2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim ilk gebeliğim arkadaslar 4.ayda hamile kaldım Allah ıma şükür...ama dr pek iyi seyler söylemedi çift rahim gözü var dedi,düşük riskim ve erken doğum riskim varmıs,3.ayda dikiş atılcakmıs rahime falan bu konuda bilgisi olan varmı ben çok korkuyorum

amcamın eşi rahmıne dikiş atılarak 2 oglan dogurmus masallahları var. korkma endıselenme rahat tut içini yeterkı sağlıklı olsunlar ınsan herseye katlanıyor ınsallah hersey yolunda gıder...

benişmde bugün azcık sarıya kaçan akıntım başladı ama 6. haftadan sonr normalmiş gögüslerimin ağrısı iyice arttı , sağlıkla gelsinlerde kusmaya bile razıyım

belirti olsa dert olmasa dert bir an önce sağlıkla kucaklasak bebeklerimizi

bende sadece taşıyıcılık var ve o yüzden gerek yok dedi apikobal de b6 ve b12 vitamini bunu tolere eder dedi kafam çok karışık şimdilik

ben ağustosta sadece 10 tane iğne olmuştum ve çok ciddi morarmıştı göbeğim ki ben yüzlerce iğneye alışkınım otobanda giderken kenara çeker karnıma yumurta geliştirici iğnemi basar devam ederdim ama hiç biri böyle morluklar yapmamıştı oda dert değil benim takıldığım duş alırken o göbeğimdeki deliklerden kanamalar olmuştu bende şu an o yüzden acaba vücudumun ihtiyacı olmadığı içinmi bu tepkimeleri yaşadım diyorum kullansam bir türlü kullanmasam birtürlü şu endokrin doktorunada bir danışayımda birde pıtpıtları duyayım allahın iziniyle

bu arada ablam beyin kanaması ve damar tıkanıklığından komaya girdi çok ağladım çok sızladım 15 gündür hala yoğun bakımda ve hergün ağladım bilmiyorum bu bebek sağlıklı gelebilecekmi bukadar strese

Son düzenleme:

benim eşimin kuzenin karnında bebeği ölmüştü doğurtmuşlardıı ölü bebeği doktoru 1 yıl bekle rahmin kaldırmaz hamileliği dedi o dinlemedi hamile kaldı 6. ayda doğum başladı dikiş atıldı ne büyük risklere rağmen oğlu 5 yaşında şimdi korkma sağlıkla alırsın inşallah bebişini

cok gecmıs olsun ablan ıcın ınsallah saglıgına tez zamnda kavusur valla stres bazen dusuruyor ama benım bı arkadasım cok streslıydı hatta eşi gecelerı eve pek gelmezdı onu beklerdı sabahlara kadar hamıleyken 2 3 gun uyumadıgı olmustu ama kızı dunyaya geldı RABBIM OL DESIN YETERKI oluyor bahane bıle aramıyor senınde dunyaya gelır ınsallah.

diğer arkadas çift rahim diye sormussun onu bılmıyorum ama korkma hersey yoluna girer diye odaklan

inş..hepimiz alalım,sağlıkla kucaklarımıza,kokularını içimize çekmeyi nasip etsin Allah ,içimde bir korku var bilmiyorum :18:

inş..hepimiz alalım,sağlıkla kucaklarımıza,kokularını içimize çekmeyi nasip etsin Allah ,içimde bir korku var bilmiyorum :18:

ah bilmemmi o korkuyu bendede var çocuk ateşten gömlektir derler ya şimdiden giydik o gömleği inşallah o kaygılarımızın hepsi boş çıkar

bulantıdan bıktım,

7 gün çalışıyorum, doktora gidip bebeği görmek istiyorum ama vaktim yok..

sinirler hem yorgunluk hem gebelikten dolayı laçka...

size baktım iyi dilekler biraz içimi ferahlattı....

kızlar haber vermek ıcın geldım
kalp atısını duyduk bugun
bu onun kalbının mı sesı demısım ınanamıyorum hala
bır sonrakı randevu 12 haftalıkken 5 hafta sonra 2 li taramada hayırlısı ıle oda gecer ınsallah

Merhaba hanımlar...benim doğumum sat a göre 31 temmuz gözüküyo ama belli olmuyor bebişlerden.Belkide ağustos annesi olabilir.
Kızımdada 41. hafta doğum yapmıştım normal doumun günü belli olmuyor hayırlısı hepimiz için.

Allah kolaylık versin.Sabır ve güç kuvvet versin zor dönemler.İnşallah biran önce atlatırsınız..

ne güzel bir duygudur o 10 gün önce bende duydum o sesi yalnız gitmiştim gözlerim doldu inanınki duyunca.
ikinci gebeliğim ve süpriz yapıp gelen bir bebek.Allahım hepim,ize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.bu arada ben bugün itibari ile 7-4 üm..

tebrikler,canım darısı basımıza inş..

selam kızlar, iyi haftasonları

bugün bebeğimi gördüm, o küçücük nokta kocaman bebek olmuş
kalbi de okadar güzel atıyor ki anlatamammm
rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum doğru bir hareket yapıp yapmadığımı bilmiyorum çünkü,
ben dün kan tahlili sonucumu internetten öğrendim daha sonucum elime geçmedi pazartesiye kaldı o zaman alacağım inş.ama kadın doğuma hemen gitmeyi düşünmüyorum şuan itibariyle 4+5 günlük bebeğim diyorum ki 7.haftasında gitsemde ultrasyonda hemen grünse kalbini de duysam Allahın izniyle tabi, diyorlar ki kese hemen görünmeyebilir, ben de karından görünsün istiyorum, bilmiyorum doğru mu yapıyorum

Bu arada ben 1 aydır folik asit kullanıyordum zaten...

aslında fazla stres yaşamamak adına yaptığın doğru bence canım, ben hemen öğrenir öğrenmez gittim de ne oldu, habire gün saydım yok kese görünecek yok bebek görünecek diye...
bhcg değerine göre ne zaman görüleceğini aşağı yukarı hesaplayıp gidebilirsin

canım gözün aydın.darısı bizlere olsun inşallah

aminn canım, çok teşekkür ederim..

bir dahaki randevumuz 14 ocak, offf yaaa çok varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…