2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım 8. haftada cilt değişip yağlanıyormuş sivilcelenebilirsiniz diyor gebelik hafta hafta değişimlerini içeren sayfalarda bir iki haftaya geçiyormuş :)

evet evet demek ki herşey yolunda :KK9:
olsun yaa bebeğim iyi olsun da ben sivilcelerimi de sevdim :KK9:

bir de takıldığım başka bir konu var,
benim sık idrar şikayetim gecen hafta 1-2 gün sürdü sonra geçti, bayadır idrara sık çıkmıyorum,
ozamanda diyorum acaba rahim büyümüyor mu artık:26:

kızlar bugün ikinci bebeğiminde kalp atışları olduğunu öğrendim çok mutluyum darısı hepinizin başına inşallah :))))

yeni bir doktora gittim bugün çok iyi bir doktordu ben sormadan hemen anlatmaya başladı

ilk üç ay yediklerinizin bebek için bir önemi yok dedi beslenme şeklinizi değiştirmenize gerek yok, nesfit de rahatlıkla yiyebilirsiniz sadece çok yağlı yemeyin rahatsız eder dedi
bir de kabızlık 3 gün olursa tehlike yaratır ,akıntı ve sık idrara çıkma olacak ama kaşıntı ve yanma olmamasına dikkat edin biraz daha hijyene önem verin dedi

sizinle paylaşayım istedim :))

bundan önce iki doktora gittim ağızlarını bıçak açmıyordu valla gıcık olmuştum

kızlar bugün ikinci bebeğiminde kalp atışları olduğunu öğrendim çok mutluyum darısı hepinizin başına inşallah :))))

yeni bir doktora gittim bugün çok iyi bir doktordu ben sormadan hemen anlatmaya başladı

ilk üç ay yediklerinizin bebek için bir önemi yok dedi beslenme şeklinizi değiştirmenize gerek yok, nesfit de rahatlıkla yiyebilirsiniz sadece çok yağlı yemeyin rahatsız eder dedi
bir de kabızlık 3 gün olursa tehlike yaratır ,akıntı ve sık idrara çıkma olacak ama kaşıntı ve yanma olmamasına dikkat edin biraz daha hijyene önem verin dedi

ayy maşallah bebişlerine :nazar: gözün aydın canımm

:nazar: cnmm gözün aydın darısı basımıza bende haftaya persembe duycam kalp atışlarını çokk tedirginimm :KK14:

:nazar: cnmm gözün aydın darısı basımıza bende haftaya persembe duycam kalp atışlarını çokk tedirginimm :KK14:

bende perşembe gidicem ama sen benden öndesin benim 6+6 haftalık acaba bende duyarmıyım

bu arada yarın tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıcam özel hastanelere boşuna onca para veremem hem araştırma hastanesi bide orda muayene olayım

Bugün kan tahlili yaptırdım sonucumu alamadım yarın belki çıkar dediler ama çıkmazsa pazartesiye kalacak, ama ben barkot numaralarını aldım internetten bakacam inşallah :)

Bu arada özel mesaj atamıyorum ben de burdan yazayım İstanbuldayım, sat 15 Kasım, tahmini doğum tarihi 21 Ağustos 27 yaşındayım, mide bulantım ve baş dönmem şimdilik olmuyor, bazı kasık ağrılarım oluyor batma şeklinde, önceleri çok uyuyordum şimdi ara ara gün içinde uykum geliyor, ben de havadisler böyle :) 4+2 günlük sanırım hayırlısı olsun inş.

Bugün kan tahlili yaptırdım sonucumu alamadım yarın belki çıkar dediler ama çıkmazsa pazartesiye kalacak, ama ben barkot numaralarını aldım internetten bakacam inşallah :)

Bu arada özel mesaj atamıyorum ben de burdan yazayım İstanbuldayım, sat 15 Kasım, tahmini doğum tarihi 21 Ağustos 27 yaşındayım, mide bulantım ve baş dönmem şimdilik olmuyor, bazı kasık ağrılarım oluyor batma şeklinde, önceleri çok uyuyordum şimdi ara ara gün içinde uykum geliyor, ben de havadisler böyle :) 4+2 günlük sanırım hayırlısı olsun inş.

hayırlı olsun arkadaşım, hoşgeldin..
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah :nazar:

Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin.Hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşallah :KK71:

canım benimde son adetim 8 kasım..ben 8 aralıkta 3 gün gecikmeyle gittim.bhcg değerim 1000 çıktı.doktorum daha çok yeni görünmez dedi bakmadı bile.1 hafta sonra çağırdı,aç gel hem testlerini yapalım hem keseyi görürüz dedi.yani yarın sabah.
merak etme değerin benimkinden bile yüksek.inşallah herşey yolundadır.

cicim nerde kaldın yaa merak ettim gittin mi doktoraa :122:

cicim nerde kaldın yaa merak ettim gittin mi doktoraa :122:
ay canım gidip geldim unuttum valla yazmayı.
keseyi çok rahat gördük canım.haftasıyla uyumlu dedi doktorum.kan idrar falan tahlillerim yapıldı onlarda normal çıktı...
15 gün sonra tekrar çağırdı.kalp atışlarını duymak için inşallahhh

ay canım gidip geldim unuttum valla yazmayı.
keseyi çok rahat gördük canım.haftasıyla uyumlu dedi doktorum.kan idrar falan tahlillerim yapıldı onlarda normal çıktı...
15 gün sonra tekrar çağırdı.kalp atışlarını duymak için inşallahhh

gözün aydın canım sevindim, hadi hayırlısı :KK34:
kan tahlillerini özel hastanede mi yaptırdın yoksa devlet hastanesinde mi?

merhaba kızlar ben de ağustos annesi olucam inşallh:nazar::nazar:,kan testinde 558 çıktı,ama henüz kese görünmüyor,dr.,haftaya görülebilir dedi,allah hepimizin yardımcısı olsun:KK49:

kızlar cumartesı 1 de randevum var
kalp atışı ıcın
ınsallah duyarız allahımmmmmm

benim SAT da 15 kasım , bende de havadisler aynı, ruh ikizi gibi hamile ikizimi buldum galiba :)

benim SAT da 15 kasım , bende de havadisler aynı, ruh ikizi gibi hamile ikizimi buldum galiba :)

Olabilir canım neden olmasın :KK66: tebrik ederim seni de çok güzel bir duygu gerçekten eşimin işte olduğu zamanlar evde yalnız hissederdim kendimi bazı geceler nöbete bile kalırdı şimdi hiç yalnız değilim çok farklı bir duygu :) sen kan değerini ölçtürdün mü? ne zaman? adetin kaç gün geçmişti? :)

Olabilir canım neden olmasın :KK66: tebrik ederim seni de çok güzel bir duygu gerçekten eşimin işte olduğu zamanlar evde yalnız hissederdim kendimi bazı geceler nöbete bile kalırdı şimdi hiç yalnız değilim çok farklı bir duygu :) sen kan değerini ölçtürdün mü? ne zaman? adetin kaç gün geçmişti? :)

evet gerçekten çok güzel bir duygu, hiç aklımdan çıkmıyor, çok heyecanlıyım hep dua ediyorum :)
aslında benim günüm daha geçmedi ama ben pazartesi b-hcg baktırmıştım 25'ti, dün baktırıdğımda 85 çıktı. İnşallah bi aksilik olmaz.
senin günün geçti mi peki ?

evet gerçekten çok güzel bir duygu, hiç aklımdan çıkmıyor, çok heyecanlıyım hep dua ediyorum :)
aslında benim günüm daha geçmedi ama ben pazartesi b-hcg baktırmıştım 25'ti, dün baktırıdğımda 85 çıktı. İnşallah bi aksilik olmaz.
senin günün geçti mi peki ?

geçti canım bugün itibariyle 5 gün geçti, bugün kan testi yaptırdım internetten sonucu görmeye çalışıyorum ama bugün yetişmedi sanırım sabah erkenden tekrar bakarım değerlerimi çok merak ediyorum, şuan bir toplantıya gidiyorum orda tüm arkadaşlarıma söylemek için can atıyorum ama sonuç kesinleşmeden de söylemek istemiyorum daha ailem bile bilmiyor :)

aslında haftaya cuma gel demişti geçen hafta ben dayanamadım bugün gittim değerim gecen persembe 130 du bugün 1000 çıktı keseyi gördü 4 mm dedi çok güzel dedi ne kadarlık oldugunu ogrenmek ıcın sordum kalbını duymadan bırsey dıyemem 27sınde duyarız bı aksılık olmazsa ınsallah dedii...ama şiimdiiiiiii sat a göre 5 hafta 1 günlüğüm beta hcg ye gore kac oluyo?bi fikri olan varmı acaba?doktorum bebeğin büyüklüğünü kalbini duymadan soyleyemeyız dedi olurmu oyle sey???ayıp değil mi bebeğimle bana:KK49::18:

X