2012' de yazın evlenecekler

kızlarr yaaa bende kurbanım için mektubu hazırlamaya çalışıyorum ama el yazısı şartmıı :26::26: yazıyom yazıyom beğenmiyom yaaa
öbür türlü print yapsak olmamı
bence kendi el yazınla yazmalısın ki senden bi anı olsun kuzucum...
lavantaaaaa kutuu bencee gayeteenndeee güzelll olmuşşş

spor yapamayan hatunlarr kaldırın popocuklarınısııı yapınn uleynnbakın banaa yaptımm dökülüorumm şuann sizde yapın dökülün

bende yarın sabah gidicem spora,ama gözümde büyüyo

Kizlar havlu konumda sordum ama oraya bakmazsiniz diye tekrar burdan sorayim.

Sari cicekli bi havlum var.

Ona turuncu boncuk mu kullanayim yoksa sari mi?

Turuncu daha canli olur daha cok göze batar diyorum ama tuhaf mi durur acaba?

sedoscum elimde bir yedek daha var tekrar şansımı denicem artık olmassada olmasın yanibaşım ağrıdıya nasılda özenmişti kırmızı rengi buabilmek için az uğraşmadım ellerimi kirletmedim ama olmadı işteeeedrama komedi yaptımm

bence kendi el yazınla yazmalısın ki senden bi anı olsun kuzucum...

bende yarın sabah gidicem spora,ama gözümde büyüyo

tamam canım anladım bu mektup yazmaişi bi kaç gün sürer ozman artık en son hangini beğenirsem onu gönderirim

Kizlar havlu konumda sordum ama oraya bakmazsiniz diye tekrar burdan sorayim.

Sari cicekli bi havlum var.

Ona turuncu boncuk mu kullanayim yoksa sari mi?

Turuncu daha canli olur daha cok göze batar diyorum ama tuhaf mi durur acaba?

canım ben sölemiştim zaten sanırım sarı daha iyi olur bence ..

tamam canım olur inşallah üzülmeee

yolcum turuncu olur ama sarı daha iyi olur sankiiim

sen bilirsin canım ama güzel bence sonuçta kutu yani çokda yorma kendini çook beğeneceğinden eminim ben,heleki sen yapınca

hiiiii kızmaaa kızmaaaa tımam tımam kızmayın hepinissss elimden geleni yapıyorum ve yapıcam kurbanım içinn

hııhh şöyleee hizaya gel yawruuu

Eminmisin canim? Soluk mu kalir diye düsünüyorum da simdi. :44:

yok canım elif ben tatlım sarı daha iyi olur bence sen bilirsin tabi ..

sen bilirsin canım ama güzel bence sonuçta kutu yani çokda yorma kendini çook beğeneceğinden eminim ben,heleki sen yapınca

hııhh şöyleee hizaya gel yawruuu

amanınnn ama yazım kötüü özür diliyorum şimdiktenn kurbancıktannnn affettsinn bnden günahh gitti vallaaa

lavantaaaaa kutuu bencee gayeteenndeee güzelll olmuşşş

spor yapamayan hatunlarr kaldırın popocuklarınısııı yapınn uleynnbakın banaa yaptımm dökülüorumm şuann sizde yapın dökülün

sen spora gidiyosun rosammm ne güzelll ben hayatımda hiç spor yapmadımmm çok miskinimm ben

ama sen resimlerde taş gibisinnn....

kızlaaaarrrrr

bu arada ben geldim geriiiii işeee

kurbanıma hediye aldımmmm... çok güzel şeylerrr düşündümmmm umarımmm beğenirrrr

kızlarrr paydos verildi çıkıyorum ben hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm

iyi akşamlarr yavruuuu mucukkk

ooo süperrrrrrmişşşş

sen spora gidiyosun rosammm ne güzelll ben hayatımda hiç spor yapmadımmm çok miskinimm ben

ama sen resimlerde taş gibisinnn....

kilo vermek için yapmıorum kuzum ben hatta bu kilolarımı birbir zahmetle aldımama iştee popomu sıkınca biras selülitlerim çıkıo.bacak çalışıorum sadece sıkılaşmam lasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…