• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar
Cevreen gecmis olsun o neymis larenjit farenjit gibimi ?yeni duydum.
Kizlar bizde bu sabah bi kaza atlattik yedirdim icirdim salliyorum yatakta ,uyudu kalktim besige koymak icin biberonu komidinin ustune koyayim dedim gözüm idilde tabi 2 adım mesafemiz,uyuyan ķız kalktı inmek istedi yataktan ben havada yakaladım gardrop yatagin yaninda gömüyordu oraya ayagımın altindan halı kaydi o refleksle dengem bozuldugundan tam tutamadim düstü araya..sadece hızını kesmiş oldum daha sert vurabilirdi yere yada gardroba yapışabilirdi uyku sersemi..yanagı kızardı bununla atlattık cok sükür..
sonra oturdum düşünüyorum annelik acayip bişey yaa gözün hicbisy görmüyor ona zarar gelmesin diye kendini feda ediyosun gözünü üstündn bi an ayıramiyorsun...acaba en yakınları olan babalarda böyle itinayla bakabilir mi???

Geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş kuzucuğu.
bende dr ilk larenjit diyince acaba farenjit mi demek istedi diye dr sordum yok larenjit dedi. bende ilk kez duydum bakalım daha neler duyacaz.

babalar konusuna gelince geçen hafta sabah babası evdeydi melek uyuduğu için bakıcıya kendi götürüyordu uyandığında sen kızı al sadece uyku tulumuyla bakıcıya götür insan battaniyesine sarar çocuğu.

biraz önce iş yerinde 5 aylık hamile bir arkadaşın suyunun bittiğini öğrendim çok üzüldüm dua edermisiniz arkadaşlar inşallah anneyede bebeğede bir şey olmaz.

Selam topikcanlar
Ben tasindim geldim ama ne tasinma butun esyalarim rezil oldu bufemin kenari kirildi. Bi de gunun sonunda fazla para istediler apartman girisine kadar uc metre yol yurudukleri icin. En son kendimi kaybedip b...yi alirlar diye bagirmisim adam da duydu iyice kiyamet koptu tabi :) ama sonucta vermedik istedikleri fazla parayi. Hem esyami kirip hem de fazladan para istiyolar inanilmaz bisey yaa. Hala elim ayagim titriyor sinirden.

Herneyse..
Hasta ve dis cikaran bebislere gecmis olsun. Yaramaz bebeklerin annelerine allah sabir ve sakinlik versin icinde bana da :))
Hepinizi opuyorum

Selam topikcanlar
Ben tasindim geldim ama ne tasinma butun esyalarim rezil oldu bufemin kenari kirildi. Bi de gunun sonunda fazla para istediler apartman girisine kadar uc metre yol yurudukleri icin. En son kendimi kaybedip b...yi alirlar diye bagirmisim adam da duydu iyice kiyamet koptu tabi :) ama sonucta vermedik istedikleri fazla parayi. Hem esyami kirip hem de fazladan para istiyolar inanilmaz bisey yaa. Hala elim ayagim titriyor sinirden.

Herneyse..
Hasta ve dis cikaran bebislere gecmis olsun. Yaramaz bebeklerin annelerine allah sabir ve sakinlik versin icinde bana da :))
Hepinizi opuyorum
Bununla gecmis olsun canim. Bizim de tasirken kamyonu devirmislerdi, butun esyalar gitti allahim ne rezillikti. Adam da utsnmadan diyo zaten para da vermediniz. Lan dedim kirilmadik esya. Mi biraktiniz ne parasi. Mal bunlar ya, tam sopalik.
Hastalara ve dusenlere cok gecmis olsun, Allah dermansiz dert vermesin

Geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş kuzucuğu.
bende dr ilk larenjit diyince acaba farenjit mi demek istedi diye dr sordum yok larenjit dedi. bende ilk kez duydum bakalım daha neler duyacaz.

babalar konusuna gelince geçen hafta sabah babası evdeydi melek uyuduğu için bakıcıya kendi götürüyordu uyandığında sen kızı al sadece uyku tulumuyla bakıcıya götür insan battaniyesine sarar çocuğu.

biraz önce iş yerinde 5 aylık hamile bir arkadaşın suyunun bittiğini öğrendim çok üzüldüm dua edermisiniz arkadaşlar inşallah anneyede bebeğede bir şey olmaz.

Hakket daha neler duyacaz ya larenjit ?bogazla ilgili dimi bu hastalikta :(
Hay Allahım bak yaa sar dimi battaniyeye dusunemezler zaten bizim herifte uyku tulumuna yorgan diyor :)) idile yorganini cikaralim dedi gecen sabah koptum :)))
Rabbim bebisede anneyede yardim etsin hamileligi hayirli ve guzel gecsin insallah..

oh ne güzel diycem de işte de biraz dinleniyor gibiydin sen , berk in kreş işi ne oldu o nasıl devam ediyormusunuz alsen ?
he bizimkisi baza için attı kendini, birde harem olsa ne olcak hiç düşünemiyorum ,süperman sanıyor galba kendini :))):52::52::52::52:
:13:
oyhh size de geçmiş olsunnnn , idil den böyle atraksiyonlar beklenir zaten , zaman bize daha ne ler göstericek yaşatıcak acaba, bu kadarla kalsa keşke :26:

didemmmmmmmmmmmmmmmmm var mı istanbuldan istediğin bişi ????? :46::46::46::46:

ha bu aradatetanoz aşısının dönemi geliyor benim takvimimde 5 kasım siz de sizinkilere bakın , hatırlatayım dedim,
Sagol canim bende bekliyorum idilden bu tip hareketler o sebepten gözüm hep üstünde ama olacagi varsa oluyor Allah beterinden korusun keşke bunlarla kalsa dedigin gibi :((
Didooo sanada gunaydin banada hergun tatil :)) calismak mi ev mi deseler tabiiki calismak derim :(((

Sagol canim bende bekliyorum idilden bu tip hareketler o sebepten gözüm hep üstünde ama olacagi varsa oluyor Allah beterinden korusun keşke bunlarla kalsa dedigin gibi :((
Didooo sanada gunaydin banada hergun tatil :)) calismak mi ev mi deseler tabiiki calismak derim :(((

GÜNAYDIn canım bana sorsalar ben ev derim çalışmak zor is hele Lina olduktan sonra çok daha zor hep evde olsam günlere git6sem kocam para kazanıp herşeyi alsa bana bişe kalmasa.....bu istekler aksama kadar bitmez neysee artıkınn:52:

günaydın kızlar

hasta bebişler var çok geçmiş olsun bizim evde hep bir hasta bebiş var zaten
kızım toparladı şimdi oğlan hasta gece ateşlendi şimdi kreşten aradılar yine ateşi varmış ve kusmuş şimdi doktora götürücem onu

günaydın kızlar

hasta bebişler var çok geçmiş olsun bizim evde hep bir hasta bebiş var zaten
kızım toparladı şimdi oğlan hasta gece ateşlendi şimdi kreşten aradılar yine ateşi varmış ve kusmuş şimdi doktora götürücem onu

çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm umarım ciddi bişe yokturr

GÜNAYDIn canım bana sorsalar ben ev derim çalışmak zor is hele Lina olduktan sonra çok daha zor hep evde olsam günlere git6sem kocam para kazanıp herşeyi alsa bana bişe kalmasa.....bu istekler aksama kadar bitmez neysee artıkınn:52:

:52::52: herkes kendinde olmadigini ister:)) bende disarda olsam calissam istiyorum ev sıkıyo beni işi hic bitmiyor zaten :(
Alsencim gecmis olsun ciddi degildir umarim sizin yakanizida hastalik birakmadi yawf kreste daha cok hastalanir yavrular mikrop daha cok oluyormus...

İdil dun aksam besikten dustu cok sukur biseyi yok ilkmuayene yaptim dusmemis gibi yaramazliga devam etti :emir_bebek::55:park yatak kararimiz isabetliydi sert degil..babasi bayagi panik oldu yaninda hic dusmemisti ben tecrubeliyim daha once mama san.,hamak,yurutecten dusmustu..itiraf ediyorum korktum ama belli etmedim sogukkanli davrandim kii panik yapilmamasi gerek biliyorum artik :34:sizede bu yaziyi okumanizi oneririm...

Bebek yataktan düşerse ne yapılmalı? - Hamile, bebek, doğum hakkında herşey

Günaydın topikcanlar..
Seval geçmiş olsun..
Bu ne böyle herkes kaza geçiriyor..
Dün de elanın yanına annemlerde köşelikte saksı, biblo vs. Düşmüş.. Allahtan üstüne düşmemiş.. Eli biraz yaralanmış sadece.. Annem çok korkmuş ama tabi..
Allah tüm bebişleri korusun..

Selam sevgili topikolarım ...
Bu hafta çok sevimsiz geçti benim açımdan ,hem çok yoğundum hem de hastaydım , bitsin artık sıkıldım...

Selam topikcanlar
bırak onları yaa beınmde esyam mahfoldu. beyaz deri sandalyeme yazı yazmışlar, sandalyeleri bantlamışlar o bantlara toz yapışmış şimdi çıkmıyo, deri koltugum yırtıldı, ondansonracıma mobilya çizik. çekmeceleri bantlamışlar o bantla cıkmaz. sonunda fon makinesini tuttuk yavaşça cektik bantlar cıktı. oda aylar sonra bulmuş eşim. En beterini söliyim. 2 tane 5 lt lik (dikkat 10 lt) teneke yağı koltuk mobilya ne varsa dokulmuştu. eşya eve cıktığında oturup ağladım sonra kendime geldim koştum kosla aldım. hiç unutmam. kabus gibiydi.

Bu hafta çok sevimsiz geçti benim açımdan ,hem çok yoğundum hem de hastaydım , bitsin artık sıkıldım...
hastalıksa sorun diil atlatılır. başka sıkıntı olmasın. bi iyileşemediniz. nazar mı değdi benım topikcanlarımaa:nazar::nazar::nazar:

İdil dun aksam besikten dustu cok sukur biseyi yok ilkmuayene yaptim dusmemis gibi yaramazliga devam etti :emir_bebek::55:park yatak kararimiz isabetliydi sert degil..babasi bayagi panik oldu yaninda hic dusmemisti ben tecrubeliyim daha once mama san.,hamak,yurutecten dusmustu..itiraf ediyorum korktum ama belli etmedim sogukkanli davrandim kii panik yapilmamasi gerek biliyorum artik :34:sizede bu yaziyi okumanizi oneririm...

Bebek yataktan düşerse ne yapılmalı? - Hamile, bebek, doğum hakkında herşey

amannn çok geçmiş olsun size, idil beray ın maceraların bir yenisi eklendi diyelim , öyle de kalsın inşallah

Günaydın topikcanlar..
Seval geçmiş olsun..
Bu ne böyle herkes kaza geçiriyor..
Dün de elanın yanına annemlerde köşelikte saksı, biblo vs. Düşmüş.. Allahtan üstüne düşmemiş.. Eli biraz yaralanmış sadece.. Annem çok korkmuş ama tabi..
Allah tüm bebişleri korusun..

size de çokk geçmiş olsunn , başka da olmasın inşallah

ee o kadar tatil yapınca acısı çıkıyor bir yerden :33::33: ama hasta olman kötü be iriscannn ,hakkaten toparlanamadın gitti sende (diyene bak ben sanki faklıyım hala travesti gibi sesle dolaşıyorum )

msoeee yeni evinizde güle güle oturun inşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar: ama tabi aksilikler olması gıcık olmuşş

tatlışkommmmmmm,alsen ,ıce,ceyda,hatta waywımmmmmmmmmmm ,senaysenn , ayol nedir bu topic in hali ?????:43::43::43::43::43::43:

Felizcim sagol sizede cok gecmis olsun
Aysrecim sagol evet idilin maceralarina yenisi eklendi umarim bi daha olmaz..bu zor gibi düse kalka buyuyecekler ama en az hasarla atlatalim insaallah.
Iriscan sanada gecmis olsun toparlan ins bir an evvel.Ben atlattim sayilir yaklasik bi on gun surdu.

Tatlisim pc de sf acik kalmis ondan gorunur gibi yapmisim kuzular nasil sen herseyenasil yetisiyorsun
bebeler is guc ev derken hunilerime hergun yenilerini ekliyorum :))
seval onunla gecmis olsun
aysem tesekkur ederiz
odtucanim msoem adamlari kovalasaydin direk olmadi bebeleri salalim ustlerine
ceydamm daha halledemedim guzelim
iriscan gecmis olsun gecti gitti bu hafta onumuzdeki daha guzel olsun
didom bence de adam kazansin biz catir catir yiyelim ev isleri icin de 3 - 5 adam tutalim
alsenim gecmis olsun nasil oldu berk
ps. Yine diyorum unuttugum atladigim varsa affola

Günaydın kızlar ben hiç iyş değilim çok bunaldım artık
Oğlum antibiyotik alnasına ragmen düzelemedi hiçbişey yemiyor sürekli ağlıyor
Kız daha iyi ama sabah bir baktım kızın sağ gözü çapaktan kapanmış ve şişmiş ılık suyla pamukla temizledim
2 aydır sürekli hastayız bende çok yoruldum hem bedenen hem ruhen yavrularımı öyle görmeye sabrım kalmadı:5:
Ama hep şükür diyorum içimden allahım dermansız dert vermesin
Tüm kuzularıda korusun

Back