slm kızlar ben gibi mide bulantısı yasayan varmı acaba bugunlerde ac gezıyorum cubuk krakerler yıyorum baska bırsey yok cok su ıcen ben onu bıle ıcemıyorum dogru dürüst cuma gunu randevum var bakalım ınsallah bende kalp atısını duyarım hayırlısı ile.
ben varım 6.haftaya gırdıgımden berı bulantım var gece gunduz
gece bıle uyanabılıyorum bulantıdan
ben yıyebılıyorum ama yesemde yemesemde bulanyor
bende bol bol cubuk yıyorum canım yaa
kızlar hepinize maaşallah...bende kese görmek,kalp atışı duymak istiyorum,,böle hamile miyim deilmiyim varmı yokmu die muallaktayım. 5+5im 5gün önce gittm karından görünmedi kese. 2hafta sonra gel dedi,beklemek ne zorrr:26::26::26::26::26:
bilmiyorum ama vajinal baktırmaktan korkuyorum, kese tam tutunamamışsa düşük riskini artırıyormuş, hep -muş, -miş lerle hareket ediyoruz bu çok yanlış biliyorum ama hepimizin içinde bebeğimize bişey olmasın endişesi var mutlaka, neyse yılbaşına doğru giderim inş. :)[/QUOTE
canım vajinalin olumsuz bir yanetkisi yok dedi doktorum ben de sordum hem de vajinal ve karından bakma arasında en az 5te 1 fark var vajinalda daha net gözüküyor herşey
kızlar karnım kasıklarım çok ağrıyo hiç durmuyo hep böyle
ağrıya bile alıştım hep bi gaz var gibi sancıyo karnım
bide dün çok kanama oldu doktor bişey yok dedi
acaba herkeste böyle karın ağrısı varmı
SYLMZ
canım bende kısmetse agustos annesı olucam...ve senle aynı şeylerı yaşıyorum... mucıze bu ama bende pıt pıt ları duymadan kımseye solemıcem..
benımde tuplerımde geçiş yok.. ilk tup bebek denemem 3,5 aylıkken duşukle sonuçlandı ve yıkım oldu benım için.. kendımı topladım dondurulmuşları denıycektım..
dr muaynesınde her şey guzel kan testı yapıldı yumurtalar tavan yapmış.. dr um bu şekilde olmaz iptl ettı tedavımı.. adetımı beklerken gunum geçti ve hamıle oldugumu ogrendım.. benım için mucıze.. Şukredıyorum sabah akşam..
cumartesı dr a gıttım.. kese var..şimdi haftaya gıdıcem kal atışı için..
rısklı gebelik dr unua gıdıyorum..
İnşallah canım bu sefer sonu guzel olur..
merhaba melikee, canım çok sevindim tebrik ederimDemek sen de benim gibi mucize yaşadın ne kadar güzel
ilkinde hüsrana uğrayınca korkuyor insan ve günler geçmiyor.inşallah bu kez sağlıkla, hayırlısı ile kucağımıza alırız.sen şuan kaç haftalıksın çizelge yapmamışsın istersen melek arkadaşımız ilk sayfada çizelgeyi nasıl yapabileceğini tarif etmiş.böylece kaç haftalık olduğunu daha rahat görebilirim
canımmm saol...
Okadar korkuyorum kı ..geçen sefer izelge yaptım... Bebeğimi kaybettıkten sonra çok zoruma gıttı...
şimdi nedense çekiniyorum...
şuan 5+1 ım
13 kasımda sat..
Dr um iğne verdı.. Pruloton..
Haftaya kontrolum var.. Ilk tup bebek dı çok erken duydum kalp atışını..5 . Haftamda duymuştum...
şimdi bole beklemek çok zor..
Sen ilaç vs. Kullanıyomusun?
Kan tahlili sonucum elime geçti şükür :) ben gitmedim almaya eşim işte olduğu için o almış ardına doktor hanım hemen evimi aradı, sanırım müjde vermek istedihemen kadın doğuma gitmeliymişim bana dosya açacaklarmış ordan gelen sonuçlarla beraber ben geç gitmek istediğimi söyledim kap atışlarıyla beraber duymak istediğimi de söyledim birazcık üzdü doktor hanım beni, gebelik olmayabilirmişte erken teşhiş iyiymiş şimdi gitsem kese görünürmüş teknoloji gelişmişmiş, sanırım beni ikna etti ama haftaya giderim ben yine de :)