walla tesellii için demedim kız, cidden beğendim ben, benimkinden güzel olmuşsiz fotoda görmüyosunuz ama buruşuk buruşuk..şimdi ben ablasından isticem adres oda akşama nişanlıma gel göster hediyeyi dicek oda kutuyuda götürcek tatatam dandik buruşuk kırışık bir kutu ..zaten koyu kırmızı olan tam bir felaket zımbaladım onu en son =)ama iyi teselli verdiniz saolun canlarım benimm
siz fotoda görmüyosunuz ama buruşuk buruşuk..şimdi ben ablasından isticem adres oda akşama nişanlıma gel göster hediyeyi dicek oda kutuyuda götürcek tatatam dandik buruşuk kırışık bir kutu ..zaten koyu kırmızı olan tam bir felaket zımbaladım onu en son =)ama iyi teselli verdiniz saolun canlarım benimm
walla tesellii için demedim kız, cidden beğendim ben, benimkinden güzel olmuş
BU ARADA BEN KAÇIYORUM KIZLARRR, öpüldünüz canlarım, yarın görüşürüz kuzucuklarım
siz fotoda görmüyosunuz ama buruşuk buruşuk..şimdi ben ablasından isticem adres oda akşama nişanlıma gel göster hediyeyi dicek oda kutuyuda götürcek tatatam dandik buruşuk kırışık bir kutu ..zaten koyu kırmızı olan tam bir felaket zımbaladım onu en son =)ama iyi teselli verdiniz saolun canlarım benimm
gülsengo acaba üzerine çok uğraştım beğenmessen yazıklar olsun emeğe saygı gibi kelimelr mi yazsam
walla tesellii için demedim kız, cidden beğendim ben, benimkinden güzel olmuş
BU ARADA BEN KAÇIYORUM KIZLARRR, öpüldünüz canlarım, yarın görüşürüz kuzucuklarım
heheheiyi olur lavantam kocaman nazarboncuğu da as üstüne
yok ya yazmasın bence romantik havayı dağıtmasınn
kızlarr yaaa bende kurbanım için mektubu hazırlamaya çalışıyorum ama el yazısı şartmıı :26::26: yazıyom yazıyom beğenmiyom yaaa
öbür türlü print yapsak olmamı
olmaz bence kurbanına haksızlık olurr
bence el yazınla yazmalısınnnn....
he kurbanın ne der ama onu bilemem yani
prag uzak bize kuzum,gönül rahatlığıyla gelinbendeeee seviyommm sedoşumm hep kulacıklarını çınlattıkk kısssyaşasınnn keşana gidiyosss beyaa, pardonn avrupayaa dicektim sedoşş pragda yakın mı oraya yakınsa bizz gelmicezz dee sölimm dedim
yok anam yok pasaport gerekmiyor,kapımız herkese açık,özellikle de sevdiklerimizekeşh hann pasaport gerekirmi sedoşum
tabi beaaasedoşummm avrupa turnesi yaptıracak bize beaaaw
geeeel gülüüm gel sensiz olmaz kikızlarrr benide alın kesanaaa bende gelicemmmmmm
lavantam bende yapmıştım benimkine büyük kırmızı el işi kağıdıyla kaplamıştım,normal yapışkansız kağıtla yani.gayet seksi olmuştu1 milyoncu gibi yerlerde yapışkanlı kağıt diye satılıyor onunla yaptım cnm...
Senye bende varim bu cekiliste ona görePirlantalari tek taslari simdiden hazirlaryin
prag uzak bize kuzum,gönül rahatlığıyla gelin
yok anam yok pasaport gerekmiyor,kapımız herkese açık,özellikle de sevdiklerimize
tabi beaaa
geeeel gülüüm gel sensiz olmaz ki
lavantam bende yapmıştım benimkine büyük kırmızı el işi kağıdıyla kaplamıştım,normal yapışkansız kağıtla yani.gayet seksi olmuştuseninkide güsel olmuş bence belki kendinden yapışkanlı diye zorlanmışsındır kaplarken kuzucum,içine sinmediyse normal yapışkansızla yap..
ben kurbanıma hediye bakmaya gidiyorum kızlarr inş. şöyle güzel bir hediye bulurummm