yaa kızlar son birkaç gündür acaip sivilcelendim ben yaa, hiç olmayan bişey :26::26:
sizde de oldu muu?
canım 8. haftada cilt değişip yağlanıyormuş sivilcelenebilirsiniz diyor gebelik hafta hafta değişimlerini içeren sayfalarda bir iki haftaya geçiyormuş :)
kızlar bugün ikinci bebeğiminde kalp atışları olduğunu öğrendim çok mutluyum darısı hepinizin başına inşallah :))))
yeni bir doktora gittim bugün çok iyi bir doktordu ben sormadan hemen anlatmaya başladı
ilk üç ay yediklerinizin bebek için bir önemi yok dedi beslenme şeklinizi değiştirmenize gerek yok, nesfit de rahatlıkla yiyebilirsiniz sadece çok yağlı yemeyin rahatsız eder dedi
bir de kabızlık 3 gün olursa tehlike yaratır ,akıntı ve sık idrara çıkma olacak ama kaşıntı ve yanma olmamasına dikkat edin biraz daha hijyene önem verin dedi
sizinle paylaşayım istedim :))
bundan önce iki doktora gittim ağızlarını bıçak açmıyordu valla gıcık olmuştum
kızlar bugün ikinci bebeğiminde kalp atışları olduğunu öğrendim çok mutluyum darısı hepinizin başına inşallah :))))
yeni bir doktora gittim bugün çok iyi bir doktordu ben sormadan hemen anlatmaya başladı
ilk üç ay yediklerinizin bebek için bir önemi yok dedi beslenme şeklinizi değiştirmenize gerek yok, nesfit de rahatlıkla yiyebilirsiniz sadece çok yağlı yemeyin rahatsız eder dedi
bir de kabızlık 3 gün olursa tehlike yaratır ,akıntı ve sık idrara çıkma olacak ama kaşıntı ve yanma olmamasına dikkat edin biraz daha hijyene önem verin dedi
sizinle paylaşayım istedim :))
bundan önce iki doktora gittim ağızlarını bıçak açmıyordu valla gıcık olmuştum
cnmm gözün aydın darısı basımıza bende haftaya persembe duycam kalp atışlarını çokk tedirginimm
Bugün kan tahlili yaptırdım sonucumu alamadım yarın belki çıkar dediler ama çıkmazsa pazartesiye kalacak, ama ben barkot numaralarını aldım internetten bakacam inşallah :)
Bu arada özel mesaj atamıyorum ben de burdan yazayım İstanbuldayım, sat 15 Kasım, tahmini doğum tarihi 21 Ağustos 27 yaşındayım, mide bulantım ve baş dönmem şimdilik olmuyor, bazı kasık ağrılarım oluyor batma şeklinde, önceleri çok uyuyordum şimdi ara ara gün içinde uykum geliyor, ben de havadisler böyle :) 4+2 günlük sanırım hayırlısı olsun inş.
Bugün kan tahlili yaptırdım sonucumu alamadım yarın belki çıkar dediler ama çıkmazsa pazartesiye kalacak, ama ben barkot numaralarını aldım internetten bakacam inşallah :)
Bu arada özel mesaj atamıyorum ben de burdan yazayım İstanbuldayım, sat 15 Kasım, tahmini doğum tarihi 21 Ağustos 27 yaşındayım, mide bulantım ve baş dönmem şimdilik olmuyor, bazı kasık ağrılarım oluyor batma şeklinde, önceleri çok uyuyordum şimdi ara ara gün içinde uykum geliyor, ben de havadisler böyle :) 4+2 günlük sanırım hayırlısı olsun inş.
canım benimde son adetim 8 kasım..ben 8 aralıkta 3 gün gecikmeyle gittim.bhcg değerim 1000 çıktı.doktorum daha çok yeni görünmez dedi bakmadı bile.1 hafta sonra çağırdı,aç gel hem testlerini yapalım hem keseyi görürüz dedi.yani yarın sabah.
merak etme değerin benimkinden bile yüksek.inşallah herşey yolundadır.
ay canım gidip geldim unuttum valla yazmayı.cicim nerde kaldın yaa merak ettim gittin mi doktoraa :122:
ay canım gidip geldim unuttum valla yazmayı.
keseyi çok rahat gördük canım.haftasıyla uyumlu dedi doktorum.kan idrar falan tahlillerim yapıldı onlarda normal çıktı...
15 gün sonra tekrar çağırdı.kalp atışlarını duymak için inşallahhh
benim SAT da 15 kasım , bende de havadisler aynı, ruh ikizi gibi hamile ikizimi buldum galiba :)
Olabilir canım neden olmasıntebrik ederim seni de çok güzel bir duygu gerçekten eşimin işte olduğu zamanlar evde yalnız hissederdim kendimi bazı geceler nöbete bile kalırdı şimdi hiç yalnız değilim çok farklı bir duygu :) sen kan değerini ölçtürdün mü? ne zaman? adetin kaç gün geçmişti? :)
evet gerçekten çok güzel bir duygu, hiç aklımdan çıkmıyor, çok heyecanlıyım hep dua ediyorum :)
aslında benim günüm daha geçmedi ama ben pazartesi b-hcg baktırmıştım 25'ti, dün baktırıdğımda 85 çıktı. İnşallah bi aksilik olmaz.
senin günün geçti mi peki ?