2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde bugün kontrolüm vardı.5+3 üm ben.doktorum haftasıyla uyumlu 5+3 haftalık gayet güzel herşey yolunda dedi.2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi.ama benim kese seninkinde daha büyük sanırım 8-10mm falan.benim 4+3 te kan değerim 1000 di doktorum göremeyiz diye bakmadı ozman ama....

belkide geç döllenme falandır benimki yani yükselişi çok iyi dedi doktor muntazam yükselmiş diyo o yüzden aklıma kötü bisey getirmiyorm geç döllenme geliyo sadece...tabi değerler herkeste aynı olmuyor ama bilemiyorum yinede benim mercimeğim küçük...

bende daha kimseye söylemedim keseyi görmedende söylemeyeceğim ama içim içimi yiyiyor zaten kaç gündür eşimde evde yok anca telefonda konuşabiliyorum bi de burda sizlerle :)
sana iyi eğlenceler mrysyr:)

canım sakın aklına kötü bişi getirme.herkeste bu durum tamamen farklı oluyor.dediğin gibi geç döllenem olabilir merak etme sen..iyidir mercimeğin..

canım sakın aklına kötü bişi getirme.herkeste bu durum tamamen farklı oluyor.dediğin gibi geç döllenem olabilir merak etme sen..iyidir mercimeğin..

teşekkür ederim verdiğin moral için gerçekten çok sağol yok dediğim gibi kötü birşey getirmek istemiyorum aklıma ama su var şimdii sat a göre giderse mdt ya eşiminkiyle ya cok sevdiğimiz yegnımızınkıyle tutuyo yada bır dıgerıyle yanı olur ya 1 gun once 1 gun sonra olursa dıe:) ama eger gec dollenmeyse daha gec olur dımı bebek?kimisi diyo ya ilk baslarda minikti sonra farkı kapattı falan o yüzden varmı öyle birsey? ne çok sey soruyorum hamile kaldıgımdan beri gevezeleştim

canım geç döllenme olunca nasıl oluyo bilmiyorum ama bir süre sonra olması gereken büyüklüğe ulaşıyor merak etme...
ayrıca normal doğum pek planlı olmuyo canım.kızım beklenen doğum tarihinden 10 gün önce doğdu.geç doğanda var...
ancak sezeryanla doğum tarihini ayarlayabilirsiniz...

off daha o var sezeryan mı normal mii diye diye biter bu hamilelik:)

güzelim sadece kese görünüp bebek görünmedigi için tabiki bebegin büyüklügüyle ilgili bi ölçüm yapamaz biraz daha beklicen ve sabırlı olucan tatlım. zamanı gelince görücen allahın izniyle. bhcg degerin 1000 oldugu halde o gün keseyi gördüyse çok şanslısın. normalde bu degerle gözükmez.

hııı altıncı hissi kuvvetli bayannnn :9 benim neyim olcak söle bakimmm....benimde kızımda içime erkek doğmuştu kız oldu.bunun için bu sefer bişi diyemiyom bazen kız bazen erekmiş gibi geliyoo
kızımda ben tatlı tuzlu ne bulduysam yemiştim valla.herkeste farklı oluyomuşşşş

Son düzenleme:
off daha o var sezeryan mı normal mii diye diye biter bu hamilelik:)

tatlım bi de ona karar vericez zamanı gelince ama daha çok erken bunları düşünmek için. sezaryen yapıcaklar ztn agustos annesi olamıcaklar büyük ihtimalle tabe 6. haftanın altında degillerse onlara temmuz sonu gözüküo

ıyy hele bal hiç deme:)) bir buçuk saat sonra 6 hafta 5 günlük oluyorum çok şükür:) zamanın çabuk geçmesini istiorum hemen böle 12. haftaya geliyim bebegimi böle yavaş yavaş hisstemeye başlıyım karnım büyüsün. canım daha erken tabe aşermek için ama durum bu

canım tanımadan bişiy söleyemiorum yane bişiy hissedemiorum. Allah sana saglıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ama madem kızın var bu seferde oglun olur inşallah

benimde midem bulanıyor tatlım sabah 05.00 den beri ayaktayım

ayy bi yandan da sizede özenmio degilim benim niye midem bulanmıyo herkesin bulanıyo( ters giden bişiler mi var diorum bende ama böle karamsarda olmak istemiorum. en son doktora gittigimde herşe yolundaydı. burdaki herkesde mide bulantısı var

canım tanımadan bişiy söleyemiorum yane bişiy hissedemiorum. Allah sana saglıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah ama madem kızın var bu seferde oglun olur inşallah
işin şakası canım benim.sen öyle yazınca bende yazim dedim.Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.
kız hayırlıysa kız,erkek hayırlıysa erkek olsun inşallah.
Allah tan gelen herşey kabulum...sağlıklı olsunlar da...

bende daha kimseye söylemedim keseyi görmedende söylemeyeceğim ama içim içimi yiyiyor zaten kaç gündür eşimde evde yok anca telefonda konuşabiliyorum bi de burda sizlerle :)
sana iyi eğlenceler mrysyr:)

Sırrım ifşa oldu ya :) arakadaşlar kurcaladılar biraz ben zaten söylemeye meyilliydim diyiverdim gitti, çok sevindiler 4 buçuk aylık bir arkadaşımız vardrı en son ben oldum şimdi, sonuçlarımı alsam bi hayırlısıyla hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

bende diyiversem de bi rahatlasam çok güzel olacak,
sende yarın inşallah istediğin sonucu alırsın , dün bana mail geldiğinde 5 dakika falan sadece ekrana baktım hiç birşey yapamadım oysa kanı vereli sadece iki saat olmuştu, sen kim bilir nasıl heyecanlanmışsındır :)

yarın kan sonucumu alırsam aileme söyleyeceğim ben dayanamam çünkü onlarda çok istiyorlar, sabah ola hayrola hemen yatayım hemen sabah olsun

mrb canım aynen benmde sat 8kasım..5günlük gecikmeyle kan değerim 2977 çıktı. ama kese görünmedi karından. alttanda bakmadı zaten doktor. bende senn gibi çok korktm 15gün sora gel dedi..öle çok korkuyodum ki uykularım kaçıyodu. çünkü benmde 8ay önce boş gebelikten bi kürtajım var..ama Allah büyük inşallah keseyi de görürüz,kalp atışalrınıda duyarz, Allah yüzümüze baksın Yarabbim

Mrb anne adayları ve güzel bayanlar ben daha öncede yazmıştım..2,5 yıl korunmadık,bebeğimiz olmadı..2 seneyi doldurduktan sonra dr. gittim ve 3 aylık tedavimin sonucunda hamileyiiiimm :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..Benim son adet tarihim 8 Kasım..İnternette hesaplamalara görede 14 Ağustos'a denk geliyor doğum tarihi tabiki tahmini tarih..Benide aranıza alırmısınız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Amiinn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…