evet aslında doğru sölüyosun bu işin tek bi doğrusu yok. bizim işte yaptığımız en büyük yanlış bu.. belirtilerimzi google'ye yazmak,,,sonra burda birbirimzi delirtmek, şu sağlıklı şu sağlıksız diyemeyz, ultrason muayene yapamıyorz deil mi sonuçta hiç birimz. ben 5günlk gecikmeyle doktora gttm,kese görünmedi, kan verdm eve geldim,,Allahım kan sonucu çıkana kadar interneti taradım,1000nin üstünde kese görünür diolardı,,,gttm baktm kan sonucu 2977 çıktı,kağıdı elime aldım dış gebelik bu ya dedim...düşünebiliyomusun ya,,doktr folik asit yazdı 2hafta sonra gel dedi,5000 6000de karından görmeyi planlarız dedi. ya herkes aynı deil, son adet tarihleri aynı bile olsa, yumurtlama tarihi,döllenme tarihi farklı,,insanlar farklı,,doğurdukları farklı..
bende kafaları yiyodum, dün sabah göğüs ağrılarım azaldı mesela delirdim kötü bişi oldu die..sonra baktım ben abartıyorum artk, çünkü sonum iyiye gtmiyo. Allahım evhamdan başka elimden bişi gelmez,,sana emanetiz,,oda sana emanet sen yaratıp,sen can verip,sen korursun ancak..saçının telinin,tırnağının ucunun oluşmasını sağlayamam, ben çekiliyorum aradan Rabbim sen bilirsn,sen büyüksün dedm, ve ondan beridir okadar rahatım ki..herkese tavsiye ederim