aynen yaasultancım haklısın valla erkekler değişken fikirlere sahip oluyor. ben de genellikle converse gyerim benimki oğlan çocuğum die sever annesinin yanındasonra her geldiğinde topuklu ayakkabı falan giymeye başladım hoş hoş bakıyor seviyor falan. aadan biraz zaman geçti converse giysene daha rahat edersin diyo bu sfer de kendi de spor giyindiği için ben şık olunca o ne giyeceğini bilemiyormuş
şekerciim hoşgeldinn
yok kız çıkmam, bu akşam sizinimmm
iyi canım ya nolsun, sen nasılsın?
ilerlesin ilerlesin, bizim gibi hatun milletine de sohbet muhabbet lazım zaten
ama İstanbul a geliceksiiiinnOffff offf İzmir çok güzel yaa nasıl bırakıp gitcem hiç bilmiyorum
haa evet thy eğitimi, hatırladım :) E accuk kalmış yaa, Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun inşallahh
oohh İstanbula gelen bir hatun daha
ama İstanbul a geliceksiiiinn
hoşbulduk canımcımbugün biraz keyifsizdim ve günlük yemek takımımı aldım. rahatladım mı kocaman bir hayır evet ya bende
muhabbeti çok severim ama fazla fırsatım olmuyor işte arada giriyorum sohbetinizin arasına
hadi ya keyifsiz misin? nedeenn?
eee ne aldıınn? nasıl birşey aldıınn? resim?
Aminnn inşallahhh kavuşalım artık biz bu kadar ayrılığa alışkın diiliz yaaaaa
Yarama tuz basma kızzzzz
oy kıyamam, mutlaka insanın sevdiği yerden ayrılması zordur tahmin ederim
ama kıızzz geleceğin yer de İstanbul iştee, o kadar üzülme yaniii
ya havalardan sanırım böyle hissediyorumya canım karacadan aldımda resim nette yok sanırım bir bakayım varsa eklerim. 36 parça kırmızı siyah ve beyaz günlük yemek takımı. gerçi sen karacayı pek beğenmiyorsun:82:
biz deeeeeeeben de cok heyecanlıyımmmm
çıkıyo ya işte kıızz, sen başka ne sesi istiyosunkimseden sessss çıkmıyor mu
anneciğini illaki özlersin ama alışırsıııııın, alıştırırıııızzzzAnammm inşallahhh çabuk alışırım İstanbul'a yoksa koçişin başının etini yer dururum annemiiiiii özledim diyeeeee
aaa tahmin ettiğim şeyse eğer çok güzeel o deseen
hatta 2 çeşit, biri kırmızı ağırlıklı biri siyah ağırlıklıydı dimi?
ya aşkolsun bak, karacayı beğenmemek değil, orda başka teknik meseleler var, o topa girmem bi daha mazallah
ama mesela karacanın tasarımlarına bayılırım, hatta tek geçerim dizayn anlamında
benim karacadan almayacağım belli şeyler vardır hepsi bu
anneciğini illaki özlersin ama alışırsıııııın, alıştırırıııızzzz
aaa tahmin ettiğim şeyse eğer çok güzeel o deseen
hatta 2 çeşit, biri kırmızı ağırlıklı biri siyah ağırlıklıydı dimi?
ya aşkolsun bak, karacayı beğenmemek değil, orda başka teknik meseleler var, o topa girmem bi daha mazallah
ama mesela karacanın tasarımlarına bayılırım, hatta tek geçerim dizayn anlamında
benim karacadan almayacağım belli şeyler vardır hepsi bu
Alıştırın beni İstanbul'lu hatunlarr
canımcım İstanbul. da aşkınız daima canlı kalacaktır.o kadar büyülü ki alışırsın
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
Şaka bi yana canım yaaa konusu açılmışken sorayım kızlarr geçen gün ÇKB set bakmaya gitmiştim Jumbo yada Hisar alcam yemek takımıda Kütahya bakmıştım ordaki görevli arkadaş şu an en iyi porselenin Karaca da oldugunu söledi ama ÇKB takımını benim düşündüğüm gibi Jumbo yada Hisar al dedi. Yemek takımı konusunda fikirleriniz var mı ?