2012' de yazın evlenecekler

ee yani var tabi mazeretiniz
çok gerekirse bi uğrayıp ellerini öpüp allahaısmarladık diyebilirsiniz,
ben kendi adıma onların elini öpmeden balayına gidemem ya hani uzun yola gidiyoruz neticede ne bilem ben pek utangaç değilim galiba

yolcu çok iyi demişin bende gasom gibi 2 gün sonra sıkılırım gidelim derim yani ama ertesi sabahhya birde annem falan diyorki çarşaff görmek isterlerse
anaam yok yok istemezler kıızz

Kızlar alıntı yapamadım pat diye dalıyorum muhabbete
Bizde gelin alma baya bi şenlikli olacak, baya kalabalık geleceklermiş, davul zurna fln...
Asıl şenlik gelin eve girerken oluyor bizimkilerde.. Onların mahalleye gelince delikanlılar yolu kesip damadı indirirlermiş, sofralar gelir yenilir içilirmiş, gelin tabi arabada belkio bu arada ama ben fazla beklemem, iner yürürüm walla
sonra gelin eve girince evin bahçesinde herkese yemekler verilirmiş fln... öyle bişiler işte...
Ertesi gün el öpme olayı var galiba ama ben utanırım gitmem, ama 1-2 gün sonra belki olabilir
Ya bide biz aynı apartmanda oturcaz yani hani, ertesi sabah balayına gidio bile olsak kapılarını çalmadan basıp gitmek olmaz di mi yaa, illa ki ertesi sabah görüşcez yani, yüzyüze gelecez, poffff:26::44:

yaa hakkaten iyi demissin, çok çekinir, utanir insan nasil gidebilirsin ilk sabahtan öyle
daha ben konusmadim o konuda ama umarim yoktur öyle bir adetleri

Gelin alma bizde de davullu zurnali olcak, ve damat eve girince beni göstermicekler odamin kapisinin önüne dikilcekler güya para koparmak için damattan :))) baya bi terleticekler damadi yani
Ayni apartmandaysaniz cikmazsin ilk gün canim evden, alisana kadar yani en azindan :26:

Gasom nereye gidiyosunuz balayina?
belli değil canım, hiç olmadı Keşana sedoşa gitcez

evet kuzum ya, aynı apt da iseniz tabi bi el öpmeden gitmek ayıp olur, kapıdan baş baş der ellerini öper gidersiniz en kötü ihtimalle

Derya canim bizde de gelin eve gelince damadi arkadaslari kaciri bi güzel dövermisler ya
ahaha benimkini sıkı bi dövsünler walla, ömür boyu ders olsun ona

Bizde de gelini hemen vermezler.. Bazılarında da kapıyı açmıolar damada, öyle gördüm birinde Kapının arasından para istiolar, verirse açıolar fln

belli değil canım, hiç olmadı Keşana sedoşa gitcez

evet kuzum ya, aynı apt da iseniz tabi bi el öpmeden gitmek ayıp olur, kapıdan baş baş der ellerini öper gidersiniz en kötü ihtimalle
Ahahah Keşanda turizim patlaması yaşanacak bu yaz, sayemizde
Ya ertesi gün balayına gitmezsek napıcam, kahvaltıya fln inmemiz gerekir mi ki gasom:26:

Evet öyle adetimiz var bizim de

Tabagina cig yumurta yada kömür koyulur mesela

O sekilde damat küstürülür

Küstürmeyi duymamistim sonrasinda noluyor baristirmak için bide ömür boyu öyle gitmesinde

Arkadaslar bu arada bi kaçinizi eklemek istedim burdan dügünden sonra haberlerinizi almak isterim nasil geçtigine dair sorun yoktur umarim

Derya dövsünler ohh canima deysin

tatlikedi hihihi yok yok ömür böyle öyle küs kalmaz damat

canlar ben simdilik kaciyorum..

Havlulara bakmayanlar baksinlar

yok bacım yaa, o kadar değil
hani giderseniz dediydim, yoksa ertesi gün herifinle başbaşa yatak kahvaltısı yap kız nam nam nam

keşanı patlatıcaz yeminle :)))

bi de keşke bizde de öyle adetler olsaydı da benimkini de accuk dövselerdi, şöyle acıtmadan ama o kadar kıyamam

Son düzenleme:
yok bacım yaa, o kadar değil
hani giderseniz dediydim, yoksa ertesi gün herifinle başbaşa yatak kahvaltısı yap kız nam nam nam
Bence de yaniii, benimkinin aklına girmem lazım bu konuda
Evet nasrettin hoca misali kocaları önce dövdürtcez ki bidaha ömür boyu uslu dursunlar

Son düzenleme:
Derya dövsünler ohh canima deysin

tatlikedi hihihi yok yok ömür böyle öyle küs kalmaz damat

canlar ben simdilik kaciyorum..

Havlulara bakmayanlar baksinlar

canım ben havlulara bakmaya başlamıştım, ama şimdi yukarı çıkmamız lazım, annemin kuzeni oğlunu askere gönderdi, ona Allah kavuştursuna çıkacakmışız
dönünce yazıcam ben oraya bişeyler :112:

Kızlar şimdilik çıkıyorum azcuk, işlerimi halledip geleceğim, uykucu güzeller de kalkmış olurlar bu arada
öpüldünüz byeee

Bence de yaniii, benimkinin aklına girmem lazım bu konuda
Evet nasrettin hoca misali kocaları önce dövdürtcez ki bidaha ömür boyu uslu dursunlar

bu fikir güzel valla ben de herifimi bi temiz dövdürteyim sonra neye uğradığını şaşırsın az biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…