afiyet olsun yieevrumm nam nam nam
canım bizde gelin alma denen şey pek şenlikli geçmez, yani davul zurna falan da istemediğim için ve şehir dışına gitmeyeceğim için benimki gelicek beni alacak çıkıcaz evden önce foto çekim sonra artık nikah mı olur düğün mü olur neresiyse oraya gitcez, bittii, ordan da hooppp cumburloppanladınız siz onu
hihihibizde hem hoca dua ile çıkılır hemde davul zurna ile ama ben gelinlikle evden çıkmıcam için sadece hocanın duası eşliğinde arabalara doluşup istanbul yolcusu oluruz artık ben öyle düşündüm şimdi ama büyükler ne der bilmem.birde gelinliğin kuru temizleme kısmı var oda sorun araştırma yapıcam bol bol..
lamelifcim kız gel gel ben yeni kutu ve folyo aldım onlaı yapıcam ama arkadaşım olsa daha güzel yaparım gibi geldi bana destek olurdu
burdayımm canımcımm takipteyimmm hadi bakalım güzel olur inş. kutunun üstünü neyle süsliceksin
günaydın,tünaydın,keyifli bir gün olsun, hatta iyi akşamlar hatunlarım
spor yapıcam ve canım istemio
kurdaleylemi süslüyeyim yoksa başka bişeylemi karar veremedim ki denicem bakalım kapağı süsledim fotoda çektim sıra geldi en zor olan kısma onu kaplıcam şimdi acemi işi olduğu belli birde illa kırmızı olsun istediğimden düz kırmızı yokmuş sarı desenli buldum inş.gözleri bozulmaz kutuya bakarken aşkımın
merhaba..sporu seviorumm ama bazenn başlamak zor gelio başlayıncada bırakısım gelmioMerhaba,,
Her akşam sürünerek spora gidiyorum ben de. malesef
günaydın rosacum haydi tembel tembel yatma benim yerimede spor yap ihtiyacım var selülitler duruyor bakkonları giderene kadar birde göbişim var onuda eritene kadar benim yerimede spor istiyorum..niyet ettim allahım lavantanın sporuna de gelir o bana...çarpılmam inşallah
kıs rosam günaydın uyanmasaydın bizim yatma vaktimizede pek bişi kalmadı hani
selamlar bacılaaar...
1 haftadır topicte faal değildim konuşmalar almış başını gitmiş..
gelenler,gidenler,küsenler,kızanlar,üstüne alınmayanlar,fazlasıyla üstüne alınanlar....
hepicinizi çooook seviyoruuuum zaten biliyorsunuz...
rosam ve elifim bende sizleri özlediiim kuzucuklarım...koştum geldim hemen
bu arada balayında keşandasınız,hepicinizi ağırlayacağım,camilere götürcem edirnedeavrupayı gezdirceeeem daha ne istiyorsunuz
seviooooorumm sizi...
güsel kampanyaymış canım ama kocişim askerde..annemlere söyleyeyim nasılsa onlarda takı alacak bana.ama kampanyada kısa sürüyormuş yaa...Kızlar eğer takı falan alacak olan varsa Zen Pırlanta çok güzel bir kampanya yapmış. Aldığınızın yarısı kadar hediye çeki veriyor. Bir de mücevher kutusu.
Bakın derim.
sağol canım bakalım bakalım,gerçi tamamladım gibi ama eksiklerim vardır belkimKızlar çeyiz listesi var http://www.dueguenrehberim.de/files/checkliste_aussteuer_tr.pdf bu sitede unutulmuş şeyleride ben ekliyorum tabi gerek duymaıdklaırmda var ama lazım olabilri sizede
geceee uyuyamıorum sabahta uyanamıorum ama artık karar verdim uyumucam bu kadar en geç 11 de kalkıcamm inşallah yani umarım belkidee sanırım
sedoooooşşşşş çok sewiliyosunnnnn o kadarrrhaa bidee özlendinnnn eee tabii birdee CANNsınnn
selamlar bacılaaar...
gelenler,gidenler,küsenler,kızanlar,üstüne alınmayanlar,fazlasıyla üstüne alınanlar....
bu arada balayında keşandasınız,hepicinizi ağırlayacağım,camilere götürcem edirnedeavrupayı gezdirceeeem daha ne istiyorsunuz
seviooooorumm sizi...
geceee uyuyamıorum sabahta uyanamıorum ama artık karar verdim uyumucam bu kadar en geç 11 de kalkıcamm inşallah yani umarım belkidee sanırım
sedoooooşşşşş çok sewiliyosunnnnn o kadarrrhaa bidee özlendinnnn eee tabii birdee CANNsınnn
selamlar bacılaaar...
seviooooorumm sizi...
merhaba..sporu seviorumm ama bazenn başlamak zor gelio başlayıncada bırakısım gelmio
ayy hade öpeim ben gidiombu spor ikimizin yerineee bebeemm