2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar karnım kasıklarım çok ağrıyo hiç durmuyo hep böyle
ağrıya bile alıştım hep bi gaz var gibi sancıyo karnım
bide dün çok kanama oldu doktor bişey yok dedi
acaba herkeste böyle karın ağrısı varmı
canım bende de 3 gündür kahverengi lekelenme var.ilk gün biraz fazlaydı.doktorum progestan verdi günde 3 tane ama hala devam ediyor.rengi daha açık bugün ama.
ben öğleden sonra doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar...inşallah herşey yolundadır...
bi arkadaşım 5 ay böyle lekelenme yaşamış hamileliğinde şimdi sanırım 3 yaşında oğluşu.bazı kişilerde oluyo normal diyor ama ben ilk hamileliğimde böyle bişi yaşamadım endişeliyim...

Haklısın, ben de geçen hamileliğimde bir bebek markasına üye olmuştum, boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ve sonrasında adresime gelen eşantiyon malzemeler çok canımı yakmıştı.Üstelik her ay telefonuma mesaj geliyordu bebeğiniz şuan ...aylık vs..
Şimdi günlerimi şükrederek ve dua ederek geçiriyorum.İnternetten gebelik haftasınde bebekte gelişim ve görüntülerine bakıyorum sonra da kendime kızıyorum kendimi kaptırmamalıyım diyorum.
Offf zor bir durum tabii böyle olunca da zaman geçmek bilmiyor.Kendimi oyalamaya çalışıyorum yapabildiğim kadar işte :KK55:
Gebelik takibi için gideceğim dr. farklı olacağından şuan ilaç kullanmıyorum.Tespit için gittiğim hastane ufak biryer ve dr. günlük yarım folbiol almamı önerdi.şimdilik günde yarım folik asit kullanıyorum sadece.

bende değiştirddim.. rısklı gebelik dr una gıdıyorum...
şuan memnunuö dr . senı takıbe alıcaz gerkırse her hafta gelebılırsın dedi..
hoşuma gıttı..

inşallah sonu guzel olur..

arkadaslar malum korkular hepimizde var inanın, hatta sagolsunlar toplum bile duyar duymaz, "aman kimseye soyleme" derken sana dusebilir o bebek mesajini basta veriyorlar.

kalp atislari normalde ne zaman duyuluyor? ben gecen hafta 5 haftalıkken gitmiştim üzerinden 1 hafta geçti koşarak gidesim var. :KK36:

canım 7 haftalıkken duyuluyormuş ama 6 haftalıkken duyanlarda olmuş :)

kızlar benim durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

hcg ilk baktırdım 5438 çıktı, ertesi gün dr 5+2 dedi. ama SAT 24 Ekim yani 7 haftalık filan olması lazım neden böyle oluyor? Geç döllenme mi? Eger oyleyse de hcg yuksek degil mi baya?

kızlar benim durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

hcg ilk baktırdım 5438 çıktı, ertesi gün dr 5+2 dedi. ama SAT 24 Ekim yani 7 haftalık filan olması lazım neden böyle oluyor? Geç döllenme mi? Eger oyleyse de hcg yuksek degil mi baya?

ikizdir belki :)

kızlar bu arad ben bilmede diş dolgusu ve temızlığı yaptırmıştım..
dr um 6 haftaya kadar bişey olmaz dedi..
ama bu yuzdende bıraz stress oldum..
bişey olmaz dımı ?

bişey olmaz dımı ?

canım ona bakarsan ben antibiyotik + 4-5 ilaç kullandım bilmeden. var/yok hesabı yapacaksın eger bebek hala senleyse hiçbirşey olmamıştır. ve olmaz inşallah:nazar:

bişey olmaz dımı ?
benim de diş tedavim kaldı gerçi başlamamıştı daha ama gidecektim inş.gebelik dönemi içinde bana sıkıntı yaratmaz, ilk ayında bişey olmaz diye duymuştum ben de
ama tam net olarak bilmiyorum canım Allah korusun bebişlerimizi...

Son düzenleme:
benim de diş tevavim kaldı gerçi başlamamıştı daha ama gidecektim inş.gebelik dönemi içinde bana sıkıntı yaratmaz, ilk ayında bişey olmaz diye duymuştum ben de
ama tam net olarak bilmiyorum canım Allah korusun bebişlerimizi...

aynen canın ..attıgımız her adımda tedırgınlık başlıyo..iç guduler bıraz fala çalışıyo :))

Bu arada erken haftalarda mide bulantısı yaşayan var mı? ben daha hiç yaşamadım eşim her geldiğinde, nasılsın? bugün başın döndü mü? miden bulandı mı? canın bişey çekti mi? diye soruyor :) cevabım hep olumsuz şuan çok rahatım, sadece geceleri yüz üstü yatmayı seviyordum ama şuan baskı yapamıyorum gaz sancısı gibi sıkıştırıyor beni...

Bu arada erken haftalarda mide bulantısı yaşayan var mı? ben daha hiç yaşamadım eşim her geldiğinde, nasılsın? bugün başın döndü mü? miden bulandı mı? canın bişey çekti mi? diye soruyor :) cevabım hep olumsuz şuan çok rahatım, sadece geceleri yüz üstü yatmayı seviyordum ama şuan baskı yapamıyorum gaz sancısı gibi sıkıştırıyor beni...

benim de yoktu, kendi kendime naz ettim. sabah hafif ekşimsi oldu ağzım. başım dönmüyor ama halsizlik var bende de ya. progestan kullanan var mı aranızda?

benim de yoktu, kendi kendime naz ettim. sabah hafif ekşimsi oldu ağzım. başım dönmüyor ama halsizlik var bende de ya. progestan kullanan var mı aranızda?

progestan ne için? ben folik asit kullanıyorum sadece onuda gebelikten önce kullanmaya başlamıştım doktora gitmeden eczaneden alıp içmeye başlamıştım bir kutusu bitecek nerdeyse...

progestan ne için? ben folik asit kullanıyorum sadece onuda gebelikten önce kullanmaya başlamıştım doktora gitmeden eczaneden alıp içmeye başlamıştım bir kutusu bitecek nerdeyse...

genelde düşük tehlikesi olanlara veriyorlar. hormon destegi

geçen hamileliğimde kahverengi akıntı sonrası bana dr. progestan vermişti günde üç kez alıyordum.O ilaç inanılmaz uyku ve halsizlik yapıyor.

X