2012' de yazın evlenecekler

kızlarr yaaa bende kurbanım için mektubu hazırlamaya çalışıyorum ama el yazısı şartmıı :26::26: yazıyom yazıyom beğenmiyom yaaa :KK30::KK30::KK30:
öbür türlü print yapsak olmamı :KK1::KK1::KK1::KK1:
bence kendi el yazınla yazmalısın ki senden bi anı olsun kuzucum...
lavantaaaaa kutuu bencee gayeteenndeee güzelll olmuşşş:21::21:

spor yapamayan hatunlarr kaldırın popocuklarınısııı yapınn uleynn:KK15::KK15::KK15:bakın banaa yaptımm dökülüorumm şuann :KK9::KK9:sizde yapın dökülün:KK9:

bende yarın sabah gidicem spora,ama gözümde büyüyo :KK52:

Kizlar havlu konumda sordum ama oraya bakmazsiniz diye tekrar burdan sorayim.

Sari cicekli bi havlum var.

Ona turuncu boncuk mu kullanayim yoksa sari mi?

Turuncu daha canli olur daha cok göze batar diyorum ama tuhaf mi durur acaba?

sedoscum elimde bir yedek daha var tekrar şansımı denicem artık olmassada olmasın yanibaşım ağrıdıya nasılda özenmişti kırmızı rengi buabilmek için az uğraşmadım ellerimi kirletmedim ama olmadı işteeee:KK9::KK9::KK9::KK9:drama komedi yaptımm

bence kendi el yazınla yazmalısın ki senden bi anı olsun kuzucum...

bende yarın sabah gidicem spora,ama gözümde büyüyo :KK52:

tamam canım anladım bu mektup yazmaişi bi kaç gün sürer ozman artık en son hangini beğenirsem onu gönderirim :KK9::KK9::KK9:

Kizlar havlu konumda sordum ama oraya bakmazsiniz diye tekrar burdan sorayim.

Sari cicekli bi havlum var.

Ona turuncu boncuk mu kullanayim yoksa sari mi?

Turuncu daha canli olur daha cok göze batar diyorum ama tuhaf mi durur acaba?

canım ben sölemiştim zaten sanırım sarı daha iyi olur bence ..

sedoscum elimde bir yedek daha var tekrar şansımı denicem artık olmassada olmasın yanibaşım ağrıdıya nasılda özenmişti kırmızı rengi buabilmek için az uğraşmadım ellerimi kirletmedim ama olmadı işteeee:KK9::KK9::KK9::KK9:drama komedi yaptımm

tamam canım olur inşallah üzülmeee:KK16:

yolcum turuncu olur ama sarı daha iyi olur sankiiim:KK34:

sen bilirsin canım ama güzel bence sonuçta kutu yani çokda yorma kendini çook beğeneceğinden eminim ben,heleki sen yapınca :KK16:

hiiiii kızmaaa kızmaaaa tımam tımam kızmayın hepinissss :KK25::KK25::KK25: elimden geleni yapıyorum ve yapıcam kurbanım içinn :KK39::KK39::KK39:

hııhh şöyleee hizaya gel yawruuu :KK76::KK9:

Eminmisin canim? Soluk mu kalir diye düsünüyorum da simdi. :44:

yok canım elif ben :KK1::KK1::KK1::KK1: tatlım sarı daha iyi olur bence sen bilirsin tabi ..

sen bilirsin canım ama güzel bence sonuçta kutu yani çokda yorma kendini çook beğeneceğinden eminim ben,heleki sen yapınca :KK16:

hııhh şöyleee hizaya gel yawruuu :KK76::KK9:

amanınnn ama yazım kötüü özür diliyorum şimdiktenn kurbancıktannnn affettsinn bnden günahh gitti vallaaa :KK52::KK52::KK52:

lavantaaaaa kutuu bencee gayeteenndeee güzelll olmuşşş:21::21:

spor yapamayan hatunlarr kaldırın popocuklarınısııı yapınn uleynn:KK15::KK15::KK15:bakın banaa yaptımm dökülüorumm şuann :KK9::KK9:sizde yapın dökülün:KK9:

sen spora gidiyosun rosammm ne güzelll ben hayatımda hiç spor yapmadımmm çok miskinimm ben

ama sen resimlerde taş gibisinnn....

kızlaaaarrrrr :KK52:

bu arada ben geldim geriiiii işeee

kurbanıma hediye aldımmmm... çok güzel şeylerrr düşündümmmm umarımmm beğenirrrr :KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlarrr paydos verildi çıkıyorum ben hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm :KK54: :KK54: :KK54: :KK54: :KK54:

iyi akşamlarr yavruuuu mucukkk :KK54:

sen spora gidiyosun rosammm ne güzelll ben hayatımda hiç spor yapmadımmm çok miskinimm ben

kızlaaaarrrrr :KK52:

bu arada ben geldim geriiiii işeee

kurbanıma hediye aldımmmm... çok güzel şeylerrr düşündümmmm umarımmm beğenirrrr :KK16::KK16::KK16::KK16:

ooo süperrrrrrmişşşş :KK76::KK76::KK76::KK76:

kilo vermek için yapmıorum kuzum ben hatta bu kilolarımı birbir zahmetle aldım:KK53:ama iştee popomu sıkınca biras selülitlerim çıkıo.bacak çalışıorum sadece sıkılaşmam lasım :KK51:

X