2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yenı hamişler hoşgeldiniz:KK16: ben de haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum umarım güzel haberler alırım:KK52:

canım ben koşuyolundaki medipole gidiyorum doktorum perihan hanım ve ben çok memnunum kendisinden. canım eger araştırırsan her dokotr için olumsuz bir eleştiri okursun. o yüzden bunlara takılma derim. bi de şöyle bişiy herkesin beklentisi farklıdır ben memnun kaldım ama sen kalmayabilirsinde kişiden kişiye degişio bu

aslında çok haklısın kime baksam hakkında iyi kötü bi sürü şey çıkıyor
medipolden cevahir hanımı önermişlerdi banada ama sonra hastane için bikaç kötü şey okudum en iyisi hiç bakmamak sen medipolden memnun musun? bi de doğum fiyatlarını biliyor musun? 5 haftalığım ama sanki yarın doğuracakmışım gibi araştırıyorum coştum iyice :))

kızlar merhaba beni de aranız alır mısınız :emir_bebek:
ben de SAt 12 kasım cuma günü gittim doktora çok şükür keseyi gördük 4 +1 dedi:nazar:,haftaya pazartesiye gün verdı kalp atışları için inşallah ben de duyarım dualarınızı beklıyorum :))

selam arkadaşım benimde sat 11 kasım bende dün doktora gittim hiç bişey göremediğini söyledi kan tahlili istedi tahlilde 95.9 çıktı beta hcg senin nekadar çıktı ve 5+4 haftalık hamileyim:KK34:ama nasıl olurda bende hiç birşey gförmez anlamıyorum:KK50:

arkadaslar birde facebook grubumuz var isteyen orayada dahil olabılır face de daha cok vakıt gecırenler ıcın cok avantajla anında sorununa bilenler cevap verıyor ve herkes ismi ile hitap edilebılıyor dısarıya gızlı bı grup 2012 agustos anneleri grubun adı face yazarsanız cıkar zaten gelmek isteyenlerı bekleriz :)

gruba üye olduğumuzda veya bişeyler paylaştığımızda arkadaşlarımız görüyor mu ki? ben daha kimseye söylemedim çünkü

aslında çok haklısın kime baksam hakkında iyi kötü bi sürü şey çıkıyor
medipolden cevahir hanımı önermişlerdi banada ama sonra hastane için bikaç kötü şey okudum en iyisi hiç bakmamak sen medipolden memnun musun? bi de doğum fiyatlarını biliyor musun? 5 haftalığım ama sanki yarın doğuracakmışım gibi araştırıyorum coştum iyice :))

canım dogum fiyatını henüz araştırmadım daha bunları düşünmek için çok erken bence. ama bana eger çok pahalı gelirse ve bütçemizi aşarsa daha uygun bi özel hastane araştırırım ama şimdilik burda kalmak istiyorum.

kızlar bişiy sorucam Allahın izniyle ben 7 hafta 3 günlük hamileyim ama bazen hamile oldugumu unutuyorum ben. sizede oluyormu böle?? çünkü yorgunluk ve gögüs agrısından başka hiç bir belirti yaşamıyorum. o kasık agrılarımda öle hafiflediki nerdeyse yok denecek kadar belki progestan hapının etkiside vardır bunda bilemiyorum. hiç böyle benim gibi olan varmı ara ara çok endişeleniyorum inşallah herşey yolundadır

selam arkadaşım benimde sat 11 kasım bende dün doktora gittim hiç bişey göremediğini söyledi kan tahlili istedi tahlilde 95.9 çıktı beta hcg senin nekadar çıktı ve 5+4 haftalık hamileyim:KK34:ama nasıl olurda bende hiç birşey gförmez anlamıyorum:KK50:

arkadaşım internet hesaplayıcılarıyla tutmuyor onlarla hesaplama
vajınal ultrasonda ölçüm yapıyor keseyi ölçüyor ona göre hafta belırlıyor
ben kan testı yaptırdıgımmda 1800lü bir şeydi ama adetım kaç gün gectı hatırlamıyorum cunku gunleri tutmuyor bazen 32 bazen 34 baen 28 gunde bır olurum adet o yüzden kaç gün gecmişti bilmiyorum

zaten görünmuo normalde ama usg çok iyi ise ve vajınal bakılırsa görülebiliyormuş, karından zaten görünmüyor
telaş etme :21:

kızlar bişiy sorucam Allahın izniyle ben 7 hafta 3 günlük hamileyim ama bazen hamile oldugumu unutuyorum ben. sizede oluyormu böle?? çünkü yorgunluk ve gögüs agrısından başka hiç bir belirti yaşamıyorum. o kasık agrılarımda öle hafiflediki nerdeyse yok denecek kadar belki progestan hapının etkiside vardır bunda bilemiyorum. hiç böyle benim gibi olan varmı ara ara çok endişeleniyorum inşallah herşey yolundadır
benım d ehıc belırtım yok bazen kramp gibi adet sancısı giriyor o kadar
ama bu haftalarda başlıyor dıyorlar belirtiler
hayırlı olsun:21:

herkese iyi akşamlar regl 3 gün geçtikten sonra bugun doktora gıttım hcg 800 dedı ama kese gorunmeyeceği için bakmadı cuma gıtcem.değerin iyi dedi.ben birşey sormak istiyorum değerime göre kaç haftalıktır.hesaplıyıcılar 4+6 dıyor.şimdiden teşekkürler

merhaba delucıon
hesaplayıcılar tutmuyor bazen
usgde ölçüm yapıyor kese byutunu ölçerek
hayırlı olsun:KK49:

herkese iyi akşamlar regl 3 gün geçtikten sonra bugun doktora gıttım hcg 800 dedı ama kese gorunmeyeceği için bakmadı cuma gıtcem.değerin iyi dedi.ben birşey sormak istiyorum değerime göre kaç haftalıktır.hesaplıyıcılar 4+6 dıyor.şimdiden teşekkürler

canım o hesaplayıcılar yanlış hesaplamışlar bence çünkü 6 gün gecikmeyle 800 az bence. bu degerler herkeste farklı oldugundan kaçıncı haftada oldugunu belirlemen güç. genelde 6 gün gecikmeyle 2500 lerde falan çıkıyo. tabe bazısında bundan daha fazla çıkar bazısında daha düşük ama öle uçuk bi fark olmaz arada.

canım o hesaplayıcılar yanlış hesaplamışlar bence çünkü 6 gün gecikmeyle 800 az bence. bu degerler herkeste farklı oldugundan kaçıncı haftada oldugunu belirlemen güç. genelde 6 gün gecikmeyle 2500 lerde falan çıkıyo. tabe bazısında bundan daha fazla çıkar bazısında daha düşük ama öle uçuk bi fark olmaz arada.

teşekkürler ama benim 6 gün geçmedi 3 gün geçti doktor ıyı dedı deger için cuma gel keseyi goruruz dedi.bakalım ozaman bellı olur ne kadar oldugu...

bana vajinal ultrasonda baktı ama hiç birşey göremedigini söyledi
benim korkum düşük yapmiş olmam bunuda kaybederim diye korkuyorum:KK50:

geçmiş olsun
sakin olmaya çalış özele mi gittin
eger düşerse bu haftalarda zaten sakatlık vs oluyor o yüzden düşüyor diyorlar içini ferah tutmaya calış

teşekkürler ama benim 6 gün geçmedi 3 gün geçti doktor ıyı dedı deger için cuma gel keseyi goruruz dedi.bakalım ozaman bellı olur ne kadar oldugu...

canım bende anladım zaten 3 gün geciktigini üc günlük gecikme için degerin bencede gayet güzel. hesaplayıcı 4 artı 6 haftalık verdi deyince 6 günlük gecikmeye o degerin daha yüksek olması gerektigini söledim

canım bende anladım zaten 3 gün geciktigini üc günlük gecikme için degerin bencede gayet güzel. hesaplayıcı 4 artı 6 haftalık verdi deyince 6 günlük gecikmeye o degerin daha yüksek olması gerektigini söledim

pardon dediğinizi anlamadım.artık cumayı beklıyecem.umarım hersey yolunda gıder...

Kızlar merhaba.Ben de hamile olduğumu 16.12.2011 tarihinde öğrendim.sat 21 kasım.adetime 5 gün varken Beta hcg 65.5 çıktı.2 gün sonra ise 18.12.2011 132.5 çıktı.Sizce normal mi?İnternetteki hesaplayıcılara göre şuan 4+1 haftalık hamileyim.daha doktora gitmedim,erken diye düşünüyorum.sanırım haftaya çarşamba günü falan gidicez.sizce doktora gitmek için erken mi daha da fazla beklemeli miyim?Bu arada umarım hepimizin hamilelikleri sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde geçer. :KK49:

gunde degerın en az ıkıye katlaması lazım senın de katlamış bence normal
kese kan degerın 1500 un ustundeyken vajınal usgde görünebiliyormuş ama kalp atımı için bekleyeceksın zaten
erkenden gidince stres oluyor ınsan zaman gecmıyor:emir_bebek:

X