evdeyim canım evet atv esra erolun programını izliorum bende
sen esra erolucusun anlasılan bende hande atazıyın ızdıcav prgramına bakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evdeyim canım evet atv esra erolun programını izliorum bende
spor yapmayı planlarken meyve ve çekirdek keyfi yapıorum canımsen nasılsın okudum dün gece kahvaltı süper geçmiş çok sevindim senin adına tatlım
ay yok canım benim ya, yapmicam bugün yemek falan, dişçiye gittim ya kendime rapor yazdım, dinlenicem biraztelefonda konusuyordum kımse yoktu gırdım
cok guzel cıcıler aldım ekleyımmı
sen ne yapıyorsun bugun yemek yapıcakmısın
ee hamarat denınce akla sen gelıyorsun
tsk ederım rosacım sende evdsın anlasılan tnt de ızdıvaca bakıyorum cok renklı gecıyor
hahhahhaa Allah iyiliğinizi versin kıızzzevdeyim canım evet atv esra erolun programını izliorum bende
Merhaba 2012 gelincikleriiiiiiii :123: :123: :123: :123: :123:
Merhaba 2012 gelincikleriiiiiiii :123: :123: :123: :123: :123:
spor yapmak yarine meyve çekirdek heee??
ay çok canım çektiiii, daha bugün dişçiden geldim, şimdi çekirdek mi yiyeyim yaaa, hem de kilo vermeye çalışırken :84::84:
sağol canım benim :112:
spor yapmak yarine meyve çekirdek heee??
ay çok canım çektiiii, daha bugün dişçiden geldim, şimdi çekirdek mi yiyeyim yaaa, hem de kilo vermeye çalışırken :84::84:
sağol canım benim :112:
ay yok canım benim ya, yapmicam bugün yemek falan, dişçiye gittim ya kendime rapor yazdım, dinlenicem biraz
gerçi eve geldim ütü yaptım, birikmesin diye, iyi oldu
ama bak şimdi kurabiye yapıcaktım yaa, dur onu yapiyim bari, azıcık sizinle çene çalayım da sonra kalkayım
eeeklee eeklee eeeklee
eklıyorum canım sımdı hemenn
yapma hergun yapıyorsun nasılsa dınlen bugun. ama kurabıye yapacakmısın yıne bısı yapmadan duramıyorsun hehe oda yenı demlenmıs cayla ne guzel olur
hııı var maalesef ben 2 diye gittim, 3 çıktıcanım benım nasıl gectı randevun dıscıde curuk felan varmıymıs:94:
aayy ben 2 dk markete gidiyorum, çekirdek alıcam, annem de çay suyu koydu ayıptır söylemesiben kilo kaybetmeden spor yapmak istiyorum o yüzden sık sık bi şeyler yemem gerek ve çekirdeği çooook sewiorummm
oohh maşallahh Allah içindeki enerjiyi mutluluğu sevgiyi artırsınHoşbuldummm güzel gelinler nasılsınızzz
Bugün bi enerji var benim içimdee
Aşkımın gelmesine de son 4 günnnnn
Hoşbuldummm güzel gelinler nasılsınızzz
Bugün bi enerji var benim içimdee
Aşkımın gelmesine de son 4 günnnnn
hııı var maalesef ben 2 diye gittim, 3 çıktı
2sini bugün yaptırdım, üçüncüyü cumaya inşallah ama çok şükür hiiiç bişey hissetmedim, canım doktorum benimm
ıyı canım cok acımamıs buyuk gecmıs olsun
ona ne denıyor narkozmu ne turkce ne denıyor uyustran ıneye bılmıyorum ama o cok ıyı oluyor hıc acımaz
doktorlar dıyor ertesı gune kadar o dısı kullanmayın dıye sende sımdı cekırdek almaya gıdıyorsun
dıkkatlı ol dolgun cıkmasın canım tekrar aynı meşakatı cekme
sultancım aldıkların çok güzel güle güle kullan altına da güzel bir çizme al sana kadın
hııı var maalesef ben 2 diye gittim, 3 çıktı
2sini bugün yaptırdım, üçüncüyü cumaya inşallah ama çok şükür hiiiç bişey hissetmedim, canım doktorum benimm
aayy ben 2 dk markete gidiyorum, çekirdek alıcam, annem de çay suyu koydu ayıptır söylemesi
oohh maşallahh Allah içindeki enerjiyi mutluluğu sevgiyi artırsın
nerden geliyodu kız seninki, unuttum galiba :26:
ıyız ıyız cok sukur kızlarla bol bol sohbet edıyoruz burda
hayırdır nısanlın nerde askerdemı?
pınarcım sende konyaya gelınmı gıdıyorsun gecen öyle bısı duymustum
sultannn caanımm yelekk çok güselll yaa çok beğendim benimde geçen yıldan var böyle tüylü ama bu sene bu uzunlar çok modaa çok beğendim canım iyi günlerde olsunn
Eğitimde canım Thy'nin Nevşehir'de yanıma geliyo hafta sonu ordan da İstanbul'a gitcek ve 2 Kasım'da artık hep yanımda olcakkkkk
Yok canım iş için eğitimde 5,5 aydır artık bitiyo Allahın izniyleee
Konyalılar çok burda ben İstanbul'a gelin gitcem canım