2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla çok keyifli oluyomuş

benim eşimde bir de tuhaflik var, adam nasıl hayal kurduysa bu zamana kadar, 4 gözle gece onu uyandırıp canımın acaip şeyler istemesini bekliyor

yaa hadi diyor ne zaman canın papaya falan çekecek diyo bana

Son düzenleme:

bende bekliom ne zaman göndersemkiii

Allah razı olsun canım benim, haklısın gece gündüz şükrediyorum hala ağlayasım geliyor.Günler geçmiyor kalp atışını dinlemeye gittiğim gün benim kalbim dayanır mı bilmiyorum..Artık gerisini mucizemi veren Allaha bırakıyorum.
Dilerim isteyen dileyen herkes tez zamanda evlatlarına kavuşsun.herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiiiz için
senin tüp bebek tedavisiyle mi oldu ?

Allahım ne kadar güzel yorumlar okuyorum Allah gönlümüze göre versin bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah, bizler çok şanslıyız Allahın izniyle Muharrem ayında hamile kaldık ve doğumlarımız Ramazan ayına gelecek inşallah, evlatlarımız çok şanslı ve bizlerde öyle bunun keyfini çıkaralım çektiğimiz bir gram ağrının günahlarımıza kefaret olmasını dileyelim inşallah... Öpüyorum hepinizi :)

geçekten cnm yaa dimi ne mubarek günlerde geliolar bebişlerimizz

aminnn canım.. ne güzel yazmışsınn

ilginçç ya bnmde canım daha hiç birsey istemedi

var bizde bir tuhaflık
hamile olduğumuzu anlamadan doğurucaz heralde

ya kızlar çok ayıptır sölemesi az önce canım istedi etsiz çig köfte aldım geldim üstüne limon sıkıp bi gzl götürüorum ama bunun bi zararı olmaz degilmi?? eger etsizse

canım bende çiğ köfte canavarıyım bayılıyorum,,ama etsiz olmasına ragmen yemiyorum. etli zaten zararlı asla yenmemeli ama etsizle ilgili düşncmde,,yani bu çiğ köfte diğer yiyecekler gibi deil,bulguru sebzeleri hiçbişiyi pişmiyo,,pis mi temiz mi belli olmayan bi adam tarafından yoğruluo. dışarda tabiki yemek yiyorum, ızgaradır,pişmiş yemeklerdr yiyorum,ama çiğ köftenin ne malzemeleri nede sonrasında pişirilme,kaynatılma haşlatılma işlemi yok,,,eğer nasipse hamileliğim boyunca yememeyi düşünüorum.. mesela kumpirde öle unuda çok severim ama onunda patatesi hariç bütün iç malzmeleri çiğ,, sosis salam uzak durmak lazım bence

yok canım eşimle bi altı ay korunduk. ama ben öyle sabırsızımki bi an önce anne olmayı istiordum çünkü çocukları çok seviorum kendimde çocuk egitmeniyim. 5. denemede hamile kaldım. fakat öyle bilinçliydimki bütün ovulasyon günlerinide tutturduguma emindim ama yinede olmuodu ve bu beni üzüodu. hatta eşime üç ay daha olmazsa bi doktora gözükelim falan diodum. o da kızıodu bana:)))

gözün aydın canım, tebrik ederim.Sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucağına alırsın inş.

ayyy bende wc'de ağladım.ama zerre korku geçmedi içimden geçen ay falanda yapmıştm negatifti umudum yoktu, bidahaki aylarada lazım olur die 3test aldım,orkid aldım umudum yoktu açıkcası, çünkü heray hamilelik belirtisi yaşıyodum,hislerime güvenmez olmştm. ama kopkoyu o çizgiyi görünce ağladım ya Allahım sen büyüksün, ben ne küçük ve acizim dedim. benm nisan ayında bi kürtajım var boş gebelikten,,sonra parça kaldı ikinci kürtaj,sonra rahimde perdeden şüphelendi, histereskopi oldum milimlik önemsiz bişiymş, tabi bunlar olunca rahimde yara oldu,kan gelmeye başladı ilişki sonrası, yara donduruldu, ara kanamalarım oluyodu,ve okadar sancılı sıkıntılı, belirsiz gibi görünen bi dönemdi ki,, ama hamdolsun Rabbim yüzümüzü güldürdü,hepimize devamını nasip eder, tamamına hayırla,sağlıkla erdirir inş.

güzelim senin eşin iyimiş valla baksana her an hazır. ben böle bazen hamilelik belirtilerinden şikayet edince daha şimdiden belirtimi olurmuş 7. ayda falan olur diyo bana :)))) bi de eve gelince naptın yavrum suyun geldimi diye takılıyor benle :))

ins.sağlıklı olsunlarda..

amin canım

sorma valla yaa varmış içinde böyle bir canavar da belli etmiyomuş bugüne kadar..
ama bazen sıkıyor yaaa, bacaklarımı karnıma çekip oturunca kızıyoo neymiş bebek sıkışacakmış, yaa dur diyorum mercimek kadar şey ne sıkışacak, olsun sen uzat diyo

kalan 7 küsür ayı burnumdan getirecek sanırım

offf canım yaa sen de çok çekmişsin...bu arada boş gebelik yaşayan ne kadar çok insan var.Allah bir daha yaşatmasın.

ozaman benımkiside ustten görünür
çok heyecanlı şeyler bunlar gerçekten dogurana kadar da böyle pimpirikli olucaz sanırsam

ozaman benımkiside ustten görünür
çok heyecanlı şeyler bunlar gerçekten dogurana kadar da böyle pimpirikli olucaz sanırsam

ayy sorma canım haklısın yaa bugün dr. muayenesi için beklerken kalbimin sesini duyuyordum. :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…