2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam 2012 Ağustos Anneleri :)

Ben 2010 Ağustos annesiyim :) 16 aylık bir oğlum var veee bugün test yaptım Allah'ın izniyle 2012 ağustos annelerine adayım :)
henüz gitmedim doktora biraz beklemeyi düşünüyorum.. ve gittiğimde kalp atışlarınıda duymuş olurum.
ilk gebeliğimi öğrendiğimde gece yarısı hastanede almıştım soluğu şimdi daha tecrübeliyim sanırsam :)
planlımı diye sorarsanız
aslında hep 2 çocuğum olsun ikisinin arası 2 yaş olsun isterdim.. son zamanlarda ise bu konu üzerinde çok durdum hep kararsızdım
yapabilir miyim? başarabilir miyim? oğlum için erken mi? şimdi olsa nasıl karşılar? büyüse aklı daha çok erse o zman nasıl olur vs.vs.vs. sonuna gelemediğim bir çok kararsızlık ve sonuç olarak 2.çocuğu erteleme kararı almıştım ki olan olmuş :)

Fotokolik tebrikler dediğiniz gibidir inşallah 2.meleğiniz de annesiyle birliktedir:KK9:pıtpıtlarını duyduğunuz yuvasını gördüğünüz haberlerinizi duymak isteriz:KK34:

BLOND tebrikler değerlerin gayer güzel 2şer 2şer çoğalması lazım kan değerlerinin maşallah gayet sorunsuz değerler söylüyorsunuz...Hayırlı haberlerinizi de en kısa zamanda paylaşmanız dileğiyle...:KK34:

bi şey sormak istiyorum ben beta hcg mi hamileliğimi öğrendiğimden beri ölçtürmedim.bi sorun olsa doktor tekrar isterdi değil mi?

Uygar inşallah düzelir bu durum ama heMen müdahale etmelerine izin verme sakin bebegin kendini toplar

marit canım kasım ayında çalışmaya başlayanlar topiğinden biliyorum seni...nasıl gidiyo hamileliğin..kalp atışını duyabildin mi cnm..ben 17sinde keseyi gördüm 31ine de randevu verdi kalp atışı için...inş.rabbim nasip eder duyarım kalp atışını...

BLOND tebrikler değerlerin gayer güzel 2şer 2şer çoğalması lazım kan değerlerinin maşallah gayet sorunsuz değerler söylüyorsunuz...Hayırlı haberlerinizi de en kısa zamanda paylaşmanız dileğiyle...:KK34:

Cok tesekkur ederim:)sali gunu 204 olan degerim cuma gunu sabah 385 olmustu sence azmi artmis :?? Ya aslinda yarin kontrole gidicem ama icim icimi yiyor.beta hcg ye boyle sardirmamam lazim ama elimde degil sizce tam iki kati olmamasi normalmi?tek mutlu edici kisim artmis olmasi:) sat a gore 5+3 hamileyim :/kafam karisik:??

5 ocakta çağırdı, senle durumlarımız aynı, hafif bulantılarım var bu sabah biraz daha hissettim, hem hamile hem çalışan olmak çok zor işin rahat bir iş mi bari? Bakalım eğer nasip olursa ben de kadro almaya çalışıyorum bu ay sonuna kadar haber bekliyorum olursa işim çok zor memleket bile değiştirebiliriz :KK43: doktordu hastaneydi tüm araştırmalarım bura için hayal olur, Allah hakkımızda hayırlısını versin ...

işim çok yorucu sayılmaz ama konsantrasyonum çok önemli bende onu tamamen kaybettim aklım hep bebeğimde bi leyla oldum ki sorma :)
inşallah sen kadronu alırsın yeni iş yeni ev yeni doktor zor olur Rabbim sana yardım etsin

bi şey sormak istiyorum ben beta hcg mi hamileliğimi öğrendiğimden beri ölçtürmedim.bi sorun olsa doktor tekrar isterdi değil mi?

tabii ki doktorunuz hcg değerinizi gördü mü?herhangi bir sorunda zaten hemen olaya el atıyorlar canınızı sıkmayın.:KK34:

Cok tesekkur ederim:)sali gunu 204 olan degerim cuma gunu sabah 385 olmustu sence azmi artmis :?? Ya aslinda yarin kontrole gidicem ama icim icimi yiyor.beta hcg ye boyle sardirmamam lazim ama elimde degil sizce tam iki kati olmamasi normalmi?tek mutlu edici kisim artmis olmasi:) sat a gore 5+3 hamileyim :/kafam karisik:??

tam 2-2 çoğalacak diye bir kayde yok birkaç eksik puanla da artıyorsa sorun yok demektir.Birşeye takılı kalınca zaten ne vakit geçer ne de kendiniz rahat edebilirsiniz.yarın güzel haberlerinizi bizimle paylaşırsınız inşallah...:KK34:

tam 2-2 çoğalacak diye bir kayde yok birkaç eksik puanla da artıyorsa sorun yok demektir.Birşeye takılı kalınca zaten ne vakit geçer ne de kendiniz rahat edebilirsiniz.yarın güzel haberlerinizi bizimle paylaşırsınız inşallah...:KK34:

Yarin 13:30 da dr dayim hemen telefonumdan sizinle paylasicam umarim guzel haberleri:KK66:kalp sesi bu aralarda duyulurmu bilmiyorum ama hersey yolunda gider umarim:)

buğün doktora gittim kalp atışı yok dedi. kese var,bebek var ama kalp atışı yok. sat 29 ekim. bu durum normal mi.. 7 ay öncede düşük yaptım. bana yardım edin. bu sefer de mi bebeğimi kaybedeceğim..

canım aynı şey benimde başıma geldi bir hafta on gün bekledim başka dr lara gittim ama sonuç hüsran oldu, Allah yardımcın olsun..

Merhaba bende 2012 ağustos annesi olucam kısmetse herkese iyi akşamlar:nazar:

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin.

evet 8 haftalık ve ilk bebeğim her şey normal şu anda ama insan gene de herşeye düşünüyor bi zararı olur mu diye aslında iyi düşünmek lazım hep ama evham yapılıyor yine de

stres yok relax olmak lazım o zaman daha iyi oluyor herşey.

kızlarr genel anlamda keyifsizlik, kokulara duyarlılık,yorgunluk,uyku,mide bulantısı,kasık ağrısı herkeste var.. benim göbeğim hiç olmamasına rağmen karnın şiş gibi.. kilo da almadım ama sanki 10 güne hamile olduğum belli olacak gibi.. sizlerde de göbiş var mı??

valla benimde göbişim çıktı bol giyiyorum görünmesin diye :))

buğün gittiğimde benim doktorum yoktu başka birine gittim. ne haftasını söyledi nede başka birşey. kese 15 mm olmuş. iki hafta önce 11 mm idi. benim doktorumu aradım oda kalbi atmıyorsa kese neden büyümüş ozaman dedi. salı günü çağırdı umarım salı günü iyi haber alırım.

kese büyüyor ve çocuk yoksa boş gebelik oluyor o ve kürtaj yapıyorlar :KK43:(

iyi akşamlar kızlar bende aranıza yeni katıldım 2009 ekim annesiyim kızım var ve bugün test yaptım ve pozitif cıktı sat:23 kasım pazartesi günü kan tahlilde yaptıracağım netten hesaplamama göre 29 ağustos gibi doğum yapacağım inş hayırlısı olur :)

hadi bakalım hayırlısın tebrikler..

Ben 2010 Ağustos annesiyim :) 16 aylık bir oğlum var veee bugün test yaptım Allah'ın izniyle 2012 ağustos annelerine adayım :)
henüz gitmedim doktora biraz beklemeyi düşünüyorum.. ve gittiğimde kalp atışlarınıda duymuş olurum.
ilk gebeliğimi öğrendiğimde gece yarısı hastanede almıştım soluğu şimdi daha tecrübeliyim sanırsam :)
planlımı diye sorarsanız
aslında hep 2 çocuğum olsun ikisinin arası 2 yaş olsun isterdim.. son zamanlarda ise bu konu üzerinde çok durdum hep kararsızdım
yapabilir miyim? başarabilir miyim? oğlum için erken mi? şimdi olsa nasıl karşılar? büyüse aklı daha çok erse o zman nasıl olur vs.vs.vs. sonuna gelemediğim bir çok kararsızlık ve sonuç olarak 2.çocuğu erteleme kararı almıştım ki olan olmuş :)

canım hayırlısı vakti şimdiymiş demekki ama en ideal yaş 3 yaş diyor doktorlar çünkü bir çocuk 3 yaşa kadar anneye bağımlı yaşıyor işin biraz zor olacak ama keyifle büyüteceksin birlikte büyüyecekler.

Yarin 13:30 da dr dayim hemen telefonumdan sizinle paylasicam umarim guzel haberleri:KK66:kalp sesi bu aralarda duyulurmu bilmiyorum ama hersey yolunda gider umarim:)

canım kalp atışı 7+.. küsürlerde duyuluyor ama kısmet bakalım :))

Facede grubumuz var canım orda varmısın sende benimde 29 ağustosa denk geliyor canım benim normal doğum olduğu için ne zman gelirse meleğim inş o zman olcak :)

yokum canım yaa pek fazla takip edemedim malesef.... ayy ne güzel normal doğum.. normal doğum yapanlara hayran kalıyorum valla....:KK9:

bana da öyle geliyordu ama öncelikle normali kafama yerleştirdim,daha sağlıklı olabileceğini düşünüyorum,hem sezaryen e göre daha çabuk ayağa kalkarmışım gibime geliyo.gerçi şu anda bunları düşünmek için çok erken ama normal doğumda da doğum kesisinden korkuyorum sancıdan falan değil:KK25:

Normal doğum yapan biri olarak bunları düşünmek için erken sayılabilir diyebilirim. Ama yapabilirim diyorsan sonuna kadar normal olarak düşün derim ve bir sıkıntı olmadığı sürece normal doğum yap derim. ben hiç yatmadım diyebilirim bu doğumdada yatabileceğimi hiç sanmıyorum. bu biraz kişinin nazıylada alakalı. he birde bence kesiden değil sancıdan kork. kesi belki olmadanda doğum yapabilirsin ben 1 dikişle atlattım doğumu o yönden sıkıntı yaşamadım ama normal yollardan doğumda sancıyı çekiyorsun.

epidural anestezi ile de normal doğum yapılıyormuş diye okumuştum ağrısız normal doğum.bu çok iyi olur ama bunda da epidural de riskli olur mu acaba diye düşünüyorum?
epiduralden memnun olanda var olmayanda doğum yapan arkadaşlarım arasında. burda iğneyi yapan anestezi uzmanının iyi olması çok önemli. ve doğru zamanda ilacı verebilmesi. belli bir açılmaya ulaştıktan sonra yapılıyor bu iğne.hastane bu konuda bence iyi araştırılmalı.

iyi akşamlar kızlar bende aranıza yeni katıldım 2009 ekim annesiyim kızım var ve bugün test yaptım ve pozitif cıktı sat:23 kasım pazartesi günü kan tahlilde yaptıracağım netten hesaplamama göre 29 ağustos gibi doğum yapacağım inş hayırlısı olur :)
hayırlısı olsun inşallah..Allah sabır versin bende 2009 mart annesiyim ve zorluklarını şimdiden çekmeye başladım güzelliklerinin yanında..

planlımı diye sorarsanız

süpr,iz bir bebek. bir hayır vardır bundada biraz zor olacaktır ama ikisi birden büyüyecektir. 3-5 seneye çoğu sıkıntılardan kurtulmuş olacaksın.

iyi haberlerinizi bekliyoruz...

Canım mrb
Bende Ağustos annesi olucanm Allah nasip ederssse
Sattaşız canım benimkininde doğum tarihi 29 Ağustos olucak
benim ilk bebeğim olucak bi tanesini temmuzda kaybettim malesef
buda böle olucak die çok korkuyrm
bende bu hafta dr. gitcem
sonuçları yazarmmmm

Mrb Arkadaşlar
bende Allah nasip ederse Ağustos Annesi olucağım
sat 23 kasım
Bu yolculukta Allah hepimizin yolunu açık eder inşallahhh

normal doğum yapan biri olarak bunları düşünmek için erken sayılabilir diyebilirim. Ama yapabilirim diyorsan sonuna kadar normal olarak düşün derim ve bir sıkıntı olmadığı sürece normal doğum yap derim. Ben hiç yatmadım diyebilirim bu doğumdada yatabileceğimi hiç sanmıyorum. Bu biraz kişinin nazıylada alakalı. He birde bence kesiden değil sancıdan kork. Kesi belki olmadanda doğum yapabilirsin ben 1 dikişle atlattım doğumu o yönden sıkıntı yaşamadım ama normal yollardan doğumda sancıyı çekiyorsun.

Epiduralden memnun olanda var olmayanda doğum yapan arkadaşlarım arasında. Burda iğneyi yapan anestezi uzmanının iyi olması çok önemli. Ve doğru zamanda ilacı verebilmesi. Belli bir açılmaya ulaştıktan sonra yapılıyor bu iğne.hastane bu konuda bence iyi araştırılmalı.

Hayırlısı olsun inşallah..allah sabır versin bende 2009 mart annesiyim ve zorluklarını şimdiden çekmeye başladım güzelliklerinin yanında..

Süpr,iz bir bebek. Bir hayır vardır bundada biraz zor olacaktır ama ikisi birden büyüyecektir. 3-5 seneye çoğu sıkıntılardan kurtulmuş olacaksın.

Iyi haberlerinizi bekliyoruz...

teşekkür ederim inşallah:)

canım aynı şey benimde başıma geldi bir hafta on gün bekledim başka dr lara gittim ama sonuç hüsran oldu, allah yardımcın olsun..

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin.

Stres yok relax olmak lazım o zaman daha iyi oluyor herşey.

Valla benimde göbişim çıktı bol giyiyorum görünmesin diye :))

kese büyüyor ve çocuk yoksa boş gebelik oluyor o ve kürtaj yapıyorlar :KK43:(

hadi bakalım hayırlısın tebrikler..

Canım hayırlısı vakti şimdiymiş demekki ama en ideal yaş 3 yaş diyor doktorlar çünkü bir çocuk 3 yaşa kadar anneye bağımlı yaşıyor işin biraz zor olacak ama keyifle büyüteceksin birlikte büyüyecekler.

Canım kalp atışı 7+.. Küsürlerde duyuluyor ama kısmet bakalım :))

daha erken duyanlarda olmus diye okudum ama ilk gebeliğim bilemiyorumki:??

Merhaba

Agustos Anneleri buraya ek olarak Facebook uzerinden de takip etmek isterseniz

Kadinlar Kulubu Agustos Anneleri

adresinden basvuru yapabilirsiniz....

Not : Burada kullanici isimleriniz ile paylasim yapabilirken, facebook uzerinde gercek adiniz ve soyadiniz ile paylasim yapmaktasiniz. Ozelinizi herkezin ogrenmemesi icin facebook sayfamizda mumkun oldugu kadar lay lay lom mesajlara yer vermekteyiz.

işim çok yorucu sayılmaz ama konsantrasyonum çok önemli bende onu tamamen kaybettim aklım hep bebeğimde bi leyla oldum ki sorma :)
inşallah sen kadronu alırsın yeni iş yeni ev yeni doktor zor olur Rabbim sana yardım etsin

Allah razı olsun canım kış şartlarını da sayarsak işimiz baya zor olacak, Rabbim yardım etsin cümlemize...

X