2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gün içinde ve genelde geceleri kasıklarım patlayacakmış gibi bir ağrı oluyor.. Rahim genişliyor diyorlar ama 6+4 henüz
Sizlerde de oluyor mu?

o kadar şiddetli olmamakla birlikte illaki oluyor kasık ta batmalar,ben 7+1 oldum bugun bnmde karnımın alt tarafı ağrımaya basladı kendimi dinliyor gibiyim,işteyim çalısıyorum ve su an gözümden uyku akıyor

Kızlar gün içinde ve genelde geceleri kasıklarım patlayacakmış gibi bir ağrı oluyor.. Rahim genişliyor diyorlar ama 6+4 henüz
Sizlerde de oluyor mu?

canım benimde kasıklarımda sancı oluyor ama öyle patlicak gibi değil..Çok aşırıda değil ama rahatsız ediciydi dr. sordum gel bakalım dedi düşük sebebi bile olabilirmiş??Bende dün dr. gittim herşey normal kesen büyüyor normal bu sancılar dedi ama dediğim gibi patlicak gibi sancım yoktu dr. sor istersen??

5+5 im bende. kasiklarimda hep bi agirlik var aslinda. cok siddetli agrilar da arada bir giriyor ama cok uzun surmuyor. surekliyse agrilarin bi dr a sor istersen guselim.

bi de benim coook uykum var gozum yatakta resmen :)

evet arkadaslar gıremeynler yenıden deneyın :) demir_can anladım şaka dediğini :) sadece gulucuk ısaretı koymayı unutmusum :)

çok çok çok özür dilerim ama az önce uzayan bir akıntım geldi (hani yumurtlama sıvısına benzer olanlardan) ve noluyoruz dedim!! noluyoruzzzz?

Sizlerde de oluyor mu?

oluyor tabii canım olmaz mıı, ama öyle patlayacakmış gibi şiddetli değil, daha hafif sancılar giriyor

evet arkadaslar gıremeynler yenıden deneyın :) demir_can anladım şaka dediğini :) sadece gulucuk ısaretı koymayı unutmusum :)

çok çok çok özür dilerim ama az önce uzayan bir akıntım geldi (hani yumurtlama sıvısına benzer olanlardan) ve noluyoruz dedim!! noluyoruzzzz?

normalde gebelikte akıntı artar denir, benim hiç akıntım olmadı, hep kuruyum ama seninki anormal değil bence canım, kahverengi akıntı ya da kanama olmadığı sürece bir tehlike yoktur rahat ol

Selamlar guzel hamisler :) ya bisey sormak istiyorum. Goguslerinizdeki halkalarin renkleri cok koyulasti mi yoksa hamile oldugunuzu ogrendiginizden beri ayni mi rengi?

Selamlar guzel hamisler :) ya bisey sormak istiyorum. Goguslerinizdeki halkalarin renkleri cok koyulasti mi yoksa hamile oldugunuzu ogrendiginizden beri ayni mi rengi?

slm cnm şimcik baktım aynılar sanki ama benım kahverengi kısım genişlemiş sankilim :44:

slm cnm şimcik baktım aynılar sanki ama benım kahverengi kısım genişlemiş sankilim :44:

Ya benimde genisledi. Meme ucu koyulasti semsert durumda. Sivilce gibi kabarikciklar cikti. Fakat rengi kafama takildi ya. Hamile oldugumu ogrendigimden beri ayni. Insallah bebekle ilgili bi problem yoktur

Ya benimde genisledi. Meme ucu koyulasti semsert durumda. Sivilce gibi kabarikciklar cikti. Fakat rengi kafama takildi ya. Hamile oldugumu ogrendigimden beri ayni. Insallah bebekle ilgili bi problem yoktur

daha erken donemdeyız cnm bence normal yani panık yapma derim benım göğüsler cok acıyo ve şiştiler
yüzüstü felen yatamıyorum bu memişler yuzunden

Herkese merhaba,
bende buradayım artık.
7+0 benimde bebeğim...
ilk bebeğim, ilk heyecanım...
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin hepsi inşallahhh

Herkese merhaba,
bende buradayım artık.
7+0 benimde bebeğim...
ilk bebeğim, ilk heyecanım...
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla gelsin hepsi inşallahhh

mrb cnm hoşgeldin amiiiiiiiiiiiin cnmcım inşallah hepimiz sağlıcakla kavusuruz bebişlerimize

aynen cnm aynenn allahtan annemin çeyize koyduklarından var bikaç tane büyük bedende onları takıyorum

Ya senin gobusun nasil buyudu mu cnm? Benim kasiklarimdaki tuylerin bitim yerinden basliyor siskinlik kabariklik boyle bir cizgi cikti. Oturunca tuvalete gidince hep bakiyorum degisiklik var mi diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…