2012' de yazın evlenecekler

canım yeni gördüm mesajını anca yazabildim kusura bakma
ama şok oldum bu kadar kısa zamana nasılda sayfalarca olmuuuş
benim nişana 1 ay kaldı ve nişan kıyafetim falan belli değil daha,gerçi kafamda bir iki model var,2 hafta sonra alışverişe çıkacağız,bakalım hangisi olacak
ben anarada yaşıyorum,sözlümün aileside ankarada yaşıyor ama sözlüm erzurumda çalışıyor
yani ben erzurma gelin gideceğim
sana ve diğer arkadaşlarada sormak istiyorum kızlar hatta konum var,nişan alışverişinde nelerden kaç tane aldırdınız?
bide ben bu kadar sayfayı nasıl okuyacağııııım

aşk olsun ne kusuru sen ben bu topici actıgımda ılk yorum yapan arkadsdın hıc unutrmuyum senı

ya valla cok guzel oldu ıyıkı acmısım burayı cok arkdsa edındık cok guzel paylasımlar yapıyoruz burda aksamları sohbet edıyoruz aldıklarımızı paylasıyoruz

ankarada bahcelı evlerın orda cok guzel magzalar var starbucksun tam karsında bnım ablamda ankarada yasıyor beraber bıkac magzaya gıtme fırstamız olmustu
sende orda cok şıkk abıyeler bulabılırsın az kalmıs kurban bayramından öncemı olur nısanın?

canım ben bu konuda sana pek bısey dıyemıcem cunku benım ısteme olayı nısan söz aynı gunde oldu apar topar. babam cok zor evet deyınce baska
caremız kalmadı bırtek yuzuklerımızı aldık ama dugunde nısanda yapılmayanlar yapılacak bızım. guzel seyler konustuk burda bence sen hıc gecmıse bakma

nasıl olsa hergun farklı konular oluyor

Son düzenleme:

evet ya bi çok şey paylaşmışsınız ne güzel
bayramın son günü nişan haziran 17 de de düğün Allah nasip ederse
canım benim okul beşevlerde zaten bahçeli çok yakın oraya.ama ben kapalıyım orda pek bana göre bişey yok ama genede bi baayım belki bulurum bişeyler
bizde de isteme olması daha
nişandan 2 3 gün önce isteme olacak.annem havludur bohçadır hazırlıyor ama ben sanki dış kapının mandalıyım
yaşım küçük,bide okuyorum,hiç anlamıyorum bu hazırlıklardan o yüzden anneme bıraktım bakalım nasıl olacak :97:
senin düğünde ramazandan önceydi değil mi?
nsıl,heyecan sarmaya başladı mı
benim aklıma geldikçe heyecan basıyor,zaten nişanda çoook kalabalık olacak :18:

aynen öyle canımınıcı ooo masallah sızın dugun tarıhınız sımıdıden bellı olmus:123:

dogru söyluyorsun canım ordakı abıyeler cok abartılı oluyor egerkı sen teseturluysen ama emınım kapalılar ıcınde cok hoşş abıyeler bulabılırsın artık cok cesıt var sıkınıt yasamassın ınsallah senın aılen bılıyormu anneler herzaman bılırde baban bılıyormu benı nişandan bır hafta önce ıstemeye geldıler babam fecı kıyamet kopardı hıc bırsey ayarladıgımız gıbı olmadı malesef ama buna da şukur evet canım allah kısmet ederse ramazan öncesı olacak ee sen bu kadar kucuksen nasıl bırakacan annenı erzuruma gıdecen zor olmıcakmı sana :44: en ıyısı canım annelere bırakmak bende de öyle annem yaptıryor herseyı bende cok fazla bılmıyorum ne yapılır ne edılır dıye. heycan var olmazmı senın heycan ıkı mıslıdır daha ıstemeye gelecekler senı bıde allah yardımcın olsun canım

valla benimkini benden önce annemle babam öğrendi
görücü usulü tanıştık biz.sözlümün babası dayımla ortaktı aynı zamanda babamında eski arkadaşıydı,babası beni görmüş beğenmiş,babama duyurmuş,annemle konuşup bana dediler
bizi tanıştırıp kendi halimize bıraktılr,baktık çok güzel gidiyor,ailelere haber verdik,bol bol görüşülüp konuşuldu,aileler tanıştı,nişan düğün günü alındı
aslına bakarsan nişan formalite kaldı biraz,her hafta ya biz onlarda ya onlar bizde
Allah bozmasın
seninkilerde ilk başta naz yapmışlar ama sonu tatlıya bağlanmış ne güzel

valla benimkini benden önce annemle babam öğrendi
görücü usulü tanıştık biz.sözlümün babası dayımla ortaktı aynı zamanda babamında eski arkadaşıydı,babası beni görmüş beğenmiş,babama duyurmuş,annemle konuşup bana dediler
bizi tanıştırıp kendi halimize bıraktılr,baktık çok güzel gidiyor,ailelere haber verdik,bol bol görüşülüp konuşuldu,aileler tanıştı,nişan düğün günü alındı
aslına bakarsan nişan formalite kaldı biraz,her hafta ya biz onlarda ya onlar bizde
Allah bozmasın
seninkilerde ilk başta naz yapmışlar ama sonu tatlıya bağlanmış ne güzel

canım ben çıkıyorum,kayınvalidem ehliyeti kazanmış,tebrik için bi arayayım
akşam gene geleceğim inşallah,görüşürüz canım çok öpüyorum

sporumu yapıp gelmiş olmanın bir iç huzuru içerisinde ''2012'de yazın evlenecekler'' topiğindee yalnız bir gelinciğim...:97:

Ooooooooooooooo bu kimsecikler yok galiba yok yok ayşegülcüm bir tek sen varsın galiba. ama ya ben yazarken çıkarsan aman iyi ki varsın eeee nasılsın canımcım? sayfalar ne çok ilerlemiş. ben mi geri kalıyorum yoksa bu topikmi çok hızlı ilerliyor:26::97:

eklıyorum canım sımdı hemenn

yapma hergun yapıyorsun nasılsa dınlen bugun. ama kurabıye yapacakmısın yıne bısı yapmadan duramıyorsun hehe oda yenı demlenmıs cayla ne guzel olur
ay yapamadım bişey, zaten 2 dk çekirdek almaya gitmiştim
ama çekirdeği teyzemle yiyelim diye onu da çağırdım, e o gelince bilgisayarla ilgilenemedim ayıp olmasın diye
gelemedim o yüzden, ben sohbetin devamına kalamadım ama siz kaynatmışsınız maşşallah

şekerciim hoşgeldinn
yok kız çıkmam, bu akşam sizinimmm
iyi canım ya nolsun, sen nasılsın?
ilerlesin ilerlesin, bizim gibi hatun milletine de sohbet muhabbet lazım zaten

ben konyalıyım ama sülalem izmirdeizmirde daha çok vakit geçiriyorum aslında denizlide yaşayacağım için de mutluyum izmire kaçar kaçar giderim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nişanlım sebebiyle hem konya hemde izmir ile bağlantım var benimde:82: ve bu aralar nikahımı izmir.de yapmayı ve hatta ist.dan başımı alıp izmir.e gitmeyi düşünüyorum ama melankolik halimin neticeleri bu düşüncelerim arada ist.a da kaç gel canım :76:

sağol canım, lokal anestezi diyebiliriz sanırım :26:
yok canım ertesi gün demiyolar aslında,
10 yıl önce en son dolgu yaptırdığımda 2-3 saat sıcak soğuk şeyler yeme demişti
bugün de koltuktan kalktım, şuandan itibaren istediğini yiyip içebilirsin dedi
ben de yedim içtim zaten
lazerlimiymiş neymiş, böyle ağzıma bi alet sokuyo bip bip diye ses çıkaran, birkaç sn onu tutuyodu dişimin üstüne ama pek sormadım açıkçası
yani yok artık yemiceksin içmiceksin, yaşasııınnn

haa evet thy eğitimi, hatırladım :) E accuk kalmış yaa, Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun inşallahh
oohh İstanbula gelen bir hatun daha

ooo deri eldiven, deri çizme... bu iş kırbaca kadar gider tööbe tööbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…