bence kendi el yazınla yazmalısın ki senden bi anı olsun kuzucum...kızlarr yaaa bende kurbanım için mektubu hazırlamaya çalışıyorum ama el yazısı şartmıı :26::26: yazıyom yazıyom beğenmiyom yaaa
öbür türlü print yapsak olmamı
lavantaaaaa kutuu bencee gayeteenndeee güzelll olmuşşş
spor yapamayan hatunlarr kaldırın popocuklarınısııı yapınn uleynnbakın banaa yaptımm dökülüorumm şuann sizde yapın dökülün
kızlarr yaaa bende kurbanım için mektubu hazırlamaya çalışıyorum ama el yazısı şartmıı :26::26: yazıyom yazıyom beğenmiyom yaaa
öbür türlü print yapsak olmamı
bence kendi el yazınla yazmalısın ki senden bi anı olsun kuzucum...
bende yarın sabah gidicem spora,ama gözümde büyüyo
Kizlar havlu konumda sordum ama oraya bakmazsiniz diye tekrar burdan sorayim.
Sari cicekli bi havlum var.
Ona turuncu boncuk mu kullanayim yoksa sari mi?
Turuncu daha canli olur daha cok göze batar diyorum ama tuhaf mi durur acaba?
canım ben sölemiştim zaten sanırım sarı daha iyi olur bence ..
eliffffffffffffffff kısss olurmuu hiç öyleeeeeeeeeee
sedoscum elimde bir yedek daha var tekrar şansımı denicem artık olmassada olmasın yanibaşım ağrıdıya nasılda özenmişti kırmızı rengi buabilmek için az uğraşmadım ellerimi kirletmedim ama olmadı işteeeedrama komedi yaptımm
sedoscum elimde bir yedek daha var tekrar şansımı denicem artık olmassada olmasın yanibaşım ağrıdıya nasılda özenmişti kırmızı rengi buabilmek için az uğraşmadım ellerimi kirletmedim ama olmadı işteeeedrama komedi yaptımm
hiiiii kızmaaa kızmaaaa tımam tımam kızmayın hepinisssselimden geleni yapıyorum ve yapıcam kurbanım içinn
Eminmisin canim? Soluk mu kalir diye düsünüyorum da simdi. :44:
sen bilirsin canım ama güzel bence sonuçta kutu yani çokda yorma kendini çook beğeneceğinden eminim ben,heleki sen yapınca
hııhh şöyleee hizaya gel yawruuu
lavantaaaaa kutuu bencee gayeteenndeee güzelll olmuşşş
spor yapamayan hatunlarr kaldırın popocuklarınısııı yapınn uleynnbakın banaa yaptımm dökülüorumm şuann sizde yapın dökülün
kızlarrr paydos verildi çıkıyorum ben hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm
sen spora gidiyosun rosammm ne güzelll ben hayatımda hiç spor yapmadımmm çok miskinimm ben
ama sen resimlerde taş gibisinnn....
kızlaaaarrrrr
bu arada ben geldim geriiiii işeee
kurbanıma hediye aldımmmm... çok güzel şeylerrr düşündümmmm umarımmm beğenirrrr
kızlarrr paydos verildi çıkıyorum ben hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmm
iyi akşamlarr yavruuuu mucukkk
ooo süperrrrrrmişşşş
ayk yaaa sadece istedigim gibi şıkır pıkırrr kırmızı bir don bulamadımmmdıı yaa
sen spora gidiyosun rosammm ne güzelll ben hayatımda hiç spor yapmadımmm çok miskinimm ben
ama sen resimlerde taş gibisinnn....