facebook grubunuz var mı?sormuştum daha once ama cevap alamadım.
herkese günaydın..bugün doktora gidiyorum akşama..dua edin çok ii haberlerle geleyim...
duydum kalbını kızlar gümbür gümbür.o mınnacık ekranda bile zor görünen bebişimin hayata bu kadar şevkle tutunması bana bıle yaşamanın ne kadar değerli olduğunu hatırlattı.
kendıleri henuz 2.5mm :)
112 atıyor kalbı benden hızlı :)
3 gun küçük çıktı ultrasonda. pır pır kalbi ekranda.
allahım şukurler olsun
allah her ısteyene yaşatsın.eşimle birbirimizin gözünün içinbe baktık o an.
herşeye değer
kızlar bişi sorcam şimdi ben ayakta fazla dolanınca yorulunca ,hemen belim karnım falan ağrıyo, bide akıntım geliyo şeffaf renkte. sizdede akıntı problemi var mı
evet cnm gayet normal bnm akıntı pek şeffaf değil sarıya yakın,bende karın ağrısı ve kramplarımdan muzdaribim ne kadar sürecek daha acaba ....:26:
merhaba kızlar bende 6+2 hamileyim geceden beri sağ kasığımda batmalar başladı çok can yakıcı olmasada daha önceki 2 düşüğümün yarattığı endişe ile beni çok rahatsız ediyor nasıl huysuzlandım anlatamam sizdede varmı böyle bir ağrı
merhaba endıselenme içini ferah tut ve neden düşük yaptıgın bellımı bende 3 düşük yaptım ve kan pıhtılasması sorunu vardı sende bu tur bır neden varmı acaba
benim hikayem biraz uzun tatlım 9 yıllık evliyim ve 6 yıldır mücadele veriyoruz ilk aşılamada kimyasal gebelik yaşadım sonra negatif 1 aşılamadaha ve 3 başarısız 1 iptal tüp bebek denemem oldu 2009 haziran ayında kendiliğimden hamile kaldım ancak düşük oldu genetik taramalar yaptırdık heterozigot taşıyıcı çıktım şimdiki hamileliğimde bir mucize olarak kendiliğinden oldu bu güne kadar hiç ağrı sızı yaşamamıştım doktorum bana clexan vermedi onun yerine coraspirin ve apikobal verdi zaten apikobal için ciddi endişelerim var c sınıfı bir ilaç taşıyıcı olduğum için iğne olmama gerek yok dedi ancak benim kafamda soru işareti var aynı durumda olan bir arkadaşım kullanıyor üstelik birkaç doktoru var hepsi tavsiye etmiş
bendede mthr 677 heterizigot var bende coraspin clexane 0,4 ve folibol kullanıyorum keseyı gördüm sac da olusmaya baslamıs nasip RABBIM OL DESİN YETERKI baska doktora danıstınmı peki benımde 3 dusugum var
bendede mthr 677 heterizigot var bende coraspin clexane 0,4 ve folibol kullanıyorum keseyı gördüm sac da olusmaya baslamıs nasip RABBIM OL DESİN YETERKI baska doktora danıstınmı peki benımde 3 dusugum var
inşallah bu hamileliğimizde kucağımıza alırırz bebişimizi
benim doktorum riskli hamilelik uzmanı arkadaşına sordu bana zaten kalp atışı duyana kadar clexan başlamıyoruz dedi pek tatmin olduğum söylenemez ama biliyorsunki clexan da kullanılması kolay bir iğne değil ağustostaki tüp bebek tedavimde kullanmıştım morlukları hala göbeğimde duruyor birde coraspinle bile vücudumda morluklar oluşuyor bende bu durumda vücudumun fazla kan sulandırıcıya ihtiyacı yokmu dengesini bozmayayım diye düşünmüyor değilim birde endokrinden randevu aldım istanbulda olduğum halde özel hastaneler bile ocak ayına gün veriyordu ne garib bir bölümmüş bu ilk defa gördüm böyle bir şey bende anca 27 aralığa yeditepe hastanesinden gün alabildim o doktorlada konuşacağım birde benim troidim 3,50 çıktı normal değerler arasında gözüküyor labratuar aralıklarında ancak gebelerde 1,5 olmalıymış endokrinde ilaç başlayıp başlamayacağıma karar vereceğiz buda düşük ve bebekte zeka gelişimi kriterini etkileyen etkenlerdenmiş
bendede mtht 677 heterizigot var.doktor clexane iğne ve folibol verdi onları kullanıyorum.1 düşüğüm olduğu için doktor istemişti pıhtılaşma testini iyikide istemiş.allah hepimizin yardımcısı olsun.sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah