagim, kafami mesgul eden biseyler bulmam lazim simdi dügündü, çeyizdi düsünmekle geçiyor zaman çabucak

ay ben alışveriş maceramı anlatamadım, geçen günkü taarruzda güme gitti benim ki

ben kırmızı donumu da aldıımm, hem kurbanıma hem kendimee
bikaç çamaşırcıya girdim, hele bitanesi kocaman bi çamaşır&pijama dükkanıydı, yuh dedim yaa çamaşır adına sadece krem-siyah-beyaz-kırmızı penye çamaşır vardı, insan bi taş koyar üstüne bi baskı yapar dedim kaçtım hemen o dükkandan
amaaa başka bitanesine girdim çooook güzel şeyler vardı yaa
kendime de bikaçtane aldım
hatta annem çeyizine yapacağımız çamaşır&pijama alışverişin için buraya gelelim mutlaka dedi

neyseciğimee, kurbanımın hediyesini aldıımm, ufak tefek minnak bikaç bişey de aldık annemle, annem ben de minik bişey almak isterim dedi

sonracuğuumaa benimkine de karacadan çok güzel bi triko aldıımm, indirim vardıı, outletten aldım zaten uygun oldu, yakışır paşama yaa

ev için de esseden seramik tavalardan aldık, %50indirim+kasada %15 indirim varken atladı annem, teflonlardan kurtulmak için bahane arıyodu zaten

bu arada kazağı beğenip ayırtmıştım, en son işimiz bitti elimde torbalarla -anneme taşıtmıyorum ya - çıktık alışveriş merkezinden biraz gittikten sonra aklıma geldi, aaaaaaaa kazaaaaaak dedim

o torbalarla tekrar girdik, gittik kazağı aldım, öldüm valla o gün

şimdi bi tek el emeğim kaldı, onu da yaparsam benden güzeli yok valla, çok sevicem kendimi o zaman

Kizlar sari havluyuda ekledim bakarsaniz sevinirim.

ed kim gasom sen söyle bari

gasom simdi anladim neden görmedigini ablamin profilinden paylasitgim icin sanirim o profilinde sadece arkadaslarim diye secenegi kullandiysa o yüzden göremeyebilirsin olabilir mi?

Tamam simdi oldu ben kendim tekrar paylastim :))

Son düzenleme:
arkadaşlar bende haziran mayıs gibi evleneceğim allah kısmet ederse mekan olarak tavsiye edecekleriniz var mı?düğün salonu dışında yardımlarınızı bekliyorum çok kararsız kaldım :2:

piiiiiiinnnnkkkkkkk

ay şimdi gördüüüüüümmmmmm yerim ben onuuuuuuu

wayyy bee ne alış veriş yapmışınız harbiden gasomm okurkenn yoruldum walla he

canım linkk atsana beya bakem gelinlik içn açtığın topiğide at gelinlik koycammm oraya bulamadım bi türlü

bütün hatunlarımaaaa hayırlı cumalarr keyifliii günlerrrr şu saniyeden sonraaa dahaa güseellll olsunn gününüüsss canlarımm

ayyy darısı başımıza inş size de mutluluklar...

bence kahvaltı takımınla yemek takımın aynnı olmasın canım, sıkılırsın, hem de iki desenden de hevesini almış olursun böylece
romance çok güzel yaa, ben de günlük alsam mı diyorum ondan...

aminnn gasom inşallah... yaa benim işim çok güzel aslında, rahatım.. maaşım iyi, çalışma saatlerim iyi, cmrtsi pazar tatil... özel sigortam da var.. daha ne istiyim... ama gel gelelim şirket politikası, birimizin ayrılması gerekio

kız zaten senin beni görüo olman lazım yaa:26:

deryamm bu arada balık tavası kesinlikle şart çünkü balık kokusu her zaman tavaya siniyor ne kadar yıkarsan yıka bana hala kokusu varmış gibi geliyorr

o yüzden onu ayrı almalısın
üfff yaa, olmadı bitane alırım sonradan.. şimdi bidaha tava faslına giremicem pinkoşum ya

Tesekkürler canlar.

E.D. göster kendini seni tanimiyorum

Gasom duvarimda paylastim hala göremidin mi :S

Derya canim ya sirf sariyla hosuma gitmedi benim ama bitirdim gerekirse sökerim.

Yeni foto ekliycem bi bakarsainiz.
bakarız canım..
ED pink_love

tamamm şekerimmm afiyet olsunnn ..
gördün mü elifcim ?

heyy maşallah ben bile yoruldum kuzum ya

arkadaşlar bende haziran mayıs gibi evleneceğim allah kısmet ederse mekan olarak tavsiye edecekleriniz var mı?düğün salonu dışında yardımlarınızı bekliyorum çok kararsız kaldım :2:
hangi şehirdesin?

bütün hatunlarımaaaa hayırlı cumalarr keyifliii günlerrrr şu saniyeden sonraaa dahaa güseellll olsunn gününüüsss canlarımm
hayırlı cumalar olsun rozişşş

Gördümmm canımmcımmmm hatta görmekle kalmadımm beğene tıkladımm beğendimmm çok güzelll olmuşsunn maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…