Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi taraftan da oglanin okulundan ve tr deki sistemden daha fazla uzak kalmasini istemiyom, o da var, iste kafam corba oldu.canım neden 2 3 sene çok geldi ki sana senin bileceğin iş tabi de kariyerine faydası olucaksa denemeye değer bence ne kaybedersin hem orda biraz arkadaş edinirsin çevre yaparsın tek başına zor be caydam... Allah iyiylk versin şekerim kkız sen bakma irise o akşam kocasıyla kavga ederse gelir ancak topiğe
irirscim tam yazıyordum, öğlen uykusunun bitesi tuttu bizim hanımın, yine sallandıkimleri görüyoruz , nerdesin kız sen
Selam kizlar
Cevreen cok gecmis olsun hayirli haberlerle gel insaallah...
Felixi maasallah senin mercana su uyku mevzusunu bizde gorelim oyle gitsin yatsin uyusun yawff bence konusmasini beklemek icin erken degilmi cumle kurmaya 2,5 3 yas gibi basliyorlar kelimeler ise simdiden basladi bizde alo( ayuu ),anne (ınne), gel,ver, mama gibi seyler var simdilik...
Cok yorgunum cok oynamisim bacaklarim agriyor 2 senenin acisi cikti yegenimin asker eglencesinde...cok uzgunum bi kuzumuz daha gidiyor (
herkese selamlar
moralimiz sıfır cuma günü meleğin böbreğinde taş olduğunu öğrendik çocuk nefrolojisine gitmemiz gerekiyomuş yarın gidecez Allah nasip ederse dua edin kızlar ya küçücük çocukta nasıl taş olur anlayamadık
ya kızlar çok özür diliyorum
çok bunaldım öyle bişey yazdım ama kötü bişey gelmesin aklınıza
çocukların 2 aydır bitmeyen hastalıkları ve oğlum 3 günde 1 kilo vermiş ağrıdan geceleri sürekli ağlıyor yavrumu öyle görmek çok zor geliyor
ve etrafımda beni dinleyen beni anlayan kimse yok eşim dahil
sanırım çok doldum
kimse kötü anlamamıştır hatta seni çok iyi anlamıştır alsenim rahat ol , hepimiz aynı durumdayız - en azından ben - ... herşey bi tarafa da , birilerinin seni anlamaması sanırım en çok koyan ...
geçenlerde bi arkadaşımla dertleşirken - uykusuzluk ,yorgunluk vs. şikayet ediyodum kendimi- " sen çok abartıyosun ama irssciğim , o kadar da zor değil" dedi , dalıyodum ,elimden aldılar... zira 1 tane çocuğunu büyütmek için kaynana ve kayınpaderi yanına taşındı , annesi + halası + 2 amcasının karısı aynı sitede oturyo ve hiçbiri çalışmıyo , ulan dedim ,kucağına almadan çocuğu büyüttün ne diyon sen
herif konusuna girmiyorum farkındaysan
Offf bacilar sormayin valla ben de cok doluyum haftasonu kvlerdeydik annesi de vardi kvdenin. Ayy yedigine giydigine herseyine karistilar kizin yaa. Allah rizasi icin bi gece bakiyim diyen yok ama... Yok efendim kalin mi giyinmis yok cok buyuk lokmalar veriyomusum uc gun icin tadimiz kacmasin diye disimi sıka sıka geldim geri
alsencim sen de uzme kendini allah dermansiz dert vermesin bu gunler de gececek. Keske sende gidebilsen mersin-adana gezisine kafani tam dagitirdi iris dido ve tatliskom :)
size de tam bir kesmekes olan yeni evimden sesleniyorum. Nerden baslayip yerlestiricem bilmiyorum
cevre_en cok gecmis olsun dualarimiz melekle ama dideme katiliyorum bir doktora daha gostersen iyi olur sanki
Bise sorcam bi fikir verin
Burda bi is teklifi aldim marttan itibaren. Ama eleman diyoki 2-3 sene calis diyo. Ben istemiyom O kadar, ama kocam da cok faydasi olur kariyerine diyo. 3 sene cok ya, max 1.5 diyorum ben ama ona da sicak bakcani sanmam.
Kafam karisikkkkk. :44:
irirscim tam yazıyordum, öğlen uykusunun bitesi tuttu bizim hanımın, yine sallandı
geceleri de olsa mutlaka girip bakıyorum, hiç eksik geçmişim yok o derece iyi çalışıyorum ödevimi ama yazmaya gelince bir türlü fırsat bulamıyorum
Cevre_en öncelikle çok geçmiş olsun.. biliyorsun bazı doktorlar abartmaya bayılıyor. üniversiteden ne diyecekler bakalım.. hiç merak etme çok güzel haberlerle döneceksin inşallah:)
alsen yaşamayan bilmiyor, yaşayan da unutuveriyor.. 6 ay büyük bebeği olan bile şimdiki halimizi anlamaz, hele iki çocuk hepten zor... bir de malesef herkesin aklı kendine fazla sanırım, herkes anneyi "sosyal sorumluluk projesi" ilan edip akıl vermeye başlıyor dert yanınca... geçecek.. sabır.. (geçecek diyorum da geçen gün eşime "geçecek de bana geçirdiklerini kim çıkaracak" diye avaz avazdım, allah affetsin:)
bize gelince 13,5 aylık oldu mercan, yürümekten ziyade koşmakta, emeklemeyi tamamen bıraktı.. biz de tipik gripten atlattık bir adet, geçti şimdilik bakalım hayırlısı...artık paçama yapışık yaşamıyor sayılır, çoğu zaman herkes kendi işini yapıyor ( tabi yemek yapmak ve bilgisayar hariç, onlara hemen vızırdıyor) herkes kendi işini derken: benim her işim onun da işi malesef.. çatal bıçakları tek tek o veriyor makina boşalırken, çamaşır asarken katlarken çorapları, süpürge yaparken kabloyu tutuyor filan.. (ben yeni bir uzvum olduğuna , adının mercan olduğu fikrine alıştım galiba daha doğrusu:)
uyku için yine allah günah yazmasın diyerek dertli olan varsa ferber diyeceğim birkez daha... masalı bitince yatağı kendi gösteriyor artık, ya da çok uykusu varsa masal kitabını almaya giderken gösteriyor yatağı...uyutmak diye birşey yok.. sadece yatırmak... nefis bişeymiş:)
geçen gün üşenmedim saydım 75 tane şeyin ismini biliyor, (aptal eğitici kitaplar sağolsun "flamingo"yu da biliyor.. Hayır ben bu yaşıma kadar cümle içinde kullanmadım henüz.. o da münasip birşey yapar bu bilgiyle heralde bilemedim:))getir götür tut kaldır ne desen yapıyor, ama HİÇBİRŞEY söylemiyor.. öyle çok takıyorum ki kafaya ne yapacağımı bilemiyorum.. durmadan konuşuyorum.. tık yok.. doktor normal diyor ama neresi normal anlamış değilim... (fikri olan nolur bi çare)
bizden böyle işte.... yine şişirdim kafaları...hep buralardayım, öperim hepinizi
oyyyyyyyyy çok geçmiş olsunnnn ,
alsen özür dilenecek bir şey yok, hepimiz birbirimizi anlayabilmek ve anlaşılabilmek için buradayızzz
dimi yaaaaaaaa
lee bende gitcemm beni nie saymıorsunn ben kafa dağıtamam mı evin ihtiyaçlarını çıkartmaya başla hepsiçıkacaktır nasıl olsa
kabul etme , eğer tr ye dönüşün kesin ise bunu sürekli ertlelenin bir anlamı yok , (bence )
75 kelime derken sen soruyorsun o gösteriyor mu ?? yoksa söylemiyor dimii :44::44::44:
Bi taraftan da oglanin okulundan ve tr deki sistemden daha fazla uzak kalmasini istemiyom, o da var, iste kafam corba oldu.
Bence de kiz, anca ole gelir, kandirdi beni, sen de hic skype olsun bise olsun msj atmiyon ama, bak simdi farkettim.
Msoe m odtucanim cildirtmislar seni salla gitsin yeri gelince de lafini sok
iriscan oyle yapicam da kimseyi kirmaya kiyamiyorum beaa
felixi masallah mercanima
ceydam kabul et gitsin eglenceli olur hem ayaralarimi da degistirdim ara beni bul benii
ice bu kadar guzel ozetlenemezdi bacim helal olsun
didoo beni de ekleee
haa gunaydi bu arada :)
,leynnn beni de ekleyinnn ,kız benim skype açılmıo ki nedendir bilinmez çözemedim birtürlü bişeler olmuş ben tango line ve whatsaap aktif kullanıyorum ama bide face ekle beni taciz edeyim seni