2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oluyor normal bence benımde bıgun solda oldu bıgun sağda oldu yumurtalıkda resmen hıssettım agrıyı ama gectı :)

canim benimki tup bebek transferden sonraki 12. gun 1600 cikmisti 3 gun sonra 5000 in ustundeydi. senin de 1800 degil miydi ?

anammm öyle mi dersin yüksek mi sence bende düşük diye yakınıyorum
birden arttı maşallah cumartesiden oazatesiye 3 e katladı , senin ilk
kan değerin kaçtı canım ve adetin kaçıncı günüydü

arkadaslar birde facebook grubumuz var isteyen orayada dahil olabılır face de daha cok vakıt gecırenler ıcın cok avantajla anında sorununa bilenler cevap verıyor ve herkes ismi ile hitap edilebılıyor dısarıya gızlı bı grup 2012 agustos anneleri grubun adı face yazarsanız cıkar zaten gelmek isteyenlerı bekleriz :)

sağol canım , ilk hamilelik olunca ve daha doktora gitmediğim için çok tedirginim olmayabilir dimi herkesin belirtileri farklıdır...

aaa çok sevindim canım hayırlı olsun , kaç gün geçti batından iki günde bir tekrarla değerini canım ben birgün arayla yaptırdım sinirm bozuldu
az yükseldi diye iki gün sonra yaptırdım 3 e katlamıştı

sağol canım yaa içim rahatladı birazda olsa bebeğimi görünce daha da rahatlayacağım allah ın izniyle , kan değerimde iyi ne biliyim içimi ferah tutmaya çalışıyorum ki bebeğim etkilenmesin

canım buraya linkini yazman mümkün mü.Ben geçen gün bayağı bir uğraştım ama bulamadım :44:

kızlar daha bebegimiz çok küçük, aslında yediklerimizden ya da hissettiklerimizden etkilenmiyor bence daha. taaki kalp atışları başladıktan sonra bence asıl iş orada başlıyor. ben kahve ve sigara tiryakisiyim ve o kadar cok kendimi sıkıyorum ki bebege birsey olacak diye korkuyorum.

yok canım sen de telaşlanma hiç, ben yarın 9. haftama giricem inan hemen hemen 1 haftadır başladı hissettirmeye sancılar falan.
ondan önce bende hiçbişey yok diye diyee geziniyodum ortalarda

haklısın valla, o kalp atışlarını görene kadar ben de öyle düşünüyodum, sanki daha ortada bişey yokmuş gibi, ama onu pıt pıt atarken gördüm yaa, herşey acaip değiştiii şimdi

tiksinme falan olmadı mı canım sigaradan işin zor allah yardımcın olsun , bebişine bişey olmaz allahın izniyle içini ferah tut

olsun bak icime oyle dogdu :)

hayırlısı diyelim o zaman ailede ikiz var olur mu olur:):)

sağol canım yaa demek olmayabiliyor sende de olmamış , demek bünye meselesi salı günü gelse de bi rahatlasam inş bende pıt pıtlarını duyarım

Son düzenleme:
kızlar face grubu dışarı kapalı ancak üye olunca bildirimlerde bilmemkim 2012 ağustos anneleri grubuna katıldı diye ilan etmiyormu ben henüz herkeze söylemedim

inşallah duyacaksın canım, hiç boşyere sıkıntı etme kendine, tadını çıkar hamileliğinin

ben de çok var ilkinde de vardı sormuştum normal daha neler yaşıcaksın dur demişti.
gözüm korktuu şimdii yaaaff olsun o sağlıklı olsunda başa gelen çekilir
rahat ol canım pimpirikli olmamak lazım ben ilk duyduğum zamanlar öle oldum yani geçen hafta Sonrasında alışınca bu fikre okadarda düşünmedim düşünürsen paranoyaklık oluyor yaa..
ahh canım bende sigara içiyordum ama bak günde sadece 1 tane içiyorum onuda içmek istemiyorum ama bir an önce bırakmalısın bebeğinin şuan tam kalbi organları oluşma dönmei evet etkilenmiyor ama doğduğunda sıkıntı yaşarsın allah yardım ediyor inan bana ben günde 1 paket içiyordum en azım yarım pektti çok şükür şuan sadece 1 dal içiyorum onuda içmicem artık okadr bekledimki bebeğimi onu zehirlemicem:2: inş. sende bırakısın en kısa zamanda..

kızlar sayfa yöneticileri suan yok acarlar girersiniz içeri hayır dısarı bıldırım gitmiyor benımde cevremden kımse bılmıyor hamıle oldugumu orda ıstedıgımı konusabılıyoruz oraya uye oldugumuzu bile görmüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…