2012' de yazın evlenecekler

merhaba güzel gelinlerr nasılsınız?
geçmişe baktım azcuk balayına ne zaman çıkılacak onları konuşmuşsunuz gelin alımı nasıl olacak demişsiniz
umarım herşey herkesin hayalindeki gibi olurrr çok mutlu oluruz kocişlerimizle

biz de düğün gecesi evimizde kalıcaz ertesi sabah uçakla antalya'ya gidicez erkenden
gelin alımı ise nasıl olacak hiç bilmiyorum çünkü ankarada kına olacak düğün izmirde
imam nikahı ne zaman nerde yapılacak falan henüz konuşmadık...

şimdi ben hastaneye gidiyorum zaatüre aşısı yaptırıcam hepinizi öpüyorum allah'a emanet olunn
gelirim yine

hihihibizde hem hoca dua ile çıkılır hemde davul zurna ile ama ben gelinlikle evden çıkmıcam için sadece hocanın duası eşliğinde arabalara doluşup istanbul yolcusu oluruz artık ben öyle düşündüm şimdi ama büyükler ne der bilmem.birde gelinliğin kuru temizleme kısmı var oda sorun araştırma yapıcam bol bol..

lamelifcim kız gel gel ben yeni kutu ve folyo aldım onlaı yapıcam ama arkadaşım olsa daha güzel yaparım gibi geldi bana destek olurdu

burdayımm canımcımm takipteyimmm hadi bakalım güzel olur inş. kutunun üstünü neyle süsliceksin

günaydın,tünaydın,keyifli bir gün olsun, hatta iyi akşamlar hatunlarım

spor yapıcam ve canım istemio

burdayımm canımcımm takipteyimmm hadi bakalım güzel olur inş. kutunun üstünü neyle süsliceksin

kurdaleylemi süslüyeyim yoksa başka bişeylemi karar veremedim ki denicem bakalım kapağı süsledim fotoda çektim sıra geldi en zor olan kısma onu kaplıcam şimdi acemi işi olduğu belli birde illa kırmızı olsun istediğimden düz kırmızı yokmuş sarı desenli buldum inş.gözleri bozulmaz kutuya bakarken aşkımın

günaydın rosacum haydi tembel tembel yatma benim yerimede spor yap ihtiyacım var selülitler duruyor bakkonları giderene kadar birde göbişim var onuda eritene kadar benim yerimede spor istiyorum..niyet ettim allahım lavantanın sporuna de gelir o bana...çarpılmam inşallah

geniş kırmızı kurdela vardır sende bi dene bakalım nasıl durcakkk heyy Allahım yaa ne güldüm gözleri bozulmaz merak etme okadar emek veriyosun bak idare etsin

kıs rosam günaydın uyanmasaydın bizim yatma vaktimizede pek bişi kalmadı hani

selamlar bacılaaar...
1 haftadır topicte faal değildim konuşmalar almış başını gitmiş..
gelenler,gidenler,küsenler,kızanlar,üstüne alınmayanlar,fazlasıyla üstüne alınanlar....

hepicinizi çooook seviyoruuuum zaten biliyorsunuz...
rosam ve elifim bende sizleri özlediiim kuzucuklarım...koştum geldim hemen
bu arada balayında keşandasınız,hepicinizi ağırlayacağım,camilere götürcem edirnede avrupayı gezdirceeeem daha ne istiyorsunuz

seviooooorumm sizi...

Merhaba,,
Her akşam sürünerek spora gidiyorum ben de. malesef
merhaba..sporu seviorumm ama bazenn başlamak zor gelio başlayıncada bırakısım gelmio

ayy hade öpeim ben gidiom bu spor ikimizin yerineee bebeemm

Son düzenleme:
Kızlar eğer takı falan alacak olan varsa Zen Pırlanta çok güzel bir kampanya yapmış. Aldığınızın yarısı kadar hediye çeki veriyor. Bir de mücevher kutusu.
Bakın derim.

kıs rosam günaydın uyanmasaydın bizim yatma vaktimizede pek bişi kalmadı hani
geceee uyuyamıorum sabahta uyanamıorum ama artık karar verdim uyumucam bu kadar en geç 11 de kalkıcamm inşallah yani umarım belkidee sanırım

sedoooooşşşşş çok sewiliyosunnnnn o kadarrr haa bidee özlendinnnn eee tabii birdee CANNsınnn

Kızlar eğer takı falan alacak olan varsa Zen Pırlanta çok güzel bir kampanya yapmış. Aldığınızın yarısı kadar hediye çeki veriyor. Bir de mücevher kutusu.
Bakın derim.
güsel kampanyaymış canım ama kocişim askerde..annemlere söyleyeyim nasılsa onlarda takı alacak bana.ama kampanyada kısa sürüyormuş yaa...
Kızlar çeyiz listesi var http://www.dueguenrehberim.de/files/checkliste_aussteuer_tr.pdf bu sitede unutulmuş şeyleride ben ekliyorum tabi gerek duymaıdklaırmda var ama lazım olabilri sizede
sağol canım bakalım bakalım,gerçi tamamladım gibi ama eksiklerim vardır belkim

oyyy rosaaaam sende cansın,canansın

sağol canım bakalım bakalım,gerçi tamamladım gibi ama eksiklerim vardır belkim[/QUOTE]

Ben daha yeni başladım ondan eksiklerim var her geçen gün yeni şeyler görüyorum :)

bendeeee seviyommm sedoşumm hep kulacıklarını çınlattıkk kısss yaşasınnn keşana gidiyosss beyaa, pardonn avrupayaa dicektim sedoşş pragda yakın mı oraya yakınsa bizz gelmicezz dee sölimm dedim

Kıss gece kuşum bile gecelerin kuşu olduğu halde erkencikten uyuyooo sende uyu bak sabah nasıl kalkıyosunnn asllında seni gecem kuşumm yapmak lasımmmmm

keşh hann pasaport gerekirmi sedoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…