yieevvrrumm ama sen çok geç kalkıyosuunngünaydın,tünaydın,keyifli bir gün olsun, hatta iyi akşamlar hatunlarım
spor yapıcam ve canım istemio
hayırlı olsunnMerhabalar,
Bende yeni katıldım aranıza Ağustosta düğünüm var :)
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
selamlar bacılaaar...
1 haftadır topicte faal değildim konuşmalar almış başını gitmiş..
gelenler,gidenler,küsenler,kızanlar,üstüne alınmayanlar,fazlasıyla üstüne alınanlar....
hepicinizi çooook seviyoruuuum zaten biliyorsunuz...
rosam ve elifim bende sizleri özlediiim kuzucuklarım...koştum geldim hemen
bu arada balayında keşandasınız,hepicinizi ağırlayacağım,camilere götürcem edirnedeavrupayı gezdirceeeem daha ne istiyorsunuz
seviooooorumm sizi...
ay merak ettim bakayım, benimkinde eksikler kalmış mıKızlar çeyiz listesi var http://www.dueguenrehberim.de/files/checkliste_aussteuer_tr.pdf bu sitede unutulmuş şeyleride ben ekliyorum tabi gerek duymaıdklaırmda var ama lazım olabilri sizede
iwet iwetbu fikir güzel valla ben de herifimi bi temiz dövdürteyim sonra neye uğradığını şaşırsın az biraz
geçmiş olsun tosbaa arkadaşımmerhaba güzel gelinlerr nasılsınız?
geçmişe baktım azcuk balayına ne zaman çıkılacak onları konuşmuşsunuz gelin alımı nasıl olacak demişsiniz
umarım herşey herkesin hayalindeki gibi olurrr çok mutlu oluruz kocişlerimizle
biz de düğün gecesi evimizde kalıcaz ertesi sabah uçakla antalya'ya gidicez erkenden
gelin alımı ise nasıl olacak hiç bilmiyorum çünkü ankarada kına olacak düğün izmirde
imam nikahı ne zaman nerde yapılacak falan henüz konuşmadık...
şimdi ben hastaneye gidiyorum zaatüre aşısı yaptırıcam hepinizi öpüyorum allah'a emanet olunn
gelirim yine
kız gelinlik giy evden çıkarken, sonra biyerde mola verir çıkartırsınhihihibizde hem hoca dua ile çıkılır hemde davul zurna ile ama ben gelinlikle evden çıkmıcam için sadece hocanın duası eşliğinde arabalara doluşup istanbul yolcusu oluruz artık ben öyle düşündüm şimdi ama büyükler ne der bilmem.birde gelinliğin kuru temizleme kısmı var oda sorun araştırma yapıcam bol bol..
lamelifcim kız gel gel ben yeni kutu ve folyo aldım onlaı yapıcam ama arkadaşım olsa daha güzel yaparım gibi geldi bana destek olurdu
iyi akşamlar rosaaammmgünaydın,tünaydın,keyifli bir gün olsun, hatta iyi akşamlar hatunlarım
spor yapıcam ve canım istemio
hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldinnnMerhabalar,
Bende yeni katıldım aranıza Ağustosta düğünüm var :)
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
sedoşummm avrupa turnesi yaptıracak bize beaaawselamlar bacılaaar...
1 haftadır topicte faal değildim konuşmalar almış başını gitmiş..
gelenler,gidenler,küsenler,kızanlar,üstüne alınmayanlar,fazlasıyla üstüne alınanlar....
hepicinizi çooook seviyoruuuum zaten biliyorsunuz...
rosam ve elifim bende sizleri özlediiim kuzucuklarım...koştum geldim hemen
bu arada balayında keşandasınız,hepicinizi ağırlayacağım,camilere götürcem edirnedeavrupayı gezdirceeeem daha ne istiyorsunuz
seviooooorumm sizi...
Güzel kampanya, ama maalesef şuan alamayacağızKızlar eğer takı falan alacak olan varsa Zen Pırlanta çok güzel bir kampanya yapmış. Aldığınızın yarısı kadar hediye çeki veriyor. Bir de mücevher kutusu.
Bakın derim.
yavrum rosam ben hiç spor yapamıyorum yaaakilo almaya başladım aslında yapsam çok iyi olcek
ay ben de yaaa böhühühühüü
off kutum gene olmadı artık yarın başka bi kap alıp birde onunla denicem..çok beceriksizm ben yaaa
off kutum gene olmadı artık yarın başka bi kap alıp birde onunla denicem..çok beceriksizm ben yaaa
çok alakasız olucak ama sepet alıcam..kutu sordum özellikle yoktu satmıyorlar nişan kutusu var e ondan alsam 40 tl 35 tl hediyeden pahalı hemde bir sürü nişan kutum var ben bunlara yermi arıcam daha sonra..
en iyisi sepet bakıcam şöyle güzel olabilecek bişey yada sizin fikriniz varsa nasıl paketleyebiirm hediyemi kırmızı v yakalı kazak aldım birde kalp kestim yazılar yazdım en iyi şekilde sunum yapmak istiyorum bakın nasılda dandik.Eki Görüntüle 307600 Eki Görüntüle 307601 Eki Görüntüle 307603 Eki Görüntüle 307602 Eki Görüntüle 307604 Eki Görüntüle 307605
çok alakasız olucak ama sepet alıcam..kutu sordum özellikle yoktu satmıyorlar nişan kutusu var e ondan alsam 40 tl 35 tl hediyeden pahalı hemde bir sürü nişan kutum var ben bunlara yermi arıcam daha sonra..
en iyisi sepet bakıcam şöyle güzel olabilecek bişey yada sizin fikriniz varsa nasıl paketleyebiirm hediyemi kırmızı v yakalı kazak aldım birde kalp kestim yazılar yazdım en iyi şekilde sunum yapmak istiyorum bakın nasılda dandik.Eki Görüntüle 307600 Eki Görüntüle 307601 Eki Görüntüle 307603 Eki Görüntüle 307602 Eki Görüntüle 307604 Eki Görüntüle 307605
iyi akşamlar kızlarrrr
bence gayet iyi bir paket olmuş lavantam sonuçta ömürlük yapmıyorsun yaa
erkekler önemsemez böyle şeyleri zaten
kızzzz mervoşş dandik dediğin bunlar mı senin bee, çok güzel olmuş bence walla, çok samimiyim heeçok alakasız olucak ama sepet alıcam..kutu sordum özellikle yoktu satmıyorlar nişan kutusu var e ondan alsam 40 tl 35 tl hediyeden pahalı hemde bir sürü nişan kutum var ben bunlara yermi arıcam daha sonra..
evet bencede lavantam sen yolla onu kesinlikle çok hoş olmuşben bile düşündüm yani yapsammı diye
kızzzz mervoşş dandik dediğin bunlar mı senin bee, çok güzel olmuş bence walla, çok samimiyim hee
bence hiç sepet fln arama, bu güzel olmuş.. sarı çiçekli olan..
inan ki pinkin dediği gibi erkekler fazla önemsemez böle şeyleri, ben de geçen yıl uğraştım didindim kutuları kapladım fln, içindeki hediyeyi aldı, kutu nerde die sorsan bilmez şimdi
Pinkim hoşgeldin canımcım
işte ben kendimi o zorunluluğun altına sokmamak için yazılmıyorum da salona falan, hani benimki ağır tembelliken iyisi salona gitmek, parayı verince mecburen gidiyorsun
off kızlar nerden hatırlattınız, iş çıkışı ben de gitmek zorundayım bugün:44:
tamam yavru izmire kızları almak için uğricaz zaten, sensiz olar mıııkızlarrr benide alın kesanaaa bende gelicemmmmmm
ah kuzucum olur yaa, yarın ha gayret bi daha dene :13::13:off kutum gene olmadı artık yarın başka bi kap alıp birde onunla denicem..çok beceriksizm ben yaaa