2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merak etme canım bebeğin seninle hatta büyüyor :)) Dün bende dr. gittim bu kasık ağrılarından çok normal dedi dr. büyüyor kesen dedi kasık ağrıların olur dedi..Seninde öle oluyordur canım

cnm inş..beklemek ne zormuş,kabuslar görüyorum,hep aklım fikrim perşembe gününde inş.benimledir miniğim

inş duyarsın canım , çok sordum ama kasık ağrıların ne zaman başladı canım benim niye yok yaa bebeğimin büyümüyor mu yoksa ya da bi sıkıntı mı var ne zormuş yaa ne zor

hemen hemen herkezde gogus agrısı var.. kızlar bende goguslerım şişti ama ole çok agrım yok..
akıntı bende de var.. bıde vucudum şiş..

benim hiç ağrım yok melikee olması şart mı acaba

bende bebeğimi görmek istiyorum canım, benimde göğüslerim çok acıyor , akıntım var ama ne mide bulantısı ne kasık ağrısı bende korkuyorum, sen keseyi gördün mü

evet cnım 4.haftada vajinal ultrasyonla görebildi,yarından sonrayada gün verdi.göğüslerim öle fena ki böle hem şiş hem sızlıyo resmen,korkuyorum ya bi duysam kalbini nasıl rahatlıycam

cnm inş..beklemek ne zormuş,kabuslar görüyorum,hep aklım fikrim perşembe gününde inş.benimledir miniğim
korkma canım evet beklemek kadar zor bişey yok ama biz kadınlar alıştık artık sabır bizim göbek adımız olmuş
Seninledir merak etme bende öle zannettiğim için gitti tam tersi kese büyüdüğündenmiş canım perşembeye ne kalmış inş. bebişini görürsün canım

kasık ağrılarım adet tarihimde başladı..Ama ben anladım bu ağrılar normal adet ağrısı değil diyordum hep ama olurum diye bekledim hep olmadım çok şükür..Adetimden 1 hafta geçince yine umudum yoktu patronun karısı yap bir test deyince yaptım bende o gazla bir baktım çift çizgi hemen dr. aradım böle böle dedim akşama gel nöbetçiyim dedi eşimle gittik ayaklarımız yere basmıyor o derece rabbim inş. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..Kasık ağrısı olmayabiliyormuşta ama olmasıda normalmiş canım

bilmiyorum canım.. çoğu insanda var ... bendede yok..
sadece 75 beden oldu 90 beden

evet cnım 4.haftada vajinal ultrasyonla görebildi,yarından sonrayada gün verdi.göğüslerim öle fena ki böle hem şiş hem sızlıyo resmen,korkuyorum ya bi duysam kalbini nasıl rahatlıycam

inş duyacaksın canım , benimde salı günü randevum çok heyecanlıyım inş sorunsuz bir muayene olur karamsar olmak istemiyorum

peki kasık ağrısı olmaması da normal mi:) ben adetten önce çok yaşadım ağrıları uyutmadı beni ama şimdi ağrı sızı yok çookk derinlerde hissediyorum yada hissettiğimi sanıyorum bide bağırsaklar fora ondan da olabilir:)

kizlar beni de araniza alin.. sat a gore 5+5 im , ikiz gebelik . bakalim haftasonu dr a gidicez kalp atislarini duyucaz insallah ! zaman az kaldikca gecmiyormus :))

sormayın gazdan kurtulamadım zaten oda bir belirti hiç belli olmuyor heran salıyorumm afedersdiniz benim çocuk çok havalı gazlı bişe olucak :)))

canım benim 6 haftalık ve kendiliğinden oldu. normalde pkoluyum ben ilacı bırakalı 2 sene olmuştu kendiliğinden kaldi. haftaya kalp atıslarına gidicez inşallah o zaman artık herşey yolunda gider.

hoş geldnz canım bugün bizde 6haftalığız..ama ben kesemi göremedim geçen hafta,, haftaya kontrol var,,sen gördn mü keseni

ben ilk idrar testi yaptım o gece esimle acilde hcg yaptırdık 5438 cıktı. ertesi gün dr a gittim ve keseyi ve yolku gorduk. o zaman tam 5+2 idi. ama normalde benim SAT 24 Ekim. Dr 8 Kasım olarak hesapladı, neden öyle oldu bilmiyorum.

kızlar böle midem yanıyo bide soluk boruma kadar alev alev bişeler yediğimde bilhassa sizdede varmı bu yanma tamda anlatamadım...

zaman geçmiyor sanki.. bu cuma 8 haftalık olacağız...4,5 haftadır bekliyorum... 40 haftaya kadar nasıl beklerim bilmiyorum amma sabırsız biri oldum ben :))

Gece yüzüstü yatınca memişler zonk zonk zonkluyor; hemen dönüyorum tabi...

haftasonu keyfine bebek mağazalarını gezdim; çok güzel oluyor....

Bu arada primanın face'de bir sayfası var orayı beğenir bi de form doldurursanız, e-bebek'ten hediye alıyorsunuz, birkaç bişi var içinde... 2 Ocakta teslim alacağım ben hediyelerimi mesaj geldi, arzu edenlere duyurulur :))

kizlar beni de araniza alin.. sat a gore 5+5 im , ikiz gebelik . bakalim haftasonu dr a gidicez kalp atislarini duyucaz insallah ! zaman az kaldikca gecmiyormus :))

aaa ne güzel hayırlısı ile bebişlerinin pıt pıtlarını duyarsın :)

sormayın gazdan kurtulamadım zaten oda bir belirti hiç belli olmuyor heran salıyorumm afedersdiniz benim çocuk çok havalı gazlı bişe olucak :)))

ayyy çok fena yaa bu hamişllerin çektiği nedir

bende de cok gaz var kendimi kotu hissediyordum bebiklerdenmis demekk :) tatlim birakmamak mumkun olmuyor ki sanki icinde patliycakmis gibi oluyor :)

sorma benim derdim kasık sancılarım gaz çıkartmam ve 2-3 gündür bulantılarım ama okadar çok bekledimki inanın sabır diyorum rabbim yardım ediyor bir şekilde..Mesela sanırım gaz sıkışmasından şuan midemde aşırı sancı var sabahtan beri wc gidiyimde bir rahatliyim yoksa midemden hastanelik olucam allah korusun
bende de cok gaz var kendimi kotu hissediyordum bebiklerdenmis demekk :) tatlim birakmamak mumkun olmuyor ki sanki icinde patliycakmis gibi oluyor :)
aynen öleymiş canım bende hamiş olduğumu bilmeden önce başladı üşüttüm sanıyordum bebişi bir öğrendim hemen belirtileri araştırınca gazda varmış ondan dedimmm seni yaramaz seniii diyorum hep :))
inşallah canım rabbim bize bu duyguyu yaşattı kucağımıza aldığımız günleride göstersin inş...

insallah guselim senin de beta hcg degerin yanlis gormediysem yuksekmis benimki de oyleydi belki senin de ikiz oluverir :)) insallah bi an once gorursun bebisini :)

aaa ne güzel hayırlısı ile bebişlerinin pıt pıtlarını duyarsın :)

ayyy çok fena yaa bu hamişllerin çektiği nedir

senin kasık sancıların belli ki gazdan allah yardımcın olsun güzelim benimde bağırsaklar bozludu işte sabah 6 gözler tavada bi karın ağrısı felaket ama ondan sonra bişey yok herhalde haftalar ilerledikçe belirtiler daha da artacak ne yapalım bekledik durduk kırmızıları görünce çıldırdık bunlara da katlanacağız çünkü bunları yaşamak istiyorduk:)

selam göbüşü bebişlileeeerrr
ya bugün başım çatlayacak gibi ağrıyor offf :96: bir de sağ kasıkta çok ağrım var.
Ben de haftaya kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah duyabiliriz.Düşünmekten paranoyak oldum.nolcak bu halimiz yaa

yok be canım gaz sancısı gibi değil anlıyorsun zaten değişik bir ağrı olduğunu dr. dedi zaten büyüyor kesen ondan olacak şeler bunlar korkulcak bişe yok die Aynen her ay hüsran hayal kırıklığı rabbim çok aratmadan gönderdi çok şükür allahıma olmayanlarada nasip etsin inş.

merhaba a.s.
Aynı durumdayım haftaya salı gidicem bende kalp atışlarını duymak için günler geçmiyor sanki..Paranoyak ne demek onun kalp atışını duymak için kendi kalbim durmazsa iyidir..Sağlıkla şu 9 ayı bir atlatsak kurban olduğum allahım yardım etsin bize inş.. Biz kafayı yemeden Sağ salim kafayla doğuma gitmeyi nasip etsin :))

insallah guselim senin de beta hcg degerin yanlis gormediysem yuksekmis benimki de oyleydi belki senin de ikiz oluverir :)) insallah bi an once gorursun bebisini :)

anammm öyle mi dersin yüksek mi sence bende düşük diye yakınıyorum
birden arttı maşallah cumartesiden oazatesiye 3 e katladı , senin ilk
kan değerin kaçtı canım ve adetin kaçıncı günüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…