benim de yoktu, kendi kendime naz ettim. sabah hafif ekşimsi oldu ağzım. başım dönmüyor ama halsizlik var bende de ya. progestan kullanan var mı aranızda?
benim de yoktu, kendi kendime naz ettim. sabah hafif ekşimsi oldu ağzım. başım dönmüyor ama halsizlik var bende de ya. progestan kullanan var mı aranızda?
ben kullanıyorum canım günde 3 tane 200mg'lıktan
tüp bebek benimki tedavinin devamında verdi doktor
ilk başta transferden sonra 25 gün iğne vurulmuştum şimdi progesterona devam ediyorum fitil olarak kullnıyorum
kızlar bu uyku hali ne olacak böyle??? ayakta uyuyorum resmen işyerinde... ilaç falan da kullanmıyorum çok halsizim yaa((
ben aksam bi filmi izleyemez oldum uyku halinden. alıştım artık her aksam 9da yatıyorum 1 de kalkıp yataga dönüyorum, sonra sabah 5te gozler faltasi :) is yerinde cok zor oluyor Allah sabır versin herkese.
birsey daha sorucam kızlar, çok fazla yemeseniz de karnınız şiş mi hamile gibi? pantolonum zorlanıyorhadi onu gectim tarti sabit. ben cok cabuk kilo alabilen biriyim bi de
Arkadaslar lısteyı kım guncellıyor ben bıglılerımı vermıstım ama eklenmemısım galba tekrar yazıyım yas :27..sat 26 ekım.beklenen dogum tarıhı 1 agustos ..suan kı kılo 61 boy 1.65(ılk bebegım tup tedavısıyle dunyaya geldı ıkıncı melegım suprız yaptı bıraz an oldu bu suprız ama guel olacak ıns bı kızım var 15 aylık araları kısa olacak ama ıkısı bır buyucek BUARADA MELEGIMIN PIT PITLARINI DUYDUM
maşallah 7 haftalık olmuş canım seninki, kalp atışları duyuldu mu? bir de agrın ne durumda? cunku bende bi cekilme hissi oluyor kenarlardan bu sabah ama hicbir his yoktu. hatta agladım hicbirsey yok gibi hissediyorum diye. :44:
ben aksam bi filmi izleyemez oldum uyku halinden. alıştım artık her aksam 9da yatıyorum 1 de kalkıp yataga dönüyorum, sonra sabah 5te gozler faltasi :) is yerinde cok zor oluyor Allah sabır versin herkese.
birsey daha sorucam kızlar, çok fazla yemeseniz de karnınız şiş mi hamile gibi? pantolonum zorlanıyorhadi onu gectim tarti sabit. ben cok cabuk kilo alabilen biriyim bi de
bende 6haftalık olcam yarın. benm ilk hamilelik deneyiminde(gerçi boş gebelikti ama) göğüs ağrısından duramıyodum. şimdi ise hassasiyet var ama ağrı daha az. karnım sancı şeklinde ağrıyodu, ağrılarımda azaldı,akıntım var, idrar rengi turuncu olcak nerdeyse okadar koyu yani. mide bulantım hiç yok normalmi ya daha sonra mı olck