Offf bacilar sormayin valla ben de cok doluyum haftasonu kvlerdeydik annesi de vardi kvdenin. Ayy yedigine giydigine herseyine karistilar kizin yaa. Allah rizasi icin bi gece bakiyim diyen yok ama... Yok efendim kalin mi giyinmis yok cok buyuk lokmalar veriyomusum uc gun icin tadimiz kacmasin diye disimi sıka sıka geldim geri
alsencim sen de uzme kendini allah dermansiz dert vermesin bu gunler de gececek. Keske sende gidebilsen mersin-adana gezisine kafani tam dagitirdi iris dido ve tatliskom :)
size de tam bir kesmekes olan yeni evimden sesleniyorum. Nerden baslayip yerlestiricem bilmiyorum
cevre_en cok gecmis olsun dualarimiz melekle ama dideme katiliyorum bir doktora daha gostersen iyi olur sanki
Biz de bu haftasonu kv deydik , uzuuunnn zamandan sonraBayağı diline ayar gelmiş lan hiç laf sokmadı ,tuhaf hissediyom kendimi , anası da bi uzaktan hoşgeldiniz dedi o kadar .Ne güzeldi lan ,her hafta giderim ben bundan sonra
En çok ayağına dolanan koliden başla bacım ,yoksa düşün düşün duruyo o koliler
Hee her hafta git ikinci hafta cezaevine temiz camasir getiririz
Ben biliyorum once mutfaktan baslamam lazim ama isime gelmiyo
HAY aLLAH YA ÇOKÇOK ÜZÜLDÜM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLErle dönersin canım 1 doktora daha göster ya...
Canımmmm , çok çok geçmiş olsun... Büyük değildir inşallah kolayca kurtulur kuzumBöbrek taşı da ırsi mi acaba , bebeklerde neden olur ki , yediklerinden olmamıştır heralde küçücük çocukta :44:
ya kızlar çok özür diliyorum
çok bunaldım öyle bişey yazdım ama kötü bişey gelmesin aklınıza
çocukların 2 aydır bitmeyen hastalıkları ve oğlum 3 günde 1 kilo vermiş ağrıdan geceleri sürekli ağlıyor yavrumu öyle görmek çok zor geliyor
ve etrafımda beni dinleyen beni anlayan kimse yok eşim dahil
sanırım çok doldum
hasta hasta gelir miyim didom , sırf oraya gelcem diye bakıma aldım kendimi , iştahtan falan düşerim allah korusun
umay da azcık sümüklü hafif de öksürüyo ,sabah gecikmeli 15. ay kontrolüne gitmiştik boğazı azcık kızarıkmış ,peditus verdi sadece...
ya kızlar çok özür diliyorum
çok bunaldım öyle bişey yazdım ama kötü bişey gelmesin aklınıza
çocukların 2 aydır bitmeyen hastalıkları ve oğlum 3 günde 1 kilo vermiş ağrıdan geceleri sürekli ağlıyor yavrumu öyle görmek çok zor geliyor
ve etrafımda beni dinleyen beni anlayan kimse yok eşim dahil
sanırım çok doldum
inşallah canım. izin aldım yarın için iş yerinden. ankara üniversitesine götürecez
çok sağol canım. neden olduğunu bilmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu vardı melekte. cuma günü kontrolümüz vardı idrarında kan çıktı ultrasondan bakıldı 3 mm taş bide böbrek genişlemesi var dedi dr. irsi olabilirmiş netten araştırdım bide yediklerinden olabilirmiş ama ben meleğe hep doğal şeyler yedirmeye çalışıyodum anlamış değilim. benim babamda da kum vardı ama 40 lı yaşlarda görülmüştü bakalım yarın dr ne diyecek dua edin arkadaşlar
hee iştahtan falan kesilme kız bol bol yiyecez ona göre... ay umaycık da atlatır umarım hemen yaa yerim ben onuu
kimse seni yanlış anlamaz alesennim sen bunaldıkça yaz buraya biz seni dinleniriz herşeyi dök içinde kalmasın... verdiği kiloyu da hemen alır canım inşallah üzülme...
inşallah sıkıntısız atlatırsınız canım , bizim hastalığımız neyse de yavrularınki çok zorluyo ,dayanamazlar sanıyoruz aslında ama galiba sandığımızdan çok çok daha güçlüler , çabucak atlatıcaksınız inşallah...
yok yok kesilmem didom , kebap ve tantuniler rüyama bile giriyo
Sabah kontrolümüz vardı ya bizim , balık yağını sordum gene - 1 yaş kontrolünde de sormuştum ama burda konuşmuştuk ya bi ara omega-3 konusunu almayı düşünüyodum- gene gerek yok dedi doktor , haftada 1 balık yiyoruz yeterli olur mu ki dedim , ceviz de yiyosa gerek yok dedi , aşırı yükleme yapmış oluruz dedi ...
Yeşil mercimekte de bayağı iyi demir varmış bu arada , bi kere yediğinde sevmemişti , nasıl bi şekil yapıp sevdirsek acep :44::44::44:
Napiyonuz bakem?
girsin girsin ciğerler kebaplar tantuniler şalgamlarcanım hemen söyleleyim bizimkide yemiyodu yeşil mercimek pilavı çok seviyo kendileri mercimekli bulgur pilavını çok severek yiyo bende bak kıızmmm sana inanılmaz değişik bir pilav yaptım diyerek ballandıyorum yanına da yoğurt... bizimde aksaş yemeği oluo yanına salataylaa ohh mis canım çektii
ama yaaaaa ,az erken uyansana lannnn ,hep ben çıkarken geliyon
heee doğru ya lan ,mercimekli bulgur pilavı ...allah razı olsun bacım..iyi pazarlıyomuşun bu arada , benim hiç öyle yeteneklerim yok , "Umay yemek saati" diyom dayıyom çocuğa
Napiyonuz bakem?
Sagol canim ya, Cocuklar hastaydi yeni toparlaniyolar. Idare ediyoz iste.hosgeldin biz iyiyiz sizin orda nasıl diorlar yuvarlanıp gitmeceasıl sen ne yaıosun
Bise sorcam bi fikir verin
Burda bi is teklifi aldim marttan itibaren. Ama eleman diyoki 2-3 sene calis diyo. Ben istemiyom O kadar, ama kocam da cok faydasi olur kariyerine diyo. 3 sene cok ya, max 1.5 diyorum ben ama ona da sicak bakcani sanmam.
Kafam karisikkkkk. :44:
Sagol canim ya, Cocuklar hastaydi yeni toparlaniyolar. Idare ediyoz iste.
Irisss
Napiim lan zaten 7 de kalkiyom. Okula ise gonder anca. Bu arada bizim saatler geriye alindi be artik aramizda tam 8 saat var, topikten gorusmek hayal artik. Sen bi aksam acsan face i de gorussek. Giya aksamlari uyumam diyodun hepsi yalanmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?