2012' de yazın evlenecekler

aynen yaa
hele benimki eskiden çok yadırgardı şık giyinmemi falan, istemezdi, beni kot tshirtle conversele daha çok beğeniyomuş
ama son aylarda alıştı artık kumaş pantolonla falan görmeye, ailelerle zırt pırt görüşünce haliyle çok kot tshirt olayına girmiyorum her zaman, accuk kıza benziyim, gelin gibi görsünler diye
öyle gördüğü zaman 'anaam çok güzel olmuşsun' diyo ama ben anlıyorum o beni kotumla tshirtümle seviyo

şekerciim hoşgeldinn
yok kız çıkmam, bu akşam sizinimmm
iyi canım ya nolsun, sen nasılsın?
ilerlesin ilerlesin, bizim gibi hatun milletine de sohbet muhabbet lazım zaten

hoşbulduk canımcım bugün biraz keyifsizdim ve günlük yemek takımımı aldım. rahatladım mı kocaman bir hayırevet ya bende
muhabbeti çok severim ama fazla fırsatım olmuyor işte arada giriyorum sohbetinizin arasına

hadi ya keyifsiz misin? nedeenn?
eee ne aldıınn? nasıl birşey aldıınn? resim?

hadi ya keyifsiz misin? nedeenn?
eee ne aldıınn? nasıl birşey aldıınn? resim?

ya havalardan sanırım böyle hissediyorum ya canım karacadan aldımda resim nette yok sanırım bir bakayım varsa eklerim. 36 parça kırmızı siyah ve beyaz günlük yemek takımı. gerçi sen karacayı pek beğenmiyorsun:82:

Aminnn inşallahhh kavuşalım artık biz bu kadar ayrılığa alışkın diiliz yaaaaa

Yarama tuz basma kızzzzz

oy kıyamam, mutlaka insanın sevdiği yerden ayrılması zordur tahmine ederim
ama kıızzz geleceğin yer de İstanbul iştee, o kadar üzülme yaniii

oy kıyamam, mutlaka insanın sevdiği yerden ayrılması zordur tahmin ederim
ama kıızzz geleceğin yer de İstanbul iştee, o kadar üzülme yaniii

Anammm inşallahhh çabuk alışırım İstanbul'a yoksa koçişin başının etini yer dururum annemiiiiii özledim diyeeeee

aaa tahmin ettiğim şeyse eğer çok güzeel o deseen
hatta 2 çeşit, biri kırmızı ağırlıklı biri siyah ağırlıklıydı dimi?

ya aşkolsun bak, karacayı beğenmemek değil, orda başka teknik meseleler var, o topa girmem bi daha mazallah
ama mesela karacanın tasarımlarına bayılırım, hatta tek geçerim dizayn anlamında
benim karacadan almayacağım belli şeyler vardır hepsi bu

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
Şaka bi yana canım yaaa konusu açılmışken sorayım kızlarr geçen gün ÇKB set bakmaya gitmiştim Jumbo yada Hisar alcam yemek takımıda Kütahya bakmıştım ordaki görevli arkadaş şu an en iyi porselenin Karaca da oldugunu söledi ama ÇKB takımını benim düşündüğüm gibi Jumbo yada Hisar al dedi. Yemek takımı konusunda fikirleriniz var mı ?

ya evet sana acayip pas attılar üzüldüm bende neyse zaten orda kimsecikler yok tasarımlarına bende beğeniyorum canımcım siyah kırmızı ve beyazı çok yakıştırırım günlük kullanacağım zaten renklensin biraz masa hep sade hep sade sadeleştim

canım benim çatal kaşık bıçak konusunda türkiyenin en iyi markaları Aryıldız,Hisar,Nehir,Jumbo
sen de zaten bunlardan ikisini seçmişsin

Porselende de güral, kütahya,porland,bernardo,esse,karaca(esse ve karacanın ürünleri eskisi gibi değil, porselenlerini hem hammadde hem de teknik anlamda daha kaliteli yapmaya başladılar son birkaç yıldır)
şimdilik aklıma gelenler bunlar şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…