kızlar sayfa yöneticileri suan yok acarlar girersiniz içeri hayır dısarı bıldırım gitmiyor benımde cevremden kımse bılmıyor hamıle oldugumu orda ıstedıgımı konusabılıyoruz oraya uye oldugumuzu bile görmüyorlar
inşallah duyacaksın canım, hiç boşyere sıkıntı etme kendine, tadını çıkar hamileliğinin
bazen düşünüyorum ben bu anı bekliyordum neden tadını çıkarmıyorum diye ama içim rahat etmiyor annelik duygusu ne yapacaksın
hayırlısı ile yavrularımız kucağımıza alırız inş. çok sağol canım
gitmiyor cnm
evet kızlar suan face grubumuz girebilmenız için acık suan gruba dahil olmak ısteyen heran sohbete katılmak isteyenler buyursun :)
benim face yok olmadı olmayacakta eşim müsade etmiyor maleseff ben burdan devam edenler arasında olacağım
evet kızlar 2012 agustos anneleri face grubu cosuyor yokmu artıran
kızlar tsh den bahsetmıssınız
benımde 3.31 cıkmıstı
doktora bende sordum 2 den yuksek olamamlı dıyorlar dedım
oda bız endokrıne gönderıyoruz sorun olmaz dıye gerı gelıyor dedı
senınde normal degerlerde dedı
ya sımdı okuduklarınız görunce tırstım bebegıme bısey olcak dıye
yarın saglık ocagına gıdıp bıdahamı test yaptırsam doktora gıtsemmı
canım sen bilirsin, istersen tekrarla ama dediğim gibi benim de 2 den yüksek, bendeki değer aralığı 0.49-4.67 yazıyor.
doktorum da herşey normal dedi, sorun olsa söylerlerdi, rahat ol
ya canım sıkıldı 5 hafta sonraya bıde randevum
ben yarın saglık ocagına gıdıp yaptırayım aynı testı
bakalım kac cıkacak
sınır oldum kadın dogumcumada nıye önemsemedıkı
açtık kızlar grubu şimdi bakın istersenız face gızlı bı grup dısardan kımse yazılanları görmuyor bilginize.. Giriş Yap | Facebook
Bende hala aynı şey yazıyor canım ya
actım cnm sımdı yıne dene yok deir_can öle sey yapmam ben sadece bilgilendırdım en buyuk kk
açtık kızlar grubu şimdi bakın istersenız face gızlı bı grup dısardan kımse yazılanları görmuyor bilginize.. Giriş Yap | Facebook