2012' de yazın evlenecekler

deryaW, Bende sanırım sıyah olanı günlük alıcam
Çeyiz içi koca kazan ne kadar kafa karısıklıgına sebeb oluyor yahu siz netten alısverıs yapıyormusunuz ındırım falan takıp ettıgınız ?

kızalrrr hepinize merhabalar.. nasılsınız bakalım.. ne kadar marifetlisiniz havlulara boncuk işlemeler falan.. ben bunların hiç birini yapamam sanırım((

gülşen güle güle kullan eşyalarını canım . ben istanbuldayım dün bir arçelik bayisine gittim ve aynı bulş. mak. fiyat sorduğumda 1200 dedi, üstelik peşinde çok da fark etmediğini söyledi...sen cidden çok uyguna almışsın..

kızlar masa ortusu yapıyomusunuz galıba kelebeklı nasıl bişey o gösterebilirmisiniz ?

ben hemen hemen bütün alışveriş sitelerinden alışveriş yapıyorum canım, zaten çeyizimin yarısı markafoniden benim

ben netten çokça alışveriş yaparım canım, bazen indirmler bazen de normal sitelerden farketmiyor yapıyorum yani seviyorum da

yaa benim de korkum o, nakitte indirim yaptıramamak..
nakitte güzel bir indirim yapacak o güzel bayiyi nasıl bulucam bilmiyorum :26:

kızlar masa ortusu yapıyomusunuz galıba kelebeklı nasıl bişey o gösterebilirmisiniz ?
canım şu kumaşlardan bahsediyoruz.. (kumaşın cinsine de, panama veya duck bezi deniyor)

Son düzenleme:
sağoll yawrimmm

Günaydiin..

Bu sabah yine yeniden teyze olduum

Haber vereyim dedim

Yolcu tebrik ederim güzel bir ömür olur inş.

Canım sen nden kırasınki nişanlını ikinizde aynı duurmdasınız bence böyle düşünme oda farkındadır bu durumun hem nerde bulucak senin gibisini fazla masraf olmasın diye sen fedakarlık yapıyorsun birde öyle düşün:)

darısı başımıza inş. bizde şimdi bu koştumacaları yaşıyoruz her halde bizde 2013 gelinleri için aynı şeyleri düşünücez:)

canım her ikisine çok güzel ama pembe olanı ben daha çok beğendim sanki ama son karar senin yinede

canım bu kumaşlar ne kadar güzelmiş bunlardan nasıl masa örtüsü yapılıyormuş ben ilk defa gördüm

sağoll yawrimmm
muciiikkk

canım bu kumaşlar ne kadar güzelmiş bunlardan nasıl masa örtüsü yapılıyormuş ben ilk defa gördüm
ben evde oturmaktan da son derece hoşnut kaldım valla ne yalan söyliyim

bir çeşidi şöyle mesela.. çiçekli kumaştan bu, ama cinsi aynı, düz kumaşla kombinleyip masası peçetesi önlüğü vs istediğin parçaları yaptırabiliyosun..
kombinlemeden de yapabiliyosun yani nasıl istersen
Eki Görüntüle 308653

Son düzenleme:
kızlar ben cıkıyorum mesaı bıttı bizimkinlen buluşucaz şu gelinliğin fiyatını sorabileceğim böylelikle pink :)
bırde masa örtülerini direk kestirdinizmi ahzırmı aldınız yanı herhangı bı orgusu dantelı yok degılmı

mesala mutfagaaa
su en sondakı banada cok uyar demııı
heycan oldumm
lavanta aklımdasın canımm sende hadi görüşmek üzere

gasom çook gzelmiş bu kıss,nerde satılır bu panama :26:

benim annem dikiyo, pikocuya diktiren kızlar da var canım :114:

Herkese iyi akşamlar, aşk dolu bir haftasonu geçirmek dileklerimle, öpüldünüz kızlar
senin ki aşk dolu geçicek zaten kuzum inş..

gasom çook gzelmiş bu kıss,nerde satılır bu panama :26:
canım burda eminönünden alıyoruz biz, ama izmirde kızlar pikocuda da olduğunu söylediler, onun haricinde nerde satılır orda bilmiyorum canım ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…