- 14 Mart 2011
- 1.874
- 24
evdeyim ama hersabah 8 de kalkardım eşimle, bugün aşmışım kendimi
canım ben de normal ağrılar olduğunu düşünmeye çalışıyorum ama neden özellikle soldan vuruyor ona taktım , illa bişeylere takıcaz yaaa
anammm öyle mi dersin yüksek mi sence bende düşük diye yakınıyorum
birden arttı maşallah cumartesiden oazatesiye 3 e katladı , senin ilk
kan değerin kaçtı canım ve adetin kaçıncı günüydü
oluyor normal bence benımde bıgun solda oldu bıgun sağda oldu yumurtalıkda resmen hıssettım agrıyı ama gectı :)
gözün aydın canın hoşgeldin aramıza
her zaman bir mutlu hamişe daha yer var
benim ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu bunda da mide bulantısı ve kasık ağrısı oluyor hiç belli olmaz sakın korkma
hayırlı olsun
hoşgeldin
ben de çok var ilkinde de vardı sormuştum normal daha neler yaşıcaksın dur demişti.
ben de başvurdum 26 aralıkta alıcam
ben ameliyat oldum ve tiroid bezlerim yok ilaç kullanıyorum 5 yıldır düzenli takip olduğun sürece sıkıntı olmaz canım
merhaba arkadaşlar
bende 31 ağustos beklenen doğum tarihli olarak aranıza katılmak isterim
sat:25 kasım
kan değerim 45,81 çıktı yarın tekrarlayacğm.
Allah hepimizin sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin
Sorma canım yaa hele ben karnımı tutuyorum çüjüğüm bir yere gitçek sanki allah korusun gitme tamammı diyorum karnımı bıraksam gidicek sanki okadar kafayı yeme noktasındayım yanii hani derler yaa ne buldum delisiAaaa kusura bakmasınlar delide olurum manyakta kaç senedir sıpa gelsin die neler yaşıyoruz ama o bir gelsin sağlıklaa onun o totoşunu ısırıcam nerde kaldın die Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş. ama inş. sağlıkla doğuma girmeyi bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş..
canım olmayabilirde mesela anneme sordum dün annem benim kasıklarım falan ağrımadı kızım diyor arkadaşım var aslı oda öle diyor her yapıda farklı etkileri gösterebiliyor bünye meselesi demekki..Merak etme bebeişin büyüyordur dr. zaten sorun olursa söler canım inş. olmazda hayırlısıyla
arkadaslar birde facebook grubumuz var isteyen orayada dahil olabılır face de daha cok vakıt gecırenler ıcın cok avantajla anında sorununa bilenler cevap verıyor ve herkes ismi ile hitap edilebılıyor dısarıya gızlı bı grup 2012 agustos anneleri grubun adı face yazarsanız cıkar zaten gelmek isteyenlerı bekleriz :)
canim benimki tup bebek transferden sonraki 12. gun 1600 cikmisti 3 gun sonra 5000 in ustundeydi. senin de 1800 degil miydi ?
insan hissetmeyince de ayrı bir telaşlanıyor, zor işler bunlar zooorrrr
yok canım cumartesi 186 pazartesi 557 çıktı :)
mesela ben
kızlar daha bebegimiz çok küçük, aslında yediklerimizden ya da hissettiklerimizden etkilenmiyor bence daha. taaki kalp atışları başladıktan sonra bence asıl iş orada başlıyor. ben kahve ve sigara tiryakisiyim ve o kadar cok kendimi sıkıyorum ki bebege birsey olacak diye korkuyorum.
kızlar daha bebegimiz çok küçük, aslında yediklerimizden ya da hissettiklerimizden etkilenmiyor bence daha. taaki kalp atışları başladıktan sonra bence asıl iş orada başlıyor. ben kahve ve sigara tiryakisiyim ve o kadar cok kendimi sıkıyorum ki bebege birsey olacak diye korkuyorum.
olsun bak icime oyle dogdu :)
yok canım sen de telaşlanma hiç, ben yarın 9. haftama giricem inan hemen hemen 1 haftadır başladı hissettirmeye sancılar falan.
ondan önce bende hiçbişey yok diye diyee geziniyodum ortalarda
haklısın valla, o kalp atışlarını görene kadar ben de öyle düşünüyodum, sanki daha ortada bişey yokmuş gibi, ama onu pıt pıt atarken gördüm yaa, herşey acaip değiştiii şimdi
tiksinme falan olmadı mı canım sigaradan işin zor allah yardımcın olsun , bebişine bişey olmaz allahın izniyle içini ferah tut
hayırlısı diyelim o zaman ailede ikiz var olur mu olur:):)
sağol canım yaa demek olmayabiliyor sende de olmuş , demek bünye meselesi salı günü gelse de bi rahatlasam inş bende pıt pıtlarını duyarım
ben de çok var ilkinde de vardı sormuştum normal daha neler yaşıcaksın dur demişti.
rahat ol canım pimpirikli olmamak lazım ben ilk duyduğum zamanlar öle oldum yani geçen haftasağol canım , ilk hamilelik olunca ve daha doktora gitmediğim için çok tedirginim olmayabilir dimi herkesin belirtileri farklıdır...
aaa çok sevindim canım hayırlı olsun , kaç gün geçti batından iki günde bir tekrarla değerini canım ben birgün arayla yaptırdım sinirm bozuldu
az yükseldi diye iki gün sonra yaptırdım 3 e katlamıştı
sağol canım yaa içim rahatladı birazda olsa bebeğimi görünce daha da rahatlayacağım allah ın izniyle , kan değerimde iyi ne biliyim içimi ferah tutmaya çalışıyorum ki bebeğim etkilenmesin
ahh canım bende sigara içiyordum ama bak günde sadece 1 tane içiyorum onuda içmek istemiyorum ama bir an önce bırakmalısın bebeğinin şuan tam kalbi organları oluşma dönmei evet etkilenmiyor ama doğduğunda sıkıntı yaşarsın allah yardım ediyor inan bana ben günde 1 paket içiyordum en azım yarım pektti çok şükür şuan sadece 1 dal içiyorum onuda içmicem artık okadr bekledimki bebeğimi onu zehirlemicem:2: inş. sende bırakısın en kısa zamanda..kızlar daha bebegimiz çok küçük, aslında yediklerimizden ya da hissettiklerimizden etkilenmiyor bence daha. taaki kalp atışları başladıktan sonra bence asıl iş orada başlıyor. ben kahve ve sigara tiryakisiyim ve o kadar cok kendimi sıkıyorum ki bebege birsey olacak diye korkuyorum.