Kaynanan calisiyor mu?
Benim nisanlim da basta 'sen taaa avurpadan TRye geliceksin bende seni calistirip yoracam öyle mii' diyerekten calismami istemedigini söylemisti. Ama sonra ben de acikladim, senin kendi annen bile calisiyor dedim, bende calisip evimize 3-5 kurus katkita bulunmak istiyorum dedim. Hem zaten fazla degil bir sene en fazla iki sene calisirim dedim. Ikimizde cocuk sahibi olmak istiyoruz cünkü Allah nasip ederse. Üstelik dedim ev alacagimiz zaman nakit paraya ihtiyacimiz olacak bende calisirsam daha fazla birikim yapariz dedim. O sekilde ikna oldu. Simdi kendisi bu sekilde konusuyor benim calismamdan yana..
bim bam boooommm çook şükürr dostlarrr benimdeee artıkkk bir faceeeimmmm varrr:
yosunum yaa keşke kocişim çok kazansa da bende evde otursam çocuk büyütsem.o kadar okuduğum halde bunu diyorum yaa düşün
sedacım kocasım cok kazanmıyo kı yaaa...yıllardır babasunın ısınde calıstıgı ıcın arabasını babası almıs .evı zaten altlı ustlu yanı vaktı zamanında yapmıslar..buro oalyıda tamamen hadı cocuk kıra parası vermesın dıye aldıkları bı yer..yanı bukadar ( yanı cok sukur ac deılız acıkta degılız ) ama evlenınce avukatlık yaparsa ole kazandıgı para aman aman bısıy dııl geldıgı kadar gıttıgıde cok yanı belkı bazı seyler tam oturmadıgı ıcınde olabılır.yok ben senı maasa baglarım yok sıgortanı oderım hıkaye yanı bır ıkı ay oder ucuncu ay bu ara elım sıkısık sen bıraz bekle bakalım der yanı ben ısımden oldugumla kalırım...sedacım calıs sende canım yaaa dunyanın bınbır turlu halı var allah korusun ya kotu bısey olursa ? ayrılık olum kalım ınsallah sende atanırsın bıtanem yaaa
sarı kırmızı olanı kullan mutlaka, kırışıklıklar evet biraz görünüyor ama göz rahatsız etmez yavrum yaa çok güzellerrçok alakasız olucak ama sepet alıcam..kutu sordum özellikle yoktu satmıyorlar nişan kutusu var e ondan alsam 40 tl 35 tl hediyeden pahalı hemde bir sürü nişan kutum var ben bunlara yermi arıcam daha sonra..
en iyisi sepet bakıcam şöyle güzel olabilecek bişey yada sizin fikriniz varsa nasıl paketleyebiirm hediyemi kırmızı v yakalı kazak aldım birde kalp kestim yazılar yazdım en iyi şekilde sunum yapmak istiyorum bakın nasılda dandik.Eki Görüntüle 307600 Eki Görüntüle 307601 Eki Görüntüle 307603 Eki Görüntüle 307602 Eki Görüntüle 307604 Eki Görüntüle 307605
siz hele benimkini görün, gerçi daha başlamadım ama kurbanım hediye eline ulaşınca bana soracak, diyecek ki..ağlıcam şimdik hekaç sayfa ziyan ettim şirketti batırcam böle giderse kovcaklar beni
ooooldu canımmSenye bende varim bu cekiliste ona görePirlantalari tek taslari simdiden hazirlaryin
ay işte ben o totoşu kaldıramıyorum kiiilavantaaaaa kutuu bencee gayeteenndeee güzelll olmuşşş
spor yapamayan hatunlarr kaldırın popocuklarınısııı yapınn uleynnbakın banaa yaptımm dökülüorumm şuann sizde yapın dökülün
ben de spor konusunda çok pis miskinim pinkim lavımsen spora gidiyosun rosammm ne güzelll ben hayatımda hiç spor yapmadımmm çok miskinimm ben
ama sen resimlerde taş gibisinnn....
kızlaaaarrrrr
bu arada ben geldim geriiiii işeee
kurbanıma hediye aldımmmm... çok güzel şeylerrr düşündümmmm umarımmm beğenirrrr
olur oluuurr inşallah o günler de gelir kuzuumm, 2. çocuğu yaparken evde oturuyo olursun inş.yosunum yaa keşke kocişim çok kazansa da bende evde otursam çocuk büyütsem.o kadar okuduğum halde bunu diyorum yaa düşün
amanıııııııııınnnnnn, e hadi kızım seni bekliyoruz işteeeebim bam boooommm çook şükürr dostlarrr benimdeee artıkkk bir faceeeimmmm varrr:
canım benım kayınvalıem vaktı zamanında calısmıs ama ozaman gercekten cok ıhtıyacları varmıs..evımıze uc bes kurus getıreyım desem ıhtıyacımız yokkı bosver otur evde der.kendıne aıt evı var kendı arabası var kendı burosu var hanı uc bes kurus benımde katkım olsun dedıgımde gerek yok dıyo..ben param bıtınce sana kalkıp bana para ver demem dıyorum ben senı maasa baglarım sıgortanıda oderım dıyo..bende ınsanlar sadece para ıcın calısmazlar ben evde falan oturamam dıyorum ozaman buroma gelırsın orda calısırsın dıyo.( ordadayapcam bı ıs yok ama ) yanı dedıgım herseye bı bahanesı hazır..ama en son restımı cektım ben calısıcam dedım..evde oturamam dedım bunuda bıl dedım..tamam calısırsın madem dedı..yolcu senın ne ıs yaptıgını bılmıyorum ama ben suan ıcın ısımı sevıyorum ve evlenıyorum dıyede kımse ıcın ısımıde bırakamam dunyanın bınbırturlu halı var yarın oburgun bısey olsa bıseyler maddı manevı ters gıtse?*nısanlımda aslında farkında butun bunların dusuncelerımın o buyuk ıhtımal hanı belkı kafalarım edasında ama kusura bakmasın yanı kımse ayyyy cok sınırlendım gıne yaaaa...ALLAH SAGLIK VERDIGI SURECE CALISICAM:)))) kafanı sısırdım kusura bakma canım
hoşgeldiinnAnladim canim. Estagfirullah basimi sisirmedin ya :) Tabi kocanin maddi durumu iyise bahane de hemen hazir olur. Ama sen yine sözünde durmusun oda artik anlamistir calismak istedigini. Ve cok haklisin. Sadece sosyal hayata katilmak icin calisanlar da var maddi yönden ihtiyaclari olmasa bile. Canim ben suan issizim malesef. Burda ki zamanim da kisitli. Bi is bulabilecegimi sanmiyorum artik. O yüzden umudum TR. Az önce zaten nisanlimla onu konusuyoduk. Is bulmak sorun degil adam akilli bi is bulmak sorun yada kolay degil diye konusuyoruz iste. Kesinlikle ilerde neler olacagini bilemeyiz.
Merhaba kizlar...
hoşgeldiinn
evet burda iş bulmak mesele, saatleri evli bir bayana uygun olacak, ortamı evli bir bayana uygun olacak, olacak da olacak
zor işler valla
Hosbulduk canim sagol. Evet gercekten cok zormus nisanlimda öyle diyor hani herhangi bir yerde de calismami istemiyor. Ki o da hakli. Ben zaten insan icine girince biraz cekingen davraniyorum. Calistigim yerde kendimi güvende hissetmek isterim. Bakalim nasip kismet.
Is bulamazsam cocuk yaparim nolcek