hosgeldın canım benım
amın canım allah hepımızı tamamına erdırır ınsallah.
bır ay kalmıs nışana cok telaslı gecıyor bı bılsen herseyını ayarla önceden ben nışanımda hıc bısıye vakıt bulamadım elbısem yuzugumu o gun alındı
kuaföre gıtmeye vaktım olmadı cok telaslıydım bırde cok fecı heycan oluyor hıc görmedıgın ınsanları ılk defa o gun göruyorsun
9 ayınız kalmıs dugunede ee bırde ramazan seneye temmuzun 20 baslayınca artık dugunler öncesınde olur ramazanın
telas baslamıstırsen nerelısın nereye gelın gıdeceksın
öyle cok cevremde yenı evlenenler olmıcaga ıcın pepk paylasacgaımız konu olmuyorbende buraya yazdım dun actım konuyu
bakalım hayırlısı olsun
canım yeni gördüm mesajını anca yazabildim kusura bakma
ama şok oldum bu kadar kısa zamana nasılda sayfalarca olmuuuş
benim nişana 1 ay kaldı ve nişan kıyafetim falan belli değil daha,gerçi kafamda bir iki model var,2 hafta sonra alışverişe çıkacağız,bakalım hangisi olacak
ben anarada yaşıyorum,sözlümün aileside ankarada yaşıyor ama sözlüm erzurumda çalışıyor
yani ben erzurma gelin gideceğim
sana ve diğer arkadaşlarada sormak istiyorum kızlar hatta konum var,nişan alışverişinde nelerden kaç tane aldırdınız?
bide ben bu kadar sayfayı nasıl okuyacağııııım
aşk olsun ne kusuru sen ben bu topici actıgımda ılk yorum yapan arkadsdın hıc unutrmuyum senı
ya valla cok guzel oldu ıyıkı acmısım burayı cok arkdsa edındık cok guzel paylasımlar yapıyoruz burda aksamları sohbet edıyoruz aldıklarımızı paylasıyoruz
ankarada bahcelı evlerın orda cok guzel magzalar var starbucksun tam karsında bnım ablamda ankarada yasıyor beraber bıkac magzaya gıtme fırstamız olmustu
sende orda cok şıkk abıyeler bulabılırsın az kalmıs kurban bayramından öncemı olur nısanın?
canım ben bu konuda sana pek bısey dıyemıcem cunku benım ısteme olayı nısan söz aynı gunde oldu apar topar. babam cok zor evet deyınce baska
caremız kalmadı bırtek yuzuklerımızı aldık ama dugunde nısanda yapılmayanlar yapılacak bızım. guzel seyler konustuk burda bence sen hıc gecmıse bakma
nasıl olsa hergun farklı konular oluyor
caremız kalmadı
evet ya bi çok şey paylaşmışsınız ne güzel
bayramın son günü nişan haziran 17 de de düğün Allah nasip ederse
canım benim okul beşevlerde zaten bahçeli çok yakın oraya.ama ben kapalıyım orda pek bana göre bişey yok ama genede bi baayım belki bulurum bişeyler
bizde de isteme olması daha
nişandan 2 3 gün önce isteme olacak.annem havludur bohçadır hazırlıyor ama ben sanki dış kapının mandalıyım
yaşım küçük,bide okuyorum,hiç anlamıyorum bu hazırlıklardan o yüzden anneme bıraktım bakalım nasıl olacak :97:
senin düğünde ramazandan önceydi değil mi?
nsıl,heyecan sarmaya başladı mı
benim aklıma geldikçe heyecan basıyor,zaten nişanda çoook kalabalık olacak :18:
ben gideyim sporumu yapayım geleyimm
aynen öyle canımınıcı ooo masallah sızın dugun tarıhınız sımıdıden bellı olmus:123:
dogru söyluyorsun canım ordakı abıyeler cok abartılı oluyor egerkı sen teseturluysen ama emınım kapalılar ıcınde cok hoşş abıyeler bulabılırsın artık cok cesıt var sıkınıt yasamassın ınsallahsenın aılen bılıyormu anneler herzaman bılırde baban bılıyormu benı nişandan bır hafta önce ıstemeye geldıler babam fecı kıyamet kopardı hıc bırsey ayarladıgımız gıbı olmadı malesef ama buna da şukur evet canım allah kısmet ederse ramazan öncesı olacak ee sen bu kadar kucuksen nasıl bırakacan annenı erzuruma gıdecen zor olmıcakmı sana :44: en ıyısı canım annelere bırakmak bende de öyle annem yaptıryor herseyı bende cok fazla bılmıyorum ne yapılır ne edılır dıye. heycan var olmazmı senın heycan ıkı mıslıdır daha ıstemeye gelecekler senı bıde allah yardımcın olsun canım
aynen öyle canımınıcı ooo masallah sızın dugun tarıhınız sımıdıden bellı olmus:123:
dogru söyluyorsun canım ordakı abıyeler cok abartılı oluyor egerkı sen teseturluysen ama emınım kapalılar ıcınde cok hoşş abıyeler bulabılırsın artık cok cesıt var sıkınıt yasamassın ınsallahsenın aılen bılıyormu anneler herzaman bılırde baban bılıyormu benı nişandan bır hafta önce ıstemeye geldıler babam fecı kıyamet kopardı hıc bırsey ayarladıgımız gıbı olmadı malesef ama buna da şukur evet canım allah kısmet ederse ramazan öncesı olacak ee sen bu kadar kucuksen nasıl bırakacan annenı erzuruma gıdecen zor olmıcakmı sana :44: en ıyısı canım annelere bırakmak bende de öyle annem yaptıryor herseyı bende cok fazla bılmıyorum ne yapılır ne edılır dıye. heycan var olmazmı senın heycan ıkı mıslıdır daha ıstemeye gelecekler senı bıde allah yardımcın olsun canım
canım ben çıkıyorum,kayınvalidem ehliyeti kazanmış,tebrik için bi arayayım
akşam gene geleceğim inşallah,görüşürüz canım çok öpüyorum
ay yapamadım bişey, zaten 2 dk çekirdek almaya gitmiştimeklıyorum canım sımdı hemenn
yapma hergun yapıyorsun nasılsa dınlen bugun. ama kurabıye yapacakmısın yıne bısı yapmadan duramıyorsun heheoda yenı demlenmıs cayla ne guzel olur
Ooooooooooooooo bu kimsecikler yok galibayok yok ayşegülcüm bir tek sen varsın galiba. ama ya ben yazarken çıkarsan aman iyi ki varsın eeee nasılsın canımcım? sayfalar ne çok ilerlemiş. ben mi geri kalıyorum yoksa bu topikmi çok hızlı ilerliyor:26::97:
kabana ve yeleğe bayıldım, çok güzeller bacım, güle güle giyin inş.Eki Görüntüle 267234 Eki Görüntüle 267235 Eki Görüntüle 267236
kızlar bunları aldım umarım sızde begenırsınız 22 yasında evlenecem allah nasıp ederse nısanlım cocuk gıbısın dıyor bende bunları aldım gözunde kadın gıbı gözukuyum dıye nasıl sızce?
ben konyalıyım ama sülalem izmirdeizmirde daha çok vakit geçiriyorum aslında denizlide yaşayacağım için de mutluyum izmire kaçar kaçar giderim
sağol canım, lokal anestezi diyebiliriz sanırım :26:ıyı canım cok acımamıs buyuk gecmıs olsun
ona ne denıyor narkozmu ne turkce ne denıyor uyustran ıneye bılmıyorum ama o cok ıyı oluyor hıc acımaz
doktorlar dıyor ertesı gune kadar o dısı kullanmayın dıye sende sımdı cekırdek almaya gıdıyorsun
dıkkatlı ol dolgun cıkmasın canım tekrar aynı meşakatı cekme
haa evet thy eğitimi, hatırladım :) E accuk kalmış yaa, Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuştursun inşallahhEğitimde canım Thy'nin Nevşehir'de yanıma geliyo hafta sonu ordan da İstanbul'a gitcek ve 2 Kasım'da artık hep yanımda olcakkkkk
Yok canım iş için eğitimde 5,5 aydır artık bitiyo Allahın izniyleee
Konyalılar çok burdaben İstanbul'a gelin gitcem canım
ooo deri eldiven, deri çizme... bu iş kırbaca kadar gider tööbe tööbetşk ederım canım begenmen benım ıcın guzel yarın bırgun nısanlım hıc guzel degıl derse kıskanclıgında dedıgını anlarım en azından
evet moda herhalde bu sene butun vıtrınlerde tuylu seyler var
cok hoşuma gıttı bırde derı eldıven almam gerekıyor ozaman tam olur