2012' de yazın evlenecekler

Gasom bizde de bir hafta sonra kiz evine '' yedi'ye (7'ye) '' gidilir orda da damat küstürülür.

Ama benim annemler yanimda olmaycaklari icin :KK43:(( kaynanama gideriz.

Evde canim sIkIlsa bile hemen gidemem canim ya. Insanlarin gözü hep üzerimde olur, öyle olmasa bile öyleymis gibi hiss ederim.

Bilmiyorum sizce bu konuyu kaynanamla konusmama gerek var mi?

Bana biraz ayip geliyor yani ama tepkisi ne olur bilmiyorum. Sonucta balayinada gidicez mazeritimiz de var yani :KK55:
ee yani var tabi mazeretiniz :KK9:
çok gerekirse bi uğrayıp ellerini öpüp allahaısmarladık diyebilirsiniz,
ben kendi adıma onların elini öpmeden balayına gidemem ya hani uzun yola gidiyoruz neticede ne bilem ben pek utangaç değilim galiba :KK9::KK9::KK9:

yolcu çok iyi demişin bende gasom gibi 2 gün sonra sıkılırım gidelim derim yani ama ertesi sabahh:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:ya birde annem falan diyorki çarşaff görmek isterlerse :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
anaam yok yok istemezler kıızz :KK47:

Kızlar alıntı yapamadım pat diye dalıyorum muhabbete :KK1:
Bizde gelin alma baya bi şenlikli olacak, baya kalabalık geleceklermiş, davul zurna fln...
Asıl şenlik gelin eve girerken oluyor bizimkilerde.. Onların mahalleye gelince delikanlılar yolu kesip damadı indirirlermiş, sofralar gelir yenilir içilirmiş, gelin tabi arabada belkio bu arada :KK1: ama ben fazla beklemem, iner yürürüm walla :KK1:
sonra gelin eve girince evin bahçesinde herkese yemekler verilirmiş fln... öyle bişiler işte...
Ertesi gün el öpme olayı var galiba ama ben utanırım gitmem, ama 1-2 gün sonra belki olabilir :KK1:
Ya bide biz aynı apartmanda oturcaz yani hani, ertesi sabah balayına gidio bile olsak kapılarını çalmadan basıp gitmek olmaz di mi yaa, illa ki ertesi sabah görüşcez yani, yüzyüze gelecez, poffff:26::44:

Derya anladim canim hihi. Benim ki hala izmir istiyor balayi icin :)

freud canim kolay gelsin sana ceyizlik hazirligi icindesin sende bizim gibi :)

KizLar aklima ne geldi hemen anlatayim balayi konusu acilmisken.

Dün nisanlimla telde konusurken dedi ki pazar aksam bizim dügün olacak ya, pazartesi sabah annesinlere el öpmeye gideriz dedi. Abisiyle yengesi ertesi sabah gitmisler. :KK53:

Asla dedim bende. Ilk gecenin sabahi hayatta gitmem ben dedim. Beni de düsün dedim. Kadin olucam sonucta dedim bana biraz zaman tanimaniz gerekir dedim.

Hem balayinada gidicez dedim pazartesi sabah girek balayina gideriz bi hafta gecer pazar sabahi mesela annenlere kahvaltiya gideriz dedim.

Ama ben cok utanir cok sIkIlirim eger ki ilk sabah gitmek zorunda kalirsak dedim.

Oda tamam bende bilmiyorum ne zaman gidilir filan diye dedi.

Bende nasilsa ömrümün sonuna kadar onlarla olucam dedim hem hic gitmicem de demiyorum ya ama bana en az bi hafta zaman lazim dedim alismam icin..

Yaa öyle oldu kizlar..

Gasom geldim öp bakem :KK17: barisalim :))

yaa hakkaten iyi demissin, çok çekinir, utanir insan nasil gidebilirsin ilk sabahtan öyle :KK53:
daha ben konusmadim o konuda ama umarim yoktur öyle bir adetleri :KK50:
Bizde gelin alma baya bi şenlikli olacak, baya kalabalık geleceklermiş, davul zurna fln...
Asıl şenlik gelin eve girerken oluyor bizimkilerde.. Onların mahalleye gelince delikanlılar yolu kesip damadı indirirlermiş, sofralar gelir yenilir içilirmiş, gelin tabi arabada belkio bu arada :KK1: ama ben fazla beklemem, iner yürürüm walla :KK1:
sonra gelin eve girince evin bahçesinde herkese yemekler verilirmiş fln... öyle bişiler işte...
Ertesi gün el öpme olayı var galiba ama ben utanırım gitmem, ama 1-2 gün sonra belki olabilir :KK1:
Ya bide biz aynı apartmanda oturcaz yani hani, ertesi sabah balayına gidio bile olsak kapılarını çalmadan basıp gitmek olmaz di mi yaa, illa ki ertesi sabah görüşcez yani, yüzyüze gelecez, poffff:26::44:

Gelin alma bizde de davullu zurnali olcak, ve damat eve girince beni göstermicekler odamin kapisinin önüne dikilcekler güya para koparmak için damattan :))) baya bi terleticekler damadi yani :KK1:
Ayni apartmandaysaniz cikmazsin ilk gün canim evden, alisana kadar yani en azindan :26:

Gasom nereye gidiyosunuz balayina? :KK55:
belli değil canım, hiç olmadı Keşana sedoşa gitcez :KK9::KK9::KK9:

evet kuzum ya, aynı apt da iseniz tabi bi el öpmeden gitmek ayıp olur, kapıdan baş baş der ellerini öper gidersiniz en kötü ihtimalle :KK3:

Derya canim bizde de gelin eve gelince damadi arkadaslari kaciri bi güzel dövermisler ya :KK9:
ahaha benimkini sıkı bi dövsünler walla, ömür boyu ders olsun ona :KK60::KK60::KK60:

yaa hakkaten iyi demissin, çok çekinir, utanir insan nasil gidebilirsin ilk sabahtan öyle :KK53:
daha ben konusmadim o konuda ama umarim yoktur öyle bir adetleri :KK50:

Gelin alma bizde de davullu zurnali olcak, ve damat eve girince beni göstermicekler odamin kapisinin önüne dikilcekler güya para koparmak için damattan :))) baya bi terleticekler damadi yani :KK1:
Ayni apartmandaysaniz cikmazsin ilk gün canim evden, alisana kadar yani en azindan :26:
Bizde de gelini hemen vermezler.. Bazılarında da kapıyı açmıolar damada, öyle gördüm birinde :KK1::KK1: Kapının arasından para istiolar, verirse açıolar fln :KK1:

belli değil canım, hiç olmadı Keşana sedoşa gitcez :KK9::KK9::KK9:

evet kuzum ya, aynı apt da iseniz tabi bi el öpmeden gitmek ayıp olur, kapıdan baş baş der ellerini öper gidersiniz en kötü ihtimalle :KK3:
Ahahah Keşanda turizim patlaması yaşanacak bu yaz, sayemizde :KK60::KK60:
Ya ertesi gün balayına gitmezsek napıcam, kahvaltıya fln inmemiz gerekir mi ki gasom:26:

Evet öyle adetimiz var bizim de :KK9:

Tabagina cig yumurta yada kömür koyulur mesela :KK9:

O sekilde damat küstürülür :KK37:

Küstürmeyi duymamistim :KK1: sonrasinda noluyor baristirmak için :KK70: bide ömür boyu öyle gitmesinde :KK37:

Arkadaslar bu arada bi kaçinizi eklemek istedim burdan dügünden sonra haberlerinizi almak isterim nasil geçtigine dair sorun yoktur umarim :nazar:

Derya dövsünler ohh canima deysin :KK1:

tatlikedi hihihi yok yok ömür böyle öyle küs kalmaz damat :KK37:

canlar ben simdilik kaciyorum..

Havlulara bakmayanlar baksinlar :KK53:

ahaha benimkini sıkı bi dövsünler walla, ömür boyu ders olsun ona :KK60::KK60::KK60:

Bizde de gelini hemen vermezler.. Bazılarında da kapıyı açmıolar damada, öyle gördüm birinde :KK1::KK1: Kapının arasından para istiolar, verirse açıolar fln :KK1:

Ahahah Keşanda turizim patlaması yaşanacak bu yaz, sayemizde :KK60::KK60:
Ya ertesi gün balayına gitmezsek napıcam, kahvaltıya fln inmemiz gerekir mi ki gasom:26:
yok bacım yaa, o kadar değil :KK9::KK9:
hani giderseniz dediydim, yoksa ertesi gün herifinle başbaşa yatak kahvaltısı yap kız nam nam nam :KK56: :KK9:

keşanı patlatıcaz yeminle :)))

bi de keşke bizde de öyle adetler olsaydı da benimkini de accuk dövselerdi, şöyle acıtmadan ama o kadar kıyamam :p

Son düzenleme:
yok bacım yaa, o kadar değil :KK9::KK9:
hani giderseniz dediydim, yoksa ertesi gün herifinle başbaşa yatak kahvaltısı yap kız nam nam nam :KK56: :KK9:
Bence de yaniii, benimkinin aklına girmem lazım bu konuda:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:
Evet nasrettin hoca misali kocaları önce dövdürtcez ki bidaha ömür boyu uslu dursunlar :KK1:

Son düzenleme:
Derya dövsünler ohh canima deysin :KK1:

tatlikedi hihihi yok yok ömür böyle öyle küs kalmaz damat :KK37:

canlar ben simdilik kaciyorum..

Havlulara bakmayanlar baksinlar :KK53:

canım ben havlulara bakmaya başlamıştım, ama şimdi yukarı çıkmamız lazım, annemin kuzeni oğlunu askere gönderdi, ona Allah kavuştursuna çıkacakmışız
dönünce yazıcam ben oraya bişeyler :112:

Kızlar şimdilik çıkıyorum azcuk, işlerimi halledip geleceğim, uykucu güzeller de kalkmış olurlar bu arada :KK1:
öpüldünüz byeee:KK55:

Bence de yaniii, benimkinin aklına girmem lazım bu konuda:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:
Evet nasrettin hoca misali kocaları önce dövdürtcez ki bidaha ömür boyu uslu dursunlar :KK1:

bu fikir güzel valla ben de herifimi bi temiz dövdürteyim sonra neye uğradığını şaşırsın az biraz :KK70:

X