2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslında fazla stres yaşamamak adına yaptığın doğru bence canım, ben hemen öğrenir öğrenmez gittim de ne oldu, habire gün saydım yok kese görünecek yok bebek görünecek diye...
bhcg değerine göre ne zaman görüleceğini aşağı yukarı hesaplayıp gidebilirsin

değerim dün 537 idi... hergün 2 katına çıkıyormuş sanırım, kaç olunca kese görünür peki tatlım bir bilgin var mı?

Son düzenleme:
değerim dün 537 idi... hergün 2 katına çıkıyormuş sanırım, kaç olunca kese görünür peki tatlım bir bilgin var mı?

canım hergün değil 2 günde katlıyor 2 katına..

benim değerim 1900-2000 lerdeyken karından gördük keseyi,

çarşamba perşembe görebilirsiniz muhtemelen, tabi vajinal daha da erken görülüyor

canım hergün değil 2 günde katlıyor 2 katına..

benim değerim 1900-2000 lerdeyken karından gördük keseyi,

çarşamba perşembe görebilirsiniz muhtemelen, tabi vajinal daha da erken görülüyor

bilmiyorum ama vajinal baktırmaktan korkuyorum, kese tam tutunamamışsa düşük riskini artırıyormuş, hep -muş, -miş lerle hareket ediyoruz bu çok yanlış biliyorum ama hepimizin içinde bebeğimize bişey olmasın endişesi var mutlaka, neyse yılbaşına doğru giderim inş. :)

Son düzenleme:
bilmiyorum ama vajinal baktırmaktan korkuyorum, kese tam tutunamamışsa düşük riskini artırıyormuş, hep -muş, -miş lerle hareket ediyoruz bu çok yanlış biliyorum ama hepimizin içinde bebeğimize bişey olmasın endişesi var mutlaka, neyse yılbaşına doğru giderim inş. :)

aslında vajinal ultrasonun bebeğe hiçbir zararı olmuyormuş, sonuçta bebek rahmin içinde ama ultrason aleti rahime girmiyor..
yine de sen bilirsin tabi için rahat etmiycekse bekle karından baktır, benim doktorum hiç vajinal bakmıyor, hep karından takip ettik..

bugün de kalp atışını gördük, ben sesini duyamazmıyız dedim, istersen duyarız tabi ama bunun için çok fazla ses dalgası gönderiliyor buna da gerek yok boşver zarar görmesin, diğer meslektaşlarım dinletiyor ama ben dinletmiyorum dedi..

ilginç bir kadın ama benim de işime geliyor en ince detaya kadar dikkatli davranması

aslında vajinal ultrasonun bebeğe hiçbir zararı olmuyormuş, sonuçta bebek rahmin içinde ama ultrason aleti rahime girmiyor..
yine de sen bilirsin tabi için rahat etmiycekse bekle karından baktır, benim doktorum hiç vajinal bakmıyor, hep karından takip ettik..

bugün de kalp atışını gördük, ben sesini duyamazmıyız dedim, istersen duyarız tabi ama bunun için çok fazla ses dalgası gönderiliyor buna da gerek yok boşver zarar görmesin, diğer meslektaşlarım dinletiyor ama ben dinletmiyorum dedi..

ilginç bir kadın ama benim de işime geliyor en ince detaya kadar dikkatli davranması

inş.benim doktorumda böyle davranır tam istediğim gibi ben çok az duymak istiyorum sinyallar çok zararlıymış ama bazı doktorlar çok umursamaz davranıyor, hakkında hayırlısı olsun canım bebeklerimizin tek sahibi onları hakkıyla korıyacaktır inş.

inş.benim doktorumda böyle davranır tam istediğim gibi ben çok az duymak istiyorum sinyallar çok zararlıymış ama bazı doktorlar çok umursamaz davranıyor, hakkında hayırlısı olsun canım bebeklerimizin tek sahibi onları hakkıyla korıyacaktır inş.

tabii canım herşeyin hayırlısı.. sağlıkla dünyaya gelecek bir bebeğe hiçbişey engel olamaz, biraz rahat olmamız lazım..
inşallah sen de istediğin gibi bir doktorla sürdürürsün gebeliğini

slm canim ben 2011 ekim annesiyim canim korkmana gerek yok benim iki kere dusugum oldu ardindan 3.hamileligimde kontrol altindaydim hep ilk haftalar hep vajinal ultrasyondan baktilar her hafta hicbirsey olmadi canim cok sukur eger tehlikeli olsa zaten bakmazlar simdi oglum iki bucuk aylik oldu cok sukur kollarimda darisi sizin basina allah kimsenin kucagini bos koymasin isteyen herkese versin rabbim:emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlar, iyi haftasonları :KK3:

bugün bebeğimi gördüm, o küçücük nokta kocaman bebek olmuş :nazar:
kalbi de okadar güzel atıyor ki anlatamammm :nazar:
rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın :KK16:

canım çok sevindim gözün aydın :) bende duydum bugun kalp atıslarını gumbur gumbur maşallah :)

kızlar haber vermek ıcın geldım
kalp atısını duyduk bugun
bu onun kalbının mı sesı demısım :KK1::KK1:ınanamıyorum hala
bır sonrakı randevu 12 haftalıkken 5 hafta sonra 2 li taramada hayırlısı ıle oda gecer ınsallah

senınde gözun aydın canım, bende inanamadım bugun duyunca :) bızımde 3 hafta sonrasına randevu verdıler 6 ocaga :)

merhaba endıselenme içini ferah tut ve neden düşük yaptıgın bellımı bende 3 düşük yaptım ve kan pıhtılasması sorunu vardı sende bu tur bır neden varmı acaba

hulyacım benımde daha önce 2 dusugum oldu. bu 3uncu gebeliğim. bendede kan pıhtılaşması var. bana ınnohep diye bi iğne, progestan,coraspirin bide prednol verdi doktprum. protein c eksikliği benimki. hergun göbeğimden iğne oluyorum. simsıyah karnım göbek deliğime kadar :KK43: ama çok şükür kalp atışlarını duyduk bugun. sen iğne kullanıyomusun?

bizde bugun duyduk bebişimizin kalp atışlarını :) gümbür gümbür atıyo maşallah :) 5 mm olmuş bide mercimeğim:) 3 hafta snrasına 6 ocaga da randevu verdi doktorumuz :) darısı hepinizin basınıza kızlar. çok güzel bı duygu :)

bizde bugun duyduk bebişimizin kalp atışlarını :) gümbür gümbür atıyo maşallah :) 5 mm olmuş bide mercimeğim:) 3 hafta snrasına 6 ocaga da randevu verdi doktorumuz :) darısı hepinizin basınıza kızlar. çok güzel bı duygu :)

ayyy canım masallah benımkıde 6 mm dı sanırım :)))mınıcıklerr
bana 5 hafta sonra gel dedı

gözün aydın canım, tebrik ederim..
gerçekten çok güzel bir duygu, rabbim korusun onları :nazar:

benim sıpa 11.40mm, haftası günü uyumlu gidiyor çok şükür..

biz birdaha 11+3te görebilicez bebişimizi, aynı zamanda 2li testimizi yaptırıcaz

bende geldim doktordan..hem kalp atışını gördük hem de duyduk...benim 2 düşüğüm olduğu için ben her hafta gidiyorum doktora...12 hafta bitinceye kadar her hafta gidicem..bana bile 1 hafta beklemek zor geliyor valla...1,13 cm olmuş bile maşallah...

bende geldim doktordan..hem kalp atışını gördük hem de duyduk...benim 2 düşüğüm olduğu için ben her hafta gidiyorum doktora...12 hafta bitinceye kadar her hafta gidicem..bana bile 1 hafta beklemek zor geliyor valla...1,13 cm olmuş bile maşallah...

gözün aydın canım, maşallah bebişine :nazar:
ne mutlu sana yaa ben 4 hafta beklicem görebilmek için:KK37:

gözün aydın canım, tebrik ederim..
gerçekten çok güzel bir duygu, rabbim korusun onları :nazar:

benim sıpa 11.40mm, haftası günü uyumlu gidiyor çok şükür..

biz birdaha 11+3te görebilicez bebişimizi, aynı zamanda 2li testimizi yaptırıcaz

ayyy canım masallah benımkıde 6 mm dı sanırım :)))mınıcıklerr
bana 5 hafta sonra gel dedı

hepimiz için hareketli günler baslıyor artık :) ikili taramalar 3lü taramalar:) içim içime sığmıyo yaa :) bide doktorum çok güzel şeyler sölüyo benim. ooo paçayı yırtmıs artık bu ilan edebilirsin hamile oldugunu falan :) binlerce kez şükürler olsun :)

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum doğru bir hareket yapıp yapmadığımı bilmiyorum çünkü,
ben dün kan tahlili sonucumu internetten öğrendim daha sonucum elime geçmedi pazartesiye kaldı o zaman alacağım inş.ama kadın doğuma hemen gitmeyi düşünmüyorum şuan itibariyle 4+5 günlük bebeğim diyorum ki 7.haftasında gitsemde ultrasyonda hemen grünse kalbini de duysam Allahın izniyle tabi, diyorlar ki kese hemen görünmeyebilir, ben de karından görünsün istiyorum, bilmiyorum doğru mu yapıyorum :KK43:

Bu arada ben 1 aydır folik asit kullanıyordum zaten...

Canım bu benimde planım 6 hafta du bile kaldı 1 haftacik :KK19:

Merhaba kızlar. Biz de dün ilk defa kesemizi gördük :)) iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum :))

Bu arada beni de ekler misiniz listeye? sat 12 kasım, beklenen doğum tarihi 18 ağustos, yaşım 31, kilom 89, İstanbul.

kızlar hepinize maaşallah...bende kese görmek,kalp atışı duymak istiyorum,,böle hamile miyim deilmiyim varmı yokmu die muallaktayım. 5+5im 5gün önce gittm karından görünmedi kese. 2hafta sonra gel dedi,beklemek ne zorrr:26::26::26::26::26:

slm kızlar ben gibi mide bulantısı yasayan varmı acaba bugunlerde ac gezıyorum cubuk krakerler yıyorum baska bırsey yok cok su ıcen ben onu bıle ıcemıyorum dogru dürüst cuma gunu randevum var bakalım ınsallah bende kalp atısını duyarım hayırlısı ile.

Mrb bayanlar, siteye yeni üye oldum.Bende ağustos annesi olucam inşallah. 7 ağustos, sat 31 Ekim, yaş 26, kilo 67, İzmir. Herkeze sorunsuz bir bekleyiş diliyorum.

X