2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bendede var göbiş cnm az da olsa bayada sert yani

benimde karnın şiş hamile olduğumu öğrenene kadar adet şişliği sanmıştım ,ama adette olmadım sanırım gaz olabilir benim hamilelikte gaz sorunum başladı

benım kafama normal hiç yerleşmiyo niyeyse canm çok tatlı napam
normal anne için cok cok daha iyi tabi ama ben yapamaaamm cıks yapamam :18:

benım kafama normal hiç yerleşmiyo niyeyse canm çok tatlı napam
normal anne için cok cok daha iyi tabi ama ben yapamaaamm cıks yapamam :18:

epidural anestezi ile de normal doğum yapılıyormuş diye okumuştum ağrısız normal doğum.bu çok iyi olur ama bunda da epidural de riskli olur mu acaba diye düşünüyorum?

epidural anestezi ile de normal doğum yapılıyormuş diye okumuştum ağrısız normal doğum.bu çok iyi olur ama bunda da epidural de riskli olur mu acaba diye düşünüyorum?

hiç bilmiyorum cnm ben normal gerçekten dusunmuyorum
ama senın ne guzel cesaretin var yaparsın sen normal

buğün gittiğimde benim doktorum yoktu başka birine gittim. ne haftasını söyledi nede başka birşey. kese 15 mm olmuş. iki hafta önce 11 mm idi. benim doktorumu aradım oda kalbi atmıyorsa kese neden büyümüş ozaman dedi. salı günü çağırdı umarım salı günü iyi haber alırım.

bu arada iki hafta önce doktorum biraz gerilik var demişti. 6 haftalık olması gerekirken 4 haftalık özelliği gösteriyor demişti.

iyi akşamlar kızlar bende aranıza yeni katıldım 2009 ekim annesiyim kızım var ve bugün test yaptım ve pozitif cıktı sat:23 kasım pazartesi günü kan tahlilde yaptıracağım netten hesaplamama göre 29 ağustos gibi doğum yapacağım inş hayırlısı olur :)

hoş geldin aramıza... büyük tesadüf bende 2009 ekim annesiyim... sat: 24 kasım hesaplara göre 30 ağustos doğum tarihim. ama sezaryan olacağım için muhtemelen 1 hafta önce olur..

merhaba kasım -aralık hamileleri...ağustos anneleri:))

selam kızlar..bende kadınlar kulubunu gebelik ve bununla ilgili tüm forumları takip edıyorum uzun suredir.

Ben 17 EKİM de bir bebek kaybettim,düşükle sonuçlandı(VE Kürtaj olmak zorunda kaldım

Normalde 28 günde bir hasta olurdum ama kürtaj sonrası 30.günde hastalandım,son adet tarihim dolayısıyla 17 Kasım oldu..

Ama allahım yeniden bu duyguyu çok kısa surede yasamayı nasıp etti.:)

Ya 28 günde hastalanıp 15 aralıkta yada 30 günde hastalanıp 17 aralıkta en son adetimi bekledim..:??(NORMALDE ÇOK DÜZENLİYDİ AMA KÜRTAJ SONRASI BENDE VUCUDUMUN DÜZENİ NE OLUR BİLEMEDİM:)
Dayanamayıp 13 aralıkta beta hcg me baktırdım 20 cıktı,guvenemedim 2 gun sonra yani 15 inde yine yaptırdım 42,8 çıktı:))hamile olduğumu düşündüm ama ayın 17 sini garanti, olması için bekledim.:))ve adet olmadım:))

Daha önceki gebeliğimdede beta hcgm yükselip tekrar aniden düştüğü için hep huzursuzdum:/inanmak istemedim bu salı yani ayın 20 sinde tekrar beta hcgme baktırdım 204 çıkmıştı:))doktorumu arayıp ayın 26 sı için randevu aldım:)inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyabilirim artık:)

o güne kadar içim hep huzursuz olucak 4+7 günlük hamileyim,baş dönmem oluyor,kasık agrım oluyor,karnımda garip bi şişlik göğüslerimde hassasiyet var,ama ne bulantı ne tiksinme var:??bunlar daha sonramı başlıycak acaba ya:??yarın son kez beta hcg me yine baktirıcam:)sırf huzurlu bi hafta sonu geçirmek için:))

Daha önceden demir ve folik asit VE OMEGA 3 kullanıyordum bu hafta DOKTORA GİDENE KADAR FOLİK HARİÇ diğer ilaçları almıyorum,doktorum düzenlesin ilaçları diye.

Bu arada sanırım progestan depot ampül yapıcak doktorum telefonda öyle bişey soyledi (sanırım daha önce düşüğüm olduğu için:?)

beta hcgmin durumu ve bu progestan depotla ilgili fikri olan varmı arkadaşlar ve herşey yolundamıdır sizce:??

hoş geldin aramıza... büyük tesadüf bende 2009 ekim annesiyim... sat: 24 kasım hesaplara göre 30 ağustos doğum tarihim. ama sezaryan olacağım için muhtemelen 1 hafta önce olur..

Facede grubumuz var canım orda varmısın sende benimde 29 ağustosa denk geliyor canım benim normal doğum olduğu için ne zman gelirse meleğim inş o zman olcak :)

5 ocakta çağırdı, senle durumlarımız aynı, hafif bulantılarım var bu sabah biraz daha hissettim, hem hamile hem çalışan olmak çok zor işin rahat bir iş mi bari? Bakalım eğer nasip olursa ben de kadro almaya çalışıyorum bu ay sonuna kadar haber bekliyorum olursa işim çok zor memleket bile değiştirebiliriz doktordu hastaneydi tüm araştırmalarım bura için hayal olur, Allah hakkımızda hayırlısını versin ...

Selam 2012 Ağustos Anneleri :)

Ben 2010 Ağustos annesiyim :) 16 aylık bir oğlum var veee bugün test yaptım Allah'ın izniyle 2012 ağustos annelerine adayım :)
henüz gitmedim doktora biraz beklemeyi düşünüyorum.. ve gittiğimde kalp atışlarınıda duymuş olurum.
ilk gebeliğimi öğrendiğimde gece yarısı hastanede almıştım soluğu şimdi daha tecrübeliyim sanırsam :)
planlımı diye sorarsanız
aslında hep 2 çocuğum olsun ikisinin arası 2 yaş olsun isterdim.. son zamanlarda ise bu konu üzerinde çok durdum hep kararsızdım
yapabilir miyim? başarabilir miyim? oğlum için erken mi? şimdi olsa nasıl karşılar? büyüse aklı daha çok erse o zman nasıl olur vs.vs.vs. sonuna gelemediğim bir çok kararsızlık ve sonuç olarak 2.çocuğu erteleme kararı almıştım ki olan olmuş :)

merhaba öncelikle hayırlı olsun 2 . çocuğun sağlıkla dünyaya gelir inşallah. hep kardeşimle yaş aralığım az olsun istemişimdir.umarım iki kardeş çok iyi anlaşacaklar:)

merhaba öncelikle hayırlı olsun 2 . çocuğun sağlıkla dünyaya gelir inşallah. hep kardeşimle yaş aralığım az olsun istemişimdir.umarım iki kardeş çok iyi anlaşacaklar:)

merhaba :)
herşeyden önce inş sağlıkla alırım kucağıma.. her anne adayı gebeliğini mutlulukla tamamlasın inş.
benimde kardeşimler aramda neredeyse 7 yaş var ve seneler abla kardeş resmiyeti vardı aramızda bu yüzden benim yaşadığımı yaşasın istemedim.. ani oldu beklemediğim anda oldu
önce şoka girdim ama şimdi daha iyiyim herşeyin hayırlısı..

rknydn tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

BLOND tebrikler değerlerin gayer güzel 2şer 2şer çoğalması lazım kan değerlerinin maşallah gayet sorunsuz değerler söylüyorsunuz...Hayırlı haberlerinizi de en kısa zamanda paylaşmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…