2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi taraftan da oglanin okulundan ve tr deki sistemden daha fazla uzak kalmasini istemiyom, o da var, iste kafam corba oldu.

Bence de kiz, anca ole gelir, kandirdi beni, sen de hic skype olsun bise olsun msj atmiyon ama, bak simdi farkettim.

kimleri görüyoruz , nerdesin kız sen
irirscim tam yazıyordum, öğlen uykusunun bitesi tuttu bizim hanımın, yine sallandı
geceleri de olsa mutlaka girip bakıyorum, hiç eksik geçmişim yok o derece iyi çalışıyorum ödevimi ama yazmaya gelince bir türlü fırsat bulamıyorum
Cevre_en öncelikle çok geçmiş olsun.. biliyorsun bazı doktorlar abartmaya bayılıyor. üniversiteden ne diyecekler bakalım.. hiç merak etme çok güzel haberlerle döneceksin inşallah:)
alsen yaşamayan bilmiyor, yaşayan da unutuveriyor.. 6 ay büyük bebeği olan bile şimdiki halimizi anlamaz, hele iki çocuk hepten zor... bir de malesef herkesin aklı kendine fazla sanırım, herkes anneyi "sosyal sorumluluk projesi" ilan edip akıl vermeye başlıyor dert yanınca... geçecek.. sabır.. (geçecek diyorum da geçen gün eşime "geçecek de bana geçirdiklerini kim çıkaracak" diye avaz avazdım, allah affetsin:)
bize gelince 13,5 aylık oldu mercan, yürümekten ziyade koşmakta, emeklemeyi tamamen bıraktı.. biz de tipik gripten atlattık bir adet, geçti şimdilik bakalım hayırlısı...artık paçama yapışık yaşamıyor sayılır, çoğu zaman herkes kendi işini yapıyor ( tabi yemek yapmak ve bilgisayar hariç, onlara hemen vızırdıyor) herkes kendi işini derken: benim her işim onun da işi malesef.. çatal bıçakları tek tek o veriyor makina boşalırken, çamaşır asarken katlarken çorapları, süpürge yaparken kabloyu tutuyor filan.. (ben yeni bir uzvum olduğuna , adının mercan olduğu fikrine alıştım galiba daha doğrusu:)
uyku için yine allah günah yazmasın diyerek dertli olan varsa ferber diyeceğim birkez daha... masalı bitince yatağı kendi gösteriyor artık, ya da çok uykusu varsa masal kitabını almaya giderken gösteriyor yatağı...uyutmak diye birşey yok.. sadece yatırmak... nefis bişeymiş:)
geçen gün üşenmedim saydım 75 tane şeyin ismini biliyor, (aptal eğitici kitaplar sağolsun "flamingo"yu da biliyor.. Hayır ben bu yaşıma kadar cümle içinde kullanmadım henüz.. o da münasip birşey yapar bu bilgiyle heralde bilemedim:))getir götür tut kaldır ne desen yapıyor, ama HİÇBİRŞEY söylemiyor.. öyle çok takıyorum ki kafaya ne yapacağımı bilemiyorum.. durmadan konuşuyorum.. tık yok.. doktor normal diyor ama neresi normal anlamış değilim... (fikri olan nolur bi çare)
bizden böyle işte.... yine şişirdim kafaları...hep buralardayım, öperim hepinizi

Selam kizlar
Cevreen cok gecmis olsun hayirli haberlerle gel insaallah...
Felixi maasallah senin mercana su uyku mevzusunu bizde gorelim oyle gitsin yatsin uyusun yawff bence konusmasini beklemek icin erken degilmi cumle kurmaya 2,5 3 yas gibi basliyorlar kelimeler ise simdiden basladi bizde alo( ayuu ),anne (ınne), gel,ver, mama gibi seyler var simdilik...
Cok yorgunum cok oynamisim bacaklarim agriyor 2 senenin acisi cikti yegenimin asker eglencesinde...cok uzgunum bi kuzumuz daha gidiyor (

anne babayı geçtim ya sadece al diyor birşey uzatırken (zaten herşeye ıhı ıhh ve aaa aa dediği için bu kelime sayılmaz di mi:)).. bir de karga görünce gak gaka... onun dışında dıgıl dıgıl sürekli.. heceler heceler..

oyyyyyyyyy çok geçmiş olsunnnn ,

alsen özür dilenecek bir şey yok, hepimiz birbirimizi anlayabilmek ve anlaşılabilmek için buradayızzz

dimi yaaaaaaaa

lee bende gitcemm beni nie saymıorsunn ben kafa dağıtamam mı evin ihtiyaçlarını çıkartmaya başla hepsiçıkacaktır nasıl olsa

kabul etme , eğer tr ye dönüşün kesin ise bunu sürekli ertlelenin bir anlamı yok , (bence )

75 kelime derken sen soruyorsun o gösteriyor mu ?? yoksa söylemiyor dimii :44::44::44:

hahaha:)) koptum:))) çantasını da verdim okula yolladım benim kızı:))) ayol dıgıl dıgıldan başka bişey demiyor yahu:))) nerde o günler... sorduklarımı gösteriyor ya da nerde deyince odasından bulup getiriyor, müziği kapat deyince kapatıyor filan bişeyler ama tık yok başka...

Iyi geceler
ceyda fikrimi biliyorsun yada ben olsam diye belirteyimde ben olsam kabul ederdim güzel bir fırsat yine sen düşün taşın karar ver hayırlısı Allah pisman etmesin

cevre en daha ilk aylarda biriasi daha demisti bobrek tasi cikti diye. d vitamini fazlaligindan demiş doktor olaylari karistirmiyorsam. Iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Pepik iyi anne yok ozaman tanıdığım :)

Alsen alsen Allah sabir versin ne diyelim ki ne dersen hoş görürüz biz. Biraz daha sık dişini birkac yıla ikiside uyumayi yemeyi bilecek rahat edeceksin. Hastalık zamani Insan dibe vuruyor karamsarlasiyor. Yine alir kkilo takma kafani tek derdin eksigi 1kilo olsun

Felixi konusma konusunda diger konulari bildigin için son etkene atliyorum
"ihtiyaç duyma" her isteklerini otomatik yaptigimiz icinde etkileyebiliyormus. Birde dedigin gibi kelimeleri biliyor direkt cumleye dokenlerde oluyor belki kayda aliyordur simdi. Bizimkininde 5-6 kelimesi var. Bakalim hic susmuyor sorulari bitmiyor yakinmalarimz ne zaman olacak :)

Unuttuklarim vardir mutlaka bu saatte affola

topice girince bi.wavy mi gordum sanki

Msoe bak şimdi yine sinirlendim bayramda yasadiklarim ayni biraz daha fazlasi ve kalabaligini düşün. Herkes kilo aldi geldi ben zayifladim bayramda stresten birde bizimki orada diş cikardi ohh halimi sorma
ozellikle yeme giydirme konusu karisilasi bir konu galiba ama iki dk bebeye bakilip bizim yemek yememiz konusu kimsenin umrunda degil.
ne kariyorsunuz kardeşim bakmisim ben bu bebeye 1yildir kimseye birsey sormamisim yardim istememisim. Hasteneden cikip kendimede bakmisim. Lokmasini hirkasini ben bileyim durunda yok ama illa müdahale akil verme anam iyiki sayili gündu cabuk gecmesede...

Bi taraftan da oglanin okulundan ve tr deki sistemden daha fazla uzak kalmasini istemiyom, o da var, iste kafam corba oldu.

Bence de kiz, anca ole gelir, kandirdi beni, sen de hic skype olsun bise olsun msj atmiyon ama, bak simdi farkettim.

kız benim skype açılmıo ki nedendir bilinmez çözemedim birtürlü bişeler olmuş ben tango line ve whatsaap aktif kullanıyorum ama bide face ekle beni taciz edeyim seni

Msoe m odtucanim cildirtmislar seni salla gitsin yeri gelince de lafini sok
iriscan oyle yapicam da kimseyi kirmaya kiyamiyorum beaa
felixi masallah mercanima
ceydam kabul et gitsin eglenceli olur hem ayaralarimi da degistirdim ara beni bul benii
ice bu kadar guzel ozetlenemezdi bacim helal olsun
didoo beni de ekleee
haa gunaydi bu arada :)

Topikcanlar günaydın:)
Kaç gündür okuyorum ama yazamadım..
Çevre-en geçmiş olsun umarım basitçe atlatır Melek..
Diğer hasta bebeklere de geçmiş olsun.
Msoe, İce-daisy haklısınız valla.. Benim kv. de benzer.. Benim ki allahtan yemek yerken filan bakıyor şimdi emeğini inkar etmeyeyim ama bayram da gittik ya 3 gün, görseniz sanki bebek uzmanı.. Çocuğu toplasan bir ay görmedi aslında ama eline havuç vermiş Ela da yemiş bir kere. Sonra tutturdu Ela havucu çok seviyor havuç verelim.. öyle bir söylüyor ki ben bilmiyorum çocuğumun ne sevdiğini de o biliyor.. kıyafet vs. de aynı şekilde, kalın oldu, ince oldu.. Ben ben araştırdım böylesi doğru diye kestirip atıyorum ama susuyor çok konuşamıyor.. Neyse ki uzakta..
İris sen de kv ile barıştın demek, en son bir daha görüşmem bir süre diyordun ama işte kv.ler atsan atılmıyor, satsan satılmıyor.. Zaten bazen düşününce vicdan yapıyorum onlar da çocuklarını bizim gibi ne zorlukla büyüttü kim bilir ama tabi onların da şimdi akıllı olmaları karışmamaları lazım.. İnşallah biz kv. olunca bu günleri unutmayız.
Dün mercimekten bahsetmiştiniz, ben yeşil mercimekli erişte çorbası yapıyorum, yani bildiğimiz mercimek yemeğini biraz daha sulu yapıp az erişte katıyorum seviyor Ela. Bu arada kalsiyum demiri bağladığı için mercimeğin yanında da yoğurt vermemek daha iyi..
Bize gelince, işlerim çok yoğun her zamanki gibi.. Yol yoruyor bir de beni.. Ev değiştirsek mi diye düşünüyoruz bazen ama bilemiyoruz da.. Şimdiki evimiz çok güzel, çok geniş, sitemiz çok güzel havuzu, saunası herşeyi var.. Kullanıyor muyuz, hayır tabiki de zamanımız yok.. Bu sebeple en azından annemlere ve e5'e daha yakın bir yere mi taşınsak diyoruz ama oralarda da bizim ev gibi ev bulmamız mümkün değil. Ya normal apartman dairesine gideceğiz ya da ataköy tarafına eski ama sadece otoparkı olan sitelere.. Bu taşınma olursa bana günde toplam 1 saat kazandıracak.. Kafam çok karışık..
Unutmadan Ceyda eğer iş kariyerin için iyi bir adım olacaksa kal bence, zaten gitmişsin. Çocuklar da orda ingilizceyi iyice ana dili gibi öğrenir..

ekliyeyim bebeğim yaz özelden

Selam topikolarımmmmm

Yoğunum yine bakamıyom

selammm
nöruyonuz bakem. bende size bi haber veriyim. biz emziği bırakmaya başladık. mecburen ama bizim oğlan emziği balkondan sallayınca bulamadık tabi. her zamanki gibi markettekide bitmişti (sayemizde) kaldık emziksi,z. 2 gecedir guzel gidiyodu. dun gece ağladı emziktenmi bilinmez. zaten emzik varkende ağlıyodu diye teselli oluyorum. neyse dun akşam kapıcı bulmuş emziği getirmiş. kaynattım ama vermedim. böle iyi şimdilik belki bırakır ama her ihtimale karsıda sakladım emziği.

alsenım cok uzuluyorum sana bilemezsin. senı nasılş anladığımı biliyon. dunde cok dua ettım berk e inşallah bian önce iyileşir yavrum.

kız içerde ders yapıyo guya ağlaya ağlaya sinir boğuyo benı. ilgilenmiyorum. 6 dan beri ayaktayım gece hıç uyumadım denebilir.

Merhaba anneler,
3 çocuk annesiyim.2 yaşında oğlum ve 8 aylık ikiz kızlarım var. Çalışamadığım için internet üzerinden uygun fiyata ithal bebek ve çocuk kıyafetleri satıyorum.İnceleyebilmeniz için aşağıda linki yazıyorum.

Adresim Tıklayınız: https://www.facebook.com/foyasithalurunler
Eki Görüntüle 850250

Son düzenleme:
Cevre en yakın arkadaşımın kızında var aynı durum. Çok sık idrar yolu enfeksiyonu olunca baktirdilar ve kum goruldu. Bingildak yüzünden d vit o 5 damla kullanıyordu sebebi bu olabilir dediler ve takibe aldılar. Inşallah bisicigu çıkmaz melek in.

kız benim skype açılmıo ki nedendir bilinmez çözemedim birtürlü bişeler olmuş ben tango line ve whatsaap aktif kullanıyorum ama bide face ekle beni taciz edeyim seni
,leynnn beni de ekleyinnn ,
senysen sende , ne buuuuuuuuuuuuu cık cık cık
bende hatırlıyorum buradan bir arkadaşın bebeği için d vitamini fazlalığı sebebi ile böbrek taşı denmişti hatta sanırım ek gıda nın ilk dönemleri idi, bol bol su konuşması geçmişti çünkü,

biz iyiyis buaralar ama , şöle saçma bir durumumuz var, poyraz herşeye ve herkese durmaksızın anennnnnee annneee anneeeeeeeeeeeee anni nanneee diyor, sanırım günde 180 milyon kez, ve sürekli bir şeyler istiyor, sürekli bir şeyleri gösteriyor, her şey ve hepsi deeeeee anneeeeeeeeee annnee annee annee, birde bana aşırı yapıştı ,nedir sizde böyle bir durum varmı ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…