Selam kızlar
Cevreen gecmis olsun o neymis larenjit farenjit gibimi ?yeni duydum.
Kizlar bizde bu sabah bi kaza atlattik yedirdim icirdim salliyorum yatakta ,uyudu kalktim besige koymak icin biberonu komidinin ustune koyayim dedim gözüm idilde tabi 2 adım mesafemiz,uyuyan ķız kalktı inmek istedi yataktan ben havada yakaladım gardrop yatagin yaninda gömüyordu oraya ayagımın altindan halı kaydi o refleksle dengem bozuldugundan tam tutamadim düstü araya..sadece hızını kesmiş oldum daha sert vurabilirdi yere yada gardroba yapışabilirdi uyku sersemi..yanagı kızardı bununla atlattık cok sükür..
sonra oturdum düşünüyorum annelik acayip bişey yaa gözün hicbisy görmüyor ona zarar gelmesin diye kendini feda ediyosun gözünü üstündn bi an ayıramiyorsun...acaba en yakınları olan babalarda böyle itinayla bakabilir mi???
Geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş kuzucuğu.
bende dr ilk larenjit diyince acaba farenjit mi demek istedi diye dr sordum yok larenjit dedi. bende ilk kez duydum bakalım daha neler duyacaz.
babalar konusuna gelince geçen hafta sabah babası evdeydi melek uyuduğu için bakıcıya kendi götürüyordu uyandığında sen kızı al sadece uyku tulumuyla bakıcıya götür insan battaniyesine sarar çocuğu.
biraz önce iş yerinde 5 aylık hamile bir arkadaşın suyunun bittiğini öğrendim çok üzüldüm dua edermisiniz arkadaşlar inşallah anneyede bebeğede bir şey olmaz.