2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar SAT 15 kasım yaşım 29 69 kiloyum ve çok heyecanlıyım
yeni üye olduğum için öm atamadım buraya yazdım herşeyi

MERHABALARR,,

haziran temmuz derken ağustos annesi olucam Allahın izniyle :) hastalığım gecikince gebelik testi yaptım.1 ve 3. günler her ikisindede silik cıktı 2. çizgi. bugün kan testi yaptırdım. Değerim 429.48 çıktı.

İstanbul da yaşıyorum, çalışıyorum. Sat 14 Kasım. Kilom 51. yaşım 25

Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin:nazar:

kızlar ya daha çok erken biliyorum ama hiç böle hafiften de olsa bi aşerme oluyomu sizde de ?? ben normalde tatlıyı çok severim böle yaş pasta çikolata kısacası her türlü tatlıyı çok severim. ama şimdi tatlı görmek istemıyorum midem bulanıyo. canım çig köfte istio hemde nasıl bi de turşu :)) kısacası ekşi acı herşeyi istio :)

kızlar ya daha çok erken biliyorum ama hiç böle hafiften de olsa bi aşerme oluyomu sizde de ?? ben normalde tatlıyı çok severim böle yaş pasta çikolata kısacası her türlü tatlıyı çok severim. ama şimdi tatlı görmek istemıyorum midem bulanıyo. canım çig köfte istio hemde nasıl bi de turşu :)) kısacası ekşi acı herşeyi istio :)

canım ne yalan söyleyim bende de var ball kokusuna tahammül edemiyorum sigara desen o biçim iğrenç geliyo sürekli ekşi acı o tür şeyler cekiyo gibi canım ama erken acaba hamişim diye psikiolojimi yaptım diyorum hatta dıyodum ama sendede oluyomus senınkı ne kadardı tatlım benım su an sat a gore 5 haftalık olması lazım cuma gunu gorucez ınsallah

mideme nazar değdirdim sanırım sanki oturmuyorum da çalkalıyolar beni o derece midem kıpır kıpır:'(

kızlar beni 6+3 bugun bulantım felan yok henüz hersey normal ama sol tarafındaki kramp bugun daha şiddetli normaldir dimi?:18:[/QUOTE

tatlım bende 6 haftalık 3 günlük hamileyim. ama aynı senin gibi bulantım yok benimde sanırım biz şanslı hamilelerdeniz gerçi daha erken diolar belli olmaz yane. soldaki kasık agrısıda çok normal bebek büyüyo.

ne bilimm bebek sağa yerleşmiş dedi dr m sol nie ağrıyoki ben 22 aralık parsembe duycam kalp atışlarını şimdilik bebişi gördüm teyzesi mercimek kadar bişeee :KK49:

ooooo ne kadar güzelll yeni yeni anne adaylarımız gelmiş... hoşgeldiniz kızlarr :KK3:
hayırlı olsun bebişleriniz :nazar:

YEZAL canım seni ayrıca tebrik ederim, azmettin ve işte geldiiinnnnnnnnn :KK9::KK9:

bu arada herkese günaydın arkadaşlarrrr:KK3::KK3:

ay canım aynen yaaa... tatlı severim ama şimdi görmek bile istemiyorum. turşular çiğ köfteler götürüyorum valla. çok sevdiğim aşureyi bile zor yiyiyorum. annemde acaba kızmı olacak diyor :)))

bende ekşi acı tuzlu severdim şimdi canım tatlı istiyor.

Merhaba hanımlar,
Söyle bir diğer sayfaları gezineyim dedim...Yavaş yavaş bebişimin hareketlerini hissediyorum tarifsiz bir duygu inş. en kısa sürede sizlerde hissedeceksiniz...
Bu arada ekşiye ve tuza turşuya çok düşkün oldum suratımda çok bozuldu herkes kızın olacak diyip durdu bizde o kadar kaptırdıkki ismi bile belliydi..Ama şok bir süprizle şehzademin geleceğini öğrendik :)) Yani aldanmayın diye yazmak istedim...Sağlıcakla gelsin bebişlerimiz :))

Slm kizlar hepinize oncelikle hayirli kolay bulantisiz hamilelik diliyorum ben aralik annesiyim ins :) gerci 30 aralik gorunuyor ocakda olabilir :) ben ilk hamileligimde dis agrisi cektim ikinciye hamile kalmadan dis kontrolleri yapmadm aralari yakin olacak da bide dogum yapinca dis agrilarm kesilince cok onemsemedm ama bu hamilelikte yeni yeni cikmaya basladi dis agrim az kaldi sukur size tavsiyem cok erkenken gebeliginiz dis kontrolleri yaptirin hamileyken dis agrisi cekmek cok daha zor :KK43: ve kesinlikle sut peynir yogurt tuketin bilmiyorm neden ziyaret ettim topiginizi :) sanirim yolun basindaki arakadaslari uyarmak icin kendiliginden geldi icime banada dua edin skmdiden hayirli olsun topiginiz ve melekleriniz :nazar:

Merhaba hanımlar,
Söyle bir diğer sayfaları gezineyim dedim...Yavaş yavaş bebişimin hareketlerini hissediyorum tarifsiz bir duygu inş. en kısa sürede sizlerde hissedeceksiniz...
Bu arada ekşiye ve tuza turşuya çok düşkün oldum suratımda çok bozuldu herkes kızın olacak diyip durdu bizde o kadar kaptırdıkki ismi bile belliydi..Ama şok bir süprizle şehzademin geleceğini öğrendik :)) Yani aldanmayın diye yazmak istedim...Sağlıcakla gelsin bebişlerimiz :))

Slm kizlar hepinize oncelikle hayirli kolay bulantisiz hamilelik diliyorum ben aralik annesiyim ins :) gerci 30 aralik gorunuyor ocakda olabilir :) ben ilk hamileligimde dis agrisi cektim ikinciye hamile kalmadan dis kontrolleri yapmadm aralari yakin olacak da bide dogum yapinca dis agrilarm kesilince cok onemsemedm ama bu hamilelikte yeni yeni cikmaya basladi dis agrim az kaldi sukur size tavsiyem cok erkenken gebeliginiz dis kontrolleri yaptirin hamileyken dis agrisi cekmek cok daha zor :KK43: ve kesinlikle sut peynir yogurt tuketin bilmiyorm neden ziyaret ettim topiginizi :) sanirim yolun basindaki arakadaslari uyarmak icin kendiliginden geldi icime banada dua edin skmdiden hayirli olsun topiginiz ve melekleriniz :nazar:

teşekkürler güzel anneler tecrübelerinizi bizimle paylaştığınız için :KK71:
sizlere de hayırlı doğumlar :nazar:

yaa kızlar son birkaç gündür acaip sivilcelendim ben yaa, hiç olmayan bişey :26::26:
sizde de oldu muu?

aa aynen canım ya hatta dayanamadım sivilceyi sıktım yara oldu bi kaç tane daha var dokunmuyorum ama normalde sivilcem olmazdı

evet ya ben de sıktım :KK9:
benim de normalde olmazdı baya garipsiyorum aynaya baktıkça, ama işte bu zamanlar bazı kadınların cildi bozulur bazılarının çok güzelleşirmiş, sanırım biz bozulanlardan olduk:KK37:

X