2012' de yazın evlenecekler

hosgeldın canım benım :KK71:

amın canım allah hepımızı tamamına erdırır ınsallah.

bır ay kalmıs nışana cok telaslı gecıyor bı bılsen herseyını ayarla önceden ben nışanımda hıc bısıye vakıt bulamadım elbısem yuzugumu o gun alındı

kuaföre gıtmeye vaktım olmadı cok telaslıydım bırde cok fecı heycan oluyor hıc görmedıgın ınsanları ılk defa o gun göruyorsun :KK1:

9 ayınız kalmıs dugunede ee bırde ramazan seneye temmuzun 20 baslayınca artık dugunler öncesınde olur ramazanın

telas baslamıstır :KK6: sen nerelısın nereye gelın gıdeceksın :KK71:

öyle cok cevremde yenı evlenenler olmıcaga ıcın pepk paylasacgaımız konu olmuyor:KK1: bende buraya yazdım dun actım konuyu

bakalım hayırlısı olsun:KK61:

canım yeni gördüm mesajını anca yazabildim kusura bakma :KK59:
ama şok oldum bu kadar kısa zamana nasılda sayfalarca olmuuuş :KK53: :KK53: :KK53:
benim nişana 1 ay kaldı ve nişan kıyafetim falan belli değil daha,gerçi kafamda bir iki model var,2 hafta sonra alışverişe çıkacağız,bakalım hangisi olacak :KK31:
ben anarada yaşıyorum,sözlümün aileside ankarada yaşıyor ama sözlüm erzurumda çalışıyor :KK53:
yani ben erzurma gelin gideceğim :KK69:
sana ve diğer arkadaşlarada sormak istiyorum kızlar hatta konum var,nişan alışverişinde nelerden kaç tane aldırdınız?
bide ben bu kadar sayfayı nasıl okuyacağııııım :KK59:

canım yeni gördüm mesajını anca yazabildim kusura bakma :KK59:
ama şok oldum bu kadar kısa zamana nasılda sayfalarca olmuuuş :KK53: :KK53: :KK53:
benim nişana 1 ay kaldı ve nişan kıyafetim falan belli değil daha,gerçi kafamda bir iki model var,2 hafta sonra alışverişe çıkacağız,bakalım hangisi olacak :KK31:
ben anarada yaşıyorum,sözlümün aileside ankarada yaşıyor ama sözlüm erzurumda çalışıyor :KK53:
yani ben erzurma gelin gideceğim :KK69:
sana ve diğer arkadaşlarada sormak istiyorum kızlar hatta konum var,nişan alışverişinde nelerden kaç tane aldırdınız?
bide ben bu kadar sayfayı nasıl okuyacağııııım :KK59:

aşk olsun ne kusuru sen ben bu topici actıgımda ılk yorum yapan arkadsdın hıc unutrmuyum senı:KK1:

ya valla cok guzel oldu ıyıkı acmısım burayı cok arkdsa edındık cok guzel paylasımlar yapıyoruz burda aksamları sohbet edıyoruz aldıklarımızı paylasıyoruz

ankarada bahcelı evlerın orda cok guzel magzalar var starbucksun tam karsında bnım ablamda ankarada yasıyor beraber bıkac magzaya gıtme fırstamız olmustu
sende orda cok şıkk abıyeler bulabılırsın az kalmıs kurban bayramından öncemı olur nısanın?

canım ben bu konuda sana pek bısey dıyemıcem cunku benım ısteme olayı nısan söz aynı gunde oldu apar topar. babam cok zor evet deyınce baska
caremız kalmadı bırtek yuzuklerımızı aldık ama dugunde nısanda yapılmayanlar yapılacak bızım. guzel seyler konustuk burda bence sen hıc gecmıse bakma

nasıl olsa hergun farklı konular oluyor :KK61::KK61:

Son düzenleme:
aşk olsun ne kusuru sen ben bu topici actıgımda ılk yorum yapan arkadsdın hıc unutrmuyum senı:KK1:

ya valla cok guzel oldu ıyıkı acmısım burayı cok arkdsa edındık cok guzel paylasımlar yapıyoruz burda aksamları sohbet edıyoruz aldıklarımızı paylasıyoruz

ankarada bahcelı evlerın orda cok guzel magzalar var starbucksun tam karsında bnım ablamda ankarada yasıyor beraber bıkac magzaya gıtme fırstamız olmustu
sende orda cok şıkk abıyeler bulabılırsın az kalmıs kurban bayramından öncemı olur nısanın?

canım ben bu konuda sana pek bısey dıyemıcem cunku benım ısteme olayı nısan söz aynı gunde oldu apar topar. babam cok zor evet deyınce baska
caremız kalmadı bırtek yuzuklerımızı aldık ama dugunde nısanda yapılmayanlar yapılacak bızım. guzel seyler konustuk burda bence sen hıc gecmıse bakma

nasıl olsa hergun farklı konular oluyor :KK61::KK61:

caremız kalmadı

evet ya bi çok şey paylaşmışsınız ne güzel :KK69:
bayramın son günü nişan haziran 17 de de düğün Allah nasip ederse :KK69: :nazar:
canım benim okul beşevlerde zaten bahçeli çok yakın oraya.ama ben kapalıyım orda pek bana göre bişey yok ama genede bi baayım belki bulurum bişeyler :KK9:
bizde de isteme olması daha :KK60:
nişandan 2 3 gün önce isteme olacak.annem havludur bohçadır hazırlıyor ama ben sanki dış kapının mandalıyım :KK53:
yaşım küçük,bide okuyorum,hiç anlamıyorum bu hazırlıklardan o yüzden anneme bıraktım bakalım nasıl olacak :97:
senin düğünde ramazandan önceydi değil mi?
nsıl,heyecan sarmaya başladı mı :KK62:
benim aklıma geldikçe heyecan basıyor,zaten nişanda çoook kalabalık olacak :18:

evet ya bi çok şey paylaşmışsınız ne güzel :KK69:
bayramın son günü nişan haziran 17 de de düğün Allah nasip ederse :KK69: :nazar:
canım benim okul beşevlerde zaten bahçeli çok yakın oraya.ama ben kapalıyım orda pek bana göre bişey yok ama genede bi baayım belki bulurum bişeyler :KK9:
bizde de isteme olması daha :KK60:
nişandan 2 3 gün önce isteme olacak.annem havludur bohçadır hazırlıyor ama ben sanki dış kapının mandalıyım :KK53:
yaşım küçük,bide okuyorum,hiç anlamıyorum bu hazırlıklardan o yüzden anneme bıraktım bakalım nasıl olacak :97:
senin düğünde ramazandan önceydi değil mi?
nsıl,heyecan sarmaya başladı mı :KK62:
benim aklıma geldikçe heyecan basıyor,zaten nişanda çoook kalabalık olacak :18:

aynen öyle canımınıcı ooo masallah sızın dugun tarıhınız sımıdıden bellı olmus:nazar::123:

dogru söyluyorsun canım ordakı abıyeler cok abartılı oluyor egerkı sen teseturluysen ama emınım kapalılar ıcınde cok hoşş abıyeler bulabılırsın artık cok cesıt var sıkınıt yasamassın ınsallah:KK61: senın aılen bılıyormu anneler herzaman bılırde:KK1: baban bılıyormu benı nişandan bır hafta önce ıstemeye geldıler babam fecı kıyamet kopardı hıc bırsey ayarladıgımız gıbı olmadı malesef ama buna da şukur:KK1: evet canım allah kısmet ederse ramazan öncesı olacak ee sen bu kadar kucuksen nasıl bırakacan annenı erzuruma gıdecen zor olmıcakmı sana :44: en ıyısı canım annelere bırakmak bende de öyle annem yaptıryor herseyı bende cok fazla bılmıyorum ne yapılır ne edılır dıye. heycan var olmazmı :KK69: senın heycan ıkı mıslıdır daha ıstemeye gelecekler senı bıde:KK61: allah yardımcın olsun canım:nazar:

aynen öyle canımınıcı ooo masallah sızın dugun tarıhınız sımıdıden bellı olmus:nazar::123:

dogru söyluyorsun canım ordakı abıyeler cok abartılı oluyor egerkı sen teseturluysen ama emınım kapalılar ıcınde cok hoşş abıyeler bulabılırsın artık cok cesıt var sıkınıt yasamassın ınsallah:KK61: senın aılen bılıyormu anneler herzaman bılırde:KK1: baban bılıyormu benı nişandan bır hafta önce ıstemeye geldıler babam fecı kıyamet kopardı hıc bırsey ayarladıgımız gıbı olmadı malesef ama buna da şukur:KK1: evet canım allah kısmet ederse ramazan öncesı olacak ee sen bu kadar kucuksen nasıl bırakacan annenı erzuruma gıdecen zor olmıcakmı sana :44: en ıyısı canım annelere bırakmak bende de öyle annem yaptıryor herseyı bende cok fazla bılmıyorum ne yapılır ne edılır dıye. heycan var olmazmı :KK69: senın heycan ıkı mıslıdır daha ıstemeye gelecekler senı bıde:KK61: allah yardımcın olsun canım:nazar:

valla benimkini benden önce annemle babam öğrendi :KK53:
görücü usulü tanıştık biz.sözlümün babası dayımla ortaktı aynı zamanda babamında eski arkadaşıydı,babası beni görmüş beğenmiş,babama duyurmuş,annemle konuşup bana dediler :KK9:
bizi tanıştırıp kendi halimize bıraktılr,baktık çok güzel gidiyor,ailelere haber verdik,bol bol görüşülüp konuşuldu,aileler tanıştı,nişan düğün günü alındı :KK69:
aslına bakarsan nişan formalite kaldı biraz,her hafta ya biz onlarda ya onlar bizde :KK60:
Allah bozmasın :nazar:
seninkilerde ilk başta naz yapmışlar ama sonu tatlıya bağlanmış ne güzel :KK69:

valla benimkini benden önce annemle babam öğrendi :KK53:
görücü usulü tanıştık biz.sözlümün babası dayımla ortaktı aynı zamanda babamında eski arkadaşıydı,babası beni görmüş beğenmiş,babama duyurmuş,annemle konuşup bana dediler :KK9:
bizi tanıştırıp kendi halimize bıraktılr,baktık çok güzel gidiyor,ailelere haber verdik,bol bol görüşülüp konuşuldu,aileler tanıştı,nişan düğün günü alındı :KK69:
aslına bakarsan nişan formalite kaldı biraz,her hafta ya biz onlarda ya onlar bizde :KK60:
Allah bozmasın :nazar:
seninkilerde ilk başta naz yapmışlar ama sonu tatlıya bağlanmış ne güzel :KK69:

canım ben çıkıyorum,kayınvalidem ehliyeti kazanmış,tebrik için bi arayayım :KK9:
akşam gene geleceğim inşallah,görüşürüz canım çok öpüyorum :KK54:

sporumu yapıp gelmiş olmanın bir iç huzuru içerisinde ''2012'de yazın evlenecekler'' topiğindee yalnız bir gelinciğim...:97:

Ooooooooooooooo bu kimsecikler yok galiba:KK53: yok yok ayşegülcüm bir tek sen varsın galiba. ama ya ben yazarken çıkarsan:KK59: aman iyi ki varsın:KK54: eeee nasılsın canımcım? sayfalar ne çok ilerlemiş. ben mi geri kalıyorum yoksa bu topikmi çok hızlı ilerliyor:26::97::KK1::KK9:

eklıyorum canım sımdı hemenn:KK12:

yapma hergun yapıyorsun nasılsa dınlen bugun. ama kurabıye yapacakmısın yıne bısı yapmadan duramıyorsun hehe:KK1: oda yenı demlenmıs cayla ne guzel olur:KK68:
ay yapamadım bişey, zaten 2 dk çekirdek almaya gitmiştim
ama çekirdeği teyzemle yiyelim diye onu da çağırdım, e o gelince bilgisayarla ilgilenemedim ayıp olmasın diye
gelemedim o yüzden, ben sohbetin devamına kalamadım ama siz kaynatmışsınız maşşallah :nazar:

Ooooooooooooooo bu kimsecikler yok galiba:KK53: yok yok ayşegülcüm bir tek sen varsın galiba. ama ya ben yazarken çıkarsan:KK59: aman iyi ki varsın:KK54: eeee nasılsın canımcım? sayfalar ne çok ilerlemiş. ben mi geri kalıyorum yoksa bu topikmi çok hızlı ilerliyor:26::97::KK1::KK9:

şekerciim hoşgeldinn :KK71:
yok kız çıkmam, bu akşam sizinimmm :KK9::KK9:
iyi canım ya nolsun, sen nasılsın?
ilerlesin ilerlesin, bizim gibi hatun milletine de sohbet muhabbet lazım zaten :KK9:

ben konyalıyım ama sülalem izmirde:KK1:izmirde daha çok vakit geçiriyorum aslında denizlide yaşayacağım için de mutluyum izmire kaçar kaçar giderim :KK1:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: nişanlım sebebiyle hem konya hemde izmir ile bağlantım var benimde:82: ve bu aralar nikahımı izmir.de yapmayı ve hatta ist.dan başımı alıp izmir.e gitmeyi düşünüyorum ama melankolik halimin neticeleri bu düşüncelerim:KK50: arada ist.a da kaç gel canım :76:

ıyı canım cok acımamıs buyuk gecmıs olsun :nazar:

ona ne denıyor narkozmu ne turkce ne denıyor uyustran ıneye bılmıyorum ama o cok ıyı oluyor hıc acımaz

doktorlar dıyor ertesı gune kadar o dısı kullanmayın dıye sende sımdı cekırdek almaya gıdıyorsun

dıkkatlı ol dolgun cıkmasın canım tekrar aynı meşakatı cekme:KK61:
sağol canım, lokal anestezi diyebiliriz sanırım :26:
yok canım ertesi gün demiyolar aslında,
10 yıl önce en son dolgu yaptırdığımda 2-3 saat sıcak soğuk şeyler yeme demişti
bugün de koltuktan kalktım, şuandan itibaren istediğini yiyip içebilirsin dedi :KK56::KK56::KK56::KK56:
ben de yedim içtim zaten :KK9::KK9:
lazerlimiymiş neymiş, böyle ağzıma bi alet sokuyo bip bip diye ses çıkaran, birkaç sn onu tutuyodu dişimin üstüne ama pek sormadım açıkçası
yani yok artık yemiceksin içmiceksin, yaşasııınnn :KK56::KK56: :KK9:

Eğitimde canım Thy'nin Nevşehir'de yanıma geliyo hafta sonu ordan da İstanbul'a gitcek ve 2 Kasım'da artık hep yanımda olcakkkkk :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Yok canım iş için eğitimde 5,5 aydır artık bitiyo Allahın izniyleee :KK66::KK66:
Konyalılar çok burda :KK64::KK64: ben İstanbul'a gelin gitcem canım :KK69:
haa evet thy eğitimi, hatırladım :) E accuk kalmış yaa, Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun inşallahh :KK70:
oohh İstanbula gelen bir hatun daha :KK8::KK8:

tşk ederım canım begenmen benım ıcın guzel yarın bırgun nısanlım hıc guzel degıl derse kıskanclıgında dedıgını anlarım en azından:KK61:

evet moda herhalde bu sene butun vıtrınlerde tuylu seyler var

cok hoşuma gıttı bırde derı eldıven almam gerekıyor ozaman tam olur :KK1:
ooo deri eldiven, deri çizme... bu iş kırbaca kadar gider tööbe tööbe :KK9::KK9::KK9::KK9:

X