2012' de yazın evlenecekler

günaydın,tünaydın,keyifli bir gün olsun, hatta iyi akşamlar hatunlarım:KK9:

spor yapıcam ve canım istemio :KK51:
yieevvrrumm ama sen çok geç kalkıyosuunn :KK6::KK6:
bak ben apartman gezmemi bile yaptım geldim :KK55::KK55:
yaptın mı sporunu kuzuu? :KK76:

Merhabalar,

Bende yeni katıldım aranıza Ağustosta düğünüm var :)
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
hayırlı olsunn :KK3:

selamlar bacılaaar...:KK16:
1 haftadır topicte faal değildim konuşmalar almış başını gitmiş..
gelenler,gidenler,küsenler,kızanlar,üstüne alınmayanlar,fazlasıyla üstüne alınanlar....

hepicinizi çooook seviyoruuuum zaten biliyorsunuz...
rosam ve elifim bende sizleri özlediiim kuzucuklarım...:KK16:koştum geldim hemen :KK16:
bu arada balayında keşandasınız,hepicinizi ağırlayacağım,camilere götürcem edirnede :KK9: avrupayı gezdirceeeem daha ne istiyorsunuz:KK9:

seviooooorumm sizi...:KK16:
:KK3::KK3::KK3: nerdesin sen be yaaaa :KK9:
oy yavrum benim, evropaları gezdircek bizeeee :KK54:

Kızlar çeyiz listesi var http://www.dueguenrehberim.de/files/checkliste_aussteuer_tr.pdf bu sitede unutulmuş şeyleride ben ekliyorum tabi gerek duymaıdklaırmda var ama lazım olabilri sizede
ay merak ettim bakayım, benimkinde eksikler kalmış mı :KK55:

bu fikir güzel valla ben de herifimi bi temiz dövdürteyim sonra neye uğradığını şaşırsın az biraz :KK70:
iwet iwet :KK60::KK60:

merhaba güzel gelinlerr nasılsınız?
geçmişe baktım azcuk balayına ne zaman çıkılacak onları konuşmuşsunuz gelin alımı nasıl olacak demişsiniz
umarım herşey herkesin hayalindeki gibi olurrr çok mutlu oluruz kocişlerimizle :KK16:

biz de düğün gecesi evimizde kalıcaz ertesi sabah uçakla antalya'ya gidicez erkenden :KK17:
gelin alımı ise nasıl olacak hiç bilmiyorum çünkü ankarada kına olacak düğün izmirde
imam nikahı ne zaman nerde yapılacak falan henüz konuşmadık...

şimdi ben hastaneye gidiyorum zaatüre aşısı yaptırıcam hepinizi öpüyorum allah'a emanet olunn
gelirim yine :KK54:
geçmiş olsun tosbaa arkadaşım:KK1:

hihihi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:bizde hem hoca dua ile çıkılır hemde davul zurna ile ama ben gelinlikle evden çıkmıcam için sadece hocanın duası eşliğinde arabalara doluşup istanbul yolcusu oluruz artık ben öyle düşündüm şimdi ama büyükler ne der bilmem.birde gelinliğin kuru temizleme kısmı var oda sorun araştırma yapıcam bol bol..

lamelifcim kız gel gel ben yeni kutu ve folyo aldım onlaı yapıcam ama arkadaşım olsa daha güzel yaparım gibi geldi bana destek olurdu
kız gelinlik giy evden çıkarken, sonra biyerde mola verir çıkartırsın:KK34:
günaydın,tünaydın,keyifli bir gün olsun, hatta iyi akşamlar hatunlarım:KK9:

spor yapıcam ve canım istemio :KK51:
iyi akşamlar rosaaammm :KK54:
yap yap, keşke ben de yapabilsem spor yaa :44:

Merhabalar,

Bende yeni katıldım aranıza Ağustosta düğünüm var :)
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldinnn:KK3:

selamlar bacılaaar...:KK16:
1 haftadır topicte faal değildim konuşmalar almış başını gitmiş..
gelenler,gidenler,küsenler,kızanlar,üstüne alınmayanlar,fazlasıyla üstüne alınanlar....

hepicinizi çooook seviyoruuuum zaten biliyorsunuz...
rosam ve elifim bende sizleri özlediiim kuzucuklarım...:KK16:koştum geldim hemen :KK16:
bu arada balayında keşandasınız,hepicinizi ağırlayacağım,camilere götürcem edirnede :KK9: avrupayı gezdirceeeem daha ne istiyorsunuz:KK9:

seviooooorumm sizi...:KK16:
sedoşummm avrupa turnesi yaptıracak bize beaaaw :KK60::KK60:

Kızlar eğer takı falan alacak olan varsa Zen Pırlanta çok güzel bir kampanya yapmış. Aldığınızın yarısı kadar hediye çeki veriyor. Bir de mücevher kutusu.
Bakın derim.
Güzel kampanya, ama maalesef şuan alamayacağız:KK50::26:

off kutum gene olmadı artık yarın başka bi kap alıp birde onunla denicem..çok beceriksizm ben yaaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

halledersin be lavantam ugrasman yeter ahh ahh enişte bey bir bilse ne zahmetlere katlandıgını kac haftalardırr:KK34::KK34:

çok alakasız olucak ama sepet alıcam..kutu sordum özellikle yoktu satmıyorlar nişan kutusu var e ondan alsam 40 tl 35 tl hediyeden pahalı hemde bir sürü nişan kutum var ben bunlara yermi arıcam daha sonra..

en iyisi sepet bakıcam şöyle güzel olabilecek bişey yada sizin fikriniz varsa nasıl paketleyebiirm hediyemi kırmızı v yakalı kazak aldım birde kalp kestim yazılar yazdım en iyi şekilde sunum yapmak istiyorum bakın nasılda dandik. $Görüntü1980.jpg $Görüntü1981.jpg $Görüntü1983.jpg $Görüntü1982.jpg $Görüntü1984.jpg $Görüntü1985.jpg

saolun kızlar artık alakasız olarak bi sepete koyup yallah yollucam deli oldum ya kaç saatimi ona harcadım emek verdim yine olmadı yine olmadı ikiside birbirinden çirkin..

çok alakasız olucak ama sepet alıcam..kutu sordum özellikle yoktu satmıyorlar nişan kutusu var e ondan alsam 40 tl 35 tl hediyeden pahalı hemde bir sürü nişan kutum var ben bunlara yermi arıcam daha sonra..

en iyisi sepet bakıcam şöyle güzel olabilecek bişey yada sizin fikriniz varsa nasıl paketleyebiirm hediyemi kırmızı v yakalı kazak aldım birde kalp kestim yazılar yazdım en iyi şekilde sunum yapmak istiyorum bakın nasılda dandik.Eki Görüntüle 307600 Eki Görüntüle 307601 Eki Görüntüle 307603 Eki Görüntüle 307602 Eki Görüntüle 307604 Eki Görüntüle 307605

canım bencede olmuşş emek verdinn önemli olann ooo bencee kutuyu gönderrr derim ..

en iyisi sepet bakıcam şöyle güzel olabilecek bişey yada sizin fikriniz varsa nasıl paketleyebiirm hediyemi kırmızı v yakalı kazak aldım birde kalp kestim yazılar yazdım en iyi şekilde sunum yapmak istiyorum bakın nasılda dandik.Eki Görüntüle 307600 Eki Görüntüle 307601 Eki Görüntüle 307603 Eki Görüntüle 307602 Eki Görüntüle 307604 Eki Görüntüle 307605

iyi akşamlar kızlarrrr

bence gayet iyi bir paket olmuş lavantam sonuçta ömürlük yapmıyorsun yaa

erkekler önemsemez böyle şeyleri zaten

kızzzz mervoşş dandik dediğin bunlar mı senin bee, çok güzel olmuş bence walla, çok samimiyim hee :nazar:
bence hiç sepet fln arama, bu güzel olmuş.. sarı çiçekli olan..
inan ki pinkin dediği gibi erkekler fazla önemsemez böle şeyleri, ben de geçen yıl uğraştım didindim kutuları kapladım fln, içindeki hediyeyi aldı, kutu nerde die sorsan bilmez şimdi :KK1:

Pinkim hoşgeldin canımcım:KK54:

siz fotoda görmüyosunuz ama buruşuk buruşuk..şimdi ben ablasından isticem adres oda akşama nişanlıma gel göster hediyeyi dicek oda kutuyuda götürcek tatatam dandik buruşuk kırışık bir kutu ..zaten koyu kırmızı olan tam bir felaket zımbaladım onu en son =)ama iyi teselli verdiniz saolun canlarım benimm

evet bencede lavantam sen yolla onu kesinlikle çok hoş olmuş :KK16:ben bile düşündüm yani yapsammı diye

aynen bende düşündümm normal kaplıkla mı yapmıştın sen bunu??

kızzzz mervoşş dandik dediğin bunlar mı senin bee, çok güzel olmuş bence walla, çok samimiyim hee :nazar:
bence hiç sepet fln arama, bu güzel olmuş.. sarı çiçekli olan..
inan ki pinkin dediği gibi erkekler fazla önemsemez böle şeyleri, ben de geçen yıl uğraştım didindim kutuları kapladım fln, içindeki hediyeyi aldı, kutu nerde die sorsan bilmez şimdi :KK1:

Pinkim hoşgeldin canımcım:KK54:

hoş bulduk tatlımmm

Son düzenleme:
en iyisi salona gitmek, parayı verince mecburen gidiyorsun:KK50:
off kızlar nerden hatırlattınız, iş çıkışı ben de gitmek zorundayım bugün:44:
işte ben kendimi o zorunluluğun altına sokmamak için yazılmıyorum da salona falan, hani benimki ağır tembellik :KK53::KK53:

kızlarrr benide alın kesanaaa bende gelicemmmmmm:KK55::KK55::KK55::KK55:
tamam yavru izmire kızları almak için uğricaz zaten, sensiz olar mııı :KK9:

off kutum gene olmadı artık yarın başka bi kap alıp birde onunla denicem..çok beceriksizm ben yaaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
ah kuzucum olur yaa, yarın ha gayret bi daha dene :13::13:

X