Ahhh kuzumm ahhh, aynen işte. Zaten yapma etme deyince veya biraz hçok haklısın gerçekten görev gibi ne teşekkür ne allah razı olsun demezler bende öyle hissediyorum o yüzden bu korkularım..ağırdan alayım diyorum hatta annemden habersiz falan tanışma için gitmiştim keşke gitmeseydim..neyse bişey olmadı ama kendimi hep geri çekmek istiyorum herzaman aramıyorum bi en arıyorum bi o arıyor mesela görümcem aradı dün saolsun..birde biz oya yapıyoruz hemen görümceninde yaparsın diyor yani benden bişeyler bekliyor geçen bayramda cam siliyormuş sen gelince yaparsın mı dedi yardım edersinmi dedi hatırlamıyorum ama lafın nereye gittiğini gayet anladım..bekliyorlar beklemesinler ya bana yapma etme desinler ben daha çok yaparım ama yap dedileri bende kayış kopuyor işte..elime yapışmıcak yaparım allah sağlık sıhhat versin ben arkadaşlarıma temizliğe gitmiş insanım gocunmam ama kıymetsiz görevlendirilmiş gibi olmasın diye..neyse can sıkmayayım daha fazla..allah mutluluğumuza mutluluk katsın sende elini ayağını çekersin arada laf vurmak gerekli inşallah becerebilirsin..lafları gülerek kırmadan sonradan dank edicek şekilde vurmayı
hahaha taş mıı, kayaydı o kayaa
Vur dedikse öldür demedik gurbanin olam
freud hos geldin
Ahhh kuzumm ahhh, aynen işte. Zaten yapma etme deyince veya biraz h
bi hoşnutluk ifadesini görünce insan yapmıcağı varsa da yapıo, ama görev gibi bilinmemeli bu... O yüzden ben de çalışmak istiyorum..
Gerçi benim görümcem ve kayınvalidemle değil sorunum, benim derdim benimkiyle... Yoksa kayınvalidem bana bulaşık bile yıkatmaz..
Yemeğini yaparım kızım dio, işten gelirken uğrar alırsınız ya da yer gidersiniz nasıl isterseniz fln dio, kıyamam yaa...
Yalnız bu nişanı iyi ki yapmışız diyorum ben, çünkü gözümü açan bu nişan süreci oldu benim.. Şimdi kibar yollu, şakayla karışık lafları oturtuyorum
Merhaba hoşgeldin, tabiki de yeni gelenlere kapımız açık, dünkü olay yeni eski olayı değildi zatenMerhaba güzel gelincikler, burası bayağı karışmış anlaşılan.
umarım yenilerin burda olması problem arz etmiyordur
Gününüz güzel geçsin.
Keşan edirne ile gelibolu arasında bir yer canım, avrupa yakasında olduğu için espri yaptıkKesan nereede nerede?? Bende balayi düsünüyoruuum nereye gitsek diye
Eline saglik canim kolay gelsin diyeyim o zaman
Hmm bende mi öyle yapsam acep. Ama tabi nisanlima söylerim yeni profil actim diye de o kesin kizar ne gerek var diye
yok yaa, benim aşkım bi canavar aslındaevet nişan işi benim içinde süper oldu artık kimler yanımda olur kimler olmaz daha gözümde canlandırıyorum..benimse şuan sorunum yok aşkımlada yok beni kolluyor ailesine karşı sanıyorum benim hatun yapar falan demişş görümcem söyledi kuzum ya eniştede hanımköylü oldun sen demiş gülüşmüşler..
hahhaha bilemeeemm, ayrıcaaa hepinize kurban olam benKız yoksam senin kurbanın ben miyim, bak ağzından kaçırdın ahahahahaha
Bu sene balayı mekanları arasında en popüler olanı Keşan'mış zaten gasom
hımmm, aşkıma atkı örüyorum, onu bitirince bu işe bi el atayım ben, denemekte fayda var
Face içinde sağlık olsun diyelim canım.. Ben sadece burdaki kızlarla görüşmek için bi face açtım, yoksa benim gerçek bi facem yok yani
hahah Allah iyiliğini versin kız, keşan meselesi espri yieevruummKesan nereede nerede?? Bende balayi düsünüyoruuum nereye gitsek diye
Eline saglik canim kolay gelsin diyeyim o zaman
Hmm bende mi öyle yapsam acep. Ama tabi nisanlima söylerim yeni profil actim diye de o kesin kizar ne gerek var diye
sağol canım senin deMerhaba güzel gelincikler, burası bayağı karışmış anlaşılan.
umarım yenilerin burda olması problem arz etmiyordur
Gününüz güzel geçsin.
gel öpimVur dedikse öldür demedik gurbanin olam
freud hos geldin
yok yaa, benim aşkım bi canavar aslındamelek yüzlü şeytan
Bana dio ki yufkayla börek yapma, kendin aç diyo, ben bilmiyorum ki diyorum, öğren dio, ama çalışırken vaktim olmaz diyorum, kayınvalidecim de aaa ben yaparım kızım, üzülme dio
Ben de hepinize gurbannn olammm anacımmmhahhaha bilemeeemm, ayrıcaaa hepinize kurban olam ben
evet canım ben de benimkine dedim, ne italyası dedim, ne maldivleri dedim, keşan dururken dedim
ay aşkına da atkı örermiiiişşşş
hahah Allah iyiliğini versin kız, keşan meselesi espri yieevruumm
sağol canım senin de
gel öpim
Derya anladim canim hihi. Benim ki hala izmir istiyor balayi icin :)
freud canim kolay gelsin sana ceyizlik hazirligi icindesin sende bizim gibi :)
KizLar aklima ne geldi hemen anlatayim balayi konusu acilmisken.
Dün nisanlimla telde konusurken dedi ki pazar aksam bizim dügün olacak ya, pazartesi sabah annesinlere el öpmeye gideriz dedi. Abisiyle yengesi ertesi sabah gitmisler.
Asla dedim bende. Ilk gecenin sabahi hayatta gitmem ben dedim. Beni de düsün dedim. Kadin olucam sonucta dedim bana biraz zaman tanimaniz gerekir dedim.
Hem balayinada gidicez dedim pazartesi sabah girek balayina gideriz bi hafta gecer pazar sabahi mesela annenlere kahvaltiya gideriz dedim.
Ama ben cok utanir cok sIkIlirim eger ki ilk sabah gitmek zorunda kalirsak dedim.
Oda tamam bende bilmiyorum ne zaman gidilir filan diye dedi.
Bende nasilsa ömrümün sonuna kadar onlarla olucam dedim hem hic gitmicem de demiyorum ya ama bana en az bi hafta zaman lazim dedim alismam icin..
Yaa öyle oldu kizlar..
Gasom geldim öp bakembarisalim :))
iyi demişsin canım bende utanırım
Derya anladim canim hihi. Benim ki hala izmir istiyor balayi icin :)
freud canim kolay gelsin sana ceyizlik hazirligi icindesin sende bizim gibi :)
KizLar aklima ne geldi hemen anlatayim balayi konusu acilmisken.
Dün nisanlimla telde konusurken dedi ki pazar aksam bizim dügün olacak ya, pazartesi sabah annesinlere el öpmeye gideriz dedi. Abisiyle yengesi ertesi sabah gitmisler.
Asla dedim bende. Ilk gecenin sabahi hayatta gitmem ben dedim. Beni de düsün dedim. Kadin olucam sonucta dedim bana biraz zaman tanimaniz gerekir dedim.
Hem balayinada gidicez dedim pazartesi sabah girek balayina gideriz bi hafta gecer pazar sabahi mesela annenlere kahvaltiya gideriz dedim.
Ama ben cok utanir cok sIkIlirim eger ki ilk sabah gitmek zorunda kalirsak dedim.
Oda tamam bende bilmiyorum ne zaman gidilir filan diye dedi.
Bende nasilsa ömrümün sonuna kadar onlarla olucam dedim hem hic gitmicem de demiyorum ya ama bana en az bi hafta zaman lazim dedim alismam icin..
Yaa öyle oldu kizlar..
Gasom geldim öp bakembarisalim :))
ya ben ne zaman canım isterse o zaman giderim heralde
yani 2 gün sonra sıkıldım diyelim, iki insan yüzü görmek istersem alırım herifimi giderim kayınvalideme denasılsa çok yakın olucaz
ama öyle ertesi sabah da gitmem tabiki, ne o öyle yaa, tamam bazı yerlerde adetmiş duymuştum da, yok artık
bizde adet, 1 hafta sonra kayınvalideye 15 gün sonra da kızın annesine mi gidilir onlar mı davet edilir ne, işte buna benzer bişey :114:
sen de ne zaman rahat hissedersen o zaman gidersin :112:
afiyet olsun yieevrumm nam nam namBen de hepinize gurbannn olammm anacımmm
aşkımı soğuk kış günlerinde ısıtayım dedimmalum uzakta kuzuuummm
Eheheh keşan keşannn
YEMEK YİYİP GELEYRUM HATUNLAR
canım bizde gelin alma denen şey pek şenlikli geçmez, yani davul zurna falan da istemediğim için ve şehir dışına gitmeyeceğim için benimki gelicek beni alacak çıkıcaz evden önce foto çekim sonra artık nikah mı olur düğün mü olur neresiyse oraya gitcez, bittii, ordan da hooppp cumburloppderyacım ne güzel kız inşallah bozulmaz..benimkide yemek için kurufasulye yapılışını falan soruyor önceden suda bekletmeyi unutursam diye açık yakalamaya çalışıyor
kızlar gelin alınız nasıl olucak..benim çok karışık heralde ya yada tam düşünmediğimden nasıl olur bilmiyorum...
cuma akşamı burda olucak göbiş atıcaz kına yakıcaz evlere geçicez cumartesi sabah kalkarız hoca çağırır imam nikahı kıyılır snr hocada hazır burdayken evden dua eşliğinde çıkmış olurum diye düşünüyorum iyi hoşta kuşak benim belime ne zaman bağlancak o zman cuma akşamımı anlamadım orası cuma akşamıda gelinlik giyeceğim için heralde öyle olur ama kuşağı bağla snr eve geri dön büyü bozuluyor sankim ya siz nasıl yapcaksınız