2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok be canım gaz sancısı gibi değil anlıyorsun zaten değişik bir ağrı olduğunu dr. dedi zaten büyüyor kesen ondan olacak şeler bunlar korkulcak bişe yok die :KK34:Aynen her ay hüsran hayal kırıklığı rabbim çok aratmadan gönderdi çok şükür allahıma olmayanlarada nasip etsin inş.

merhaba a.s. :KK34:
Aynı durumdayım haftaya salı gidicem bende kalp atışlarını duymak için günler geçmiyor sanki..Paranoyak ne demek onun kalp atışını duymak için kendi kalbim durmazsa iyidir..Sağlıkla şu 9 ayı bir atlatsak kurban olduğum allahım yardım etsin bize inş.. Biz kafayı yemeden Sağ salim kafayla doğuma gitmeyi nasip etsin :)):KK55::KK1:

ilahi yaa beni çok güldürdün :KK1: haklısın valla aklıma deli deli şeyler geliyor zati.Allahım yaa sen sabır selamet ver :KK53:

yok be canım gaz sancısı gibi değil anlıyorsun zaten değişik bir ağrı olduğunu dr. dedi zaten büyüyor kesen ondan olacak şeler bunlar korkulcak bişe yok die :KK34:Aynen her ay hüsran hayal kırıklığı rabbim çok aratmadan gönderdi çok şükür allahıma olmayanlarada nasip etsin inş.

Aynı durumdayım haftaya salı gidicem bende kalp atışlarını duymak için günler geçmiyor sanki..Paranoyak ne demek onun kalp atışını duymak için kendi kalbim durmazsa iyidir..Sağlıkla şu 9 ayı bir atlatsak kurban olduğum allahım yardım etsin bize inş.. Biz kafayı yemeden Sağ salim kafayla doğuma gitmeyi nasip etsin :)):KK55::KK1:

benim kasık ağrılarım ne zaman başlayacak yaa yoksa bebeğm büyümüyor mu:26:

merhaba kızlar hamileliğimin başından beri üşüme nöbetleri geçiriyordum birde son 4-5 gündür ellerimde yüzümde vücudumda uyuşmayla başlayıp bayılırcasına bastıran bir uyku halim oluyordu bende gebeliğin rutini sanıyordum geçen hafta doktorum kan testleri yapmıştı tsh ım yüksek çıkmııştı yüksek dediğim 4 çıktı normal değerler içinde görünüyor ama hamilelikte 1,5-2 olması gerekiyormuş kadın doğumcum hemen bir endokrin doktoruna görünmemi istedi bende dün endokrin doktoruna gittim hipotroit çıktı ilaca başladım her ay görünmem testler yaptırmam gerekiyormuş erken doğuma düşük kilolu bebek doğumuna gelişim bozukluğuna ve düşüğe neden oluyormuş ama doktorum benim değerlerimin endişe edilecek boyutta olmadığını söyledi sizde yaptırmadıysanız troitlerinize baktırın kızlar kan testiyle hemen çıkıyor benim doktorum bu konuda erken davrandı hamilelikten öncesinde böyle bir problem yoktu hamilelikte birçok ihtiyaç 2 ye katlanıyor ve sınırda olan değerlerimiz yetersiz kalabiliyor

günaydın kızlar :KK3:

bugün maşallah uyumuşum öğlene kadar:KK53:

yaa benim dünden beri kasığımın sol tarafında sürekli bir ağrı var :26: inşallah korkulacak bişey değildir..
sizin kasık ağrınız olduğunda tek taraflı mı oluyor?

merhaba kızlar hamileliğimin başından beri üşüme nöbetleri geçiriyordum birde son 4-5 gündür ellerimde yüzümde vücudumda uyuşmayla başlayıp bayılırcasına bastıran bir uyku halim oluyordu bende gebeliğin rutini sanıyordum geçen hafta doktorum kan testleri yapmıştı tsh ım yüksek çıkmııştı yüksek dediğim 4 çıktı normal değerler içinde görünüyor ama hamilelikte 1,5-2 olması gerekiyormuş kadın doğumcum hemen bir endokrin doktoruna görünmemi istedi bende dün endokrin doktoruna gittim hipotroit çıktı ilaca başladım her ay görünmem testler yaptırmam gerekiyormuş erken doğuma düşük kilolu bebek doğumuna gelişim bozukluğuna ve düşüğe neden oluyormuş ama doktorum benim değerlerimin endişe edilecek boyutta olmadığını söyledi sizde yaptırmadıysanız troitlerinize baktırın kızlar kan testiyle hemen çıkıyor benim doktorum bu konuda erken davrandı hamilelikten öncesinde böyle bir problem yoktu hamilelikte birçok ihtiyaç 2 ye katlanıyor ve sınırda olan değerlerimiz yetersiz kalabiliyor

geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine de bebeğine de..

hamile olduğumu daha öğrenmeden başlamıştı benim de üşüme nöbetlerim, daha yeni yeni düzeliyorum, bir türlü ısınamıyordum..
şimdi yazını okuyunca test sonuçlarıma baktım hemen benim tsh 2,534 çıkmış

Son düzenleme:
geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine de bebeğine de..

hamile olduğumu daha öğrenmeden başlamıştı benim de üşüme nöbetlerim, daha yeni yeni düzeliyorum, bir türlü ısınamıyordum..
şimdi yazını okuyunca test sonuçlarıma baktım hemen benim tsh 2,534 çıkmış

endişe etme tatlım okadarda yüksek değil değerin ama sürekli değişken olabiliyor bu değerler doktorunla konuş belki gelecek ayda bakar eğer yüksek çıkarsa endokrinolojiye yönlendirir seni tedavisi kolaymış kullandığın ilaç A sınıfı geçiyor bebeğe hiçbir zararı yok ancak t 4 ün kaç oda önemli üşüme uyku hali aynı zamandada hipotroit belirtileriymiş

Merhaba arkadaşlar ben de hamileliğimi 1 hafta önce öğrendim ilk kontrolümde çarşamba günü.. inşallah hayırlısıyla kesemi görürüm :) Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Bu arada ben de listeye eklenmek istiyoruumm = Sat 10 Kasım..Yaş 23 Kilo 52 .. tahmini doğum tarihi 16 ağustos.. :nazar:

gözün aydın canın hoşgeldin aramıza

günaydın herkese,

bugun 6 haftalık olduk teyzeleri, artık daha da heyecanlıyız. beni de aranıza kabul eder misiniz? En Büyük KK

her zaman bir mutlu hamişe daha yer var

günaydın güzel anne adayları,

6 ay sonunda şükür ben de meleğime kavuştum ,
cuma günü öğrendim haftaya salı ilk kontrolümüz var,
biraz tedirginlik var haliyle benim minik meleğim henüz hiç bir belirti
vermiyor , ne kasık ağrısı ne bulantı sadece bağırsaklarımı bozdu o kadar,
hayırlısı ile kesesini görmek ve kalp atışlarını duymak nasip oluır inş.

hepinize rahat bir hamilelik diliyorum, Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

benim ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu bunda da mide bulantısı ve kasık ağrısı oluyor hiç belli olmaz sakın korkma

teşekkürler :nazar:

kilo 72 boy 1.70

Ankara

SAT 8 Kasım

Beklenen tarih 12 Ağustos
Kese göründü :emir_bebek:

hayırlı olsun

kizlar beni de araniza alin.. sat a gore 5+5 im , ikiz gebelik . bakalim haftasonu dr a gidicez kalp atislarini duyucaz insallah ! zaman az kaldikca gecmiyormus :))

hoşgeldin

sormayın gazdan kurtulamadım zaten oda bir belirti hiç belli olmuyor heran salıyorumm afedersdiniz benim çocuk çok havalı gazlı bişe olucak :)))

ben de çok var ilkinde de vardı sormuştum normal daha neler yaşıcaksın dur demişti.

zaman geçmiyor sanki.. bu cuma 8 haftalık olacağız...4,5 haftadır bekliyorum... 40 haftaya kadar nasıl beklerim bilmiyorum amma sabırsız biri oldum ben :))

Gece yüzüstü yatınca memişler zonk zonk zonkluyor; hemen dönüyorum tabi...

haftasonu keyfine bebek mağazalarını gezdim; çok güzel oluyor....

Bu arada primanın face'de bir sayfası var orayı beğenir bi de form doldurursanız, e-bebek'ten hediye alıyorsunuz, birkaç bişi var içinde... 2 Ocakta teslim alacağım ben hediyelerimi mesaj geldi, arzu edenlere:KK4::KK4: duyurulur :))

ben de başvurdum 26 aralıkta alıcam

ben ameliyat oldum ve tiroid bezlerim yok ilaç kullanıyorum 5 yıldır düzenli takip olduğun sürece sıkıntı olmaz canım

:KK16:aynen onun kalp atışlarını duysam bnmki duracak yoksa :):KK49:

merhaba arkadaşlar
bende 31 ağustos beklenen doğum tarihli olarak aranıza katılmak isterim
sat:25 kasım
kan değerim 45,81 çıktı yarın tekrarlayacğm.
Allah hepimizin sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin

yaa benim dünden beri kasığımın sol tarafında sürekli bir ağrı var :26: inşallah korkulacak bişey değildir..

gunaydın cnm masallah keske bende yatabılsem evde olupda.. endıselenme bendede oluyor arada batmalar mesela cok hareket edince kasıgımda batma oluyor agrı oluyor bı sure sonra gecıyor cnm

endişe etme tatlım okadarda yüksek değil değerin ama sürekli değişken olabiliyor bu değerler doktorunla konuş belki gelecek ayda bakar eğer yüksek çıkarsa endokrinolojiye yönlendirir seni tedavisi kolaymış kullandığın ilaç A sınıfı geçiyor bebeğe hiçbir zararı yok ancak t 4 ün kaç oda önemli üşüme uyku hali aynı zamandada hipotroit belirtileriymiş

anladım canım sağol, doktorum bütün değerlerimin normal olduğunu söyledi, üşüme sorunum dediğim gibi ilk zamanlar çok fenaydı ama 1 haftadır falan normale döndüm çok şükür..

dediğin gibi belki tekrarını isterse ozaman bakarız

TSH 3.98 mIU/L 0,27 - 4,20
T3, SERBEST 3.20 pg/mL 1.8 - 4.6
T4, SERBEST 1.13 ng/dL 0,8 - 1,8

benim sonuçlar yukarıdaki gibi çıktı hatta geçen hafta daha düşüktü sağ taraftaki değerler olması gereken değerler ama hamilelikte 1,5-2 olmalıymış

canım benim de tek taraflı dün akşam başladı bugün daha yoğun şekilde sağ kasıkta ağrı var.

merhaba arkadaşlar

merhaba hosgeldın ınsallah hayırlısı ile sağlıklı bır hamilelık gecırır ve kucagınada almak nasip olur.. masallah degerın daha cok yenı benım ilk degerım 11.97 idi :)

gunaydın cnm masallah keske bende yatabılsem evde olupda.. endıselenme bendede oluyor arada batmalar mesela cok hareket edince kasıgımda batma oluyor agrı oluyor bı sure sonra gecıyor cnm

evdeyim ama hersabah 8 de kalkardım eşimle, bugün aşmışım kendimi :KK1:

canım ben de normal ağrılar olduğunu düşünmeye çalışıyorum ama neden özellikle soldan vuruyor ona taktım , illa bişeylere takıcaz yaaa :KK1:

ilahi yaa beni çok güldürdün :KK1: haklısın valla aklıma deli deli şeyler geliyor zati.Allahım yaa sen sabır selamet ver :KK53:
Sorma canım yaa hele ben karnımı tutuyorum çüjüğüm bir yere gitçek sanki allah korusun gitme tamammı diyorum karnımı bıraksam gidicek sanki okadar kafayı yeme noktasındayım yanii hani derler yaa ne buldum delisi :KK1::KK1: Aaaa kusura bakmasınlar delide olurum manyakta kaç senedir sıpa gelsin die neler yaşıyoruz ama o bir gelsin sağlıklaa onun o totoşunu ısırıcam nerde kaldın die:KK36::KK76: Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş. ama inş. sağlıkla doğuma girmeyi bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş..
benim kasık ağrılarım ne zaman başlayacak yaa yoksa bebeğm büyümüyor mu:26:

canım olmayabilirde mesela anneme sordum dün annem benim kasıklarım falan ağrımadı kızım diyor arkadaşım var aslı oda öle diyor her yapıda farklı etkileri gösterebiliyor bünye meselesi demekki..Merak etme bebeişin büyüyordur dr. zaten sorun olursa söler canım inş. olmazda hayırlısıyla :KK34:

merhaba arkadaşlar

hoşgeldin canım, hayırlı uğurlu olsun bebişin :nazar:

canım benim de tek taraflı dün akşam başladı bugün daha yoğun şekilde sağ kasıkta ağrı var.

acaba kesenin ya da bebeğin durduğu tarafla bir ilgisi var mı tek taraflı sancıların :KK9:

gözün aydın canın hoşgeldin aramıza

her zaman bir mutlu hamişe daha yer var

benim ilk hamileliğimde hiç belirti yoktu bunda da mide bulantısı ve kasık ağrısı oluyor hiç belli olmaz sakın korkma

hayırlı olsun

hoşgeldin

ben de çok var ilkinde de vardı sormuştum normal daha neler yaşıcaksın dur demişti.

ben de başvurdum 26 aralıkta alıcam

ben ameliyat oldum ve tiroid bezlerim yok ilaç kullanıyorum 5 yıldır düzenli takip olduğun sürece sıkıntı olmaz canım

benim tek endişem başından beri kullanmıyorum ilaca daha dün başladım acaba şimdiye kadar ne olduysa olmuşmudur doktor bu konuda endişelendirmek istemedi değerlerinin okadar telaş edilecek bir durumu yok dedi

anladım canım sağol, doktorum bütün değerlerimin normal olduğunu söyledi, üşüme sorunum dediğim gibi ilk zamanlar çok fenaydı ama 1 haftadır falan normale döndüm çok şükür..

dediğin gibi belki tekrarını isterse ozaman bakarız

evet canım rahat ol bir sorun olsa doktorun zaten söylerdi

X