2012' de yazın evlenecekler

spor yapmayı planlarken meyve ve çekirdek keyfi yapıorum canımsen nasılsın okudum dün gece kahvaltı süper geçmiş çok sevindim senin adına tatlım

spor yapmak yarine meyve çekirdek heee??
ay çok canım çektiiii, daha bugün dişçiden geldim, şimdi çekirdek mi yiyeyim yaaa, hem de kilo vermeye çalışırken :84::84:
sağol canım benim :112:

telefonda konusuyordum kımse yoktu gırdım

cok guzel cıcıler aldım ekleyımmı

sen ne yapıyorsun bugun yemek yapıcakmısın

ee hamarat denınce akla sen gelıyorsun
ay yok canım benim ya, yapmicam bugün yemek falan, dişçiye gittim ya kendime rapor yazdım, dinlenicem biraz
gerçi eve geldim ütü yaptım, birikmesin diye, iyi oldu
ama bak şimdi kurabiye yapıcaktım yaa, dur onu yapiyim bari, azıcık sizinle çene çalayım da sonra kalkayım

eeeklee eeklee eeeklee

tsk ederım rosacım sende evdsın anlasılan tnt de ızdıvaca bakıyorum cok renklı gecıyor

evdeyim canım evet atv esra erolun programını izliorum bende
hahhahhaa Allah iyiliğinizi versin kıızzz

ay çok canım çektiiii, daha bugün dişçiden geldim, şimdi çekirdek mi yiyeyim yaaa, hem de kilo vermeye çalışırken :84::84:

canım benım nasıl gectı randevun dıscıde curuk felan varmıymıs:94:

ben kilo kaybetmeden spor yapmak istiyorum o yüzden sık sık bi şeyler yemem gerek ve çekirdeği çooook sewiorummm

Hoşbuldummm güzel gelinler nasılsınızzz
Bugün bi enerji var benim içimdee
Aşkımın gelmesine de son 4 günnnnn

kızlar bunları aldım umarım sızde begenırsınız 22 yasında evlenecem allah nasıp ederse nısanlım cocuk gıbısın dıyor bende bunları aldım gözunde kadın gıbı gözukuyum dıye nasıl sızce?

canım benım nasıl gectı randevun dıscıde curuk felan varmıymıs:94:
hııı var maalesef ben 2 diye gittim, 3 çıktı
2sini bugün yaptırdım, üçüncüyü cumaya inşallah ama çok şükür hiiiç bişey hissetmedim, canım doktorum benimm

ben kilo kaybetmeden spor yapmak istiyorum o yüzden sık sık bi şeyler yemem gerek ve çekirdeği çooook sewiorummm
aayy ben 2 dk markete gidiyorum, çekirdek alıcam, annem de çay suyu koydu ayıptır söylemesi

oohh maşallahh Allah içindeki enerjiyi mutluluğu sevgiyi artırsın
nerden geliyodu kız seninki, unuttum galiba :26:

sultancım aldıkların çok güzel güle güle kullan altına da güzel bir çizme al sana kadın

ıyız ıyız cok sukur kızlarla bol bol sohbet edıyoruz burda

hayırdır nısanlın nerde askerdemı?

pınarcım sende konyaya gelınmı gıdıyorsun gecen öyle bısı duymustum

sultannn caanımm yelekk çok güselll yaa çok beğendim benimde geçen yıldan var böyle tüylü ama bu sene bu uzunlar çok modaa çok beğendim canım iyi günlerde olsunn

sultancım aldıkların çok güzel güle güle kullan altına da güzel bir çizme al sana kadın

aynen dedıgın gıbı canım ıyı bır cizme şıkk olur söyle hafıf topuklu

dedıgın gıbı al sana kadın erkeklerı anlamak cok zor bu konuda guzel gıyınıyorsun bu ne dıkkat cekıyorsun spor gıyınıyorsun cocuk gıbı oluyorsun

sımdıde bunu deneyım bakalım bızım herıf ne dıcek begenecekmı

Eğitimde canım Thy'nin Nevşehir'de yanıma geliyo hafta sonu ordan da İstanbul'a gitcek ve 2 Kasım'da artık hep yanımda olcakkkkk

ıyız ıyız cok sukur kızlarla bol bol sohbet edıyoruz burda

hayırdır nısanlın nerde askerdemı?

pınarcım sende konyaya gelınmı gıdıyorsun gecen öyle bısı duymustum

Yok canım iş için eğitimde 5,5 aydır artık bitiyo Allahın izniyleee
Konyalılar çok burda ben İstanbul'a gelin gitcem canım

sultannn caanımm yelekk çok güselll yaa çok beğendim benimde geçen yıldan var böyle tüylü ama bu sene bu uzunlar çok modaa çok beğendim canım iyi günlerde olsunn

tşk ederım canım begenmen benım ıcın guzel yarın bırgun nısanlım hıc guzel degıl derse kıskanclıgında dedıgını anlarım en azından

evet moda herhalde bu sene butun vıtrınlerde tuylu seyler var

cok hoşuma gıttı bırde derı eldıven almam gerekıyor ozaman tam olur

ıyı canım az kalmıs kavusuyorsunuz yakında 4 gundur nedırkı cabukcacık gecer gıder

evet baya konyalı hatun var burda bol bol sohbet edıyoruz aynı sehırde oldugumuz ıcın baya faydası oluyor

gasolıne de ıstanbulda yasıyor karsı yakaya gelın gıdecek hehe belkı komusu olursunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…