2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya senin gobusun nasil buyudu mu cnm? Benim kasiklarimdaki tuylerin bitim yerinden basliyor siskinlik kabariklik boyle bir cizgi cikti. Oturunca tuvalete gidince hep bakiyorum degisiklik var mi diye :)

evett büyüdü göbeğim hatta eşim dalga geçiyo askım 3 aylık gibisin felen diye sinir oluyorum tabı oyle dediğinde
sanırım bu göbüş gazdan kaynaklı ben oyle dusunuyorum yoksa normal değil bukadrlıkken göbek olması :44:
zaten bendeki belirtiler memişler ara ara kasık agrısı bel ağrısı hafiften mide bulantısı cnm sende neler var acüp

Bende de goguslerim kasik agrim ara ara mide bulantilarindan 4 kilo verdim. Gecen gun kasiklarimin gerildigini hissettim rahmim buyuyor dedim :)

slm kızlar ben geldiim nasılsınız bugun

merhaba canım, seninle hemen hemen aynı günlerde kalmışız galiba :)

Herkese merhaba,
bende buradayım artık.
7+0 benimde bebeğim...
ilk bebeğim, ilk heyecanım...
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin hepsi inşallahhh

Hoşgeldin handan, umarım süper geçer bu 9 aylık dostluğumuz. İleride bebek arkadaşlığımız bile olur ne dersin? :)

Bende de goguslerim kasik agrim ara ara mide bulantilarindan 4 kilo verdim. Gecen gun kasiklarimin gerildigini hissettim rahmim buyuyor dedim :)

oo negüzel vermişsin kiloyu evet o ağrılar rahım buyumesınden oluyo gayet normal yani
sen duydunmu kalp atışlarını cnmcım benim 9 gun kaldı dr a gitmeme ozaman inşallah duyarım pıtpıtları

merhaba canım, seninle hemen hemen aynı günlerde kalmışız galiba :)

Hoşgeldin handan, umarım süper geçer bu 9 aylık dostluğumuz. İleride bebek arkadaşlığımız bile olur ne dersin? :)

evet cnm öyle olmus sanırsam gördünmü sen keseyı felen ben c.tesi gittim dr a ozamdan görmüştüm 12 gun sonra tkr çağırdı bakalım ozamanda kalp sesını duyarım inşallah

oo negüzel vermişsin kiloyu evet o ağrılar rahım buyumesınden oluyo gayet normal yani
sen duydunmu kalp atışlarını cnmcım benim 9 gun kaldı dr a gitmeme ozaman inşallah duyarım pıtpıtları

Yok canim gecen hafta gittim ultrasonla bakti dr. Gebelik kesesini gordu bebekle yolk kesesi icinde cok kucuk nokta gibi dedi. Beklemedeyim yani

evet cnm öyle olmus sanırsam gördünmü sen keseyı felen ben c.tesi gittim dr a ozamdan görmüştüm 12 gun sonra tkr çağırdı bakalım ozamanda kalp sesını duyarım inşallah

ben gecen persembe gittim ve bana ocagın ilk haftası gel dedi ama ben haftaya persembe yani 7+2 iken gideyim diyorum duyulur herhalde degilmi?

ben gecen persembe gittim ve bana ocagın ilk haftası gel dedi ama ben haftaya persembe yani 7+2 iken gideyim diyorum duyulur herhalde degilmi?

aynı zamanda gitcez cnm bende perşembe ya da cuma gidicem ozamana çağırdı benı kalp atışı için demekki ozaman duyulcakki çağırdı benı cnm
aynı zamanlarda oldugumuz ıcın senınde duyulur sanırsam

holey o zaman :) zaten kalp atışlarını bi duysam artık hamilelik moduna gecicem de 9 gün daha beklemek zor geliyor. daha 9 ay var düşün yavrum çok küçük di mi daha birşey hissetmiyor, benden beslenmiyor? arada kötü alışkanlıklarımı hatırlasam onlar için kötü oluyor bana kızıyor mudur? onun yuzunden hop hop bile yapmıyoruz esimle yahu :)

evet daha çoook var onlara kavuşmamıza ozamana kadr 9 dogurcaz valla
küçücükler tabi ama yınede yedıgımıze ıctıgımıze dıkkat edelim cnmcım
ben elımden geldıgınce uzulmemeye stres yapmamaya çalışıyorum o da uzulmesın dıye
bizde yapmıyoruz valla halvet felen bi sürede yapmayı dusunmuyorum neme lazım kel kazım
sabretcek kocişler artık napalım

amin inşallah sana da gözün aydın olsun canım

Herkese merhaba,
bende buradayım artık.
7+0 benimde bebeğim...
ilk bebeğim, ilk heyecanım...
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin hepsi inşallahhh

amin inşallah hep birlikte bu güzel heyecanları paylaşırız. gözün aydın handancım

Ya senin gobusun nasil buyudu mu cnm? Benim kasiklarimdaki tuylerin bitim yerinden basliyor siskinlik kabariklik boyle bir cizgi cikti. Oturunca tuvalete gidince hep bakiyorum degisiklik var mi diye :)

kızlar yavaş yavaş kasıklarda şişme olacak oradan başlıyor oluşmaya 8 9 haftalıkken sadece o tarif ettiğiniz yerde belli oluyor göbüşler az kaldı allahın izniyle

Ben çıkıyorum arkadaşlar işten, herkese kocaman öpücükler. Yatmadan süt içmeyi ve en az 4-5 bardak su içmeyi unutmayın. Yarın görüşmek dileğiyle, dua edin.

merhabalar benide aranıza alır mısınız?
bende inşallah ağustos 2012 annesi oluyorum allahın izniyle.
4 yıldır hayalini kurduğum mucizeye kavuştum.
sat:02/kasım
6 haftalık hamileyim bende.
çok heyecanlı bir hamişim.
günler çabuk geçsin ve mucizemi kucağıma alayım hayırlısıyla istiyorum.
bende çok fazla mide bulantısı var hiç bir şey yiyiip içemiyorum
sizler nasılsınız?

mrb cnmcım hoşgeldin
mide bulantısı bende de var kasık bel ağrısı birde memişler şişti ve çok ağrıyor
hayırlısıyla kavusuruz bebişlerimize inşallah

canım endişelendirmek istemem ama ilk yaptırdığım testte benimde o civardı hamileliğimin 4. haftasında doktorum hemen endokrine görün dedi bende normal değerlerin içinde görünüyor diye hafife aldım ablamın rahatsızlığındanda odaklanamadım hemen gitmedim endokrine hafta sonu 5. haftanın değeri biraz daha yüksek çıktı doktorum arayıp mutlaka görünmemi istedi bende apar topar gittim hemen ilaca başlandı A sınıfı bir ilaç ve bebeği olumsuz etkilemiyor ilk 3 ay gelişim için çok önemli beyin gelişiminden tut tüm organlar gelişiyor gerek varmı riske atmaya

ya canım sıkıldı 5 hafta sonraya bıde randevum
ben yarın saglık ocagına gıdıp yaptırayım aynı testı
bakalım kac cıkacak
sınır oldum kadın dogumcumada nıye önemsemedıkı

sakin ol tatlım germe kendiini çok yüksek bir değer değil benim doktorum ciddi anlamda etkilemez ama önlem alalım dedi senin doktorun atlamış olabilir

evet bende o referans aralıklarının rahatlığıyla önemsemiyordum ama hamilelikte durum bambaşkaymış

selam arkadaşlar bende aranıza katılıyorum
benimde sat 11 kasım 5+4 günlük hamileyim
dün doktora gittim vajinal ultrasonda baktı ama hiç birşey göremediğini söyledi benden kan tahlili istedi bugünde sonucu aldım beta hcg 95.2 çıktı cuma tekrarliyacak sizce bu normalmidir ben bundan iki ay önce düşük yaptım tekrar bunuda kaybederim diye çok korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar sizlerin değerleri nasıl çıktı

kızlar merhaba beni de aranız alır mısınız
ben de SAt 12 kasım cuma günü gittim doktora çok şükür keseyi gördük 4 +1 dedi,haftaya pazartesiye gün verdı kalp atışları için inşallah ben de duyarım dualarınızı beklıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…