canım benimde son adetim 8 kasım..ben 8 aralıkta 3 gün gecikmeyle gittim.bhcg değerim 1000 çıktı.doktorum daha çok yeni görünmez dedi bakmadı bile.1 hafta sonra çağırdı,aç gel hem testlerini yapalım hem keseyi görürüz dedi.yani yarın sabah.
merak etme değerin benimkinden bile yüksek.inşallah herşey yolundadır.
inşallah yarın gelir gelmez ilk işim yazarım canım.inşallah iyi haberlerle gelirimTebrik ederim, bak buna sevindim haftalarımız aynı süper... seni listede de görmüştüm zaten
dr. gelir gelmez yaz lütfen merak ederim.Allaha emanet olun
arkadaşlar aranıza bende katıldım
Hoşgeldin canım :))
yarın doktora gidicem inşallah duyarım
duyamazsında görebilirsin canım ztn o bile içini rahatlatmaya yeter
kızlar beni 6+3 bugun bulantım felan yok henüz hersey normal ama sol tarafındaki kramp bugun daha şiddetli normaldir dimi?:18:[/QUOTE
tatlım bende 6 haftalık 3 günlük hamileyim. ama aynı senin gibi bulantım yok benimde sanırım biz şanslı hamilelerdeniz gerçi daha erken diolar belli olmaz yane. soldaki kasık agrısıda çok normal bebek büyüyo.
kızlar beni 6+3 bugun bulantım felan yok henüz hersey normal ama sol tarafındaki kramp bugun daha şiddetli normaldir dimi?:18:[/QUOTE
tatlım bende 6 haftalık 3 günlük hamileyim. ama aynı senin gibi bulantım yok benimde sanırım biz şanslı hamilelerdeniz gerçi daha erken diolar belli olmaz yane. soldaki kasık agrısıda çok normal bebek büyüyo.
sen kalp atışını duyabildinmi aynı tarihteyiz seninle
ayyy canım çok sevindimmm...tebriklerrrrKizlar sonunda ben de geldim araniza , kesinlesti hamileligim beni de ekleyin listeye olur mu:)
ayyy canım çok sevindimmm...tebriklerrrr
valla öle oldu abla ya.beraber transfer olacaktık ağustos annelerine ama yalnız geldim ben.nasip kısmet abla.inşallah en kısa zamanda senide görürüzMULBERY SENI BURADA gormek ne guzel cnm
ozur dilerim seni yanliz biraktim guzelim
Allahim saglicakla yolla bebegimi her isteynenlerle beraberr
bilmem ki bilinç altı mıdır üstümüdürcok tesekkur ederim cnm baby tickerlarimiz benziyor erkek mi istiyoruz acaba bilincaltinda :)))