ınsallah canım az kalmız sızın dugune de ozaman:123:
dugun hazırlıkları nasıl gıdıyor?
ceyızlerın tammı
evet düşündükçe heyecan basıor
çeyizlerm baya bı eksgmı aldm ama daha eksıklerm bıtmedıııı.... biter mi ? sanmıorumewlenınce bıle eksık btmıor dıorlar....
evet düşündükçe heyecan basıor
çeyizlerm baya bı eksgmı aldm ama daha eksıklerm bıtmedıııı.... biter mi ? sanmıorumewlenınce bıle eksık btmıor dıorlar....
bıtmez canım o eksıkler bıtermı hıc benım bı arkadasım evlnmıstı o kadar hersyı aldık hıc bsy eksık degıl dıorduk dıo evlendıkten sonra ertsı gun kahvaltı yapacakken cay kasıgı almayı unutmusuz dıo.ufak tefek seyler cıkıo ıste eksık bıtmıyor
hehe dogru canım valla haklısın neyse senınkılerın cogu gıtmıs azı kalmıs
evlendıgınde de yavas yavas tamamlarsın nasılsa eksıklerını
inşallah cnm-allah hepimizin çeyizine bereket versiiin inşallahh
ne güzeeelll
canım benim ya ne hoş görünüyorsunuzdur o an
babacım hayatta olsaydı biz de benzer bir durumda olurduk herhalde çünkü babamın mesleği terzilikti ve branşlarından biri de abiye-gelinlikti..
eminim uzuun saatler bakıp bakıp yok orası şöyleymiş, buraya plise yakışmış, yok oraya nervür olmamış, bu dantel fransız değil falan
hatta hayatta olsaydı annem yerine babacım dikerdi herhalde nişan elbisemi de
okuyunca çok mutlu oldum, senin adına da inan
kıymetini bil babacığının, bak her baba gecenin köründe oturup gelinlik bakıp bi de sabredip yorumlarını dinlemez heeee
inşallah cnm-allah hepimizin çeyizine bereket versiiin inşallahh
Allah rahmet eylesin canım yazdıklarımla seni üzmemişimdir umarımçok teşekkür ederim canım allah hep kalbimize göre verir inşallah....Herkese selamlarrr
keyifli günler huzurlu vakitler 2012 nin yaz gelincikleriiiii..
naber napıyosuun? şükür geldi birisi
keyifli günler huzurlu vakitler 2012 nin yaz gelincikleriiiii..
tsk ederım rosacım sende evdsın anlasılan tnt de ızdıvaca bakıyorum cok renklı gecıyor