2012' de yazın evlenecekler

ınsallah canım az kalmız sızın dugune de ozaman:123:

dugun hazırlıkları nasıl gıdıyor?

ceyızlerın tammı

evet düşündükçe heyecan basıor

çeyizlerm baya bı eksgmı aldm ama daha eksıklerm bıtmedıııı.... biter mi ? sanmıorum ewlenınce bıle eksık btmıor dıorlar....

çeyizlerm baya bı eksgmı aldm ama daha eksıklerm bıtmedıııı.... biter mi ? sanmıorum ewlenınce bıle eksık btmıor dıorlar....

bıtmez canım o eksıkler bıtermı hıc benım bı arkadasım evlnmıstı o kadar hersyı aldık hıc bsy eksık degıl dıorduk dıo evlendıkten sonra ertsı gun kahvaltı yapacakken cay kasıgı almayı unutmusuz dıo.ufak tefek seyler cıkıo ıste eksık bıtmıyor

hehe dogru canım valla haklısın neyse senınkılerın cogu gıtmıs azı kalmıs

evlendıgınde de yavas yavas tamamlarsın nasılsa eksıklerını

evet cnm bı ev kurmak hiç kolay değilmiş gerçekten..allah hepimize yardım etsin...sizde ne var ne yook ,heyecan durumları nasıl durup durup sankı yarın evlenckmş gbi düğününüzü planlıormsnz hayal edıor msnz yoksa ben iyice paranoyamı yaptm

Son düzenleme:

Allah rahmet eylesin canım yazdıklarımla seni üzmemişimdir umarımçok teşekkür ederim canım allah hep kalbimize göre verir inşallah....Herkese selamlarrr

spor yapmayı planlarken meyve ve çekirdek keyfi yapıorum canımsen nasılsın okudum dün gece kahvaltı süper geçmiş çok sevindim senin adına tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…