2012' de yazın evlenecekler

sultancım haklısın valla erkekler değişken fikirlere sahip oluyor. ben de genellikle converse gyerim benimki oğlan çocuğum die sever annesinin yanındasonra her geldiğinde topuklu ayakkabı falan giymeye başladım hoş hoş bakıyor seviyor falan. aadan biraz zaman geçti converse giysene daha rahat edersin diyo bu sfer dekendi de spor giyindiği için ben şık olunca o ne giyeceğini bilemiyormuş

hehehe cok guldum demek nısanlın oglan cocugum dıye sevıyor hey allahım ne tuhaf dusunebılıyorlar halbukı converse ne kadar kullanıslı bı ayakkabı

yaaa bakk göruyorsun demı hepsı aynı kıskanclık ıstee ellerınden gelse kendı ıstedıklerı gıbı gıydırecekler bızlerı guzel olmamızı ısterler ama ısıne geldıklerı yerde

erkeklerı bıraz anlamak zor ya :44: sen nereye gelın gıdecektın canım?

Çabucakkkk geçsinnnn canımm yaaaaaaa çok özledimmmmm
Aynı şehirde olmanız çok güzel yaaa İzmir'li hatun yok mu hiç
Evett canımm benim şu an Avrupa yakası olarak gözüküyo bakalımmm işe bağlııı

ya kızlar bu kadarmı olur yaa resmen hepsi aynıı converse giyiyorum saçları topluorum falan solgun gözüküosun özensiz dio,giyiorum platformları bu seferde çok dikkat çekiosun dio yaa

ınsallah canım ıstedıgınız gıbı olur gecer merak etme

bende asker yolu beklıyorum 216 gunumuz kaldı ama kasımda ankarada bulusmayı dusnuyoruz allah nasıp ederse

bende cok özledım neyse bekleyıslerımızın sonunda sevgı var en azından

cogumuz ıstanbullu konya ve ankaralıyız canım ızmırlı bı sen varsın sanırım ama bellı olmaz belkı bırılerı cıkar ızmırlı olan

Allahım tez zamanda kavuştursun inşallahhhh
Biz askerliği evlendikten sonra yapıcaz işten dolayı 2 - 3 yıl içinde gidemiyo askere ailelerimizde beklemenin manası yok evlendirelim dediler bizde 5 yıldır bunun için uğraşıyorduk tamam dedik bu hafta gün ayarlancak ben ağustos sonu dıyorum bakalım nasibimiz neyse o olsun

ya kızlar bu kadarmı olur yaa resmen hepsi aynıı converse giyiyorum saçları topluorum falan solgun gözüküosun özensiz dio,giyiorum platformları bu seferde çok dikkat çekiosun dio yaa

hehehe bence erkekler kadınların kendılerıne olan özguvenını kabullenemıyorlar en ıyısı bu konuda onlara konusma fırsatı vermemek

ben cok tavız verdım karısmasına felan abartamay baslayınca agırlımı koydum bunları konusmaya fırsat vermıyorum artık sende öyle yap sonucta

kendımızı en tanıyan bızız ve bız nasıl mutlu oluyorsak o şekıl gıyınmelıyız onlar ıstıyor dıye degıl sımdı benımkı bunları yazıdıgımı görse burnumdan fıtıl fıtlı getrırı ama dogrusu bu:44: herhalde

hehehe bence erkekler kadınların kendılerıne olan özguvenını kabullenemıyorlar en ıyısı bu konuda onlara konusma fırsatı vermemek

ben cok tavız verdım karısmasına felan abartamay baslayınca agırlımı koydum bunları konusmaya fırsat vermıyorum artık sende öyle yap sonucta

kendımızı en tanıyan bızız ve bız nasıl mutlu oluyorsak o şekıl gıyınmelıyız onlar ıstıyor dıye degıl sımdı benımkı bunları yazıdıgımı görse burnumdan fıtıl fıtlı getrırı ama dogrusu bu:44: herhalde

pınar canım İzmir deil ama Aydınlıyım belki teselli olabilirim sana sende banaen azından Egeliyiz

aynen valla canım yaa kıskançlık tabi kendileri de şık giyindiğimiz zaman hayran hayran bakıyorlar bize ama başkaları nın baktığını anlayınca da şarteller atıyor sanırımben konyada oturuyorum denizliye gelin gidicem canım. nişanlım da konyalı ama denizlide yaşıyor. aileler falan da konyada. denizlide ondan başka kimseyi tanımıyorum zor olacak sanırım benim için:8

ben konyalıyım ama sülalem izmirdeizmirde daha çok vakit geçiriyorum aslında denizlide yaşayacağım için de mutluyum izmire kaçar kaçar giderim

pınar canım İzmir deil ama Aydınlıyım belki teselli olabilirim sana sende banaen azından Egeliyiz

amın canım amınnn

hayırlı olsun ınsallah ayarladıgını tarıhde evlenırsınız :123: bızım dugun tarıhımız bellı degıl daha ama sanırım %99 ramazandan önce olacak

aıleler öyle konstu nışanda. sanırım senın nısanlında unverste mezunu en fazla 5 ay beklıceksınız ama 15 aydan bın kat daha ıyıdır avantajlarınız cok olur

ev ıznıne felan cıkabılır esın o yönden cok rahat olursunuz.

İnşallah canımmm bakalım hafta sonu konuşulcak çıkacak kararı bekliyoruz
Evet canım 5 ay yapcakk Allah nasip ederse

ben bi ara çok ciddiye alıodum napıcamı şaşırdım ne giycemi saçlarım makyajım,,dışarı çıkıcamız zaman panik oluyodum ama sonra anladım gördünki bişey bildiğinden deil kıskançlığından yapıyo o yüsden artık canım ne istedi onu giyiyorum

aynen canım sana katılıyorum bu konuda bende konyalıyım ama norvecte yasıyorum bende konyada yasıcam allah kısmet ederse asla yasayamazdım konyada ama cok sevıyorum sevenın gözu kör olur dıye bosuna demıyorlar ınsallah mutlu olurum orda cok ıyı bır aılesı var nişanlımlada cok mutluyum ama konya genelını dusundugumuz zaman bıraz sıkılıyorum:44: sende cok guzel bır sehıre gelın gıcekmısın denızlıye en azından konyamıza bakarak daha rahat bır sehır olacak hem cok uzak degıl konyaya cıkıp cıkıp gelırsın

aynen canım sana katılıyorum bu konuda bende konyalıyım ama norvecte yasıyorum bende konyada yasıcam allah kısmet ederse asla yasayamazdım konyada ama cok sevıyorum sevenın gözu kör olur dıye bosuna demıyorlar ınsallah mutlu olurum orda cok ıyı bır aılesı var nişanlımlada cok mutluyum ama konya genelını dusundugumuz zaman bıraz sıkılıyorum:44: sende cok guzel bır sehıre gelın gıcekmısın denızlıye en azından konyamıza bakarak daha rahat bır sehır olacak hem cok uzak degıl konyaya cıkıp cıkıp gelırsın

ıyı yapıyorsun canım bende aynısını yapıyorum duymamazlıktan gelıyorum hehe

nasıl ıstıyorsan öyle yap sacını basını onlarında hoşuna gıdıyorda ıste bu kıskanclık olunca yedıremıyorlar baskalarının bakmalarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…