2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hmm doktora gitmeden de bu durum belli olmaz tabi değil mi? ciddi ciddi erken gitmeyi düşünüyorum artık bir sıkıntı varsa da erken teşhis önemli belki takviyeler olabilir...

benim de yoktu, kendi kendime naz ettim. sabah hafif ekşimsi oldu ağzım. başım dönmüyor ama halsizlik var bende de ya. progestan kullanan var mı aranızda?

ben pruloton depot ıgne oldum..
bır duşugum oldugundan dr onlem amaçlı yapalım dedi..
ama progestan alımmı dıye duşunuyorum.. dr 2 sıde aynı demişti..

benim de yoktu, kendi kendime naz ettim. sabah hafif ekşimsi oldu ağzım. başım dönmüyor ama halsizlik var bende de ya. progestan kullanan var mı aranızda?

ben kullanıyorum canım günde 3 tane 200mg'lıktan
tüp bebek benimki tedavinin devamında verdi doktor
ilk başta transferden sonra 25 gün iğne vurulmuştum şimdi progesterona devam ediyorum fitil olarak kullnıyorum

ben kullanıyorum canım günde 3 tane 200mg'lıktan
tüp bebek benimki tedavinin devamında verdi doktor
ilk başta transferden sonra 25 gün iğne vurulmuştum şimdi progesterona devam ediyorum fitil olarak kullnıyorum

maşallah 7 haftalık olmuş canım seninki, kalp atışları duyuldu mu? bir de agrın ne durumda? cunku bende bi cekilme hissi oluyor kenarlardan bu sabah ama hicbir his yoktu. hatta agladım hicbirsey yok gibi hissediyorum diye. :44:

kızlar bu uyku hali ne olacak böyle??? ayakta uyuyorum resmen işyerinde... ilaç falan da kullanmıyorum çok halsizim yaa ((

selam kızlar nasılsınız

yeni gelen anne adaylarımız, çok çok tebrik ederim, umarım sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz..

keseyi gören, kalp atışlarını duyan annelerimize de kocaman tebrikler

inşallah çok güzel haberler alacağımız bir hafta olurrr

ben aksam bi filmi izleyemez oldum uyku halinden. alıştım artık her aksam 9da yatıyorum 1 de kalkıp yataga dönüyorum, sonra sabah 5te gozler faltasi :) is yerinde cok zor oluyor Allah sabır versin herkese.

birsey daha sorucam kızlar, çok fazla yemeseniz de karnınız şiş mi hamile gibi? pantolonum zorlanıyor hadi onu gectim tarti sabit. ben cok cabuk kilo alabilen biriyim bi de

Arkadaslar lısteyı kım guncellıyor ben bıglılerımı vermıstım ama eklenmemısım galba tekrar yazıyım yas :27..sat 26 ekım.beklenen dogum tarıhı 1 agustos ..suan kı kılo 61 boy 1.65(ılk bebegım tup tedavısıyle dunyaya geldı ıkıncı melegım suprız yaptı bıraz an oldu bu suprız ama guel olacak ıns bı kızım var 15 aylık araları kısa olacak ama ıkısı bır buyucek BUARADA MELEGIMIN PIT PITLARINI DUYDUM

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar heralde bu kadar uzak kalan bir ben varım ama evdeyken hiç vaktim olmuyyo pc ye bakmaya. herşey yolundadır umarım herkeste. biz de iyiyiz şükür. yalnızca oğlum 2 yaş sendromuna girdi kendi çocuğumu tanıyamıyorum 5 gündür evdeydim 2 günü o da ben de sinir harbi yaşadık inşallah şu sendrom çabuk geçer :) bakıcımız bel fıtığı tekrarladığı için izin almıştı ben de izinliydim bugün geldi ama oğlanı kaldırırken zorlandığı için yarından itibaren başkası gelecek inşallah herşey yolunda gider bizim için de. hamilelik şükür allaha iyi gidiyor bulantılar ve ara ara ağrılar dışında bir de bel ağrısı garip bir bel ağrısı ama. bu hfta sonuna doğrun dr a gidicem nasip olursa eski dr uma geri dönücem sanırım. bizden haberler bu kadar şimdilik

aynen canım..çalışıyorum ama bıraksalar uyuyacam o haldeyım..aynı kılodayım ama gobek aldı başını gıdıyo...
bende tıcer yapıcam yapamadım bu arada..

canım listede varsın sabh güncellemiştim.görmedin sanırım.tekrar bakarmısın

ben de kilomu yazdırmamışım kilom 60 :) evlendiğimde 52 kilodaydım ki ben öyle kolay kolay kilo almazdım 6 ayda 8 kilo aldım tabi hamileliğin etkisi olmuştur son 1 ayda 3 kilo aldım sanırım daha düzenli gitmeliyim yoksa doğumda yerimden kalkamam :)

Kızlar sonunda tıcer yaptım...
bende listeye grmek ısterım ama kalp atışlarını duyıyım sonra :))

benim bebeklerim ikiz olacak canım birininkini 6+4 te duydum o zaman ama alttan bakmıştı diğerininkini 7+2 de gördüm doktorum karından bakmıştı

benim göğüslerimde hassasiyet var ilk öğrendiğim günden beri , başağrım var, akşamları erkenden uyuyorum ve hazımsızlık sorunum var

ama mide bulantım ve başdönmem yok allaha şükür canım
dün akşam kasıklarıma ince ince sızı girdi biraz heralde rahim büyüyor dedim

benim de ilk günden beri tartılara yansımayan bir şişliğim var kot giyemiyorum sanki 4 aylık gibi bir görüntü sanırım bir kaç ay daha taytla idare edeceğim sonra kıyafet alışverişine bakarım artık

bende 6haftalık olcam yarın. benm ilk hamilelik deneyiminde(gerçi boş gebelikti ama) göğüs ağrısından duramıyodum. şimdi ise hassasiyet var ama ağrı daha az. karnım sancı şeklinde ağrıyodu, ağrılarımda azaldı,akıntım var, idrar rengi turuncu olcak nerdeyse okadar koyu yani. mide bulantım hiç yok normalmi ya daha sonra mı olck

canım gebelik yada baska bı dönemde farketmez. koyu renk idrar her zaman yeterı kadar su içmediğinin bellirtisidir. daha fazla su iç. hele gebelikte en az 8 bardak su içmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…