2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb anne adayları ve güzel bayanlar ben daha öncede yazmıştım..2,5 yıl korunmadık,bebeğimiz olmadı..2 seneyi doldurduktan sonra dr. gittim ve 3 aylık tedavimin sonucunda hamileyiiiimm :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..Benim son adet tarihim 8 Kasım..İnternette hesaplamalara görede 14 Ağustos'a denk geliyor doğum tarihi tabiki tahmini tarih..Benide aranıza alırmısınız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Amiinn :KK34:

Günaydın canım aramıza hoşgeldin hayırlı olsun hamileliğin ve bebeğin de hayırlı evlat olsun inşallah şimdiden.

Mrb anne adayları ve güzel bayanlar ben daha öncede yazmıştım..2,5 yıl korunmadık,bebeğimiz olmadı..2 seneyi doldurduktan sonra dr. gittim ve 3 aylık tedavimin sonucunda hamileyiiiimm :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin..Benim son adet tarihim 8 Kasım..İnternette hesaplamalara görede 14 Ağustos'a denk geliyor doğum tarihi tabiki tahmini tarih..Benide aranıza alırmısınız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Amiinn :KK34:

hoşgeldin canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
ne büyük heyecan senin için baya uğraştırmış annesini sıpa :)

ayy bi yandan da sizede özenmio degilim benim niye midem bulanmıyo herkesin bulanıyo:KK43:( ters giden bişiler mi var diorum bende ama böle karamsarda olmak istemiorum. en son doktora gittigimde herşe yolundaydı. burdaki herkesde mide bulantısı var

günaydın kızlar

benim hiç midem bulanmıyor canım hem de ikiz olacak allahın izniyle kalp atışlarını bile duydum

herşey yolundadır merak etme yeter ki dert ettiğimiz şeyler bunlar olsun :)

evde kücük cocugu olup da erken saatlerde ise giden,
gurbette yalniz olup da ikiz ya da ücüz cocuklarina bakan,
hamile olup da esinin ailesi ile yasayan ve bu yüzden rahat yemek yiyemeyen,uzanamayan,
bebegi olup da ona verecek sütü,ya da mama alacak parasi olmayan
babasiz cocuk büyüten
tüm annelerin bu mübarek cuma günü vesilesiyle rabbim yar ve yardimcisi olsun
hayirli cumalar

ay ikizmi gözün aydın :):) ne şeker ya u arada mide bulantısı olan gebelikler sağlıklı oluyormuş bende de hiç mide bulantısı yok :KK43:

evde kücük cocugu olup da erken saatlerde ise giden,
gurbette yalniz olup da ikiz ya da ücüz cocuklarina bakan,
hamile olup da esinin ailesi ile yasayan ve bu yüzden rahat yemek yiyemeyen,uzanamayan,
bebegi olup da ona verecek sütü,ya da mama alacak parasi olmayan
babasiz cocuk büyüten
tüm annelerin bu mübarek cuma günü vesilesiyle rabbim yar ve yardimcisi olsun
hayirli cumalar

:KK16:Ne güzel bi duaa cnmm bnmm AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN inş.bizlerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inş..:KK34:

günaydın kızlar

benim hiç midem bulanmıyor canım hem de ikiz olacak allahın izniyle kalp atışlarını bile duydum

herşey yolundadır merak etme yeter ki dert ettiğimiz şeyler bunlar olsun :)

haklısın canım işte bazen aklıma takılıyor herkes bulantının saglıklı bi gebelik olduguna işaret ettigini söylüyo ama ben buna inanmıyorum. öle çok kadın var ki midesi bulanmayan ve tam tersi midesi bulanıpta bebegin saglıklı olmadıgı durumlar. ztn bulantı hariç her türlü belirtileri yaşıyorum. gögüs agrısı, halsizlik, uyku, iştahsızlık hepsi var

haklısın canım işte bazen aklıma takılıyor herkes bulantının saglıklı bi gebelik olduguna işaret ettigini söylüyo ama ben buna inanmıyorum. öle çok kadın var ki midesi bulanmayan ve tam tersi midesi bulanıpta bebegin saglıklı olmadıgı durumlar. ztn bulantı hariç her türlü belirtileri yaşıyorum. gögüs agrısı, halsizlik, uyku, iştahsızlık hepsi var

aynen cnm bende mide bulanması hariç her belirti var,mide bulantım olmasın die zaten hep dua ediodum sükür ki olmadı ins ta olmaz..:KK16::KK16:birde karnımda bir hareketlilik bir hareketlilik bnm küçük kusum kendisine yuva hazırlıyor galiba :KK49:

Merhabalar anne adayları,
Cumanız hayırlı olsun.
Yeni gelen arkadaşlar gözünüz aydın. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz bebişlerimize.
Bizim de bugün doktor randevumuz vardı, fasulyeyi ve kalbini gördük çok şükür. Fasulye diyorum 1,37 cm olmuş bizimki. Ultrasona göre de 7+4 gözüküyor.
Çok garip bir duygu artık gerçekten benimle olduğunu biliyorum bebeğimin, içimde 2 kalp birden atıyor.
Allahım şu mübarek cuma gününde kalplerden geçen tüm temiz duaları hayırlısıyla kabul et.

Günaydın canım aramıza hoşgeldin hayırlı olsun hamileliğin ve bebeğin de hayırlı evlat olsun inşallah şimdiden.
saol canım hoşbuldum amiiin inş. hayırlısı sağlıklı evlat olur..Sanrım sende hamilesin allah tamamına erdirsin inş.Senin bebeğininde sağlıklı hayırlı olmasını dilerim..
hoşgeldin canım rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
ne büyük heyecan senin için baya uğraştırmış annesini sıpa :)
Hoşbulduk canımm :KK34:
Hemde ne uğraştırmak sağlıkla kucağımıza alabilelimde oldu yaa Allahım dularımızı kabul etti ya sonunda çok şükürr..

benzetmek gibi olmasın komşumunda ikizleri olacak ve 4 aydır mide bulantısı ve baş dönmesinden kafasını kaldıramıyor bu 6. gebeliği ve hepsinde ilk 3 ayı bu şekilde geçirmiş ve çocuklarda problem çıkmış aldırmak zorunda kalmış
benim anneminde bulanmamış midesi allaha şükür kardeşimde ben de çok sağlıklı doğduk, zaten bu bir söylenti kanıtlanmış bir istatistik bulunmuyor

boş mevzular bence bunlar allah hepimize sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, kötü yazılar yazmasın hakkımızda

mrb canım aynen benmde sat 8kasım..5günlük gecikmeyle kan değerim 2977 çıktı. ama kese görünmedi karından. alttanda bakmadı zaten doktor. bende senn gibi çok korktm 15gün sora gel dedi..öle çok korkuyodum ki uykularım kaçıyodu. çünkü benmde 8ay önce boş gebelikten bi kürtajım var..ama Allah büyük inşallah keseyi de görürüz,kalp atışalrınıda duyarz, Allah yüzümüze baksın Yarabbim

canım sen içini ferah tut allahın izniyle bu sefer bebeğini kucağına alacaksın inşallah

ben de ilk hamileliğimi kan testinden öğrendiğimde araştırdım şu aşamada kötü ne var diye boş gebelik ve kimyasal gebelik çıktı karşıma ama sitelerdeki doktorların yorumu bu sizin hamile kalabildiğinize bir işarettir tekrarlanması beklenmez, zaten hiçdefalarca boş gebelik geçirildiğini de yazmıyor kimse
ben 2.5 yıl sonra 3. tüp bebekle hamile kaldığım için çok pozitifim şu an herşeye inşallah her şey çok güzel olacak hepimiz için

aynen benmde midem bulanmıyo, aynen benmde sat 8kasım, aynen benmde daha kese görünmedi:KK1::KK1::KK1::KK1: valla kızlar bende 7/24 uyumak istiyorm. 12ye kadar uyuyorum akşam olmadan 4te tekrar uykum geliyo,hele yemekten sonra bayılıyorum,hiç bi iş yapmadığım halde sanki bütün evi temizlemişim gibi yorulup sızıyorum

aynen benmde midem bulanmıyo, aynen benmde sat 8kasım, aynen benmde daha kese görünmedi:KK1::KK1::KK1::KK1: valla kızlar bende 7/24 uyumak istiyorm. 12ye kadar uyuyorum akşam olmadan 4te tekrar uykum geliyo,hele yemekten sonra bayılıyorum,hiç bi iş yapmadığım halde sanki bütün evi temizlemişim gibi yorulup sızıyorum

canım aramıza hoşgeldin bilgilerin tam olarak yazarsan listeye ekleyelim seni

benzetmek gibi olmasın komşumunda ikizleri olacak ve 4 aydır mide bulantısı ve baş dönmesinden kafasını kaldıramıyor bu 6. gebeliği ve hepsinde ilk 3 ayı bu şekilde geçirmiş ve çocuklarda problem çıkmış aldırmak zorunda kalmış
benim anneminde bulanmamış midesi allaha şükür kardeşimde ben de çok sağlıklı doğduk, zaten bu bir söylenti kanıtlanmış bir istatistik bulunmuyor

boş mevzular bence bunlar allah hepimize sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, kötü yazılar yazmasın hakkımızda

evet aslında doğru sölüyosun bu işin tek bi doğrusu yok. bizim işte yaptığımız en büyük yanlış bu.. belirtilerimzi google'ye yazmak,,,sonra burda birbirimzi delirtmek, şu sağlıklı şu sağlıksız diyemeyz, ultrason muayene yapamıyorz deil mi sonuçta hiç birimz. ben 5günlk gecikmeyle doktora gttm,kese görünmedi, kan verdm eve geldim,,Allahım kan sonucu çıkana kadar interneti taradım,1000nin üstünde kese görünür diolardı,,,gttm baktm kan sonucu 2977 çıktı,kağıdı elime aldım dış gebelik bu ya dedim...düşünebiliyomusun ya,,doktr folik asit yazdı 2hafta sonra gel dedi,5000 6000de karından görmeyi planlarız dedi. ya herkes aynı deil, son adet tarihleri aynı bile olsa, yumurtlama tarihi,döllenme tarihi farklı,,insanlar farklı,,doğurdukları farklı..
bende kafaları yiyodum, dün sabah göğüs ağrılarım azaldı mesela delirdim kötü bişi oldu die..sonra baktım ben abartıyorum artk, çünkü sonum iyiye gtmiyo. Allahım evhamdan başka elimden bişi gelmez,,sana emanetiz,,oda sana emanet sen yaratıp,sen can verip,sen korursun ancak..saçının telinin,tırnağının ucunun oluşmasını sağlayamam, ben çekiliyorum aradan Rabbim sen bilirsn,sen büyüksün dedm, ve ondan beridir okadar rahatım ki..herkese tavsiye ederim

herkese hayirli cumalar
ben 4 .cocuguma hamileyim 6 haftalik
pek bulantim yok ama diger cocuklarda cok bulantim vardi
hamilelik farkli gecerse cinsiyeti de farkli mi olur

canım belki senin için daha erkendir ben 7 haftalık oldum nerdeyse. ama uyku hali bendede var. dün alt tarafi bi evi süpürdüm sanke dünyanın işini yapmışım kadar oldum. 9 saat uyuyorum sabah uyanınca sanke uymamış gibi bu saatlerde dökülüyorum.

evet aslında doğru sölüyosun bu işin tek bi doğrusu yok. bizim işte yaptığımız en büyük yanlış bu.. belirtilerimzi google'ye yazmak,,,sonra burda birbirimzi delirtmek, şu sağlıklı şu sağlıksız diyemeyz, ultrason muayene yapamıyorz deil mi sonuçta hiç birimz. ben 5günlk gecikmeyle doktora gttm,kese görünmedi, kan verdm eve geldim,,Allahım kan sonucu çıkana kadar interneti taradım,1000nin üstünde kese görünür diolardı,,,gttm baktm kan sonucu 2977 çıktı,kağıdı elime aldım dış gebelik bu ya dedim...düşünebiliyomusun ya,,doktr folik asit yazdı 2hafta sonra gel dedi,5000 6000de karından görmeyi planlarız dedi. ya herkes aynı deil, son adet tarihleri aynı bile olsa, yumurtlama tarihi,döllenme tarihi farklı,,insanlar farklı,,doğurdukları farklı..
bende kafaları yiyodum, dün sabah göğüs ağrılarım azaldı mesela delirdim kötü bişi oldu die..sonra baktım ben abartıyorum artk, çünkü sonum iyiye gtmiyo. Allahım evhamdan başka elimden bişi gelmez,,sana emanetiz,,oda sana emanet sen yaratıp,sen can verip,sen korursun ancak..saçının telinin,tırnağının ucunun oluşmasını sağlayamam, ben çekiliyorum aradan Rabbim sen bilirsn,sen büyüksün dedm, ve ondan beridir okadar rahatım ki..herkese tavsiye ederim

benim son 2.5 yıldaki iki tüp bebek denememde 20 tane yumurta toplanıyor 1 tanesi olgun çıkıyordu doktor senin yumurtalarının genetiğinde problem var dedi yeni bir doktora gittim 3. denemem için doktor ben senin gibi iki hasta gördüm birinin yumurtaları çok geç olgunlaşıyordu çocuğu oldu, birinin olmadı çok nadir vakadır sizinkisi dedi
meğer yumurtlamam çok geç oluyormuş 21. günde topladı yumurtalarımı allaha şükür şu an ikizlere hamileyim allah umut kesilmez

herkesin vücudunun düzeni farklı demek ki geç döllenme olmuş olabilir senin de çok geç de kese bebek gelişimleri olabiliyor hamilelikte ama hep ara kapanıyor bir yerde sağlıkla doğabiliyor bebekler

inşallah bir dahaki gidişinde sen de keseyi görürsün, kalp atışlarını da duyarsın bebeğinin hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

X