gunde degerın en az ıkıye katlaması lazım senın de katlamış bence normal
kese kan degerın 1500 un ustundeyken vajınal usgde görünebiliyormuş ama kalp atımı için bekleyeceksın zaten
erkenden gidince stres oluyor ınsan zaman gecmıyor
geçmiş olsun
sakin olmaya çalış özele mi gittin
eger düşerse bu haftalarda zaten sakatlık vs oluyor o yüzden düşüyor diyorlar içini ferah tutmaya calış[/QU
herzaman özele giden ben bu sefer devlet hastanesine gitmeye başladım evet dediğiniz doğru bu haftalarda düşünce bir sakatlık oldugu için düşüyormuş
ben cuma gunu gittim doktora keseyi gördük çok şükür4 artı bir günlük dedi doktor ..26sına randevu verdı kalp atımı için
amin inşallah hepimz sağlıcakla kucagımıza alırız
ben cuma gunu gittim doktora keseyi gördük çok şükür4 artı bir günlük dedi doktor ..26sına randevu verdı kalp atımı için
amin inşallah hepimz sağlıcakla kucagımıza alırız
özelde görünebliri belki aletleri daha gelişmiş oluyorgeçmiş olsun
sakin olmaya çalış özele mi gittin
eger düşerse bu haftalarda zaten sakatlık vs oluyor o yüzden düşüyor diyorlar içini ferah tutmaya calış[/QU
herzaman özele giden ben bu sefer devlet hastanesine gitmeye başladım evet dediğiniz doğru bu haftalarda düşünce bir sakatlık oldugu için düşüyormuş
inşallah canıminşallah darısı başıma canım ya.Umarım kalp atışlarını da duyarsın minik bebişininBen de çok heyecanlanıyorum bir an önce doktora gidip bebişiin kesesini görmek için.ama biraz daha sabretmem gerekecek sanırım
amiiiinn hepimiz inşallah burda göbüşlerimizin resimlerini de paylaşırız
kızlar bişiy sorucam Allahın izniyle ben 7 hafta 3 günlük hamileyim ama bazen hamile oldugumu unutuyorum ben. sizede oluyormu böle?? çünkü yorgunluk ve gögüs agrısından başka hiç bir belirti yaşamıyorum. o kasık agrılarımda öle hafiflediki nerdeyse yok denecek kadar belki progestan hapının etkiside vardır bunda bilemiyorum. hiç böyle benim gibi olan varmı ara ara çok endişeleniyorum inşallah herşey yolundadır
kızlar bişiy sorucam Allahın izniyle ben 7 hafta 3 günlük hamileyim ama bazen hamile oldugumu unutuyorum ben. sizede oluyormu böle?? çünkü yorgunluk ve gögüs agrısından başka hiç bir belirti yaşamıyorum. o kasık agrılarımda öle hafiflediki nerdeyse yok denecek kadar belki progestan hapının etkiside vardır bunda bilemiyorum. hiç böyle benim gibi olan varmı ara ara çok endişeleniyorum inşallah herşey yolundadır
Günaydııın anne adayları..Güne güzel,sağlıklı ,mutlu başlamanız dileğiyleee
Geçmiyor şu günler Salı gnü kalp atışları için gidicez ama bir türlü geçmiyor acaba duyabilcekmiyiz oda var??Bebeğinin kalp atışlarını kaçıncı haftanızda duydunuz kızlarr?
günaydın kızlar
diğer hamile topiklerine göz attımda bizim kadar korkan aman kötü bişey olacak diye olumsuz düşünen bi topik görmedim.Bu hepimizi etkiliyor bu sefer bizlerde düşünmeye başlıyoruz. yapmayın kızlar ya olumlu düşünün. zaten kaderimizde ne varsa onu yaşıyacaz. ama böyle sürekli evham yapmakla olmaz..
günaydın kızlar
diğer hamile topiklerine göz attımda bizim kadar korkan aman kötü bişey olacak diye olumsuz düşünen bi topik görmedim.Bu hepimizi etkiliyor bu sefer bizlerde düşünmeye başlıyoruz. yapmayın kızlar ya olumlu düşünün. zaten kaderimizde ne varsa onu yaşıyacaz. ama böyle sürekli evham yapmakla olmaz..
günaydın cnm bende yarın gidecem içim içime sığmıyor :18::18:
diğer topiklere bakmadım ama canım hak veriyorum sana..Gerçekten oluruna bırakmak en güzeli..Bu kadar karamsar olmak iyi değil..Ben evimin işini yapıyorum ama ağır kaldırmıyorum hızlı yürüyen biriydim yavaş yürüyorum hoplayıp zıplamıyorum öyle her yere yükseklere uzanmıyorum..Onun dışında günlük hayata devam ediyorum zaten belli bir süre sonra istesekte günlük hayatımızdan bile kısıcaz göbeğimiz büyüyünce çok fazla pimpirikli olmayı istemiyorum bende sakınan göze çöp batar derler o yüzden dikkat etmemiz gerekenin dışında bencede abartmamalıyız ve olumlu düşünmeliyiz..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.