2012' de yazın evlenecekler

spor yapmayı planlarken meyve ve çekirdek keyfi yapıorum canım:KK1:sen nasılsın okudum dün gece kahvaltı süper geçmiş çok sevindim senin adına tatlım:KK70:

:KK60::KK60: spor yapmak yarine meyve çekirdek heee?? :KK60::KK60:
ay çok canım çektiiii, daha bugün dişçiden geldim, şimdi çekirdek mi yiyeyim yaaa, hem de kilo vermeye çalışırken :84::84:
sağol canım benim :112:

telefonda konusuyordum kımse yoktu gırdım

cok guzel cıcıler aldım ekleyımmı :KK1:

sen ne yapıyorsun bugun yemek yapıcakmısın:KK56:

ee hamarat denınce akla sen gelıyorsun:KK1:
ay yok canım benim ya, yapmicam bugün yemek falan, dişçiye gittim ya kendime rapor yazdım, dinlenicem biraz :KK9::KK9:
gerçi eve geldim ütü yaptım, birikmesin diye, iyi oldu
ama bak şimdi kurabiye yapıcaktım yaa, dur onu yapiyim bari, azıcık sizinle çene çalayım da sonra kalkayım :KK56::KK56:

eeeklee eeklee eeeklee :KK9::KK9:

tsk ederım rosacım sende evdsın anlasılan tnt de ızdıvaca bakıyorum cok renklı gecıyor :KK1:

evdeyim canım evet atv esra erolun programını izliorum bende :KK1: :KK6::KK6:
hahhahhaa Allah iyiliğinizi versin kıızzz :KK9::KK9:

ay çok canım çektiiii, daha bugün dişçiden geldim, şimdi çekirdek mi yiyeyim yaaa, hem de kilo vermeye çalışırken :84::84:

canım benım nasıl gectı randevun dıscıde curuk felan varmıymıs:94:

ben kilo kaybetmeden spor yapmak istiyorum o yüzden sık sık bi şeyler yemem gerek ve çekirdeği çooook sewiorummm :KK8::KK8:

Hoşbuldummm güzel gelinler nasılsınızzz :KK16::KK16::KK16:
Bugün bi enerji var benim içimdee :KK52::KK52::KK52::KK52:
Aşkımın gelmesine de son 4 günnnnn :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

ay yok canım benim ya, yapmicam bugün yemek falan, dişçiye gittim ya kendime rapor yazdım, dinlenicem biraz :KK9::KK9:
gerçi eve geldim ütü yaptım, birikmesin diye, iyi oldu
ama bak şimdi kurabiye yapıcaktım yaa, dur onu yapiyim bari, azıcık sizinle çene çalayım da sonra kalkayım :KK56::KK56:

eeeklee eeklee eeeklee :KK9::KK9:

eklıyorum canım sımdı hemenn:KK12:

yapma hergun yapıyorsun nasılsa dınlen bugun. ama kurabıye yapacakmısın yıne bısı yapmadan duramıyorsun hehe:KK1: oda yenı demlenmıs cayla ne guzel olur:KK68:

$hm.jpg $hm1.jpg $hm3.jpg

kızlar bunları aldım umarım sızde begenırsınız 22 yasında evlenecem allah nasıp ederse nısanlım cocuk gıbısın dıyor bende bunları aldım gözunde kadın gıbı gözukuyum dıye nasıl sızce?:KK1:

canım benım nasıl gectı randevun dıscıde curuk felan varmıymıs:94:
hııı var maalesef ben 2 diye gittim, 3 çıktı :KK59:
2sini bugün yaptırdım, üçüncüyü cumaya inşallah :KK68: ama çok şükür hiiiç bişey hissetmedim, canım doktorum benimm :KK71:

ben kilo kaybetmeden spor yapmak istiyorum o yüzden sık sık bi şeyler yemem gerek ve çekirdeği çooook sewiorummm :KK8::KK8:
aayy ben 2 dk markete gidiyorum, çekirdek alıcam, annem de çay suyu koydu ayıptır söylemesi :KK9::KK9::KK9:

oohh maşallahh Allah içindeki enerjiyi mutluluğu sevgiyi artırsın :nazar:
nerden geliyodu kız seninki, unuttum galiba :26:

sultancım aldıkların çok güzel güle güle kullan altına da güzel bir çizme al sana kadın:KK1:

ıyız ıyız cok sukur kızlarla bol bol sohbet edıyoruz burda

hayırdır nısanlın nerde askerdemı?

pınarcım sende konyaya gelınmı gıdıyorsun gecen öyle bısı duymustum :KK1:

sultannn caanımm yelekk çok güselll yaa çok beğendim benimde geçen yıldan var böyle tüylü ama bu sene bu uzunlar çok modaa çok beğendim canım iyi günlerde olsunn:21:

2sini bugün yaptırdım, üçüncüyü cumaya inşallah :KK68: ama çok şükür hiiiç bişey hissetmedim, canım doktorum benimm :KK71:

ıyı canım cok acımamıs buyuk gecmıs olsun :nazar:

ona ne denıyor narkozmu ne turkce ne denıyor uyustran ıneye bılmıyorum ama o cok ıyı oluyor hıc acımaz

doktorlar dıyor ertesı gune kadar o dısı kullanmayın dıye sende sımdı cekırdek almaya gıdıyorsun

dıkkatlı ol dolgun cıkmasın canım tekrar aynı meşakatı cekme:KK61:

sultancım aldıkların çok güzel güle güle kullan altına da güzel bir çizme al sana kadın:KK1:

aynen dedıgın gıbı canım ıyı bır cizme şıkk olur söyle hafıf topuklu:KK12:

dedıgın gıbı al sana kadın erkeklerı anlamak cok zor bu konuda :KK1::KK1:guzel gıyınıyorsun bu ne dıkkat cekıyorsun spor gıyınıyorsun cocuk gıbı oluyorsun

sımdıde bunu deneyım bakalım bızım herıf ne dıcek begenecekmı:KK1::KK1:

aayy ben 2 dk markete gidiyorum, çekirdek alıcam, annem de çay suyu koydu ayıptır söylemesi :KK9::KK9::KK9:

oohh maşallahh Allah içindeki enerjiyi mutluluğu sevgiyi artırsın :nazar:
nerden geliyodu kız seninki, unuttum galiba :26:

Eğitimde canım Thy'nin Nevşehir'de yanıma geliyo hafta sonu ordan da İstanbul'a gitcek ve 2 Kasım'da artık hep yanımda olcakkkkk :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

ıyız ıyız cok sukur kızlarla bol bol sohbet edıyoruz burda

hayırdır nısanlın nerde askerdemı?

pınarcım sende konyaya gelınmı gıdıyorsun gecen öyle bısı duymustum :KK1:

Yok canım iş için eğitimde 5,5 aydır artık bitiyo Allahın izniyleee :KK66::KK66:
Konyalılar çok burda :KK64::KK64: ben İstanbul'a gelin gitcem canım :KK69:

sultannn caanımm yelekk çok güselll yaa çok beğendim benimde geçen yıldan var böyle tüylü ama bu sene bu uzunlar çok modaa çok beğendim canım iyi günlerde olsunn:21:

tşk ederım canım begenmen benım ıcın guzel yarın bırgun nısanlım hıc guzel degıl derse kıskanclıgında dedıgını anlarım en azından:KK61:

evet moda herhalde bu sene butun vıtrınlerde tuylu seyler var

cok hoşuma gıttı bırde derı eldıven almam gerekıyor ozaman tam olur :KK1:

Eğitimde canım Thy'nin Nevşehir'de yanıma geliyo hafta sonu ordan da İstanbul'a gitcek ve 2 Kasım'da artık hep yanımda olcakkkkk :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Yok canım iş için eğitimde 5,5 aydır artık bitiyo Allahın izniyleee :KK66::KK66:
Konyalılar çok burda :KK64::KK64: ben İstanbul'a gelin gitcem canım :KK69:

ıyı canım az kalmıs kavusuyorsunuz yakında 4 gundur nedırkı cabukcacık gecer gıder :nazar:

evet baya konyalı hatun var burda bol bol sohbet edıyoruz:KK1: aynı sehırde oldugumuz ıcın baya faydası oluyor

gasolıne de ıstanbulda yasıyor karsı yakaya gelın gıdecek:KK1: hehe belkı komusu olursunuzz :KK68:

X