Günaydın kızlar ben hiç iyş değilim çok bunaldım artık
Oğlum antibiyotik alnasına ragmen düzelemedi hiçbişey yemiyor sürekli ağlıyor
Kız daha iyi ama sabah bir baktım kızın sağ gözü çapaktan kapanmış ve şişmiş ılık suyla pamukla temizledim
2 aydır sürekli hastayız bende çok yoruldum hem bedenen hem ruhen yavrularımı öyle görmeye sabrım kalmadı
Ama hep şükür diyorum içimden allahım dermansız dert vermesin
Tüm kuzularıda korusun
herkese selamlar
moralimiz sıfır cuma günü meleğin böbreğinde taş olduğunu öğrendik çocuk nefrolojisine gitmemiz gerekiyomuş yarın gidecez Allah nasip ederse dua edin kızlar ya küçücük çocukta nasıl taş olur anlayamadık
çok geçmiş olsun kuzuyaahay allah yaaa ne diyor doktorlar peki neden olurmuş bu yaşta?
çok sağol canım. bizde bilmiyoruz yarın gitcez dr a bide böbreğinde genişleme varmış hidronefroz mu ne
herkese selamlar
moralimiz sıfır cuma günü meleğin böbreğinde taş olduğunu öğrendik çocuk nefrolojisine gitmemiz gerekiyomuş yarın gidecez Allah nasip ederse dua edin kızlar ya küçücük çocukta nasıl taş olur anlayamadık
herkese selamlar
Günaydın topikolarımmmmmmmmm
Hastalıklı mastalıklı yoğun haftalardan sonra sahalara dönmüş bulunmaktayım - hala yoğunum gerçi ama en azından iyileştim -
Biraz geçmiş yapayım hiç okuyamadım , hasta huysuz bebiş yoktur inşallah...
bırak onları yaa beınmde esyam mahfoldu. beyaz deri sandalyeme yazı yazmışlar, sandalyeleri bantlamışlar o bantlara toz yapışmış şimdi çıkmıyo, deri koltugum yırtıldı, ondansonracıma mobilya çizik. çekmeceleri bantlamışlar o bantla cıkmaz. sonunda fon makinesini tuttuk yavaşça cektik bantlar cıktı. oda aylar sonra bulmuş eşim. En beterini söliyim. 2 tane 5 lt lik (dikkat 10 lt) teneke yağı koltuk mobilya ne varsa dokulmuştu. eşya eve cıktığında oturup ağladım sonra kendime geldim koştum kosla aldım. hiç unutmam. kabus gibiydi.
hastalıksa sorun diil atlatılır. başka sıkıntı olmasın. bi iyileşemediniz. nazar mı değdi benım topikcanlarımaa
amannn çok geçmiş olsun size, idil beray ın maceraların bir yenisi eklendi diyelim , öyle de kalsın inşallah
size de çokk geçmiş olsunn , başka da olmasın inşallah
ee o kadar tatil yapınca acısı çıkıyor bir yerdenama hasta olman kötü be iriscannn ,hakkaten toparlanamadın gitti sende (diyene bak ben sanki faklıyım hala travesti gibi sesle dolaşıyorum )
msoeee yeni evinizde güle güle oturun inşallahhhama tabi aksilikler olması gıcık olmuşş
tatlışkommmmmmm,alsen ,ıce,ceyda,hatta waywımmmmmmmmmmm ,senaysenn , ayol nedir bu topic in hali ?????
Felizcim sagol sizede cok gecmis olsun
Aysrecim sagol evet idilin maceralarina yenisi eklendi umarim bi daha olmaz..bu zor gibi düse kalka buyuyecekler ama en az hasarla atlatalim insaallah.
Iriscan sanada gecmis olsun toparlan ins bir an evvel.Ben atlattim sayilir yaklasik bi on gun surdu.
3-5 adam fikrini sevdim ,bikaçı biscolata erkekinden olsunTatlisim pc de sf acik kalmis ondan gorunur gibi yapmisim kuzular nasil sen herseyenasil yetisiyorsun
bebeler is guc ev derken hunilerime hergun yenilerini ekliyorum :))
seval onunla gecmis olsun
aysem tesekkur ederiz
odtucanim msoem adamlari kovalasaydin direk olmadi bebeleri salalim ustlerine
ceydamm daha halledemedim guzelim
iriscan gecmis olsun gecti gitti bu hafta onumuzdeki daha guzel olsun
didom bence de adam kazansin biz catir catir yiyelim ev isleri icin de 3 - 5 adam tutalim
alsenim gecmis olsun nasil oldu berk
ps. Yine diyorum unuttugum atladigim varsa affola
Günaydın kızlar ben hiç iyş değilim çok bunaldım artık
Oğlum antibiyotik alnasına ragmen düzelemedi hiçbişey yemiyor sürekli ağlıyor
Kız daha iyi ama sabah bir baktım kızın sağ gözü çapaktan kapanmış ve şişmiş ılık suyla pamukla temizledim
2 aydır sürekli hastayız bende çok yoruldum hem bedenen hem ruhen yavrularımı öyle görmeye sabrım kalmadı
Ama hep şükür diyorum içimden allahım dermansız dert vermesin
Tüm kuzularıda korusun
Uzun bi aradan sonra MERHABAAAAA
nasilsiniz cancanlar ve kuzuları ?
Biz artık donduk evimizdeyiz ver emir 3. Gün hasta oldu. Yahu ne soğuk algınlığı imiş bu bahar geldi sümük geldi hala gitmedi. 20 gün iyi 20 gün hasta bu nası is? Ben mı bakamıyorum bu cocuğa bilmem. Herkes iyidir umarım.
Guunaydin herkese
hasta ve kaza atlatan bebislere cok geçmiş olsun
bir daha olmasın insallah
mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta diliyorum
Annelere bol enerji bebelere bol sakinlik temenni ediyorum :))
HAY aLLAH YA ÇOKÇOK ÜZÜLDÜM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLErle dönersin canım 1 doktora daha göster ya...
hosgeldin irisim umay kızımız ne yapıo iyileş kız artık hasta hasta gelme buralara atlat artık
ya kızlar çok özür diliyorum
çok bunaldım öyle bişey yazdım ama kötü bişey gelmesin aklınıza
çocukların 2 aydır bitmeyen hastalıkları ve oğlum 3 günde 1 kilo vermiş ağrıdan geceleri sürekli ağlıyor yavrumu öyle görmek çok zor geliyor
ve etrafımda beni dinleyen beni anlayan kimse yok eşim dahil
sanırım çok doldum
cevre_en cok cok gecmis olsun iyi haberlerle gelin melegim biran once iyilessin insallah
iriscan ben de biscolatalari dusunerek yazmistim zaten acikca demiyim demistim topikte
alsenim kim yanlis anlar seni burda kimse cok haklisin daraldin mi ara bacim 7/24 telim aciktir ben de her daim ayaktayim zaten
millet anlamiyor ki ben ne diim kocalar hepten allahlik zaten
gecen kuzenim diyor - ki en anlayislilardan biridir sozumona - ahh ahh teyzecim ananiz size zorla mi yemek yediriyor - lan dedim sanki kendi istekleriyle yedikleri oluyor da ben zorluyorum daha neler neler var walla kimsenin kalbini kirmayayim diye tirnaklarimi kendime gecirmeye basladim allah biliyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?