• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar ben hiç iyş değilim çok bunaldım artık
Oğlum antibiyotik alnasına ragmen düzelemedi hiçbişey yemiyor sürekli ağlıyor
Kız daha iyi ama sabah bir baktım kızın sağ gözü çapaktan kapanmış ve şişmiş ılık suyla pamukla temizledim
2 aydır sürekli hastayız bende çok yoruldum hem bedenen hem ruhen yavrularımı öyle görmeye sabrım kalmadı:5:
Ama hep şükür diyorum içimden allahım dermansız dert vermesin
Tüm kuzularıda korusun

Çok geçmiş olsun canım.. İşin zor gerçekten ama dediğin gibi en azından tedavisî olan basit rahatsızlıklar., inşallah bir an önce düzelirler

Uzun bi aradan sonra MERHABAAAAA
nasilsiniz cancanlar ve kuzuları ?
Biz artık donduk evimizdeyiz ver emir 3. Gün hasta oldu. Yahu ne soğuk algınlığı imiş bu bahar geldi sümük geldi hala gitmedi. 20 gün iyi 20 gün hasta bu nası is? Ben mı bakamıyorum bu cocuğa bilmem. Herkes iyidir umarım.

Guunaydin herkese
hasta ve kaza atlatan bebislere cok geçmiş olsun
bir daha olmasın insallah
mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum
Annelere bol enerji bebelere bol sakinlik temenni ediyorum :))

herkese selamlar
moralimiz sıfır cuma günü meleğin böbreğinde taş olduğunu öğrendik çocuk nefrolojisine gitmemiz gerekiyomuş yarın gidecez Allah nasip ederse dua edin kızlar ya küçücük çocukta nasıl taş olur anlayamadık

herkese selamlar
moralimiz sıfır cuma günü meleğin böbreğinde taş olduğunu öğrendik çocuk nefrolojisine gitmemiz gerekiyomuş yarın gidecez Allah nasip ederse dua edin kızlar ya küçücük çocukta nasıl taş olur anlayamadık

çok geçmiş olsun kuzuyaa :43: hay allah yaaa ne diyor doktorlar peki neden olurmuş bu yaşta?

Günaydın topikolarımmmmmmmmm :3::3::3:

Hastalıklı mastalıklı yoğun haftalardan sonra sahalara dönmüş bulunmaktayım - hala yoğunum gerçi ama en azından iyileştim - :8::8::8:

Biraz geçmiş yapayım hiç okuyamadım , hasta huysuz bebiş yoktur inşallah... :16:

herkese selamlar

Canımmmm , çok çok geçmiş olsun... Büyük değildir inşallah kolayca kurtulur kuzum :16: Böbrek taşı da ırsi mi acaba , bebeklerde neden olur ki , yediklerinden olmamıştır heralde küçücük çocukta :44:

herkese selamlar

HAY aLLAH YA ÇOKÇOK ÜZÜLDÜM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLErle dönersin canım 1 doktora daha göster ya...
Günaydın topikolarımmmmmmmmm :3::3::3:

Hastalıklı mastalıklı yoğun haftalardan sonra sahalara dönmüş bulunmaktayım - hala yoğunum gerçi ama en azından iyileştim - :8::8::8:

Biraz geçmiş yapayım hiç okuyamadım , hasta huysuz bebiş yoktur inşallah... :16:

hosgeldin irisim umay kızımız ne yapıo iyileş kız artık hasta hasta gelme buralara atlat artık:52:

bırak onları yaa beınmde esyam mahfoldu. beyaz deri sandalyeme yazı yazmışlar, sandalyeleri bantlamışlar o bantlara toz yapışmış şimdi çıkmıyo, deri koltugum yırtıldı, ondansonracıma mobilya çizik. çekmeceleri bantlamışlar o bantla cıkmaz. sonunda fon makinesini tuttuk yavaşça cektik bantlar cıktı. oda aylar sonra bulmuş eşim. En beterini söliyim. 2 tane 5 lt lik (dikkat 10 lt) teneke yağı koltuk mobilya ne varsa dokulmuştu. eşya eve cıktığında oturup ağladım sonra kendime geldim koştum kosla aldım. hiç unutmam. kabus gibiydi.

hastalıksa sorun diil atlatılır. başka sıkıntı olmasın. bi iyileşemediniz. nazar mı değdi benım topikcanlarımaa:nazar::nazar::nazar:

nazar değdi hemşom koca g.tüme :1::1::1:

amannn çok geçmiş olsun size, idil beray ın maceraların bir yenisi eklendi diyelim , öyle de kalsın inşallah

size de çokk geçmiş olsunn , başka da olmasın inşallah

ee o kadar tatil yapınca acısı çıkıyor bir yerden :33::33: ama hasta olman kötü be iriscannn ,hakkaten toparlanamadın gitti sende (diyene bak ben sanki faklıyım hala travesti gibi sesle dolaşıyorum )

msoeee yeni evinizde güle güle oturun inşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar: ama tabi aksilikler olması gıcık olmuşş

tatlışkommmmmmm,alsen ,ıce,ceyda,hatta waywımmmmmmmmmmm ,senaysenn , ayol nedir bu topic in hali ?????:43::43::43::43::43::43:

anaaammm tatil matil keyfi kalmadı :47:
bi de dönüşte bi yoğunluk bi yoğunluk ,hergün intiharın eşiğindeyim lan ,allahtan köprüyü geçmiyom eve giderken :53:

Felizcim sagol sizede cok gecmis olsun
Aysrecim sagol evet idilin maceralarina yenisi eklendi umarim bi daha olmaz..bu zor gibi düse kalka buyuyecekler ama en az hasarla atlatalim insaallah.
Iriscan sanada gecmis olsun toparlan ins bir an evvel.Ben atlattim sayilir yaklasik bi on gun surdu.

size de geçmiş olsun kuzum yaaa , herkes arızalı lan bu ne :27:

Tatlisim pc de sf acik kalmis ondan gorunur gibi yapmisim kuzular nasil sen herseyenasil yetisiyorsun
bebeler is guc ev derken hunilerime hergun yenilerini ekliyorum :))
seval onunla gecmis olsun
aysem tesekkur ederiz
odtucanim msoem adamlari kovalasaydin direk olmadi bebeleri salalim ustlerine
ceydamm daha halledemedim guzelim
iriscan gecmis olsun gecti gitti bu hafta onumuzdeki daha guzel olsun
didom bence de adam kazansin biz catir catir yiyelim ev isleri icin de 3 - 5 adam tutalim
alsenim gecmis olsun nasil oldu berk
ps. Yine diyorum unuttugum atladigim varsa affola
3-5 adam fikrini sevdim ,bikaçı biscolata erkekinden olsun :46:

Günaydın kızlar ben hiç iyş değilim çok bunaldım artık
Oğlum antibiyotik alnasına ragmen düzelemedi hiçbişey yemiyor sürekli ağlıyor
Kız daha iyi ama sabah bir baktım kızın sağ gözü çapaktan kapanmış ve şişmiş ılık suyla pamukla temizledim
2 aydır sürekli hastayız bende çok yoruldum hem bedenen hem ruhen yavrularımı öyle görmeye sabrım kalmadı:5:
Ama hep şükür diyorum içimden allahım dermansız dert vermesin
Tüm kuzularıda korusun

amin bacım ama dediğin gibi de enerji menerji kalmıyo yahu :5::5::5: biran önce iyileşirler inşallah :16:

Uzun bi aradan sonra MERHABAAAAA
nasilsiniz cancanlar ve kuzuları ?
Biz artık donduk evimizdeyiz ver emir 3. Gün hasta oldu. Yahu ne soğuk algınlığı imiş bu bahar geldi sümük geldi hala gitmedi. 20 gün iyi 20 gün hasta bu nası is? Ben mı bakamıyorum bu cocuğa bilmem. Herkes iyidir umarım.

yok bacım yok ,bizim topik toptan beceriksiz demek :5:

Guunaydin herkese
hasta ve kaza atlatan bebislere cok geçmiş olsun
bir daha olmasın insallah
mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum
Annelere bol enerji bebelere bol sakinlik temenni ediyorum :))

kııız ice , bayram tebriği gibi olmuş...
amin aminnnnnnnnnnnnnnnnn :16::16::16:

HAY aLLAH YA ÇOKÇOK ÜZÜLDÜM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLErle dönersin canım 1 doktora daha göster ya...

hosgeldin irisim umay kızımız ne yapıo iyileş kız artık hasta hasta gelme buralara atlat artık:52:

hasta hasta gelir miyim didom , sırf oraya gelcem diye bakıma aldım kendimi , iştahtan falan düşerim allah korusun :52::52::52:

umay da azcık sümüklü hafif de öksürüyo ,sabah gecikmeli 15. ay kontrolüne gitmiştik boğazı azcık kızarıkmış ,peditus verdi sadece...

ya kızlar çok özür diliyorum
çok bunaldım öyle bişey yazdım ama kötü bişey gelmesin aklınıza
çocukların 2 aydır bitmeyen hastalıkları ve oğlum 3 günde 1 kilo vermiş ağrıdan geceleri sürekli ağlıyor yavrumu öyle görmek çok zor geliyor

ve etrafımda beni dinleyen beni anlayan kimse yok eşim dahil

sanırım çok doldum

ya kızlar çok özür diliyorum
çok bunaldım öyle bişey yazdım ama kötü bişey gelmesin aklınıza
çocukların 2 aydır bitmeyen hastalıkları ve oğlum 3 günde 1 kilo vermiş ağrıdan geceleri sürekli ağlıyor yavrumu öyle görmek çok zor geliyor

ve etrafımda beni dinleyen beni anlayan kimse yok eşim dahil

sanırım çok doldum

kimse kötü anlamamıştır hatta seni çok iyi anlamıştır alsenim rahat ol , hepimiz aynı durumdayız - en azından ben - ... herşey bi tarafa da , birilerinin seni anlamaması sanırım en çok koyan ...
geçenlerde bi arkadaşımla dertleşirken - uykusuzluk ,yorgunluk vs. şikayet ediyodum kendimi- " sen çok abartıyosun ama irssciğim , o kadar da zor değil" dedi , dalıyodum ,elimden aldılar... zira 1 tane çocuğunu büyütmek için kaynana ve kayınpaderi yanına taşındı , annesi + halası + 2 amcasının karısı aynı sitede oturyo ve hiçbiri çalışmıyo , ulan dedim ,kucağına almadan çocuğu büyüttün ne diyon sen :22::22::22:

herif konusuna girmiyorum farkındaysan :47:

cevre_en cok cok gecmis olsun iyi haberlerle gelin melegim biran once iyilessin insallah
iriscan ben de biscolatalari dusunerek yazmistim zaten acikca demiyim demistim topikte
alsenim kim yanlis anlar seni burda kimse cok haklisin daraldin mi ara bacim 7/24 telim aciktir ben de her daim ayaktayim zaten
millet anlamiyor ki ben ne diim kocalar hepten allahlik zaten
gecen kuzenim diyor - ki en anlayislilardan biridir sozumona - ahh ahh teyzecim ananiz size zorla mi yemek yediriyor - lan dedim sanki kendi istekleriyle yedikleri oluyor da ben zorluyorum daha neler neler var walla kimsenin kalbini kirmayayim diye tirnaklarimi kendime gecirmeye basladim allah biliyo ya

cevre_en cok cok gecmis olsun iyi haberlerle gelin melegim biran once iyilessin insallah
iriscan ben de biscolatalari dusunerek yazmistim zaten acikca demiyim demistim topikte
alsenim kim yanlis anlar seni burda kimse cok haklisin daraldin mi ara bacim 7/24 telim aciktir ben de her daim ayaktayim zaten
millet anlamiyor ki ben ne diim kocalar hepten allahlik zaten
gecen kuzenim diyor - ki en anlayislilardan biridir sozumona - ahh ahh teyzecim ananiz size zorla mi yemek yediriyor - lan dedim sanki kendi istekleriyle yedikleri oluyor da ben zorluyorum daha neler neler var walla kimsenin kalbini kirmayayim diye tirnaklarimi kendime gecirmeye basladim allah biliyo ya

niye kendine geçiriyon bacım tırnaklarını , karşındakine geçir ,daha iyi rahatlatıyo :46:

Back